سلام به دوستان عزيز انجمن
كلا زياد پست نميگذارم و كم نظر ميدم و بيشتر شنونده ي خوبي ام ! داره خودموني ميشه موجود در آواتار هم گوياي اين مطلبه
وقتي اسم تايپيك رو ديدم كنجكاو شدم كه بيام پست ها رو بخونم و برام جالب بود كه با شخصيت واقعي و خارج از فضاي مجازي دوستاني كه چند ساله پست هاشون رو تو انجمن دنبال ميكنم آشنا بشم...
البته انتظار نداشتم كه با آزمون هاي روانشناسي و روانپزشكي شخصيت بچه ها رو بريزن رو آب! و اعماق ناهشيارشون رو بر ملا كنن ولي خوب انتظارم بيشتر از اين بود...
بيشتر دوستان (تقريبا همه شون!) از روي پست هاي موجود در انجمن Atghia! به تحليل شخصيتشون پرداختن كه اعتراف ميكنم من در طول چند سال تحصيلم تو روانشناسي باليني همچين چيزي نديده بودم
(فرويد بدبخت داره تو گور ميلرزه الان!)
اصلا قصد جسارت به نظر دوستان رو ندارم. چون حق ميدم بهشون... به هر حال دارن با توجه به شناخت اندكي كه در مورد هر فرد دارن نظر ميدن و بيشتر از اين اطلاعاتي ندارن...
هدف اين تايپيك از اين دو حالت خارج نيس مسلما:
اگه قراره تايپيك براي كاربرايي كه تحليل ميشن مفيد باشه طبيعتا نظراتي كه بدون هيچ پايه و اساسي مطرح بشن به دردش نميخورن! چه بسا نظرات اشتباه و نادرستي كه باعث نارحتي و رنجش خاطر شخص ميشن(كه يه موردش رو تو همين صفحه خوندم) وكار به بحث و مجادله ميكشه...ويا نظراتي كه تعريف و تمجيد محض ميكنن از ويژگي هايي كه طرف در خوشبينانه ترين حالت هم خودش در خودش نميديده !
يا اگر هم قرار هست كه برا خواننده ها جذاب بشه برا خود من به شخصه آشنا شدن با شخصيت واقعيشون جذاب تره تا تحليل پست ها و شكلك هاي مورد استفادشون!
قصد توهين و عيب و ايراد گرفتن از كسي و ندارم. فقط نظر شخصي خودم رو به عنوان يه كاريري كه داره خودموني ميشه دادم