تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: .................

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ..

0 0%
  • ..

0 0%
  • ..

0 0%
  • ..

0 0%
صفحه 12 از 38 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 371

نام تاپيک: تاپیک تحلیل شخصیت کاربران (قوانین پست اول مطالعه شود)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

به نظرم بهتر بود واسه هر شخص تاپیک جداگانه ای زده بشه!!(تو گزینه های نظر سنجی هم بود)
    اینجوری هر کسی که شناخت داره نسبت به یه داوطلب خاص میره داخل تاپیکش و تحلیلش میکنه!
    یا اگه قبول ندارید دوستان بیان و (مثلا)20 تا سوال مطرح کنید و بر اساس پاسخ هاش تحلیلش کنید.
    باز اگه قبول ندارید من دیگه حرفی ندارم.

2. 8 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Nashenase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    نا کجا اباد

پيش فرض

فقط گزینه 6 .مممججج
    هم خصوصیات اخلاقیش خوبه هم....بهتر از این ندیدم.

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اتقیا...
    احساس میکنم آدم مهربونی هست و البته آدم حساسی هست
    رفیقش فابش باشی فکر کنم باید مواظب رفتارت باشی و بعضی از حدود ها رو بدونی! کم نمیذاره!
    آدمی هست که دوست هاشو غافلگیر کنه ...
    اگر حالش خوب نباشه بعد رفیقش بیاد پیشش فازش عوض میشه و انرژی مثبت میده ... آدم اجتماعی هست
    مثل یه مدیر اوضاع رو کنترل میکنه ... (و فکر کنم به این کار علاقه داشته باشه)
    یه چیزو رو که فکر کنه درسته همون رو انجام میده!! و اگر اون رو بشناسید شاید بتونید بعضی از کار هاشو پیش بینی کنید! و این جزئی از شخصیت و چارچوبش هست
    به مسئولیت پذیر بودن اهمیت میده!
    فکر کنم بین دو قطب احساسی بودن تقریبا شدید و آرامش هست : دی
    آواتارش چنین چیز هایی رو که میگه : یخ و آتش
    (شایدم اینو بگه: فلفل نبین چه ریزه ... )
    خب بعضی چیزاها هم هستن الان یادم نیست

Last edited by Iloveu-ALL; 14-02-2015 at 22:00.

5. 7 کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

به نظرم بهتر بود واسه هر شخص تاپیک جداگانه ای زده بشه!!(تو گزینه های نظر سنجی هم بود)
    اینجوری هر کسی که شناخت داره نسبت به یه داوطلب خاص میره داخل تاپیکش و تحلیلش میکنه!
    یا اگه قبول ندارید دوستان بیان و (مثلا)20 تا سوال مطرح کنید و بر اساس پاسخ هاش تحلیلش کنید.
    باز اگه قبول ندارید من دیگه حرفی ندارم.
    این فکر جالبیه خوشم اومد البته با کمی تغییر
    میشه یه سری سوال مشخص بزاریم بدون این که مهندسی شده باشه سوالا منظورم اینه که تحلیل های روان شناسی پشتش نباشه چون باعث میشه یکی دوبار که پرسیده شد افراد معنی رو بفهمن و جواب هاشون تغییر کنه و واقعیت رو نگن یه چیزی مخلوط صندلی داغ و این جا سوال ها طوری باشه که بشه ازش برداشت کنیم یه نکته دیگه سوال ها طوری نباشه که یم برداشت خاص ازش بشه که تا حد امکان مثل پست هایی باشه که میدیم و افراد خوب مارو از همون پست ها میشناسن تا حد زیادی و سوال ها تکرار بشه و جواب سوال ها رو بچه ها بدن و شنتختی هم که خودشون دارن رو هم مخلوط کنن و تحلیلشون رو بنویسن این طوری هم نزدیک تر میشه تحلیل ها به شخصیت طرف و هم هیجان بیشتری پیدا میکنه
    اقا یه تقلب هم من بگم دوستان انجام بدن کسایی که رو که نمیشناسید یا کم میشناسید رو برید روی پروفایلشون و از پست هاشون تقلب کنید ببینید چطوری هستن حتما نیازی نیست دقیق بشناسیم طرف رو و یا این که باهاش بر خورد داشته باشیم این طوری کسایی که شناخته شده و معروف نیستن تو انجمن هم میتونن شناسایی بشن و تحلیل هاشون خالی نمیمونه

7. 4 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام و درود به همه، مخصوصا ستاره عزیز که غرور خودشون رو زیر پا گذاشتن و خواستن تحلیل بشن.
    اما مثل اینکه تاپیک تعریف و تمجید زدین من تحلیل شخصیتی ندیدم پس من اومدم تحلیل کنم
    من احساس میکنم شما کمی اهل تملق هستین ، بعضی مواقع به احساسم شک می کنم و کاملا مطمئن میشم

برای مثال تاپیکی زده بودین بنام : تقدیر و تشکر از بانوی تکرارنشدنی یعنی تا یه هفته سوژه خنده بچه ها بود تو وایبر ، کلی از شما به خاطر این تاپیک تشکر می کنیم
    من این تاپیک رو نشونه بارز از تملق کاری میدونم ،
    ما منکر زحمات تیناخانم نیستیمولی ازنظرمن ایجاد اون تاپیک توجیهی نداشت و مدتها با دوستان در موردش بحث کردیم و نهایتا ب این نتیجه رسیدم شما جه‍ت تملق و ریا اون تاپیکو زدید

شما براساس دانش بالاتون توی همه چیز هم اظهار نظر میکنین. از لاک ناخن بگیر تا پیستون جگوار،‬‎ اظهار نظراتتون هم همیشه مثل اینکه درسته و هیچ موقع اشتباه از آب در نمیاد . البته قصد توهین ندارم .
    دوستان هم رعایت کنن بدونن هر حرفی میزنن توی ذهن خواننده تاثیر داره ، یه وقت ممکنه تحلیل شونده یه غرور کاذبی بگیره

9. 15 کاربر از o3tad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام و درود به همه، مخصوصا ستاره عزیز که غرور خودشون رو زیر پا گذاشتن و خواستن تحلیل بشن.
    اما مثل اینکه تاپیک تعریف و تمجید زدین من تحلیل شخصیتی ندیدم پس من اومدم تحلیل کنم
    من احساس میکنم شما کمی اهل تملق هستین ، بعضی مواقع به احساسم شک می کنم و کاملا مطمئن میشم

برای مثال تاپیکی زده بودین بنام : تقدیر و تشکر از بانوی تکرارنشدنی یعنی تا یه هفته سوژه خنده بچه ها بود تو وایبر ، کلی از شما به خاطر این تاپیک تشکر می کنیم
    ما منکر زحمات تیناخانم نیستیمولی ازنظرمن ایجاد اون تاپیک توجیهی نداشت و مدتها با دوستان در موردش بحث کردیم و نهایتا ب این نتیجه رسیدم شما جه‍ت تملق و ریا اون تاپیکو زدید

شما براساس دانش بالاتون توی همه چیز هم اظهار نظر میکنین. از لاک ناخن بگیر تا پیستون جگوار،‬‎ اظهار نظراتتون هم همیشه مثل اینکه درسته و هیچ موقع اشتباه از آب در نمیاد . البته قصد توهین ندارم .
    دوستان هم رعایت کنن بدونن هر حرفی میزنن توی ذهن خواننده تاثیر داره ، یه وقت ممکنه تحلیل شونده یه غرور کاذبی بگیره

سلام اول اینکه ممنونم نظر دادید با اینکه اصلا شما رو نمیشناسم و میدونم شما هم منو نمیشناسید!
    دوم اینکه شما قطعا بنابر ظاهر قضایا قضاوت میکنید و خبر از خیلی چیزها ندارید
    دوست عزیز من نیازی به تملق و چابلوسی هرگز نداشتم و ندارم چون از اینکار چیزی نصبیم نمیشه
    یک ناظر بیشتر نیستم نه به فکر مقامم و نه عقده ی پست دارم
    که اگر داشتم علیرغم میل دوستانم نمی اومدم نظارت دو تا انجمن دیگه رو کنار بزارم!
    جواب شما رو دادم چرا؟
    چون دیگران اومدن نظر دادن در مورد شخصیتم و خصوصیاتم حالا یکسری خوب یکسری بد
    دیگه نظرشونه میگن لجبازم خب نظرشونه شاید واقعا جلوه ای از حقیقته منه
    ولی قضاوت شما کاملا دور از حقیقت و انصاف بود لازم دیدم جواب بدم
    و نکته ی بعدی
    هرجا و هرگاه دیدی من نظر دادم صرفا واسه راه انداختن کار کاربرها هست! اینحا کسی بخاطر پاسخگو بودن جایزه نمیده!
    همش لطفه
    و اینکه کمک کردن رو دوست دارم اگر هم ندونم ترجیح میدم چیزی نگم...
    حالا میخواد لاک ناخن باشه یا موتور بال هواپیما!

با دوستانتون در وایبر شاد باشید!

11. 15 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

من با Atghia (ستاره خانم) آشنایی مختصری دارم و طبیعتا نمیتونم نظر قطعی بدم راجع به شخصیتشون. ولی بر طبق مطالعه کم و بیش پست هاشون، اینو متوجه شدم که در ارسال پست وقت میزارن و سعی میکنن کار کاربران رو راه بندازن و همیشه راجع به زمینه های تخصصی خودشون، اطلاعات مفیدی رو در اختیار کاربرا قرار میدن.
    + یکی از زحمتکش ترین افراد در تهیه مصاحبه ها با اعضای پی سی بودند.
    در رابطه با نقد شخصیت، چیزی به ذهنم نمیرسه جز اینکه یادمه یکی دوسال سال پیش تو یه تاپیکی (که خاطرم نیست) احساس کردم تو پست Atghia یه مقدار غرور وجود داره. ولی کمی بعدش متوجه شدم برداشت من اشتباه بوده و نوع صحبت ایشون به موازات شرایط همون تاپیک بوده.
    احتمالا از دید شما زیرشاخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم به کل زیرشاخه تملق و چاپلوسیه؟

13. 8 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir deja vu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شهر بهار نارنج

پيش فرض

سلام به دوستان عزيز انجمن

كلا زياد پست نميگذارم و كم نظر ميدم و بيشتر شنونده ي خوبي ام ! داره خودموني ميشه موجود در آواتار هم گوياي اين مطلبه

وقتي اسم تايپيك رو ديدم كنجكاو شدم كه بيام پست ها رو بخونم و برام جالب بود كه با شخصيت واقعي و خارج از فضاي مجازي دوستاني كه چند ساله پست هاشون رو تو انجمن دنبال ميكنم آشنا بشم...

البته انتظار نداشتم كه با آزمون هاي روانشناسي و روانپزشكي شخصيت بچه ها رو بريزن رو آب! و اعماق ناهشيارشون رو بر ملا كنن ولي خوب انتظارم بيشتر از اين بود...

بيشتر دوستان (تقريبا همه شون!) از روي پست هاي موجود در انجمن Atghia! به تحليل شخصيتشون پرداختن كه اعتراف ميكنم من در طول چند سال تحصيلم تو روانشناسي باليني همچين چيزي نديده بودم

(فرويد بدبخت داره تو گور ميلرزه الان!)

اصلا قصد جسارت به نظر دوستان رو ندارم. چون حق ميدم بهشون... به هر حال دارن با توجه به شناخت اندكي كه در مورد هر فرد دارن نظر ميدن و بيشتر از اين اطلاعاتي ندارن...

هدف اين تايپيك از اين دو حالت خارج نيس مسلما:

اگه قراره تايپيك براي كاربرايي كه تحليل ميشن مفيد باشه طبيعتا نظراتي كه بدون هيچ پايه و اساسي مطرح بشن به دردش نميخورن! چه بسا نظرات اشتباه و نادرستي كه باعث نارحتي و رنجش خاطر شخص ميشن(كه يه موردش رو تو همين صفحه خوندم) وكار به بحث و مجادله ميكشه...ويا نظراتي كه تعريف و تمجيد محض ميكنن از ويژگي هايي كه طرف در خوشبينانه ترين حالت هم خودش در خودش نميديده !

يا اگر هم قرار هست كه برا خواننده ها جذاب بشه برا خود من به شخصه آشنا شدن با شخصيت واقعيشون جذاب تره تا تحليل پست ها و شكلك هاي مورد استفادشون!

قصد توهين و عيب و ايراد گرفتن از كسي و ندارم. فقط نظر شخصي خودم رو به عنوان يه كاريري كه داره خودموني ميشه دادم

15. 7 کاربر از amir deja vu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام به دوستان عزيز انجمن

كلا زياد پست نميگذارم و كم نظر ميدم و بيشتر شنونده ي خوبي ام ! داره خودموني ميشه موجود در آواتار هم گوياي اين مطلبه

وقتي اسم تايپيك رو ديدم كنجكاو شدم كه بيام پست ها رو بخونم و برام جالب بود كه با شخصيت واقعي و خارج از فضاي مجازي دوستاني كه چند ساله پست هاشون رو تو انجمن دنبال ميكنم آشنا بشم...

البته انتظار نداشتم كه با آزمون هاي روانشناسي و روانپزشكي شخصيت بچه ها رو بريزن رو آب! و اعماق ناهشيارشون رو بر ملا كنن ولي خوب انتظارم بيشتر از اين بود...

بيشتر دوستان (تقريبا همه شون!) از روي پست هاي موجود در انجمن Atghia! به تحليل شخصيتشون پرداختن كه اعتراف ميكنم من در طول چند سال تحصيلم تو روانشناسي باليني همچين چيزي نديده بودم

(فرويد بدبخت داره تو گور ميلرزه الان!)

اصلا قصد جسارت به نظر دوستان رو ندارم. چون حق ميدم بهشون... به هر حال دارن با توجه به شناخت اندكي كه در مورد هر فرد دارن نظر ميدن و بيشتر از اين اطلاعاتي ندارن...

هدف اين تايپيك از اين دو حالت خارج نيس مسلما:

اگه قراره تايپيك براي كاربرايي كه تحليل ميشن مفيد باشه طبيعتا نظراتي كه بدون هيچ پايه و اساسي مطرح بشن به دردش نميخورن! چه بسا نظرات اشتباه و نادرستي كه باعث نارحتي و رنجش خاطر شخص ميشن(كه يه موردش رو تو همين صفحه خوندم) وكار به بحث و مجادله ميكشه...ويا نظراتي كه تعريف و تمجيد محض ميكنن از ويژگي هايي كه طرف در خوشبينانه ترين حالت هم خودش در خودش نميديده !

يا اگر هم قرار هست كه برا خواننده ها جذاب بشه برا خود من به شخصه آشنا شدن با شخصيت واقعيشون جذاب تره تا تحليل پست ها و شكلك هاي مورد استفادشون!

قصد توهين و عيب و ايراد گرفتن از كسي و ندارم. فقط نظر شخصي خودم رو به عنوان يه كاريري كه داره خودموني ميشه دادم
    سلام
    مرسی از دیدگاه جالبتون
    منتهی اشکال کار اینجاست قضاوت در مورد افراد در محیط مجازی صرفا از روی نظراتشون، روحیه ای که از خودشون نشون میدن، رفتارشون در قبال دیگران و عقایدشون در تاپیک های مختلف هست
    چون
    راه دیگه ای نیست!
    صحبتی که مطرح کردید بسیار عالی خواهد بود
    ولی مشکل اینه که چه راهی برای توصیف شخصیت واقعی افراد در محیط مجازی وجود داره؟ اگر راهکاری دارید استقبال میشه
    ممنون

17. 7 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

سلام خدمت تمام دوستان عزیز

ستاره جان رو من بهتر از صندلی داغ هایی که توی انجمن بود شناختم و قبلا فقط در حد یه کاربرفعال و ناظر توی انجمن میشناختمشون.
    خوبی این دنبای مجازی و صندلی داغ ها و مصاحبه ها اینه که میشه یه اشنایی مختصر اما خوب از طرف بدست اورد حالا چه ایشون چه دوستای دیگه.

برخورد بدی با ستاره جان تا حالا برام پیش نیمده جز اون اوایل فعالیتم که یه تاپیک زدم و ایشون بلافاصله تاپیک رو قفل کردن و گفتن تکراریه نمیدونم چرا ولی انتظار این جور رفتار یکم خشن و بی روح رو از یه خانوم نداشتم و به دلم نشست به هر حال تموم شدو رفت. الان خوبم

ستاره جان یه خانوم قوی و با جذبه است و کاملا جدی!
    غرور دخترانه ی خاص خودش رو داره و همینطور عقاید مخصوص خودش
    بنظر میرسه رابطه خوبی با هم جنس های خودش داره و دوستای خوبی براشون هست.
    در پس چهره دخترانه و روحیات حساس و قشنگ یه مرد درون داره که خیلی خشمگینه و کلا خطرناکه (پوینت مثبته )

امیدوارم با اشنایی بیشتر بهتر و جامع تر بتونم تحلیلش کنم

19. 5 کاربر از Rossin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •