باسلام
من دو روزه این بازی روگرفتم.و انواع واقسام کرک ها وآپدیت ها رو روش نصب کردم اما بازم وقتی میخوام وارد بازی بشم این ارور رومیده:(ممنون میشم راهنمایی کنید.)
![]()
باسلام
من دو روزه این بازی روگرفتم.و انواع واقسام کرک ها وآپدیت ها رو روش نصب کردم اما بازم وقتی میخوام وارد بازی بشم این ارور رومیده:(ممنون میشم راهنمایی کنید.)
![]()
سلام به همه دوستان من بازیو خریدم کپی کردم توی هارد و نصب کردم روی دسکتاپ ست اپ دو اومده همه فایل های همراه بازی رو نصب کردم کرک های همراه بازی رو هم نصب کردم ولی ست اپ دو رو اجرا میکنم میاره اینستال وقتی میزنم این ارور رو میده
an error occrurred while decompressing:archive header is corrupt
unarc.dll returned an error cod :-14
error:this is not freearc archive or this archives is corrupt
ویندوزم سون 64 بیتی هست
مشخصات سیستم هم:
cpu: intel core i7-3630QM
VGA: Nvidia geforce GT 640M/2GB DDR3
RAM: DDR3 6GB(4GB*1+2GB*1)
اینم عکس فایل های همراه بازی که نصب کردم
![]()
سلام من موقع عرضه بازی رو گرفتم اما نشد تا الان نصب کنم نسخه ای که گرفتم 5 دی وی دی هست و کرک اسکیدرو همراهش هست بازی اجرا میشه کات سین ابتدای بازی رو پخش میکنه dinner with pagan رو هم پخش میکنه انجایی که کنترل رو به دست کاربر میده که به پایین ترین طبفه بره و در رو باز کنه و خارج بشه همون لحظه ای که در رو بازی میکنه stopped working میده سیستم مشکل نداره و روی تنظیمات متعادل فریم خوبی میده
مشکل از کجاست؟
دوستان سلام.من این بازیو تازه گرفتم ولی نمیتونم نصبش کنم این ارورو میده.میشه راهنماییم کنید حالم بدجور گرفته
![]()
شما آپدیت هارو بریز مشکل کرش شدن موقع باز کردن در تو آپدیت 1.5 بود که حل شده بود
شما بازیرو دانلود کردی؟
نه 5 تا دیویدی هستش.خریدمش.چیزی شده؟![]()
Last edited by ALISONIC; 12-07-2015 at 22:59.
عزیز من یه نگاه تو نت انداختم گویا مشکل از فایل های دانلود شدستطرف بد دانلود کرده و مشکل داره فایل هاشما فایل های درون دی وی دی هارو بریز تو سیستمت و از طریق rar گزینه repair بزن تا فایل هارو اگه مشکلی داره حل کنه
سلام دوستان بنظرتون با سیستم این لپتاپ چجوری میشه اجرا کرد؟
Cpu:4720 hq 2.6 Ghz upto 3.6 Ghz
Ram:16 gb
Gpu:Nvidia GTX 965m gddr5
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
Last edited by wrath of god; 13-07-2015 at 09:13.
چطوری؟فایل ستاپه و اصلا فشرده نیس![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)