ژوله بهتر بود
اون قسمتی که گفت خواننده بشم
ژوله یا چی ؟؟؟؟
فکر کنم اگه مردم از رو علاقه به حیایی رای ندن ژوله بره بالا !
-------
اجرای دهقان مشکل داشت ؟؟
یکسری انتقاد ازش شده
کجا میتونم دانلود کنم ؟
ژوله بهتر بود
اون قسمتی که گفت خواننده بشم
ژوله یا چی ؟؟؟؟
فکر کنم اگه مردم از رو علاقه به حیایی رای ندن ژوله بره بالا !
-------
اجرای دهقان مشکل داشت ؟؟
یکسری انتقاد ازش شده
کجا میتونم دانلود کنم ؟
Last edited by albertxx; 18-09-2015 at 23:35.
ژوله باحال بود.... خخخراستی این مسابقات تا کی ادامه داره؟ یعنی برنده نهایی چه روزی اعلام میشه
به نظر من اجرا دهقان مشکلی نداشت انتقاد دو سو بود هم در لفافه به خانوم نقد میکرد هم مرد
مسائل گفت تقریبا چیز دور از واقعیت نبود اتقاقا استاد روانشناس ما داشتیم درباره رفتار مرد ، زن مباحث
مطرح میکرد که دقیقا حدود 50 درصد خانوم دهقان بهش اشاره کردن ،معلوم با پیش زمینه اومده بودن
عزیز چیزایی که ایشون گفتن ذات زن و مرد هست
مرد ها صد در صد به دلیل نداشتن همچین خصیصه ای نمیتونن سرزنش بشن
اینکه زن ها همچین خاصیتی دارن دلیلش نگاه زنانه هست که جزئی نگره و مرد کلی نگره
زن جزئی و ریزنگره
و مرد کلی نگر
و کلی بحث در مورد شناخت زن و مرد و ........
این خصوصیات و خصلت زنانه هست که همچین شکلی هست
و ذات زنه
بر عکس مرد ها خصوصیات و خصیصه های دیگه ای دارن
اینکه ذات زن این هست کار خداست و مرد چیکار کنه ؟؟
حالا خانم دهقان با لحن ** نمیفهمی ** صحبت میکنه
مردی که تلویزیون میخره و به رنگ توجه میکنه
آخه عزیزم تو که رنگ سبز و زرد رو نمیفهمی ؟؟؟؟؟
تشخیص جزئی بودن زن خصیصه زن هاست و لزومی نداره مرد ها با لحن نمیفهمی خطاب بشن
اینکه زن میتونه 100 تا کار با هم انجام بده باز خصیصه زنانه هست
و .........
و همچنین
لحن برخورد ایشون اصلا درست نبود
حکایت
بفرما
بشین
و بتمرک هست
هر 3 یه معنی میده ولی ایشون بدترینش رو انتخاب کرده
من ار طرفدارای رامبد جوان هستم، ولی سطح کارش رو خیلی بالا نمی دونم.
شخصیت عروسکی این برنامه تقلید دسته دومی از The Muppets هست. ولی خوب اجرا شده و در ایران تازگی داره بخاطر همین با اقبال مواجه شده.
یادمون باشه در شرایطی هستیم که مردم از روی ناچاری برنامه هایی مثل خنده بازار رو تماشا می کردن.
به نظر بنده امین حیایی دیشب بدترین اجرای در بین اجراهای پخش شده تا به حال رو داشت . به صورت کلی فقط 8 دقیقه بیشتر اجرا نداشت و بیشتر حرکات بدنی بود . وسط کار هم دیالوگش یادش رفت . بد بودن اجرای امین حیایی از واکنش تماشاچیان هم کاملا مشهود بود . جالبه در آرا هم فعلا بیشتر رای اورده![]()
به نحوی یاد جریان آکادمی اون بنده خدا افتادم که ملت رفتن به اون بنده خدا که خراب کرد رای دادن
الحمدالله ملت ما هم دچار پیش داوری هستند . رامبد جواب هم به نحوی به این موضوع اشاره کرد و گفت " صبر کنین اجرای هر دو کمدین تموم بشه بعد رای بدین ، هنوز اجرا شروع نشده برخی افراد رای خودشونو دادن ! "
----------------------------------
به هر حال تا الان اختلاف 13 هزار رای هستش . ما ایرانی ها هم که جوگیر ! امین حیایی یا این دور حذف میشه ، یا ملت می بینن ژوله رای نیورده از سر لج دور بعد میرن به رقیبش رای میدن دور بعدی حذف میشه
![]()
Last edited by Public Enemy; 19-09-2015 at 11:24.
امین حیایی با 738 هزار و 284 رای اول است.
امیرمهدی ژوله هم تا این لحظه 720 هزار و 758 رای کسب کرده است.
آقا همت کنید 17000 تا کم دارم تا این یارو رو بگیریم خیلی ستمه این مردک بی نمک بره بالا و ژوله به این باحالی حذف بشه!!![]()
Last edited by XENON24; 19-09-2015 at 13:36.
امین حیایی با 2000 رای کمتر در حال اوت شدن ...
ژوله = 820000
حیایی = 818000
خوب ژوله جلو زد...ایول...
ژوله:823304
حیایی:821279
با سلام . فعلا که موقتا امیر مهدی ژوله با 826 هزار رای و 2 هزار رای اختلاف از امین حیایی جلو افتاده ( ساعت 14:42 )
اما این وضعیت موقتی هستش . متاسفانه بیشتر آرا احساسی و بدون توجه به اجرای کمدین هستش.
به عنوان مثال اجرای جواد رضویان و علیرضا خمسه رو می تونم مثال بزنم . با اینکه جواد رضویان تقریبا هیچ اجرایی نداشت ، اما با اختلاف 600 هزار رای فعلا از خمسه پیش افتاده ! هر چند اجرای خمسه هم اصلا جالب نبود و به نسبت انتظاری که ازش میرفت در حد ضعیفی ظاهر شد ، اما پیش افتادن جواد زضویان نشون میده که بینندگان کلا احساسی برخورد می کنند .
همین الانم توی برخی رسانه ها ، یکی از افراد معروف پستی رو قرار داده بود که چون امین حیایی تو فلان فیلم بازی کرده بهش رای ندین ! واقعا چه ربطی داره ! شما دارین به اجرای طرف تو برنامه رای میدین یا خود طرف ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)