چطور میشه یه نفر یا گروه رو تو لاین جستجو کرد؟ هر کار میکنم نمیشه![]()
چطور میشه یه نفر یا گروه رو تو لاین جستجو کرد؟ هر کار میکنم نمیشه![]()
با نصب Titanium backup رو کامپیوترتون میتونین فقط گوشی باید روت بشه
امکانش وجود نداره این محدودیتیه که لاین گذاشته
برای جستجوی شخص باید از قسمت جستجوی آیدی، آیدی مورد نظر را جستجو کنید، در مورد گروه هم باید یکی شما را دعوت کنه امکان جستجوی گروه وجود نداره و اگه منظورتون جستجوی کاناله از قسمت Friend میتونید برید گزینه official account انتخاب کنید و در قسمت جستجو بگردید اسم کانال مورد نظر رونوشته شده توسط zeynab.heydari1980 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطور میشه فهمید که کسی آنلاینه یا نه؟
اصولا تو لاین مشخص نمیشه مگر اینکه به شخص پیام بدید و اگه پیامتون خوانده بشه عبارت read کنار پیام گذاشته میشه که یعنی در آن زمان پیامتون خونده شده
دوستان من یه پستی تو لاین خودم گذاشتم بعدش فردی اومد کامنتی در جواب پست من گذاشت و بعد منو بلاک کردآیا راهی داره که من کامنتشو بتونم پاک کنم؟
![]()
اگه پست خودتون هست میشه انگشتت رو نگه داری روی کامنت تا گزینه حذف نمایش داده بشه
یک سوالی برام پیش اومده و اونم این هستش کخ برای کاربر اپ لاین که مخاطب زیادی داره وقتی که پست میگذاره آیا این امکان وجود داره که قابلیت کامنت گذاشتن زیر پست هامون رو غیر فعال کنیم و فقط دوستامون بتونن لایک کنن؟
جالبه دیدم کاربرانی که قبلا زیر پست هاشون میشد کامنت گذاشت الان نگاه میکنم میبینم فقط میشه لایک کرد و کامنتی زیر پست هاشون نیست! آیا اکانت طرف مقابل رسمی هستش؟
بله فقط در اکانتای رسمی این امکان وجود داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)