تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 23 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 225

نام تاپيک: Juventus | بیانکونری

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یوونتوس حاضر شده 94 میلیون یورو (بند جدایی) برای گونزالو هیگواین بده و این بازیکن تست پزشکی داده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به هیــــــــــــــچ عنوان راضی به این انتقال نبودم، ولی متاسفانه انجام شد :|
    در خوب بودن هیگواین شکی نیست. کسی که رکورد گلزنی سری آ رو جابجا کرده حتما عالی بوده که
    تونسته اینکارو کنه. ولی آخه 94 میلیون !!!!! اونم برای بازیکن 29 ساله !!!!!! :|
    یووه قبلاً هم از این پول‌ها خرج کرده (بوفون جوون 53 میلیون یورو) و جواب هم گرفته
    امیدوارم حداقل ارزش اینهمه پول رو داشته باشه و بتونه توی CL کمک کنه!

4. این کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

بیشتر شبیه دروغ آپریل بود تا واقعیت
    با این پول میشد بازیکنای خیلی بهتر هم خرید
    یعنی سابقه بازی و تعداد گل تو سری آ اینقدر مهم بود؟ فکر کنم یه مهاجمی که تو چمپونزلیگ بیشتر بازی کرده میتونست ترانسفر معقولانه تری باشه

6. این کاربر از m2stech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

هیگواین مهاجم خیلی خوبی هست، گاهی اوقات گل هایی میزنه که آدم باورش نمیشه، گاهی هم فرصت هایی رو از دست میده که مساوی با از دادن یک جام هست. اما ۹۴ میلیون یکم زیاد هست.

هرچند باید قبول کرد به مرور قیمت بازیکن ها داره بالا میره، یه حالت تورمی. یه زمانی زیدان گران ترین بازیکن بود اما الان فکر کنم نفر ششم یا هفتم باشه.

8. 2 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

در اینکه هیگواین خیلی خوبه شکی نیست، ولی قیمتش اون هم در 28 سالگی 90 میلیون یورو نیست. به اضافه اینکه من خیلی استقبال نمی کنم یووه ستاره های سری آ رو جذب کنه. ترجیح میدم از خارج از ایتالیا بیان تا بطور کلی سری آ قوی بشه. قهرمان شدن در سری آ وقتی یک تیم گلچین همه تیم هاست اونقدرها کار سختی نیست، تقریبا همون کاری که بایرن در بوندسلیگا انجام میده.

10. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خب پوگبا رسما خارج شد (که مشخص هم بود).

از یک نظر به نوعی میشه بهش خرده گرفت، چون پوگبا فصل پیش شماره 10 رو گرفت که انتظار می رفت با وفاداری همراه باشه. البته از طرف دیگه هم ترنسفر پوگبا رکورد جهان رو زد و در کل به نفع باشگاه بود. رفتنش به منچستر یونایتد هم جالب بود چون به نوعی آپگرید خاصی به حساب نمیاد و در بهترین حالت حرکت افقی است و نه رو به جلو، و البته عدم حضور یونایتد در لیگ قهرمانان به نوعی این رو تبدیل به یک حرکت به عقب هم می کنه. البته لیگ برتر جذاب تر از ایتالیاست و پوگبا هم احتمالا به دنبال شهرت، پول بیشتر و همینطور رقابت در انگلیس هست.

شماره 10 داده شد به دیبالا که فکر می کنم کار کاملا صحیحی بود. امیدوارم جانشین لایقی برای دل پیرو، روبرتو باجو، میشل پلاتینی و عمر سیووری باشه، چه در بازی و چه در وفاداری به باشگاه. دیبالا الان بهترین بازیکن زیر 23 سال جهان است و من نسبت به آینده اش خیلی امیدوارم.

12. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

خب پوگبا رسما خارج شد (که مشخص هم بود).

از یک نظر به نوعی میشه بهش خرده گرفت، چون پوگبا فصل پیش شماره 10 رو گرفت که انتظار می رفت با وفاداری همراه باشه. البته از طرف دیگه هم ترنسفر پوگبا رکورد جهان رو زد و در کل به نفع باشگاه بود. رفتنش به منچستر یونایتد هم جالب بود چون به نوعی آپگرید خاصی به حساب نمیاد و در بهترین حالت حرکت افقی است و نه رو به جلو، و البته عدم حضور یونایتد در لیگ قهرمانان به نوعی این رو تبدیل به یک حرکت به عقب هم می کنه. البته لیگ برتر جذاب تر از ایتالیاست و پوگبا هم احتمالا به دنبال شهرت، پول بیشتر و همینطور رقابت در انگلیس هست.

شماره 10 داده شد به دیبالا که فکر می کنم کار کاملا صحیحی بود. امیدوارم جانشین لایقی برای دل پیرو، روبرتو باجو، میشل پلاتینی و عمر سیووری باشه، چه در بازی و چه در وفاداری به باشگاه. دیبالا الان بهترین بازیکن زیر 23 سال جهان است و من نسبت به آینده اش خیلی امیدوارم.
    شماره 10 بارسلونا هم باشه کسی وقتی بزرگترین تیم تاریخ فوتبال بازیکنی رو بخواد وفاداری و اینا دیگه معنی نمیده. مطمعنا یک پیشرفت چشمگیر برای پوگباست و آرزوی هر بازیکنی ،مضاف بر اینکه مساله ای نیست منچستر تو لیگ قهرمانان نیست حتی اگه تو لیگ اروپا هم نبود مساله ای نبود! این منچستر هست که معنی میده به اون لیگ ها حالا یه سال رفتیم مرخصی!
    شما ببین یه تیمی که تو لیگ قهرمانان نیست داره ستاره های تیمه ایی که هستند رو جذب میکنه! شما وقتی موضوع منچستر هست باید با دید دیگه ای نگاه کنی به موضوع قضیه فرا قوتبالی هست .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

شماره 10 بارسلونا هم باشه کسی وقتی بزرگترین تیم تاریخ فوتبال بازیکنی رو بخواد وفاداری و اینا دیگه معنی نمیده. مطمعنا یک پیشرفت چشمگیر برای پوگباست و آرزوی هر بازیکنی ،مضاف بر اینکه مساله ای نیست منچستر تو لیگ قهرمانان نیست حتی اگه تو لیگ اروپا هم نبود مساله ای نبود! این منچستر هست که معنی میده به اون لیگ ها حالا یه سال رفتیم مرخصی!
    شما ببین یه تیمی که تو لیگ قهرمانان نیست داره ستاره های تیمه ایی که هستند رو جذب میکنه! شما وقتی موضوع منچستر هست باید با دید دیگه ای نگاه کنی به موضوع قضیه فرا قوتبالی هست .
    هر کس معتقده تیم "فوتبالی" که هوادارش هست، "فرافوتبالی" است که بنا به تعریف اصلا غیرممکن است. شما هم هوادار یونایتد هستید خیلی هم خوب.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

هر کس معتقده تیم "فوتبالی" که هوادارش هست، "فرافوتبالی" است که بنا به تعریف اصلا غیرممکن است. شما هم هوادار یونایتد هستید خیلی هم خوب.
    اعتقاد فردی نیست واقعیت fact هست ، منچستر یونایتد متفاوت از هر تیم دیگری ست که شرح و تفصیل آن از حوصله و تحمل تاپیک یووه خارجه. پس میکشیم بیرون با صلح .
    Last edited by Captain_America; 09-08-2016 at 14:07.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

اعتقاد فردی نیست واقعیت fact هست ، منچستر یونایتد متفاوت از هر تیم دیگری ست که شرح و تفصیل آن از حوصله و تحمل تاپیک یووه خارجه. پس میکشیم بیرون با صلح .
    من این رو از هواداران بارسا، رئال، یووه، لیورپول، یونایتد، بایرن، میلان و ... شنیدم. در نهایت هم همون چیزی است که گفتم. هر کس فکر می کنه تیم مورد علاقه خودش متفاوت است از هر تیم دیگه و حق هم داره، برای خودش متفاوت است، برای همینه که هوادارشه.

Peace out

17. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •