تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 70 اولاول ... 289101112131415162262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 699

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | فصل 94-1393

2. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

پيراهن نکونام و امير قلعه نويي در دو کفه ترازو

جواد نکونام مي‌‌گويد «افتخارات قلعه‌نويي به شماره پيراهن او نمي‌‌رسد» . اما آيا اين ادعا حقيقت دارد ؟

ورزش سه - به اين چند نکته توجه کنيد :

1. قلعه‌نويي طي سال هاي 64 تا 75 به تناوب پيراهن تيم‌ملي‌ را برتن کرده در زماني صاحب 19 بازي ملي بود که رکورددار تعداد بازي ملي در 18 سال اول بعد از انقلاب محمد پنجعلي بود که تعداد بازي هايش مليش به 50 نرسيد!

2. قلعه‌نويي به عنوان پديده برتر مسابقات تهران در 18 سالگي عضو تيم منتخب سال 1360 (33 سال قبل) شد.

3. او در 23 سالگي در تيم شاهين و در حضور ستارگاني مثل محمود معمار، حجت شاه نباتي، مجتبا محرمي، محمد شکورزاده، کريم باوي،حسين ضيايي، مرتضي و محمود پازوکي کاپيتان تيم بود.

4. او در مسابقات تهران سال64 از 10 هفته، 3بار مرد برتر هفته انتخاب شد.

5. او در سال 67 به تيم السد قطر پيوست، در آن زمان تيم هاي باشگاهي اروپا مجاز به جذب يک تا 3 خارجي در «ليگ هاي گوناگون» بودند و اروپا رفتن به سادگي امروز نبود.

6. قلعه‌نويي زماني بازي مي‌ کرد که فوتبال ايران هافبک هاي بزرگي مثل قاسمپور، درخشان، احدي، شاهرخ بياني، نامجومطلق، قايقران، افتخاري، عاشوري به مختاري فر، عربشاهي، سيدمهدي ابطحي، مهدي فنوني زاده، کرماني، ضيايي، غني زاده و ... را داشت .البته قلعه نويي هرگز در تيم ملي هرگز درخشش بازيهاي باشگاهي را نداشت .

7. قلعه‌نويي با استقلال قهرمان آسيا در سال 70، قهرمان ليگ کشور در سال 1368، جام حذفي کشور در سال 1374 قهرمان تهران در سال 70، قهرمان سوپرجام تهران در سال 73 شده است .

ورزش3
    پ . ن : آقای نکونام حالا بگو ببینم افتخارات تو بیشتره یا امیرخان

4. 5 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

در زمانی که بدنساز تیم کناره گیری کرده و بدنساز نداریم! این بحث ها خنده داره!

به گزارش خبرگزاری فارس، امیر حاج قاسم که طی 10 روز گذشته در تمرینات استقلال شرکت نکرده بود امروز از سمت خود کناره گیری کرد.

حاج قاسم در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس ضمن تایید این مطلب گفت: نمی خواهم هیچ صحبتی انجام دهم اما به دلیل برخی مسائل از امروز دیگر با استقلال همکاری نخواهم کرد.

به گزارش فارس، جواد زرینچه، محمود فکری، ستار همدانی، کریم بوستانی و ایمان عالمی همکاران امیر قلعه نویی در استقلال هستند که امیر حاج قاسم از بین این نفرات کناره گیری کرد

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

این روز ها همه علیه قلعه نویی مصاحبه میکنند شما چطور دوست عزیز؟ مصاحبه؟ تعارف نکنیا فوتبالیست عزیز...
    یه ضرب المثل ایرانی میگه شهر که شلوغ میشه قورباغه هم هفت تیر کش میشه! مصداق بارز این آقایونه...
    مقصر باشگاه استقلال هست آقای جمشیدیان که شمایی که 10 دقیقه رو هم برای سپاهان بازی نکردی جذب کرد و بعد از پایان فصل از باشگاه پرتت نکرد بیرون! و در لیست مازاد قرار نداد! مقصر باشگاه س!

جمشیدیان:قلعه‌نویی معرفت ندارد،هرگز او را نمی‌بخشم/ثابت شد که زد و بندی با این آقا نداشتم

ه گزارش خبرگزاری فارس، احمد جمشیدیان بازیکنی است که در روز آخر فصل نقل و انتقالات از فهرست باشگاه استقلال کنار گذاشته شد و این بازیکن همچنان یکی از نفراتی است که تکلیفش با این باشگاه روشن نشده است.

جمشیدیان بعد از دو هفته سکوت در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، با ابراز ناراحتی از امیر قلعه‌نویی و مسئولان باشگاه استقلال صحبت‌هایی را انجام داد که در زیر می‌خوانید:

فارس: سرانجام تکلیفت چه شد؟ 42 هفته خبری از تو نیست.

واقعاً نمی‌دانم چه بگویم و از کجا شروع کنم در اردوی ترکیه با استقلال حضور داشتم و در مجموع 40 جلسه تمرین با این تیم انجام دادم در دو بازی دوستانه استقلال در آنجا به میدان رفتم و همه چیز هم خوب پیش‌ می‌رفت، وقتی از ترکیه برگشتیم یک روز به ما استراحت دادند و حتی در همان روز مدام ساعت تمرین فردا را به من اس‌ام‌اس می‌کردند ولی درست در آخرین روز نقل و انتقالات بود که گفتند به تمرین نرو و به باشگاه بیا، صبح آن روز به باشگاه رفتم که به یکباره به من گفتند تصمیم گرفتیم تا نیم‌فصل بیرون بنشینیم و ما تمام حق و حقوقت را هم می‌دهیم و بعد از نیم‌فصل اسمت دوباره به لیست برگردانده می‌شود.

فارس: واکنش تو چه بود؟

بلافاصله از اتاق بیرون رفتم و گفتم اصلاً چنین موضوعی را نمی‌پذیرم امروز روز آخر نقل و انتقالات است به آنها گفتم 500 میلیون طلب سال گذشته‌ام را ندادید و امسال هم یک ریال هنوز نگرفتم و درست روز آخر هم می‌گویید که 6 ماه دیگر منتظر بمانم. شما یک کلمه راست به من نگفته‌اید و توقع دارید من به حرف شما اطمینان کنم جالب است اصلاً قرار نبود از لیست خارج شوم و تا روز روی نفرات دیگر کار می‌کردند اما به یکباره تصمیم گرفتند من را از لیست خارج کنند. من تا الان نزدیک به دو هفته است که صحبتی نکردم به این خاطر که مردم بهترین قاضی هستند و بهترین محکمه خدا است شما بگویید روز آخر نقل و انتقالات چه کار می‌توانستم انجام دهم حتی اگر تیمی هم مرا می‌خواست تا با این آقایان تسویه حساب می‌کردم نمی‌توانستم به شهرستان بروم و از اینجا رانده و از جای دیگر مانده شده بودم.

فارس: پیش از آنکه به استقلال بیایی کلی شایعه در مورد تو و امیر قلعه‌نویی مطرح کردند که تو پنالتی را در بازی استقلال و سپاهان به خاطر او خراب کردید و در اصفهان هم کمی بازی را شل گرفتی. حالا که این اتفاقات افتاده چه صحبتی داری؟

روزی که به استقلال آمدم از تیمی آمدم که 4 سال قهرمان پیاپی لیگ برتر شده بود و من کاپیتان دوم این تیم بودم وقتی به استقلال آمدم برای این تیم برند حساب می‌شدم و جالب است بدانید آن سال من با تراکتورسازی تمام کرده بودم و آقای زینی‌زاده مدیرعامل وقت تراکتورسازی می‌تواند شهادت بدهد که فقط امضای من مانده بود که عضو این تیم شوم اما در دقیقه 90 تصمیم گرفتم به استقلال بیایم. خدا را شکر می‌کنم که این اتفاق افتاد و مُهر تأییدی به همه صحبتهای من بعد از پیوستن به استقلال شد تا همیشه پشت‌سر یکسری از آدم‌ها حرف هست و من هم داشتم وارد بازی برخی‌ها می‌شدم و تنها بحثی که در زندگی من پیش آمده بود مربوط به این آقا بود. این اتفاق من را روسفید کرد و ثابت کرد که هیچ زد و بندی با آقایان نداشتم.

فارس: ظاهراً قراردادت را هم یک طرفه فسخ شده بود؟

دقیقاً خدا را شکر قراردادم را با استقلال فسخ کردم و گرنه شاید همان موقع بلاتکلیف شده بودم من سؤال می‌کنم آیا مصدومیت جزئی از فوتبال نیست؟ ولی حال صادقی و عمران‌زاده مصدوم نیستند؟ فوتبال همین است من 14 ماه حتی یک هزار تومانی نگرفتم و آیا به نظر شما این موضوع انصاف است. 14 ماه یک ریال نگرفتم و روز آخر اسم من از لیست خارج شد، برخی‌ها در دهه محرم مشکی می‌پوشند و عزاداری می‌کنند در حالی که حرف امام حسین (ع) این بود که آزاده باشید و حق مردم را نخورید از این کم‌ لطفی بالاتر وجود دارد؟این اتفاق ثابت کرد هیچ سر و سری با آقایان ندارم و خوشحالم که مسیر من و قلعه‌نویی از هم جدا شد چون پیش از این بحث‌هایی پیش آمده بود که عذابم می‌داد.

فارس: تو مصدوم نبودی چون قلعه‌نویی بعد از بازی‌های جام شهدا در نشست خبری گفت که جمشیدیان مصدوم بود و ما خواستیم که او به تیم دیگری برود تا خودش را پیدا کند.

خدا را شکر باشگاه استقلال آنقدر بزرگ است که این همه رسانه در اطرافش حضور دارد کادر پزشکی و مدارک آن هم موجود است و همه می‌دانند که من شش بازی آخر فصل گذشته را بازی کردم و 40 جلسه تمرین قبل از بازی فصل با این تیم انجام دادم و در دو بازی دوستانه هم به میدان رفتم. یک جلسه تمرین این تیم را امسال از دست ندادم و اگر بازیکنی مدعی است که پیش از فصل بیشتر از من در تمرینات حضور داشته این را بگوید تأییدیه پزشکی فدراسیون فوتبال هم در دست من است ولی متأسفانه این بحث‌ها فرافکنی است و قلعه‌نویی را همه می‌شناسند. آقای قلعه‌نویی شما مصدومیت من را پیش کشیدید که خودت را پشت این قضیه پنهان کنی چطور من تا روز آخر سالم بودم ولی روز آخر به یکباره مصدوم شدم؟ چه کسی را می‌خواهید با این حرف‌ها گول بزنید. محمد محمدی، ایمان مبعلی و میثم خسروی به علاوه دهها نفر دیگر این بلا توسط شما سرشان آمد به خدا قسم می‌خورم اگر یک هفته زودتر این موضوع را به من می‌گفتند هرگز نمی‌ماندم من می‌توانستم روز آخر لیگ نقل و انتقالات آنها التماس کنم درست مثل برخی‌ها که خبر دارم نزد این آقا رفتند و التماس کردند. دو هفته است که سکوت کرده‌ام و هیچ چیز نگفته‌ام اما تکلیف من را روشن نمی‌کنند که حداقل بتوانم جای دیگری بازی کنم. آقای نظری جویباری تا چند روز پیش می‌خواست چک شخصی‌اش را به من بدهد اما حالا با خانواده‌اش به مسافرت رفته و به هر کسی زنگ می‌زنم می‌گویند نظری جویباری باید بیاید آیا فقط این آقا در باشگاه کار می‌کند؟

فارس: گفته می‌شد قصد شکایت از استقلال را داری؟

راه شکایت برای من باز است و حتماً این کار را انجام می‌دهم ولی مردم این را بدانند که دو هفته منتظر ماندم و لب باز نکردم. کسی که خودش مسبب این کار بوده حداقل یک تماس نگرفت تا موضوع را جمع و جور کند در حالی که هر شخصی من را در خیابان می‌دید ابراز ناراحتی می‌کرد و می‌گفت نگران نباش خدا جای حق نشسته است من اصلاً بحث خودم را انجام نمی‌دهم همه کار زشت را می‌دانند چه برای من باشد و چه برای دیگران ولی واقعاً برای آقایان متأسف هستم که خواستند با لقب مصدوم چنین جوی را به وجود بیاورند شما خودتان هر روز در محل تمرینات حاضر هستید و گزارش تمرین را پوشش می‌دهید. آیا شما هم دروغ می‌گویید و این همه مدت من مصدوم بودم و در تمرینات شما چیزی ننوشتید؟ متأسفانه این دوستان در حال درست کردن جو بودند و اصلاً خانواده و زندگی افراد برایشان مهم نیست چون برای خودشان اسم و رسمی دارند امیدوارم جامعه ورزش این رفتارها را ببیند و کاری کند که دیگر این اتفاقات رخ ندهد.

فارس: ظاهراً قرار بود نفرات دیگری از لیست خارج شوند درست است؟

این اتفاق برای من افتاد و شاید خواست خدا هم بود اما خوشحال هستم که دو، سه نفر دیگر از لیست استقلال خارج نشدند شاید اگر آن جوان که قرار بود نامش از فهرست در بیاید این مسئله را می‌شنوید فوتبالش نابود می‌شد و یا آن بازیکن باتجربه دیگر نمی‌توانست فوتبال بازی کند. من حرف دلم را می‌زنم و امیدوارم مردم از همه مربیانی که سالم کار می‌کنند حمایت کنند و طوری با آنها رفتار کنند که همه بد و خوب را بشناسند. جالب اینجاست وقتی یک تیم می‌تواند در عرض یک ساعت یک بازیکن را به خدمت بگیرد چطور دو هفته است که تکلیف این بازیکن را مشخص نمی‌کنند. همه جا صحبت می‌کنند که ما به خاطر جمشیدیان ناراحت هستیم ولی آقایان شما چه کاری برای من انجام دادید حتی یک عذرخواهی ساده هم نکردید که با زندگی من بازی شد. این اتفاق برایم افتاد ولی من مسببان این قضیه را به خدای بزرگ می‌سپارم چون می‌دانم او شاهد و ناظر همه چیز است امیدوارم کسانی که این بلا را بر سر من آوردند در همین دنیا جوابشان را بگیرند.

فارس: در این مدت بازیکنان استقلال با تو صحبت نکردند؟

دست تک تک بازیکنان استقلال را می‌بوسم چون آنها هر روز با من در ارتباطند و ابراز همدردی می‌کنند در یک سال و نیم جو این تیم را محشر دیدم و چه از لحاظ اخلاقی و چه از لحاظ رفاقتی بهترین دوستان را پیدا کردم. امیدوارم آنها من را حلال کنند و من هم در این مدت سعی کردم اخلاق خوبی داشته باشم و به هیچ کس بدی نکنم. همه بازیکنان استقلال و هم‌تیمی‌های پارسالم در قلب من هستند و از اینکه آنها به فکر من و زندگیم بودند تشکر می‌کنم.

فارس: حالا تصمیمت چیست؟

روی هوا ماند‌ه‌ام و نمی‌دانم چه کنم و ظاهراً باید فردا از طریق مراجع قانونی اقدام کنم از یک نفر بیشتر ناراحت نیستم و آن شخص امیر قلعه‌نویی است که دم از معرفت می‌زند. مردم بهترین قاضی هستند و از خدای بزرگ خواسته‌ام در این روزها که تک و تنها دلم شکسته است حق را به حقدار بدهد این آقایان را یک درصد هم نمی‌بخشم چون از دستم کاری برنمی‌آید و مجبورم منتظر بمانم تا حق و حقوقم را بگیرم.

7. 6 کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

محمد‌زاده: قلعه‌نویی نمی‌تواند به مراجع قضایی شکایت کند/ فساد در فوتبال زیاد نیست

علی اکبر محمدزاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره فساد در فوتبال گفت: باید ببینیم آنچه به عنوان فساد عنوان می‌شود، چیست. قبول ندارم که کل فوتبال فاسد است و یا فساد زیادی داریم. در تمام بحث‌ها سوءجریان‌هایی وجود دارد که باید عمقی به آن بپردازیم و نباید سیاسی برخورد و فدراسیون فوتبال را محکوم کنیم.

وی ادامه داد: قوانین فیفا و آئین‌نامه فدراسیون می‌گوید که اگر کسی اطلاعاتی از سوءجریاناتی دارد، باید اطلاع‌رسانی کند و اگر سند و مدرکی دارد و معتبر است، ما بررسی می‌کنیم. اگر صحبت‌های آن فرد، ما را قانع کند، نیازی به فیلم و مستندات نیست. ما به شواهد و سایر موارد نگاه می‌کنیم.

رئیس کمیته اخلاق در مورد اینکه برخلاف سال‌های گذشته پرونده‌ای در این کمیته وجود ندارد، تصریح کرد: اگر خود ما سر و صدا و جنجال نکنیم، در فوتبال جنجال نیست. نمی‌توانیم چیزی که مستند نیست را بگوییم و جو را ملتهب کنیم تا افراد در جامعه سوءبرداشت‌هایی داشته باشند. تنها پرونده‌ای که در کمیته اخلاق باز است، بحث امیر قلعه‌نویی با جواد نکونام، مهدی رحمتی و ایمان موسوی است. این افراد اعلام کرده‌اند که مواردی را می‌دانند که باید در کمیته اخلاق حاضر شوند تا جو بیش از این ملتهب نشود.

محمدزاده تاکید کرد: ما در کدهای اخلاقی فیفا قوانینی داریم که افراد مطلع باید اخبار را در اختیار کمیته اخلاق قرار دهند. پنهان نگه داشتن اطلاعات تخلف و فساد به حساب می‌آید. مشکلات فوتبال باید در خانواده فوتبال بررسی شود و طبق قوانین، امیر قلعه‌نویی نمی‌تواند به مراجع قضایی شکایت کند.

وی در مورد رسیدگی به تخلف سقف بودجه تیم‌ها گفت: اگر سازمان لیگ گزارشی به ما اعلام کند، به آن ورود و با متخلفان برخورد خواهیم کرد. پرونده بخصوصی در این زمینه در کمیته اخلاق وجود ندارد.

//

پ.ن : آقای رئیس کمیته اخلاق من دو تا سوال از شما دارم :

1- شما که هر روز مصاحبه میکنی که قلعه نویی نمیتونه شکایت کنه ! مثل اینکه یادت رفته علی دایی خیلی راحت و شیرین به خاطر مصاحبه های مایلی کهن دو بار ازش شکایت کرد به دادگاه غیر فوتبالی...و دادگاه هم رسیدگی کرد و مایلی کهن محکوم شد و رفت دفتر علی دایی التماس کرد تا دایی زندان نندازتش؟؟؟

1- شمایی که هر مصاحبه میکنی و میگی نمیشه شکایت کرد! چرا جوش میزنی؟؟ فوقش اینه که حق با شماست و دادگاه رسیدگی نمیکنه دیگه!! دیگه جوش زدنت برای چیه؟ مگه داره با پول تو شکایت میکنه؟؟؟ جز اینه که داری جو رو ملتهب میکنی که قلعه نویی شکایت نکنه؟؟؟ باید بهت بگم امروز صبح شکایت شد دادگاه هم قبول کرد شکایت رو! پس اینقدر برای ما دم از اخلاق نزن!!!

9. 4 کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قلعه‌نویی از نکونام به دادسرای عمومی و انقلاب شکایت کرد

خبرگزاری تسنیم: سرمربی تبم فوتبال استقلال از کاپیتان تیم ملی ایران شکایت کرد.
    به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، وکیل امیر قلعه‌نویی امروز (دوشنبه) با حضور در دادسرای عمومی و انقلاب از جواد نکونام شکایت کرد.
    قلعه‌نویی به دلیل اظهارات کاپیتان تیم ملی کشورمان علیه خودش در 2 هفته اخیر اعلام کرده بود که از نکونام شکایت خواهد کرد. همچنین باشگاه استقلال نیز روز شنبه از بازیکن پیشین خود برای دفاع از سرمربی استقلال به کمیته اخلاق شکایت کرد.

11. 5 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

ازاقا علی تشکر می کنم بابت این حرفهای کوبنده در جواب جواد نکونام .

13. این کاربر از ali+7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

قلعه نویی سالم ترین مربی ایران است

بائو: چرا منصور عظیمی به من از این پیشنهادها نداد؟/ من هم از جلالی ناراحتم، باید به او افترا بزنم؟ / فوتبالیست باید خودش بزرگ باشد

فوتبالیست باید شخصیت بزرگ داشته باشد به طوری که هیچ کس جرات نکند پیشنهاد غیرفوتبالی به او بدهد
    صحبت های جواد نکونام و ایمان موسوی درباره امیر قلعه نویی و دو سال پیش که استقلال قهرمان شد، حرف و حدیث های زیادی به وجود آورده است. میثم بائو یکی از بازیکنانی است که می تواند به خوبی درباره اتفاقات اخیر صحبت کند. بائو که آن سال از شهرداری تبریز با کلی حرف و حدیث به استقلال آمد و از طرفی رفاقت دیرینه ای هم با منصور عظیمی دارد می تواند خیلی از ناگفته ها را بر زبان بیاورد.

بائودر گفت و گو با آی اسپورت درباره مسائل پیش آمده اظهار داشت: من به شخصه از امیر قلعه نویی و منصور عظیمی هیچ بدی ندیدم. چه خوب است یک فوتبالیست زمانی علیه مربی سابقش مصاحبه کند که در تیم حضور دارد، نه زمانی که از تیم رفته است. اینکه در رسانه ها حرف بزنیم و آبروی کسی را ببریم، چه فایده ای دارد؟ با شناختی که من از امیر قلعه نویی دارم باید بگویم او شخصیت بزرگی دارد و آدم قابل احترامی است.
    وی ادامه داد: از ایمان موسوی که گفته عظیمی پیشنهادهای نامشروع به او داده و درخواست پول کرده تا در ترکیب قرار بگیرد، یک سوال دارم؛ چرا عظیمی به من از این پیشنهادها نداد؟ مگر کسی پیدا می شود بگوید از من با عظیمی رفیق تر است؟ من که اصلا خودم عامل آشنایی عظیمی با قلعه نویی بودم. چرا به من که رفیقش بودم نگفت پول در ترکیب بازی کن. من هم در آن سال حقم خورده شد و بازی نکردم؛ یادتان هست زمانی که از شهرداری تبریز به استقلال آمدم چقدر حرف برایم درآوردند؟ اگر آن حرفها درست بود که باید پارسال در استقلال می ماندم؟ حداقل امسال بدون تیم نمی ماندم!

هافبک سابق استقلال همچنین گفت: من که با عظیمی رفیق بودم، فقط 39 درصد از پولم را گرفتم. این حرفها خوب نیست. آدم نباید وقتی از تیمی رفت پشت سر معلمش صحبت کند. فوتبال هرکسی یک روزی تمام می شود و همان فوتبالیست قرار است مربی شود. من برای نکونام احترام قائلم، او بازیکن بزرگی است اما یکسری کدورت ها بوده و باید تمام شود. از هر فوتبالیستی سوال کنی می گوید فلان سال حقم خورده شد. خود من در تراکتورسازی این اتفاق برایم افتاد. من واقعا از مجید جلالی ناراحتم اما تا به حال به او افترا زده ام؟ گفتم هوای مرا نداشت اما نه اینکه بیایم و اینطور علیه مربی ام صحبت کنم.

بائو درباره شایعه پیشنهاد عظیمی به ایمان موسوی تاکید کرد: به نظر من شخصیت هر فوتبالیستی تعیین می کند چگونه با او رفتار شود. چرا فقط ایمان موسوی این حرفها را می زند، چرا به امیرحسین صادقی، حنیف عمران زاده، پژمان منتظری و ... از این پیشنهادها داده نمی شود. فوتبالیست باید شخصیت بزرگ داشته باشد به طوری که هیچ کس جرات نکند پیشنهاد غیرفوتبالی به او بدهد. من همان سال که آن حرفها به وجود آمد با ایمان موسوی صحبت کردم و به او گفتم فوتبال ارزش ندارد که اینطور پشت سر مربی ات حرف بزنی. همان زمان هم نه پول گرفته بودم و نه بازی می کردم.

بائو در پایان افزود: میثم بائو با 14 سال سابقه بازی در فوتبال ایران الان جامانده نقل و انتقالات فوتبال ایران است. نه دلالی داشتم که مرا جابه جا کند و نه تیمی مرا می خواهد . همیشه امیدم به خدا بوده است و بس.قلعه نویی مربی بزرگی است و همیشه پشت سر آدم های بزرگ حرف زیاد است. قلعه نویی بی تردید سالم ترین مربی ایران است و این مسائل در شان او نیست.

آی اسپورت
    Last edited by 30vil; 05-08-2014 at 17:37.

15. 5 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

پسر رفت خواستگاری، دختر به او ندادند، از قلعه نویی شکایت کرد!/ لطف خداست که دشمنان من از نادان‌ها هستند/ شکایتم از نکونام پابرجاست

بانک ورزش – احد علوی/ امیر قلعه‌نویی این روزها هجمه سنگینی را از سوی منتقدان و شاگردانش تحمل می‌کند و به نظر می‌رسد او با توجه به تجربه چنین شرایطی که قبلا داشته بتواند دوباره بر این حاشیه‌ها غلبه کند و از این جریانی که علیه او راه افتاده، سربلند بیرون بیاید. سرمربی استقلال در واکنش به اتفاقات چند وقت اخیر در گفتگویی اختصاصی با بانک ورزش صحبت‌های جدیدی را مطرح کرد.

جلسه‌ای با افشارزاده داشتید.
    بله، جلسات هفتگی بود که طبق روال با مدیرعامل باشگاه برگزار کردیم. در این جلسه درخصوص پاداش دیدار برابر راه‌آهن و برخی مسایل صحبت‌هایی شد.

دیدار با استقلال اهواز را چطور می‌بینید؟
    این بازی شرایط خاص خودش را دارد و خدا را شکر در برابر تیمی بازی می‌کنیم که سرمربی‌اش عبدالله ویسی است و فوتبال بازی می‌کند.

استقلال کارش را با برد شروع کرد. به نظر می‌رسد از بازی اول استقلال خیلی راضی بودید.
    متاسفانه برخی دوستان نسبت به دیدار برابر راه‌آهن کم لطفی کردند و به بازی خوب استقلال اشاره‌ای نکردند. این بازی جزو بازی‌های خوب چند سال اخیر لیگ بود. راه‌آهنی‌ها با برنامه بازی کردند و ما هم بازی خوبی ارایه دادیم در این دیدار پرس، درگیری و پاس وجود داشت و من از عملکرد استقلال راضی بودم. متاسفانه چون یک طرف بازی قلعه‌نویی بود دوستان به بازی خوب استقلال نپرداختند.

به نظر می‌رسد روزهای سختی را سپری می‌کنید.
    اگر اینها ما را نزنند باید به خودمان شک کنیم. وقتی این افراد علیه من حرف می‌زنند، مطمئن می‌شوم که راهم درست است. همیشه لطف خدا شامل حال من بوده و همیشه گفته‌ام خدا را شکر که دشمن آدم نادان باشد. مهم مردم هستند که متوجه خیلی مسایل شده‌اند.

انتقادات شدیدی طی چند وقت اخیر علیه شما مطرح است. این موضوع تمرکز شما را بر هم نمی‌زند؟
    اینها سریال راه انداختند و هر هفته یکی از آنها مصاحبه می‌کند. یک مثال برای شما می‌زنم تا خیلی‌ها متوجه شوند. می‌گویند یک نفر می‌رود خواستگاری دختری. خانواده دختر به او جواب رد می‌دهند، آن وقت پسر می‌رود از امیر قلعه‌نویی شکایت می‌کند! (خنده) حکایت این روزهای ما این است.

گویا از پرونده شکایت نکونام صرف‌نظر کرده‌اید.
    اصلا اینطور نیست من شکایت کردم و به باشگاه کاری ندارم. شخصا شکایت کردم؛ هم از کسی که آن مصاحبه را انجام داده و هم از آن سایت و روزنامه‌ای که این مصاحبه را منتشر کرده است. همیشه توکلم به خدا بوده و معتقدم بدون اذن خدا برگی از درخت نمی‌افتد.

احمد جمشیدیان هم مصاحبه تندی علیه شما انجام داده است.
    همانطور که گفتم این در راستای همان سریالی بود که به راه انداختند. صحبت‌های او هم جای شکایت دارد و جوابش را باید نظری جویباری بدهد که در جریان نشست‌ها با این بازیکن بود. این آدم‌ها که علیه من می‌نویسند، باعث می‌شوند که من اعتقادم قوی‌تر شود و مطمئن شوم که راهم درست است. من در خصوص بخشی از رسانه‌ها قبلا صحبت کرده‌ام و خوشحالم که این افراد علیه آدم می‌نویسند.

آینده استقلال را چطور می‌بینید؟
    استقلال امسال با سال گذشته قابل مقایسه نیست و مشکلات پارسال را نداریم. در خط دفاعی چند مصدوم داریم که با ترمیم این مشکل به شرایط آرمانی خواهیم رسید.

17. 4 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بلیط خریده ؟

من کارتم الان رسید دستم ! فکر میکردم برای این بازی نمیرسه به دستم میخواستم بدونه کارت بخرم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •