خوب بچه ها خبر خوش دارم براتون آرتتا که در بازی دیشب مصدوم شد مثل این که قضیش جدیهواین یعنی دیگه رئیس مجبور برای هافبک دفاعی بازیکن بخره و دیگه از این نخاله استفاده نکنه
(آرتتا رو دوست دارم ولی دیگه خسته شدم از بس تیمای دیگه راحت به دفاعمون می رسن)
خوب بچه ها خبر خوش دارم براتون آرتتا که در بازی دیشب مصدوم شد مثل این که قضیش جدیهواین یعنی دیگه رئیس مجبور برای هافبک دفاعی بازیکن بخره و دیگه از این نخاله استفاده نکنه
(آرتتا رو دوست دارم ولی دیگه خسته شدم از بس تیمای دیگه راحت به دفاعمون می رسن)
این که آرتتا مصدوم شده شاید یک بلسینگ این دیسکایز باشه برای تیم و ونگر مجبور شه یه هافبک دفاعی خوب بخره (رئال متاسفانه قصد کرده خدیرا رو بفروشه) پس الان میشه گفت ونگر به یکی مثل خدیرا نیاز داره. ولی اینکه آرتتا رو که خیلی برای تیم زحمت کشیده (و حالا مربی پستش رو عوض کرده) نخاله بنامیم اوج بی انصافی هست. بازیکن های دیگه ای تو تییم هستن که در پست تخصصی خودشونن و فقط و فقط برای تیم بار مالی دارن ولی همچین صحبتی در موردشون نشده.
دقیقا ارتتا جز بازیکنای خیلی خوب ماست از نظر سطح بازی ب نظرم و حتما باید نگهش داریم حتی با وجود خرید هافبک ارتتا برگرده تو پست اصلیش عالی خواهد بود. دوستان دقت کنن این بشر تا 30 سالگی هافبک هجومی و پلی میکر بوده و الان مجبوره دفاعی بازی کنه
نخاله به نظر من فقط و فقط مختص فلامینی هست حتی همون پاس دومتریم این بشر نمیتونه بده
آقا من نظرم بد رسوندم منظورم این نیست که نخالست درسته خیلی خوب ولی تو هافبک دفاعی الان دو سال که متاسفانه افتضاح بوده
خوب آخه باید درست بگی دیگه. متنت که احساس نداره. الان هم دوباره گفتی افتضاح بوده. افتضاح نبوده و زحمتش رو کشیده ولی تواناییش رو نداره و درواقع گردن مربیه. افتضاح به دیابی میگن که فقط مصدومه و هیچ وقت هم مفید نوده. تنها دلیل مموندنش تو تیم هم اینه که فرانسویه.
کلاً من تو مربی ها ندیدم کسی مثل مورینیو تیم بسازه. شاید چند تا بازیکن برای یه پست وجود داشته باشه ولی کنار کیا و در چه زمانی هماهنگ و مفید هستن؟ لعنتی تیماش مثل یه ماشین هستن. واقعاً افت نداره اگه ونگر یکم از اون یاد بگیره. حالا از اخلاقش خوشش نمیاد، نیاد. الان برای مدعی بدن تیم باد3 تا بازیکن بگیره که هر سه تا باید خیلی خوب و رو به عالی باشن. یه دفاع آخر، یه هافبک قلچماغ و یه فوروارد گلزن.
اگه این خبر درست باشه که یخوان ژیرو رو بدن و 32 ملین هم بدن و کاوانی رو جاش بگیرن یه برد اساسی کردیم.
خوب مثل اینکه ژیرو مصدومیتش مبهمه. به هر حال مصدومیت خفیف زانو هم بده و تا 2-3 هفته رو فرم برنمیگرده. دیگه به شدن لازمه یه فوروارد بزرگ بگیرن. حتی اگه شده پول بیشتر از ارزش واقعیش بدن. الان تیم تو یه نقطۀ تعادل هست که ممکنه برگرده به دوران بزرگی تیم یا دوباره اون روند ناموفقیت رو پیش بگیرن.
انگار مصدومیت ژیرو شدید تر از اون چیزیه که در بررسی اولیه مشخص شده و حالا خبر از شکستگی مچ پا اون هست و میگن احتمالا 3 ماه دور از میادین خواهد بود. هر چند خبر از سوی باشگاه تائید نشده ولی خب اکیپ این خبر رو زده.
فکر کنم با توجه به این مصدومیت قطعا برای خرید مهاجم وارد بازار میشیم و مطمئنا نزدیکترین گزینه رمی خواهد بود.
هر چند زیاد موافق اومدنش نیستم ولی فکر نکنم باشگاه بخاطر مصدومیت ژیرو زیاد خرج کنه با توجه به اینکه والکات هم نزدیک به بازگشت هست.این موضوع میتونه خروج پولدی که خیلی به درب های خروج نزدیک شده رو هم تحت شعاع قرار بده هر چند ونگر نشون داده زیاد موافق بازی دادن پولدی به عنوان مهاجم هدف نیست. باید دید باشگاه چه تصمیمی میگیره.
این اتفاق در شرایطی افتاده که آرسنال باید یک مدافع رو حتما جذب کنه چون بسیار کم تعداد هستند و حتی خرید هافبک دفاعی با مصدومیت آرتتا هم زیاد دور از ذهن نیست. کلا با مصدومیت ژیرو وضعیت پیچیده آرسنال در بازار پیچیده تر هم شده.
به به . مانولاس هم که رفت رم! یعنی اینا 13 ملیون هم نداشتن؟ حقوق نمیتونن بدن؟ یا رم از لندن اینقدر بهتره؟
یه مقاله خوندم در رابطه با مصدومیت ژیرو که جالب بود، دوستانی که در مورد مصدومیت آرتتا اظهار نظر کردند بد نیست این مقاله رو بخونند، فکر می کنم فراموش کردند فصل گذشته بازی هایی که آرتتا مصدوم بود چقدر آسیب پذیر بودیم طوری که رکورد شده بود تعداد شکست هایی که با مصدومیت آرتتا داشیم. خرید هافبک دفاعی خیلی هم خوب و عالی اما تحقیر بازیکن تیم ؟؟!!
جیرود شایسته احترام است
هواداران آرسنال همواره دوست دارند یک سپر بلا داشته باشند. چند هفته قبل، بسیاری از هواداران خواستار این بودند که جک ویلشیر از جمع 11 بازیکن ثابت تیم کنار برود. قبل از بازی با اورتون همان هواداران می خواستند که اولیور جیرود به آن سرنوشت دچار شود.
شب گذشته خبرگذاری تلگراف گزارش داد که مرد فرانسوی توپچی ها آسیب بدی روی مچ پای خود دارد که می تواند برای 3 ماه وی را خارج از میادین نگه دارد.
بعد از شنیدن این خبر، بسیاری از هواداران در توئیتر و فیسبوک از شنیدن خبر آسیب دیدگی جشن گرفتند که یکی از هواداران آن را به عنوان یک هدیه الهی در نظر گرفت که مربی را مجبور می کند چند روز مانده به پایان نقل و انتقالات یک مهاجم جدید را به خدمت بگیرد.
اول از همه اجازه دهید یک چیز را روشن کنم، اگر ادعا می کنید که عاشق باشگاه هستید و با این وجود از مصدومیت یک بازیکن باشگاه خوشحال می شوید، بدون در نظر گرفتن شرایط، لطفا دیگر خود را هوادارا یا حامی باشگاه صدا نکنید.
یک هواداران با شادی هر بازیکن بعد از به ثمر رساندن گل جشن می گیرد و با ناراحتی مربی بعد از هر شکست غمگین می شود و شدیدا از هر شخصی که در در لباس قرمز و سفید به میدان می رود حمایت می کند.
ثانیا بسیاری از ناراحتی هایی که از جیرود وجود دارد تقصیر خودش نیست زیرا او باید جا پای بازیکنانی مانند هانری، برگکمپ و اخیرا ونپرسی بگذارد و خط حمله آرسنال را رهبری کند که موجب می شود همواره سطح انتظارات از وی زیاد باشد و مورد انتقاد قرار گیرد.
با این حال با توجه به رکورد جیرود در آرسنال، او باید با تمام وجود مورد حمایت قرار گیرد. از زمان ورود به آرسنال در سال 2012، مرد فرانسوی آرسنال عملکرد تحسین برانگیزی داشت. او در 102 بازی خود برای توپچی ها 41 گل زده و 20 پاس گل فراهم کرده است.
این آمار برای یک بازیکن 9.6 میلیون پوندی بد نیست، درسته؟ حقیقت این است که در حالی که جیرود در هر 1.67 بازی یک گل یا پاس گل فراهم کرده، مشکل این است که در بسیاری از دیدارها به اندازه کافی خوب نیست که خط حمله باشگاهی به بزرگی آرسنال را هدایت کند.
در طرف مقابل، همانطور که در دیدار شنبه مقابل اورتون دیدیم، او برای یک بازیکن نیمکت نشین بیش از اندازه خوب است و با وجود هافبک های خلاقی که در اختیار داریم، فوق العاده خوب جواب داد.
البته آسان است که فراموش کنید اگر مرد فرانسوی فصل گذشته مصدوم میشد، این امکان وجود داشت که در جمع 4 تیم برتر لیگ کار را تمام نکنیم و یا قهرمان جام حذفی نشوید (اشاره به پاس گل زیبایی او برای آرون رمسی)
فوتبال ورزشی پر از احساسات است، با این حال این موضوع نمی تواند بهانه ای برای نیش و کنایه های افرادی باشد که ادعا می کنند عاشق باشگاه هستند. پشتیبان تیم باشید، از بازیکنان حمایت کنید و و با دقت کلماتی را که بیان می کنید انتخاب کنید. در نهایت در پایان فصل، باز هم می توانید تلاش کنید آنها را ببلعید!
gunnerstrust.com
مساله اینه که طرفدارا باید منطقی باشن و فراتر از واقعیت چیزی رو درخواست نکنن. همونطور که آرتتا هافبک دفاعی نیست و در بهترین شرایطش هم نمیتونه وظایف هافبک دفاعی رو کامل انجام بده، ژیرو هم فوروارد هدف و گزینۀ بی چون و چرا (مثل سوارز یا ایبرا یا هانری و ...) نیست. ژیرو فورواد مکمل هست و بیشتر از اینکه استعداد ذاتی داشته باشه با هوشش بازی میکنه. اون پاس هایی که میده و کارهایی که میکنه قشنگ اکتسابی هستن. برای همین هم اون عده درست میگن که الان دیگه ونگر باید حتماً یکی رو بگیره. حالا شادی کردن برای مصدومیت ژیرو که اینجا دیده نشده ولی اوناییکه این کار رو میکنن همون قدر احمق هستن که اون عده از طرفدارای رئال که دعا میکردن لوپز مصدوم بشه تا کاسیاس دوباره فیکس بشه بودن.
من این یکی دو ساله اصلاً از ونگر راضی نیستم. یکم نشانه های کهولت سن رو تو کاراش میبینم. متاسفانه ایشون با زمانه پیش نرفتن و نمیرن. آدم صاحب سبک هم اگر در جا بزنه سبکش تبدیل میشه به یه سبک قدیمی. از کسایی مثل سانوگو و دیابی و یا امثال کیم کالستروم و این فوروارد جدیده که ایشون بهش گیر دادن(یارو 35 سالشه و تا حالا اسمش رو نشنیده بودم چون 2 متر قدشه تو چشم ایشون اومده) آبی برای تیم گرم نمیشه.
برگردیم به دوران بزرگی تیم. یادمون بیاد چه بازیکنهایی تو تیم بودن. کسایی که هر کدومشون تو تیم ملیشون فیکس بودن. بازیکن کوچیکمون مارک اوور مارس و فردی لیونگبرگ بود!!!!!!!
چند سالی به دلیل ساختن استادیوم دست تیم تنگ بود و بازیکن بزرگ نتونستن بخرن و اونایی هم که داشتن رو از دست دادن. الان دیگه بهانه ای برای پول نداشتن ندارن. این دیگه خساست هست. نباید مسیر میلان رو دنبال کنن. الان همش یه جای تیم میلنگه و بنابراین بازیکن هایی مثل ویلشیر و چمبرلین و ولکات نمیتونن خودشون رو نشون بدن. ولی اگه اون سه تا خرید انجام بشه (دفاع آخر غول، هافبک وسط مطمئن و فوروارد فرصت طلب) دیگه این بازیکن ها آزاد میشن و خودشون رو نشون میدن.
الان یک ماه هست که فرمایلن رو فروختن و جاش کسی رو نگرفتن. اسم بازیکنی رو هی آوردن و هی آوردن از اونور رم دفاعش رو فروخت و تو 2 روز همون بازیکن مد نطر آرسنال رو با قیمت کمی گرفت. من بهانه ای نمیبینم (هم وقت داشتن و هم ارزون بود).
بهترین حرف رو در مورد ونگر پارسال یکی از دوستان گفته بود که شبیه پیر مردی شده که وقتی جوون بود کاپشن میخرید 3000 تومان الان که کاپشن 200000 تومنه میگه من از این پولا نمیدم و حاضره از سرما بلرزه.
Last edited by powerslave; 28-08-2014 at 16:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)