تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 34 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 335

نام تاپيک: FC Bayern München | اف سی هالیوود

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

دیروز یکی از مربی های اسطوره ای بایرن و آلمان در گذشت. کسی که با بایرن 6 قهرمانی آلمان و یک قهرمانی اروپا بدست آورده بود و دوبار هم با گلادباخ قهرمان آلمان شده بود. سابقه مربی گری بارسلونا، دورتموند و شالکه رو هم در کارنامش داره و یکی از موفق ترین مربیان آمانی محسوب میشه.

روحش شاد و یادش گرامی

2. 7 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

محرومیت سه جلسه ای برای جروم بواتنگ

جروم بواتنگ، مدافع بايرن مونيخ، به دليل دريافت کارت قرمز در تساوي تيمش مقابل شالکه، با محروميتي سه جلسه اي روبرو شد.

به گزارش "ورزش سه"، در این دیدار که با تساوی 1-1 به پایان رسید، بواتنگ به دلیل انجام خطا روی سیدنی سام، از بازی اخراج شد و یک ضربه پنالتی تقدیم حریف کرد؛ البته آن ضربه پنالتی که توسط اریک چوپو موتینگ زده شد، توسط مانوئل نویر مهار شد.
    در بیانیه فدراسیون فوتبال آلمان آمده است:" کمیته انظباطی فدراسیون فوتبال آلمان جروم بواتنگ،مدافع بایرن را به دلیل خطای غیرورزشی، برای سه جلسه از همراهی تیمش محروم کرد.
    باشگاه بایرن 24 ساعت زمان دارد تا به این حکم اعتراض کند."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خطای غیر ورزشی چه صیغه ای هست ؟؟؟

4. این کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

محرومیت سه جلسه ای برای جروم بواتنگ

جروم بواتنگ، مدافع بايرن مونيخ، به دليل دريافت کارت قرمز در تساوي تيمش مقابل شالکه، با محروميتي سه جلسه اي روبرو شد.

به گزارش "ورزش سه"، در این دیدار که با تساوی 1-1 به پایان رسید، بواتنگ به دلیل انجام خطا روی سیدنی سام، از بازی اخراج شد و یک ضربه پنالتی تقدیم حریف کرد؛ البته آن ضربه پنالتی که توسط اریک چوپو موتینگ زده شد، توسط مانوئل نویر مهار شد.
    در بیانیه فدراسیون فوتبال آلمان آمده است:" کمیته انظباطی فدراسیون فوتبال آلمان جروم بواتنگ،مدافع بایرن را به دلیل خطای غیرورزشی، برای سه جلسه از همراهی تیمش محروم کرد.
    باشگاه بایرن 24 ساعت زمان دارد تا به این حکم اعتراض کند."

خطای غیر ورزشی چه صیغه ای هست ؟؟؟
    بنظر من حکم چرندیه. خطای بواتنگ کاملا فنی بود. اگر هم پا رو بالا آورد برای این بود که ارتفاع توپ بالا بود. اصلا هم ضربه محکمی به سم نزد. با کل پاش (استوک و ... نبود. تقریبا تمام طول پا بود) که جلوی سینه سم قرار گرفت، حرکتش رو متوقف کرد.

6. 2 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توی آلمان قانون اینه که هر کسی کارت قرمز مستقیم بگیره،حالا به هر دلیلی،سه جلسه مستقیم محروم میشه.
    اگه مثل هونتلار خطاشون خشن بوده باشه که محرومیتش بیشتر هم میشه.

8. 5 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

توی آلمان قانون اینه که هر کسی کارت قرمز مستقیم بگیره،حالا به هر دلیلی،سه جلسه مستقیم محروم میشه.
    اگه مثل هونتلار خطاشون خشن بوده باشه که محرومیتش بیشتر هم میشه.
    مطمئنی؟ چون من هرجا خبرش رو خوندم، گفته شده با درنظر گرفتن کارت‌های قرمزی که قبلا گرفته، این محرومیت درنظر گرفته‌شده.
    همین که بایرن قصد اعتراض داره نشون نمیده محرومیت حداقل سه‌جلسه‌ای یه چیز ثابت نیست؟
    هرچی هم گشتم، نتونستم قانونش رو پیدا کنم. چیزی هم پیدا بشه، رسمی نیست. سایتهای خبری و فاروم‌ها فقط یه چیزایی گفتن.

پ.ن: حتی یجا خوندم، کیکر گفته (خود کیکر رو نخوندم) گل نشدن پنالتی در شدت محرومیت نقش داشته!

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مطمئنی؟ چون من هرجا خبرش رو خوندم، گفته شده با درنظر گرفتن کارت‌های قرمزی که قبلا گرفته، این محرومیت درنظر گرفته‌شده.
    همین که بایرن قصد اعتراض داره نشون نمیده محرومیت حداقل سه‌جلسه‌ای یه چیز ثابت نیست؟
    هرچی هم گشتم، نتونستم قانونش رو پیدا کنم. چیزی هم پیدا بشه، رسمی نیست. سایتهای خبری و فاروم‌ها فقط یه چیزایی گفتن.

پ.ن: حتی یجا خوندم، کیکر گفته (خود کیکر رو نخوندم) گل نشدن پنالتی در شدت محرومیت نقش داشته!
    من توی خبرایی که مربوط به اخراج هونتلار بود همچین چیزی رو دیدم.
    نوشته بود کارت قرمز مستقیمش باعث 3 جلسه محرومیت شده و خشن بودن خطاش باعث 3جلسه اضافه شده که در نهایت 2 جلسش تعلیق شد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] striker [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] will miss the next six Bundesliga matches after being sent off against Hannover on Saturday, but the club have confirmed they will appeal the decision.

The Netherlands international was sent off with five minutes remaining of their 1-0 victory following a rash challenge on Manuel Schmiedebach.A straight red card would normally only incur a three-game ban, however Huntelaar's suspension has been extended after confronting referee Sascha Stegemann after being dismissed, but the Gelsenkirchen side have said they will look to get the ban reduced.
    Last edited by بردیا; 06-02-2015 at 17:52.

11. 5 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هامبورگ بدبخت چه بلایی سرش اومد دوباره.
    البته خداییش پنالتی نبودا،فاصله خیلی کم بود که طرف بخواد واکنش نشون بده.
    +
    لورکوزن چیکار کردش با ولفسبورگ

+
    ویرایش:ولفسبورگ گل پنجم رو زد دقیقه آخر و بازی رو برد
    نبرد باس دوست و هونگ مین سون، 4-3 به نفع دوست تموم شدش
    Last edited by بردیا; 14-02-2015 at 20:00.

13. این کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

زیدان: گواردیولا از بایرن‌مونیخ یک غول ساخت

وبسایت رسمی برنامه نود - هافبک پیشین رئال‌مادرید از سرمربی پیشین بارسلونا به عنوان الگوی الهام‌بخش خود یاد کرد.

به گزارش وبسایت نود ، زین‌الدین زیدان در گفت‌و‌گو با روزنامه «Die Welt» آلمان گفت: گواردیولا مربی فوق‌العاده‌ای است و دوست دارم ببینم چطور کار می‌کند. او الهام‌بخش من است. بایرن‌مونیخ پیش از پیوستن پپ به این تیم هم تیم بزرگی بود ولی حالا تبدیل به تیمی سطح بالا شده و این را مدیون اوست.

سرمربی فرانسوی تیم رئال‌مادرید کاستیا اظهار داشت: گواردیولا مربی منحصربه فردی است که چیزهایی بسیاری را به تیم‌هایی که هدایتش را بر عهده داشته اضافه کرده و این موضوع در مورد بایرن‌مونیخ هم صدق می‌کند و می‌بینیم که آنها در کارهای هجومی و کار با توپ نسبت به گذشته سریع‌تر عمل می‌کنند.

هافبک پیشین رئال‌مادرید خاطرنشان کرد: درست است که گواردیولا نتوانست موفقیت سال ۲۰۱۳ یوپ هاینکس را در لیگ قهرمانان اروپا با بایرن‌مونیخ تکرار کند ولی از باواریایی‌ها یک غول ساخت.

گواردیولا که در ابتدای فصل ۱۴-۲۰۱۳ هدایت باواریایی‌ها را بر عهده گرفت در همان سال اول این تیم را به قهرمانی بوندس‌لیگا و جام حذفی آلمان رساند و حتی با سرخپوشان مونیخی تا مرحله نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان اروپا پیش رفت. تیم او در فصل جاری با هشت امتیاز اختلاف نسبت به ولفسبورگ دوم جدولی صدرنشین بوندس‌لیگاست.

Zidane: Guardiola inspires me

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

روبن: گواردیولا حاضر است ساعت 3 صبح درباره فوتبال حرف بزند

آرین روبن گفته بیش از هر مربی دیگری از پپ گواردیولا درس گرفته است.

این بازیکن هلندی تجربه بازی زیر نظر امثال ژوزه مورینیو، لوییس فان‌خال، یوپ هاینکس و گاس هیدینک را هم داشته است. اما روبن بر این باور است که گواردیولا در کلاسی دیگر به سر می‌برد: «وقتی 18 ماه پیش کار کردن با پپ را شروع کردم دریافتم که او چقدر عمیق‌تر از دیگران به فوتبال فکر می‌کند. هوش او به‌روشنی مشخص است. او از نظر تاکتیکی یکی از بهترین‌های دنیاست و با او بیشترین پیشرفت را داشته‌ام. من هر روز از او درس تازه‌ای می‌گیرم. شما می‌توانید درباره هر چیزی با او بحث کنید. حتی اگر 3 صبح باشد پپ خوشحال می‌شود درباره فوتبال با شما حرف بزند!»

Robben: Guardiola would talk football at 3am

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

16. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض فیلیپ لام خداحافظی در سال 2018 راتکذیب کرد

به گزارش "ورزش سه"، لام که به عنوان کاپیتان تیم ملی آلمان، جام جهانی 2014 را بالای سر برد، پس از اتمام مسابقات از بازی های ملی خداحافظی کرد و بسیاری بر این گمان بودند که او سال 2018 با پایان یافتن قراردادش با بایرن، با دنیای فوتبال نیز وداع می کند اما این بازیکن در گفتگو با وبسایت گل گفت:" وقتی قراردادم را با بایرن تا 2018 تمدید کردم، گفتم که احتمالا این آخرین قرارداد دوران فوتبالم خواهم بود اما نمی توانم نفی کنم که دوست دارم پس از 2018 نیز به فوتبالم ادامه دهم.

احساس خوبی دارم. وضعیت بدنی خودم را نیز مناسب می دانم و دوست دارم سال های بیشتری فوتبال بازی کنم. می دانم که در پایان قراردادم با بایرن، 34 ساله خواهم بود. در حال حاضر در مورد ادامه فوتبالم در باشگاه خاصی صحبت نمی کنم. بدیهی است که بازی کردن در بایرن در 34 سالگی و روی فرم ماندن در باشگاهی که همیشه در بالاترین سطح فوتبال اروپا حضور دارد کار دشواری خواهد بود."

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •