بحس اجرا نیست....بحس اجرا روی تنظیمات بالا با فریم ریت خوب هستش........وگرنه اجرا روی تنظیمات low کاری نداره که....
بحس اجرا نیست....بحس اجرا روی تنظیمات بالا با فریم ریت خوب هستش........وگرنه اجرا روی تنظیمات low کاری نداره که....
یحث
نترس تو رو تنظیمات high هم میتونی اجراش کنی![]()
اقا نوشتاره دیگه همه موقع سریع نوشتن گاهی اشتباه میکنن دیگه دقت نمیکنه که چجوری نوشتن
ویوبیسافت گفته این سیستم یعنی این سیستم .......مرداون بازی هایی که رم مورد نیازش 2گیگ وبا یه رم 512و1گیگ اجرامیکردیم
اصلا هرچی فکرمیکنه ادم.. بغیده که این بازی سیستم غول نخواد بازی بلگ فلگش هم بابالابردن بعضی از تنظیماتش لگ داشت چه برسه یونیتی
اگه شک داری خوب توخیالات فکرکن توتنظیمات اولترا تورزولوشن 1080 بازی میکنی![]()
واقعا تریلرهایی که کلا ازبازی براpc دیده شد شگفت اوره و180درجه با کنسول فرق میکنه
واقعا زیبا ساختن بازی رو که توهرخیابونش جمعیت زیادی مردم هستذوتریلر هایه تست شده باکنسول اول داشتم پشیمون این بازی ازنظرگرافیک میشدم که تریلرهایه pc ادم وجذب میکنه
نمیخوام بگم کنسول بده اتفاقا خوب هم هست ولی تریلرهایه pc واقعا عجیب و غریبه ازنظر وسعت وپهناوربودن وگرافیک عالی
ازنظروسعت خیابون وجمعیت تو pc خیلی عالی کارشده![]()
سلام..دیدی گفتم این از assasin' s cree rogue بهتره؟؟؟؟ولی سیستمش بدجور حالمو گرفت........انتظار نداشتم انقد بالا باشه....در هر صورت امیدوارم هممون بتونیم 60 frame per second روی ultra بگیریم(آرزو بر جوانان عیب نیست)خخخخخخخخخخخ
مگه نگفتی من دارم میرم سراغ گرافیک فلان؟.............بعدشم نوشتی بای.
پس کو؟
Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 05-11-2014 at 22:04.
جان؟؟؟؟؟منظور از کو چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(20 سوالی ممنوع)
تریلر جدید بازیAssassin's Creed: Unity 101 trailer isall you need to know about murder in Paris
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حاجی نیومدش هنوز ؟؟؟![]()
خیلی جالب بود...ممنون بابت ویدیو![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)