تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 54 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 531

نام تاپيک: سریال در حاشیه / کاری از مهران مدیری

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

البته هنوز اولشه
    تو قسمت های آینده این شخصیت ها همه به هم میرسن و 100 درصد بهتر میشه

2. 4 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

من جدیدا به این نتیجه رسیدم که لوکیشن ها و فیلم برداری سریال های مهران مدیری ضعیف و سطحیه (حالا فیلم ساز نیستیما )
    قسمت سوم باز بهتر بود (غفوریان)!

4. 2 کاربر از ARASH66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

با اینکه محبوب ترین کمدین من بوده و هست، اما مهران از نیمه دوم قهوه تلخ به بعد به یه فاجعه به تمام معنا تبدیل شد

فیلمبرداری، دیالوگ ها، بازی ها، همگی به شدت سطحی و پیش پا افتاده شدن ...

بدون پیمان، مهران واقعاً یه جای کارش می لنگه ...

ویلای من یه فاجعه بود، شوخی کردم خیلی از آیتماش به شدت سطحی بودن و مجموعه شکرآباد یه سر و گردن سطحش بالاتر از شوخی کردم بود

اما حالا در حاشیه رو در اون حد فاجعه شروع نکرده

درسته اوایلش خنده چندانی به لب مخاطب نمیاره، ولی فعلاً در مرحله کاراکتر سازیه

اتفاقاً قسمت دیشب برعکس دو قسمت قبلی کمی تیپ سازی و شخصیت پردازی انجام شد

خوب هم بود، کاراکتر غفوریان کاراکتر جالبیه، با استفاده از کلیشه غفوریان و یه بلاهت خاصی که مدیری بهش داده، می تونه به یه تیپ جالب تبدیل شده

سکانس های خانواده غفوریان خیلی خوب بود، به خصوص پدرش

اون رفیقش هم خیلی خوب بازی می کرد ... واقعاً خوب بودا ! چیزایی که ازش خواسته بودن عالی در آورده بود

در کل کمی امیدوار شدم نسبت به سریال، فکر کنم با اضافه شدن کاراکترای دیگه و پیوستن اینا به هم کار خوبی رو شاهد باشیم

6. 14 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

منم با کوروش جان موافقم بنظرم قسمت به قسمت بهتر میشه ...
    فقط یه چیزیش روی اعصابه اونم تیتراژ ابتداییه که بخاطر تعدد بازیگرا خیلی طولانی شده

پ.ن : سریال چند قسمته؟

8. 3 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

پ.ن : سریال چند قسمته؟
    90........

10. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه BestDev's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

فعلا كه چيز خاصي نداشت. تيتراژ اولش با اون اسكلتهاي بي ريختش خيلي طولاني و رو اعصابه اصلا طنز به نظر نمياد. (اميدوارم تغييرش بدن)

خنده دار نيست ولي طنز معناداري داره...
    فكر نكنم مردم ديگه با ادا بازي و مسخره بازي و بازكردن دهان تا بناگوش خندشون بگيره. ولي اميدوارم به مرور زمان وضعيتش بهتر شه.
    احساس ميكنم سازندگان طنز واقعا موندن چجوري مردمو بخندونن ديگه روشهاي قديمي جواب نميده انگار ديگه مهارتشون تموم شده...
    Last edited by BestDev; 29-03-2015 at 16:47.

12. این کاربر از BestDev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

من قسمت اول رو تا ابتدای شروع پیام بازرگانی 8 دقیقه ای دیدم و بوسیدم گذاشتم کنار.
    تو اون نصفه قسمت اول طبق معمول مهران و نویسنده هاش شروع کرده بود به درست کردن شخصیتی که، از خوده خیال باف و آرمانیش بگیرید تا زن احمقش و زمونه بی فرهنگ و بی لیاقتش و طماعش، دست به دست هم داده بودند که مثل گذشته داستان تکراری ای روایت بشه!
    شروع قهوه تلخ، مردهزارچهره 1 و 2، جایزه بزرگ، شبهای برره و... هم خوب همین بود! تازه سریال هایی مثل مسافران و ساختمان پزشکان و... هم بستر مشابهی داشتند.
    آیا بیننده وقتی با داستانی تکراری مواجه میشه، باید تا انتها تماشاش کنه؟
    آیا الزاما بیننده باید به رفتارها و اتفاقات پیرامان شخصیتی بخنده که بسیاری از مشکلات مشابه همون بیننده رو داره؟
    آیا صرفا خندیدن مردم ، باید درباره تیکه پرانی نامحسوس و موضوعاتی راجع به اتفاقات ناخوشایند اجتماعی و سیاسی باشه؟ اینجوری باشه که "صرفا جهت اطلاع 20:30" که خنده دار تره!! یک جوک، برای بار اول خنده داره، بار دوم بخوای تعریفش کنی، هر چقدر هم خوب این کار رو بکنی و تغییراتی بهش بدی، دیگه خنده دار نیست.
    همیشه قبل از آغاز سریال های مهران مدیری، صحبت از این میشه که این مجموعه جدیدش قراره طنز جدید و به روزی رو به بیننده ارائه بده. ولی میبینیم هنوز مهران رو کارکتر کیانوش شبهای برره ترمز کرده. ربطی هم به شبکه خصوصی یا صدا سیما و در کل میزان محدودیت نداره.
    .
    من فکر میکنم یکی از دلایلی که بیشتر سریال های قدیمی و تکراری ای که در شبکه های جدید سیما پخش میشه کماکان مورد توجه مخاطب قرار میگیره، اما رضایت از سریال های جدیدساخت کمه، در این است که خلاقیت توسط کارگردان ها و نویسنده ها، بازیگران و... در سریال های فعلی به حداقل رسیده، خصوصا در حیطه طنز.
    کادر هنری خصوصا کارگردان و نویسنده (ها) یا میرن به سبک اثار قدیمی و موفق خودشون روی میران (تکرار)، یا به صورت کلی میرن کپی پیست میکنن آثار خارجی رو (تقلید).
    .
    من فکر میکنم یکی از مهمترین دلایل این نابود شدن خلاقیت (که میشه در تمامی سطوح و انواع مشاغل دید) در اینه که تیم اصلی یک سریال، میخوان از کوتاه ترین، سریع ترین و ساده ترین روش به نتیجه لازم (درآمد زایی) برسن که خود این موضوع تاثیری شدیدی میگیره از خواسته های مسئولین کلان تر (از تهیه کننده تا شبکه یا ارگان خریدار محصول) و اونا هم اولویتشون کمیت هست نه کیفیت.
    .
    در پایان باید بگم مسلما همچین نقدی از جانب منی که یک قسمت رو هم به صورت کامل ندیدم، صحیح نیست. و امیدوارم در ادامه این سریال جوری خوب بشه که همه تو این تاپیک راضی باشن.
    اما مخاطب صحبت های من صرفا مهران مدیری و سریال هاش نیست و کلا نمیدونم چرا هر چقدر میگذره، تلویزیون روند به قهقرا رفتنش رو حل نمیکنه!!

14. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

من قسمت اول رو تا ابتدای شروع پیام بازرگانی 8 دقیقه ای دیدم و بوسیدم گذاشتم کنار.
    تو اون نصفه قسمت اول طبق معمول مهران و نویسنده هاش شروع کرده بود به درست کردن شخصیتی که، از خوده خیال باف و آرمانیش بگیرید تا زن احمقش و زمونه بی فرهنگ و بی لیاقتش و طماعش، دست به دست هم داده بودند که مثل گذشته داستان تکراری ای روایت بشه!
    شروع قهوه تلخ، مردهزارچهره 1 و 2، جایزه بزرگ، شبهای برره و... هم خوب همین بود! تازه سریال هایی مثل مسافران و ساختمان پزشکان و... هم بستر مشابهی داشتند.
    آیا الزاما بیننده باید به رفتارها و اتفاقات پیرامان شخصیتی بخنده که بسیاری از مشکلات مشابه همون بیننده رو داره؟
    آیا صرفا خندیدن مردم ، باید درباره تیکه پرانی نامحسوس و موضوعاتی راجع به اتفاقات ناخوشایند اجتماعی و سیاسی باشه؟ اینجوری باشه که "صرفا جهت اطلاع 20:30" که خنده دار تره!! یک جوک، برای بار اول خنده داره، بار دوم بخوای تعریفش کنی، هر چقدر هم خوب این کار رو بکنی و تغییراتی بهش بدی، دیگه خنده دار نیست.
    همیشه قبل از آغاز سریال های مهران مدیری، صحبت از این میشه که این مجموعه جدیدش قراره طنز جدید و به روزی رو به بیننده ارائه بده. ولی میبینیم هنوز مهران رو کارکتر کیانوش شبهای برره ترمز کرده. ربطی هم به شبکه خصوصی یا صدا سیما و در کل میزان محدودیت نداره.
    .
    من فکر میکنم یکی از دلایلی که بیشتر سریال های قدیمی و تکراری ای که در شبکه های جدید سیما پخش میشه کماکان مورد توجه مخاطب قرار میگیره، اما رضایت از سریال های جدیدساخت کمه، در این است که خلاقیت توسط کارگردان ها و نویسنده ها، بازیگران و... در سریال های فعلی به حداقل رسیده، خصوصا در حیطه طنز.
    کادر هنری خصوصا کارگردان و نویسنده (ها) یا میرن به سبک اثار قدیمی و موفق خودشون روی میران (تکرار)، یا به صورت کلی میرن کپی پیست میکنن آثار خارجی رو (تقلید).
    .
    من فکر میکنم یکی از مهمترین دلایل این نابود شدن خلاقیت (که میشه در تمامی سطوح و انواع مشاغل دید) در اینه که تیم اصلی یک سریال، میخوان از کوتاه ترین، سریع ترین و ساده ترین روش به نتیجه لازم (درآمد زایی) برسن که خود این موضوع تاثیری شدیدی میگیره از خواسته های مسئولین کلان تر (از تهیه کننده تا شبکه یا ارگان خریدار محصول) و اونا هم اولویتشون کمیت هست نه کیفیت.
    .
    در پایان باید بگم مسلما همچین نقدی از جانب منی که یک قسمت رو هم به صورت کامل ندیدم، صحیح نیست. و امیدوارم در ادامه این سریال جوری خوب بشه که همه تو این تاپیک راضی باشن.
    اما مخاطب صحبت های من صرفا مهران مدیری و سریال هاش نیست و کلا نمیدونم چرا هر چقدر میگذره، تلویزیون روند به قهقرا رفتنش رو حل نمیکنه!!
    با نقد شما موافقم، البته سریال پایتخت به نظرم در این چند سال متفاوت و خوب ظاهر شد.

16. این کاربر از ARASH66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

.
    .
    .
    با نقد شما موافقم، البته سریال پایتخت به نظرم در این چند سال متفاوت و خوب ظاهر شد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من5دقیقه سریالهای طنز کودکانه دیزنی رو هم به همه اثار ایرانی ترجیح میدم میبینی در یک سکانس سریال آمریکایی هزارتا داستان اتفاق میفته!!! اگه شرایطی اتفاق بیفته که همه ایرانیها بخوان و بتوننن سریال امریکایی ببینند دیگه ذائقه اشون عوض میشه و تحمل سریال حراف ایرانیو نخواهند داشت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •