اینی که الان داره بازی هلند و استرالیا رو گزارش می کنه احمدیه؟؟
.
وسطای نیمه اول رسیدم خونه دیدم داره در مورد یه چیزی صحبت می کنه بعدش گفت: مثل بازی دیروز سوئیس!!!
.
مگه سوئیس دیروز بازی داشت؟![]()
اینی که الان داره بازی هلند و استرالیا رو گزارش می کنه احمدیه؟؟
.
وسطای نیمه اول رسیدم خونه دیدم داره در مورد یه چیزی صحبت می کنه بعدش گفت: مثل بازی دیروز سوئیس!!!
.
مگه سوئیس دیروز بازی داشت؟![]()
اگر اسپانیا شیلی رو ببره
استرالیا هم تو بازی بعدی اسپانیا رو ببره
هلند صعود میکنه و 3 تیم 3 امتیازی میشن . اونوقت کدوم صعود میکنن از این سه تیم ؟
تفاضل گل مهمه !!
این نشون میده اینا انقدر به فوتبال بی علاقه هستن که حتی بازی های مهم جام جهانی رو هم نگاه نمی کنن و گزارشگری فقط براشون به منزله یک شغل دراومده
برای همینم هست که گزارش هاشون انقدر مزخرف از آب در میاد
شما پست منو بخونید توضیح دادیم
برای صعود استرالیا من داشتم حساب میکردم
به 3 برد 2-0 یا 3-1 یا 4- و... (اختلاف دو گل باشه دیگه چند چندش مهم نیست) نیاز داریم
یا حالت دیگه برد 1-0 اسپانیا به شیلی و برد 3-0 هلند به شیلی و 1-0 استرالیا به اسپانیا ...
پس من همچنان امیدوارم که همه نتایج بنفع استرالیا رقم بخوره و این تیم شایسته به دور بعد صعود کنه و به حقش برسه... هر 2 بازیشونو دیدم واقعا عالی بودند ... حیف اگر که این تیم از رقابتها بیرون بره و مخصوصا اگر که شیلی بخواد بره بالا... (البته من از تیمهای کوچک معمولا بیشتر خوشم میاد... اما اسپانیا بره بیشتر حال میده چون میخوره به برزیل و ممکنه برزیل روهم حذف کنه...)
شاید این مطلب مربوط به سوتی گزارشکر نباشه ولی ...
عادل ، عادل باش !
عادل فردوسی پور در گزارش دیدار اسپانیا و شیلی مثل دیدار قبلی که گزارش کرد سلیقه ای گزارش می کند اما جالب اینجاست که مثل بقیه مجریان شبکه سوم و مثل همیشه علیه بازیکنان رئال !
روی گل دوم شیلی ایکر ضربه زاویه دار بازیکن این تیم را دفع می کند و در ریباند دروازه اش باز می شود که به عقیده عادل فردوسی پور روی این گل ایکر کاسیاس مقصر بوده است !
اما در نیمه دوم سرجیو راموس از فاصله بسیار دورتر ضربه ایستگاهیش را به وسط دروازه می زند و دروازه بان شیلی درست مثل کاسیاس این ضربه را که آسان تر از ضربه مهاجم شیلی بود دفع می کند که به عقیده فردوسی پور این توپ را او خوب دفع می کند ! جالب اینجاست همان توپ روی ریباند درست مثل گل دوم شیلی به موقعیت گل تبدیل شد که بوسکتس دروازه خالی را بیرون زد ، اتفاقی که اگر برای ژابی می افتاد حالا شاید نام او هم در کنار ایکر کاسیاس به عنوان متهم ردیف ۱ به خاطر حذف اسپانیا قرار می گرفت ! در واقع تمام مسابقه به همین گونه گزارش شد و عادل فقط اشتباهات رئالیها را می دید و حتی گاهی اوقات مثل گل دوم شیلی اغراق هم می کرد و تقصیر ها را گردن رئالیها می انداخت !
باور کنید تمام مردم دنیا چشم دارند و می بینند که تمام بازیکنان اسپانیا خوب بازی نمی کنند و می بینند که این تیم مریض است و اینکه شما در تلوزیون ملی می خواهید همه چیز را گردن رئالیها مثل راموس ، ایکر و ژابی بیندازید چیزی را عوض نمی کند !
Last edited by Abdolreza2012; 19-06-2014 at 17:28.
کلا این عادل فردوسی پور همیشه میخواد نظرات خودشو به مردم بندازه که معمولا هم موفق میشه
این خودش از هزارتا سوتی رو اعصاب تره
تیم مورد علاقش و بازیکن مورد علاقش این فصل هیچ افتخاری به دست نیاوردن بیچاره داره میسوزه !!!
ولش کن
بزار واسه خودش پارس کنه !!![]()
جاودانی در برنامه بیست چهارده:
واقعا اسم دروازه بان کلمبیا فریده؟؟ یه وقت ریشه ی کلمبیایی-ایرانی نداشته باشه؟؟
چهره من اون موقع:![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)