تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا می توان ابراز شادی را جرم در نظر گرفت؟

راي دهنده
57. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

16 28.07%
  • خیر

41 71.93%
صفحه 12 از 17 اولاول ... 28910111213141516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 167

نام تاپيک: شادی | Happiness

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

هرچند بحث حقوقی صرف توی تاپیک دنبال نمیشه ( و حتی عنوان تاپیک هم عوض شد ) .... ولی از لحاظ حقوقی باید چند نکته رو در نظر گرفت :
    1 - اصل خبر بازداشت چند نفر بابت ابراز شادی یه کم سیاسی و رسانه ای و زرد هست : از اون چند نفر توی کلیپ چندتاشون دستگیر شدن ؟ کدوم دادسرا رفتن ؟ آیا بازداشت شدن ؟ ( چون بازداشت پلیس با بازداشت دادگاه فرق میکنه ) ... بعید میدونم هیچ کدومشون زندان رفته باشن ... با توجه به مجازات ذکر شده توی ماده ، احتمال بالای 90 درصد با یه ضامن کارمند آزاد شده اند ...

در مورد عفت عمومی هم در هیچ کجای دنیا در مورد جرایمی که هنجار عمومی جامعه رو میشکنه برا هر پرونده نمیان نظرسنجی برگزار کنن ، توی اکثر موارد قانونگذار ، قاضی رو به عنوان شخصی که از اوضاع و احوال جامعه اش آگاهه در نظر میگیره .... حتی بعضی کشورها سرنوشت رو میدن دست "هیات منصفه " که نظر جامعه بیشتر لحاظ بشه ولی در عوض از لحاظ سوادشون و فرهنگشون دوباره حرف و حدیث زیاده ....

بماند ...

2. 6 کاربر از مصطفی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

هرچند بحث حقوقی صرف توی تاپیک دنبال نمیشه ( و حتی عنوان تاپیک هم عوض شد ) ....
    دوستان اصرار داشتند تا این اتفاق بی افته اما عنوان تاپیک تغییری نکرده و نمیکنه.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

در مورد شادی فقط همین رو میتونم بگم که در مهد آزادی و شادی جهان، در تنها کشور صادر کننده بشاشیت و معنویت در کهکشان راه شیری :چهارتا جوان بودن و یک گروهی درست کرده بودن به اسم گروه Happy یا همون شادی، میزدن و میرقصیدن و با یک ویدئو ملتی رو شاد میکردن.آقا چشمتون روز بد نبینه، ریختن در عرض دو ساعت این دیوانه ها که تبلیغ شادی میکردن رو گرفتن !!!آخه کسی تو مهد شادی و خوشحالی تبلیغ شادی میکنه، انگار تو دریا بیای تبلیغ آب کنی. و به قول مردی با پبشانی سیاه شده در اثر کثرت بندگی، ظرفیت های شادی در آن کشور کذایی را در هیئت های مذهبی جستجو کنید.
    سلام . یه روز توی جبهه یه نفر سرود ای ایران رو زمزمه میکرد بهش تذکر دادند . یه زمانی داشتن آلت موسقی جرم بود . فروشش هم همینطور . خواندن آواز جرم بود . کلمه ی آهنگ و ترانه ممنوع بود . ویدئو هم ممنوع بود . خیلی چیزهای دیگه هم ممنوع و جرم بود اما الان نیست . یه چند سال دیگه صبر کنین کلیپ هپی ساختن و خواندن خانومها هم آزاد میشه . آکادمی موسقی ..... هم تو ایران برگزار میشه .

5. 8 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

روانشناسی غربی ؟ شرقی ؟ شواهد و مدارک دقیق از نظر کی ؟
    ضرب المثل فارسی : به روباه میگن شاهدت کیه؟ میگه دمم!!
    کاملا مشخصه از تفاوتهای علوم انسانی و مثلا علوم طبیعی ناآگاهین که میگین : این موارد هم بطور علمی پاسخ قطعی دارند
    نه دوست من.. ما روانشناسی غربی و شرقی نداریم.. ما فقط روانشناسی داریم که اساسش هم بر اساس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است (مشاهده های تکرار پذیر، پیدا کردن روابط بین دیده ها). ادعاهای دیگه درباره رفتارها و ذهن انسان که بر اساس متد علمی نیستند اسمش روانشناسی نیست، اسمش خرافات است. فرقی بین اینکه بگیم پیاز چشم رو ضعیف می کنه و آزادی ابراز احساسات باعث تجاوز میشه نیست، هر دو خرافات هستند که در جهان چنین روابطی مشاهده نمیشه.

روانشناسی مشابه اقتصاد و فلسفه و ... علوم انسانی نیست. چیزی است در بین علوم انسانی و علوم طبیعی که مرتب هم در حال نزدیک شدن به علوم طبیعی است چون روانشناسی، روانپزشکی و نوروساینس الان بسیار به هم نزدیک هستند و تقریبا اکثر مطالعات روانشناسی رو میشه در سطح فعالیت های مغز بررسی کرد. جایی که متد علمی است، نظر و دیدگاه فلسفی من و شما بی اهمیت هستند. اساس علم مشاهدات است، نه "نظر کی".. مرجعی در علم وجود نداره.

7. 11 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

نه دوست من.. ما روانشناسی غربی و شرقی نداریم.. ما فقط روانشناسی داریم که اساسش هم بر اساس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است (مشاهده های تکرار پذیر، پیدا کردن روابط بین دیده ها). ادعاهای دیگه درباره رفتارها و ذهن انسان که بر اساس متد علمی نیستند اسمش روانشناسی نیست، اسمش خرافات است. فرقی بین اینکه بگیم پیاز چشم رو ضعیف می کنه و آزادی ابراز احساسات باعث تجاوز میشه نیست، هر دو خرافات هستند که در جهان چنین روابطی مشاهده نمیشه.

روانشناسی مشابه اقتصاد و فلسفه و ... علوم انسانی نیست. چیزی است در بین علوم انسانی و علوم طبیعی که مرتب هم در حال نزدیک شدن به علوم طبیعی است چون روانشناسی، روانپزشکی و نوروساینس الان بسیار به هم نزدیک هستند و تقریبا اکثر مطالعات روانشناسی رو میشه در سطح فعالیت های مغز بررسی کرد. جایی که متد علمی است، نظر و دیدگاه فلسفی من و شما بی اهمیت هستند. اساس علم مشاهدات است، نه "نظر کی".. مرجعی در علم وجود نداره.
    این نظر پوزیتیویست-هاست و نه لزوما درست

کاربر فعال موسیقی راک و متال Graham reaper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    روی زمین.

پيش فرض

ميبخشيد بچه ها.چون گفتيد نظرتونو بگيد دارم ميگم.
    نه.شادي هيچ جاي عالم جرم نيست.ولي نميدونم چرا انگار برا بعضيا عين جرمه.تا ميان شادي كننا يكي زايعاتش ميكنه طرف خوشحالو.منو اين مسئله ناراحت ميكنه كه چرا يه سري آدم نادون شادي ديگرانو با يه طعنه به لجن ميكشن ميره پي كارش بنده ي خدارو.من خيلي متاسفانه اينطوري شدم.خوشحال بودما ولي معمولا در حين خوشحاليم بد خراب شدم.شادم يه كاري ميكنم ميگن نكن.ناراحتيم ميگن چرا ناراحتي!به همه چيز آدم كار دارن.من نميدونم اسم اينو بايد چي گذاشت.
    بازم معذرت.صرفا نظرم بود.

داره خودمونی میشه sasha3sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    شهر بی ستاره

پيش فرض

سلام
    در مورد جرم انگاری شادی همه چیز مطلق نیست نمیشه گفت ابراز شادی جرم است یا نه!
    ما آدمای صفر و یکی ای خواهیم بود اگر این طور قضاوت کنیم.به نظرم شادی ای که باعث سلب آسایش از حتی یک نفر هم میشه مجاز نیست.
    حالا بازی ایران - استرالیا یادتونه؟ تماشاگر استرالیایی رو چطور؟ به نظرتون حق داره بگه من داشتم شادیمو میکردم شما نذاشتید پس شما با شاد بودن من مشکل دارید؟
    البته بماند که در جامعه ما خیلی جاها شادی از طرف مسئولین هدایت میشه که واقعا اشتباه بزرگیه.
    Last edited by sasha3sh; 01-06-2014 at 22:23.

11. 2 کاربر از sasha3sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه karimz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    فعال انجمن حقوق بشر

پيش فرض

شاد بودن در این شرایط پر از مشکلات حاد و تورم اختلاس... معنی نداره شما نمیتونی شاد باشی بخوای هم نمیتونی، در همچین شرایطی شادمانی دروغ محضه نوعی خیالپردازیه پس باید با واقعیت کنار آمد نه اینکه با دلفک بازی بانمود کنیم که شاد شدیم و ظاهر مشکلات رو پاک کنیم باید به باطن مشکلات نفوذ کرده و با مشکلات دستوپنجه نرم کرد و ان وقت است که به شادمانی واقعی میرسیم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

شادی در محل خود و غم در محل خود. آیا شما دوست دارید در مراسم ختم یکی از نزدیکان شما یا در ماه محرم کسی شادی کند؟ بنده که دوست ندارم.

14. 2 کاربر از مهندس مسعود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

شادی در محل خود و غم در محل خود. آیا شما دوست دارید در مراسم ختم یکی از نزدیکان شما یا در ماه محرم کسی شادی کند؟ بنده که دوست ندارم.
    بستگی به فرهنگ و تفکر فرد و اجتماع داره که نگاهشون به شادی و غم چی هست
    در خیلی فرهنگها حتی در مراسم ختم مردگان به شادی میپردازن و با یاداوری خاطرات شاد فرد فوت شده یادش رو گرامی میدارن چون شادی رو با ارزش میدونن نه غم و عزاداری کردن رو

ولی خب در فرهنگ و نگاه افرادی دیگر غم و ماتم ارزش هست و از 12ماه سال 13ماه در حال غم و ماتم و عزاداری هستن.

16. 5 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •