تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از چه تیمی متنفرید؟

راي دهنده
197. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • برزیل

27 13.71%
  • کرواسی

8 4.06%
  • مکزیک

6 3.05%
  • کامرون

8 4.06%
  • اسپانیا

45 22.84%
  • هلند

14 7.11%
  • شیلی

5 2.54%
  • استرالیا

7 3.55%
  • کلمبیا

4 2.03%
  • یونان

24 12.18%
  • ساحل عاج

6 3.05%
  • ژاپن

10 5.08%
  • اروگوئه

4 2.03%
  • انگلیس

47 23.86%
  • ایتالیا

33 16.75%
  • سوئیس

5 2.54%
  • فرانسه

20 10.15%
  • اکوادور

10 5.08%
  • هندوراس

5 2.54%
  • آرژانتین

20 10.15%
  • بوسنی

7 3.55%
  • نیجریه

15 7.61%
  • آلمان

48 24.37%
  • پرتغال

27 13.71%
  • غنا

8 4.06%
  • آمریکا

20 10.15%
  • بلژیک

3 1.52%
  • الجزایر

12 6.09%
  • روسیه

17 8.63%
  • کره جنوبی

37 18.78%
Multiple Choice Poll.
صفحه 12 از 19 اولاول ... 28910111213141516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 181

نام تاپيک: از چه تیمی متنفرید؟

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

اتفاقا به نظر من با کیروش ایران نظم گرفته،حداقل تو فاز دفاعی
    البته یکم که نه خیلی زیاد باید چاشنی شانس رو هم اضافه کرد.
    برد جلو کره و ازبکستان کاملا اتفاقی بود. با توجه به شانس های اونا برای گل زنی.
    کیروش مربی خوش شانسی هست

2. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته یکم که نه خیلی زیاد باید چاشنی شانس رو هم اضافه کرد.
    برد جلو کره و ازبکستان کاملا اتفاقی بود. با توجه به شانس های اونا برای گل زنی.
    کیروش مربی خوش شانسی هست
    روی حرف کاپیتانت حرف میزنی؟
    هرتیمی نیاز به چاشنی شانس داره تا حدی.
    در ضمن ازبک به کنار ولی جلوی کره تو 90 دقیقه 2تا شانس مسلم بیشتر نداشتن که یکیش دابل سیو رحمان بود و اون یکیشم ثانیه آخر بود که ضربه سرشون بیرون رفت.
    والا اینتر مورینیو هم تو نود دقیقه 2-3تا موقعیت گل میداد به طرف چه برسه به ایران کیروش

4. 4 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

از برزیل هم اصلا خوشم نمیاد و اینکه افرادی اونو قدرت اول فوتبال میدونند خیلی رو مخه ...
    بنظر من سالهاست قدرت در دست اروپاییهاست و آرژانتین و برزیل دیگه حرفی برای گفتن ندارند در مقابل غول های اروپایی...

از کرواسی هم اصلا خوشم نمیاد ... نمیدونم دلیلش چیه واقعا ؟! شاید چون تیمای ایرانی مربی کروات زیاد وارد میکنند و باعث خز شدنش شده ...

آلمان امیدوارم همون مرحله گروهی بشکل عجیب و افتضاحی حذف بشه تا دوستان آلمانی حالشون جا بیاد . (یعنی قیافه ی اینها اون موقع دیدن داره... )

6. این کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

از برزیل هم اصلا خوشم نمیاد و اینکه افرادی اونو قدرت اول فوتبال میدونند خیلی رو مخه ...
    بنظر من سالهاست قدرت در دست اروپاییهاست و آرژانتین و برزیل دیگه حرفی برای گفتن ندارند در مقابل غول های اروپایی...
    شما که انتظار ندارید برزیل هر دوره قهرمان جهان بشه؟؟!!
    همین 2002 بود که آلمان با الیور کان رو له کرد و به قهرمانی رسید!!!
    و ضمنا همین پارسال جام کنفدراسیونها اسپانیا رو به خاک و خون کشید!!!!

فعلا با 5 قهرمانی داره سروری میکنه و حالا حالاها تیمی به گرد پاش نمیرسه و نخواهد رسید

8. 3 کاربر از Dejagah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آلمان امیدوارم همون مرحله گروهی بشکل عجیب و افتضاحی حذف بشه تا دوستان آلمانی حالشون جا بیاد . (یعنی قیافه ی اینها اون موقع دیدن داره... )
    پنبه دانه
    دانه دانه

10. 5 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

البته الان که فکر میکنم بلژیک هم به آلمان بخوره و حذفش کنه خیلی خوبه ...(بازی اول حذفی)

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ريشه نفرت من از كره جنوبي بر مي گرده به جام جهاني 2002 بازي مقابل اسپانيا! داور هر بلايي بود سر اسپانيا آورد تا كره بره دور بعد! اصلا هم ربطي
    به آسيا نداشته چون ما در كل مقابل كره ناموفق نيستيم ضمنا همچين تيماي گردن كلفتي در پيشرفت ما نقش داشتن كه حالا داريم به بازي با آرژانتين
    و كم گل خوردن فكر مي كنيمالبته ايشاللا صعود مي كنيم

13. این کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshidmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

البته الان که فکر میکنم بلژیک هم به آلمان بخوره و حذفش کنه خیلی خوبه ...(بازی اول حذفی)
    حالا اگه ما بیایم بگیم بالا چشم ایتالیا ابرو شما میای شاکی میشه که چقدر طرفدارای آلمان حسود و مغرور و فلان هستن
    در کل از مجموع پست ها و نظرات شما در مورد تیم ها من اینطور برداشت می کنم که شما آدم دمدمی مزاجی هستی

15. 3 کاربر از farshidmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

شما که انتظار ندارید برزیل هر دوره قهرمان جهان بشه؟؟!!
    همین 2002 بود که آلمان با الیور کان رو له کرد و به قهرمانی رسید!!!
    و ضمنا همین پارسال جام کنفدراسیونها اسپانیا رو به خاک و خون کشید!!!!

فعلا با 5 قهرمانی داره سروری میکنه و حالا حالاها تیمی به گرد پاش نمیرسه و نخواهد رسید
    خب همین دیگه.... آخرین بار قهرمانیش 2002 بوده و از اون موقع بیش از یک دهه گذشته ...
    جام کنفدراسیونها هم درجه ی اعتبار چندان بالایی نداره و یک جام تشریفاتیه بیشتر تا حرفه ای... و قهرمانی اونجا زیاد چیز شاخی محسوب نمیشه و کانون توجه تمامی اهالی فوتبال هم واقع نمیشه به اون صورت...

شما 2 تا از قهرمانیای ما رو گرفتید (ایتالیا فقط دوبار نایب قهرمان شده و در هر دوی اون فینالها رو به برزیل واگذار کرده...) (حالا فکرشو بکنید اون فینالها رو ایتالیا تونسته بود ببره... الان قهرمانیاش 2 برابر آلمان و برزیل بود) حالا ایشالا به حق پنجتن تو این جام پنجمی رو میگیره و تعداد قهرمانیاش به برزیل میرسه...

حالا اگه ما بیایم بگیم بالا چشم ایتالیا ابرو شما میای شاکی میشه که چقدر طرفدارای آلمان حسود و مغرور و فلان هستن
    در کل از مجموع پست ها و نظرات شما در مورد تیم ها من اینطور برداشت می کنم که شما آدم دمدمی مزاجی هستی
    آره درست حدس زدید... دم دمی مزاج که هستم و خیلی هم میتونه بد باشه این حس
    اما شما چجوری به این نتیجه رسیدی؟ (من جایی از خوبی آلمان گفته بودم؟؟) (البته آره ! یک جا گفته بودم برای این تیم احترام قایلم و علاوه بر اینکه کشور دوست داشتنی ای هست تیم فوتبالش رو هم در برهه ای دوست داشتم (البته نه اینکه طرفدارش باشم! ). )
    Last edited by banii; 27-05-2014 at 17:22.

17. این کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshidmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب همین دیگه.... آخرین بار قهرمانیش 2002 بوده و از اون موقع بیش از یک دهه گذشته ...
    جام کنفدراسیونها هم درجه ی اعتبار چندان بالایی نداره و یک جام تشریفاتیه بیشتر تا حرفه ای... و قهرمانی اونجا زیاد چیز شاخی محسوب نمیشه و کانون توجه تمامی اهالی فوتبال هم واقع نمیشه به اون صورت...

شما 2 تا از قهرمانیای ما رو گرفتید (ایتالیا فقط دوبار نایب قهرمان شده و در هر دوی اون فینالها رو به برزیل واگذار کرده...) (حالا فکرشو بکنید اون فینالها رو ایتالیا تونسته بود ببره... الان قهرمانیاش 2 برابر آلمان و برزیل بود) حالا ایشالا به حق پنجتن تو این جام پنجمی رو میگیره و تعداد قهرمانیاش به برزیل میرسه...

آره درست حدس زدید... دم دمی مزاج که هستم و خیلی هم میتونه بد باشه این حس
    اما شما چجوری به این نتیجه رسیدی؟ (من جایی از خوبی آلمان گفته بودم؟؟) (البته آره ! یک جا گفته بودم برای این تیم احترام قایلم و علاوه بر اینکه کشور دوست داشتنی ای هست تیم فوتبالش رو هم در برهه ای دوست داشتم (البته نه اینکه طرفدارش باشم! ). )
    خوب دیدی درست حدس زدم؟
    مثلا گفتی به خاطر رفتارهای طرفدارهای آلمان در این فروم دیگه از آلمان حمایت نمی کنم این یعنی غیر از دمدمی مزاج دهن بین هم هستی
    یا در مورد برزیل گفتی ازش بدم میومده ولی چند سالیه به خاطر بعضی مسائل و بانوانش(!) ازش خوشم اومده

19. این کاربر از farshidmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •