آپدیت 2 بگیریم کافیه یا باید هم آپدیت 1 و هم 2 رو بگیریم؟
این روی رم ۲ و گرافیک ۱ بالا میاد؟
دوستان تو این مرحله چیکار باید کرد؟ هر کاری میکنم عملیات شکست میخوره .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز. کاری نداره این مرحله. هر کجا که یارهاتون میرن، هر چی سرباز جلوشونه رو با Drone بکشید. همینی که الآن توی هوا هست، بهش میگن Drone که می تونید با A و D چپ و راستش کنید. الآن تو این عکسی که دادید، 3 تا یار دشمن جلوی یارتونه. با Drone اون سه نفر رو بکشید...
مطمئنید این مرحله رو رد کردین؟ هرتیری شلیک می کنم عملیات شکست میخوره، دو نفر رو باید پیدا کنم و بکشم تا نیروها داخل بشن ولی اون دو نفر رو پیدا نمیکنم، بدون جلب توجه باید ساختمون رو تخلیه کرد.
یکم دوربین رو بده به چپ یک ساختمونه بالاش دو نفر واستادن یکیش این ور یکیش اونور اونا رو اول بکش بعد رو بعد این سه تا رو
بله؛ رد کردم حدود چند روز پیش.
======
حق با Emad-Rowan ـه. اون دو تا رو اوّل باید بکشید. من چون چند روز پیش رد کردم این مرحله رو، یادم نیست دقیق ولی باید هر جا که یارتون میره، دشمن های جلوشونو بکشید...![]()
سلام دوستان من این بازی رو خریدم 10 تا دی وی دی بود در دی وی دی 4 این فایل مشکل داشت setup-4c.bin
میخواستم بدو.نم چه پارتی رو باید از چه سایتی دان کنم که این فایل توش باشه. ممنون
سلام دوستان
من نسخه BlackBox این گیم رو گرفتم با این سیستم یه گرافیک واقعا مسخره و تکسچرهای ضعیف داره بازی !
نمیگم سیستم خیلی شاخ ولی خب اینم دیگه خیلی ضایع هست :| میخواستم بدونم کلا همینه یا بخاطر BlackBox بودن یا نمیدونم چیز دیگست..!
GTX 560 TI
8 GB RAM
I5 2500K
این دو گزینه رو آف کنید:
Cache sun shadow
Cache spot shadow
لطفاً سوالات اینجوری رو در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بپرسید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)