تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 18 اولاول ... 28910111213141516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 180

نام تاپيک: تاپیک هواداران تیم ملی هلند | لاله های نارنجی

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

من دارم میگم نگرانیم از خط دفاع و دروازه هست!!!
    کجااای گلرمون خوب بود عملکردش؟؟!!
    دفاعمون هم بدجوری تعطیل بود جلو استرالیا!!!
    اما قدرت تهاجمی تیم که هیچ بحثی نیس در موردش...
    بر چه اساس میگی گلر کارش خوب نبوده ؟؟ کلا 3 تا از گلهایی که خورده 2 تاش پنالتی بوده یکیش هم غیر قابل مهار ... وگرنه هم این بازی هم بازی اسپانیا تا حدی که توپ اومده خوب کار کرده ...

دفاع بالاخره هلند داره 3 دفاعه بازی میکنه و آسیب پذیر هست ولی قوت هلند اینه که خیلی حمله میکنه و فشار میاره و به نظر من هم بهترین دفاع ، حمله هست ... در کل تیمی مثل شیلی میخواد 2تا به ما بزنه دیگه ! در عوض کمتر از 3 تا نمیخوره !!

2. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام ...

خب برونو ماره تیــــــــــــــنز ( مارتینز ) ایـــــــــــــــنـــــــ ــــــــه دی ( ایندی ) ( مدل گزارشگر فوتبال 99 بخونید ) تو فیسبوک خودش نوشته که علت مصدومیتش کمی سرگیجه بوده و چون به سرش ضربه وارد شده بوده تعویض شده و الان هم صحیح و سالم برگشته به تمرینات و از بیمارستان مرخص شده .

+

در مورد گلر هم که دوستان بحث دارن من هم نظرم اینه که این گلر ضعیف ترین گلر هلندی ای هستش که من تا حالا ازش فوتبال دیدم ، هلند گلر خوب کم نداره و من اصلا دلیل استفاده از این کیلیسن رو درک نمی کنم. دلیل ضعفش هم عکس العمل های بسیار ضعیفش و استیل خیلی نحیف اون هستش ... تو بازی استرالیا یه توپ در حد پاس رو 2 ضرب گرفت ! و من هنوز درک نمی کنم چطور 2 تا گلر لیگ برتری مثل Tim Krul و Vorm باید بیرون بشینند و این گلر باشه. خداییش بلیند و یانمات خودشون رو خوب نشون دادن اما این گلر اصلا به دلم نشسته. حتی Zoet گلر PSV رو به خاطرش خط زدن.

+

اما در مورد دفاع صحبت شد خب این ضعف کاملا طبیعی هستش وقتی مدافعین هلند 22-3 سالشون هستش و خیلی جوون هستن ... ایندی و دی ورای خیلی خوبن و فقط این رن فلار خیلی کنده که تیم کیهیل هم نتونست مهار کنه و بعد که دیگه ازش رد شده بود به در ورای گفت بگیردش ... اما باز هم دفاعمون خوبه و استرالیا خیلی انتحاری بازی کرد. بازی بعدی که جنگ بر سر سرگروهی هستش فکر می کنم عیار گلر و دفاع مشخص می شه ... که می گم دفاعمون خوبه اما گلر نه.
    Last edited by Hamid Hamid; 20-06-2014 at 18:21.

4. این کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

در مورد گلر هم که دوستان بحث دارن من هم نظرم اینه که این گلر ضعیف ترین گلر هلندی ای هستش که من تا حالا ازش فوتبال دیدم ، هلند گلر خوب کم نداره و من اصلا دلیل استفاده از این کیلیسن رو درک نمی کنم. دلیل ضعفش هم عکس العمل های بسیار ضعیفش و استیل خیلی نحیف اون هستش ... تو بازی استرالیا یه توپ در حد پاس رو 2 ضرب گرفت ! و من هنوز درک نمی کنم چطور 2 تا گلر لیگ برتری مثل Tim Krul و Vorm باید بیرون بشینند و این گلر باشه. خداییش بلیند و یانمات خودشون رو خوب نشون دادن اما این گلر اصلا به دلم نشسته. حتی Zoet گلر PSV رو به خاطرش خط زدن.
    من هنوز متوجه نمیشم بر چه مبنایی !!؟

اون صحنه که دو ضرب گرفت مشکل خاصی نبود ... اگر اشتباه نکنم فکر میکرد ضربه محکم میزنه مهاجم حریف ولی مهاجم اشتباه کرد و دروازبان هم تا عکس العمل مناسبو نشون بده اینطور شد ... تو ذهن من اینطوری هست اون صحنه ...

ببینید تیم به این بزرگی مربی و کادر فنی کلی المان رو در نظر میگیرن اماده ترین دروازبان رو میفرستن تو ... حالا ممکنه یکی مثل کاسیاس بیاد و خوب کار نکنه و کلی سوتی بده ... اینکه بقیه گلرها خوب هستن به این معنی نیست که این گلر خوب نیست. من در این مورد به فنخال اعتماد دارم ولی امیدوارم در حد خودش ظاهر بشه و مثل بازیکنای اسپانیا باعث سکته ی مربی نشن

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت

پيش فرض

من هنوز متوجه نمیشم بر چه مبنایی !!؟
    نظر شخصی

+

از صمیم قلب آرزو می کنم که این گلر خیلی خوب کار کنه و من اشتباه کنم
    Last edited by Hamid Hamid; 20-06-2014 at 21:37.

7. 2 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

بازی جالبی بود ... هلند نشون داد دفاعش خیلی خوبه ، نه از این نظر که مدافعانش اسم و رسم دار باشن ، بلکه از این نظر که سیستم دفاعیش خیلی خوبه ... شیلی خودش رو کشت و خب هیچی به هیچی ... از اون طرف خط حمله همچنان فوق العاده ... خداروشکر هلند تا نیمه نهایی قرعه ی خیلی خوبی داره احتمالا ، نیمه نهایی هم بیشترین احتمال خوردن به آرژانتین هست که اونم ایران میتونست ببره چ برسه به هلند با اون دفاع افتضاحشون

دوستان تبریک میگم قهرمانی رو از همین الان

9. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درود و تبریک بابت پیروزی . هلند خیلی خوب و متفکرانه بازی کرد و نتیجه اش رو هم گرفت . بعد بازی با استرالیا مثل افراد مار گزیده شده بودم .
    هر توپی که سمت دروازه میومد پیش خودم میگفتم الانه که گل بشه ولی خوشبختانه توی بازی امشب کارهای دفاعی نظم و هماهنگی خیلی خوبی داشت و مشکل خاصی نداشتیم .

غیاب فن پرسی هم یک مقدا به چشم میومد که جای نگرانی نیست و از بازی بعد در اختیار تیم خواهد بود .
    فن خال هم بار دیگه کیفیت بالای خودش رو نشون داد و یکی از تیم های خوب این جام رو با اقتدار شکست داد و خیلی شیک و قشنگ به دور بعد صعود کردیم .

بیشتر بازیکنان عملکرد خوبی توی این بازی داشتن و بازیکن بد نداشتیم ولی اگه بخوایم بهترین ها رو انتخاب کنیم به نظرم روبن - دپای و دی یانگ خیلی خوب بودن .

به امید موفقیت در بازی های آینده

11. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سلام ...

برد خوبی بودش. من تقریبا هر بار که مدافعین پاس می دادن به گلر می گفتم خدایای الان گلره سوتی می ده و توپو می کوبه به مهاجم حریف چون شیلی خیلی خیلی خیلی تیم دونده ای هستش این بازی از لنس و کویت استفاده کردش که این لنس خیلی بد بود اما کویت به عنوان پیستون چپ خیلی خوب کار کرد و من بازی یاران شیلی رو می دیدم یاد Thuram دفاع سابق تیم ملی فرانسه میوفتادم که تک تک بازیکن های این تیم مثل تورام جام جهانی 98 فرانسه با انرژی می دویدند. ممفیس دیپای هم که همیشه نشون داده بازیکنیه که میاد تو بازی تا بتونه نتیجه رو تغییر بده و لروی فر هم کلا هافبک خوبیه و خوشحالم که گل زد و مساله ی آخر اینکه خوشحالم یه بازیکن خیلی جوون به اسم Terence Kongolo که تنها 20 سال سن داره هم تو جام جهانی بازی کردش و این ترنس قطعا در آینده به تیم های خیلی خوب خواهد رفت.

یکی از بدترین بازیکن هامون هم وسلی اسنایدر بودش که فکر کنمتک تک توپ ها رو لو داد ... تا حالا بازی به این ضعیفی از اسنایدر ندیده بودم. در هر صورت از صعود خیلی خوشحالم و حال حریفمون هر تیمی که باشه امیدوارم برنده ی بازی باشیم.

13. 3 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ae2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

خبر مهم!
    به گزارش جهان به نقل از مهر، در مطلب کانال ۲۴ ترکیه که به نقل از سایت نشنال ریپورت منتشر شده آمده است: "دکتر جیروجیو برتولوچی که مسئول تست‌گیری از بازیکنان به نمایندگی از فیفا است، در مصاحبه‌ای گفت که بعد از بازی اسپانیا و هلند از بازیکنان هلندی تست دوپینگ گرفته شد و تست ۶ نفر آنها مثبت از آب درآمد. در تست انجام شده نمونه‌هایی از داروهای نیروزا موجود بود که در این راستا بازیکنان تنها شامل جزای نقدی شدند.

دکتر برتولوچی در ادامه ضمن خودداری از ارائه توضیحات بیشتر اعلام کرد که این واقعه بسیار شرم آور بوده اما نمی‌تواند اسامی بازیکنان مذکور را اعلام کند.

مسئول تست‌گیری از بازیکنان به نمایندگی از فیفا با بیان اینکه ادامه حضور هلند در مسابقات عادلانه نیست، افزود: موضوع را به فیفا اعلام کرده‌اند و فیفا فقط بر پیگیری عملکرد این بازیکنان تاکید کرده و معلوم نیست که چرا به ادامه حضور آنان اجازه داده شده است.

در پی اعلام این خبر ویسنت دل بوسکه سرمربی تیم اسپانیا گفت که در صورتیکه این موضوع حقیقت داشته باشد، با یک وضعیت بسیار ننگین و کثیف مواجه هستیم و هیچ جمله‌ای نمی‌توانم در این مورد به زبان بیاورم. می‌دانم که زندگی همیشه عادل نیست ولی این وضعیت که با شرایط دیگر بسیار فرق دارد و در صورت اثبات این موضوع فیفا باید شرمسار باشد."

انتشار چنین خبری از سوی کانال ۲۴ ترکیه درحالی صورت گرفته که رسانه‌های معتبر جهان تا لحظه انتشار این خبر، اشاره‌ای به این اتفاق مهم و تکان‌دهنده نداشته‌اند

15. این کاربر از ae2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

خبر مهم!
    به گزارش جهان به نقل از مهر، در مطلب کانال ۲۴ ترکیه که به نقل از سایت نشنال ریپورت منتشر شده آمده است: "دکتر جیروجیو برتولوچی که مسئول تست‌گیری از بازیکنان به نمایندگی از فیفا است، در مصاحبه‌ای گفت که بعد از بازی اسپانیا و هلند از بازیکنان هلندی تست دوپینگ گرفته شد و تست ۶ نفر آنها مثبت از آب درآمد. در تست انجام شده نمونه‌هایی از داروهای نیروزا موجود بود که در این راستا بازیکنان تنها شامل جزای نقدی شدند.

دکتر برتولوچی در ادامه ضمن خودداری از ارائه توضیحات بیشتر اعلام کرد که این واقعه بسیار شرم آور بوده اما نمی‌تواند اسامی بازیکنان مذکور را اعلام کند.

مسئول تست‌گیری از بازیکنان به نمایندگی از فیفا با بیان اینکه ادامه حضور هلند در مسابقات عادلانه نیست، افزود: موضوع را به فیفا اعلام کرده‌اند و فیفا فقط بر پیگیری عملکرد این بازیکنان تاکید کرده و معلوم نیست که چرا به ادامه حضور آنان اجازه داده شده است.

در پی اعلام این خبر ویسنت دل بوسکه سرمربی تیم اسپانیا گفت که در صورتیکه این موضوع حقیقت داشته باشد، با یک وضعیت بسیار ننگین و کثیف مواجه هستیم و هیچ جمله‌ای نمی‌توانم در این مورد به زبان بیاورم. می‌دانم که زندگی همیشه عادل نیست ولی این وضعیت که با شرایط دیگر بسیار فرق دارد و در صورت اثبات این موضوع فیفا باید شرمسار باشد."

انتشار چنین خبری از سوی کانال ۲۴ ترکیه درحالی صورت گرفته که رسانه‌های معتبر جهان تا لحظه انتشار این خبر، اشاره‌ای به این اتفاق مهم و تکان‌دهنده نداشته‌اند
    کانال 24 ترکیه دیگه کیه

حتما قوتو زده بودن به بدن

17. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ramingsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

کانال 24 ترکیه دیگه کیه

حتما قوتو زده بودن به بدن
    دکتره هم که ایتالیایه از اسمش
    شایعه ای بیش نیست برای راه انداختن جنگ روانی

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

19. 2 کاربر از ramingsm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •