من وقتی پستم رو می نوشتم هنوز پست اقا کسری ارسال نشده بود!
باشه دیگه ادامه نمیدیم
من وقتی پستم رو می نوشتم هنوز پست اقا کسری ارسال نشده بود!
باشه دیگه ادامه نمیدیم
نه دیگه نمیشه که یه حرفیو بزنید بعد از زیر پاسخ دادن بهش در برید
جالبه توی فوتبال ایتالیا بازیکنای دو رگه مجبور میشن به خاطر توهینایی که بهشون میشه با گریه زمین رو ترک بکنن بعد به فوتبال آلمان که حتی یه مورد توهین اینجوری هم توش وجود نداشته میگید نژاد پرست.
شعار ما هم نه به نژادپرستی هستش ولی اینکه طرفدارای فوتبالی که نژادپرستی توش کم نیست،بیان یه کشور پاک تو این زمینه رو متهم به نژادپرستی بکنن خدایی خیلیا
بعدشم کی گفته دخترا طرفدار فوتبال آلمان نیستن؟
همین بانو ربکا که پیراهن پودولسکی رو به تن کرده نمونه زندش هستش![]()
Last edited by بردیا; 30-05-2014 at 13:23.
شما از ابتدا ببین صحبت اولیه و پست من چرا ایجاد شد؟
در پاسخ به این پست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله نمیشه دیگه شما بیاید علت علاقه مندی دخترها رو به تیم خاصی زیر رادیکال با فرجه n ببری بعد من هم سکوت کنم چیزی نگم!
اگر شما به عنوان یک طرفدار المان نمیتونی سکوت کنی در برابر حرفی که برضد تیمت زده میشه منم به عنوانی ک دختر نمیتونم اجازه بدم که همه ی دخترها رو یکجا جمع بزنید شکلکبگذارید براشون و فکر کنید نشستن پای تی وی عاشق چشم و ابروی بازیکنها شدن!
میبخشید بازم ولی تا زمانی که همچنان مورد خطاب باشم من هم جواب میدم![]()
من گفتم بعضیا نه همه و حرفی هم که زدم طبق تجربه و واقعیت بود و همینجوری چشم بسته کل فوتبال آلمان رو به نژادپرستی و نازیسم متهم نکردیم.
ما که ندیدیم نوشته باشید بعضی ها!
من هم نظر شخصیم رو گفتم در دفاع از خودم به عنوان یک دختر
خوبه تهش نوشتم نظر شما محترم!
یعنی چی؟ یعنی نظره منه
1- قرار نیست نظر همه باشه
2- قرار نیست نظر شما رو تغییر بده
نکته: من بازیکن های تیم ملی آلمان رو زیر سوال بردم نه ماهیت طرفدارانش رو!
فرق صحبت و جوابگویی ما دقیقا همینجاست
خب فک نمیکنم دروغ گفته باشه،خیلی از دخترا یکی از عواملی که ایتالیا رو دوس دارن به خاطر بازیکنای خوش قیافشون بوده.گفتم یکی نه همه ولی دلیل عمدش توی خیلیا همین بوده تا جایی که ما دیدیم
چرا راه دور بریم،همین مالدینی اومده بود تهران مگه شما ندیدی دخترا خودشونو کشته بودن دم در هتلشون؟تازه طرف متاهله و بچه هم داره.
بعد اولیور کان یا لوتار ماتئوس هم اومده بود تهران،پرستو پر نمیزد اون اطراففقط یه مشت مذکر بودن
با وجود اینکه مجرد بودن
بعدشم مگه من گفتم جواب ندید به پستم،شما مختاری هرکاری که دوست داری تو چارچوب انجمن انجام بدی
Last edited by بردیا; 30-05-2014 at 13:59.
به نظر من به چالش کشیدن نحوه ی علاقه هر فرد به هر چیزی کاملا بستگی به اون فرد داره
کسی نمیتونه بگه دلیلی که تو میگی واسه علاقه مندید به فلان موضوع، به نظر من بی معنیه
خوب این موضوع هرچیزی که بوده باعث علاقه شده.
خود من ایتالیا رو دوست دارم. اما نه بازیهاش رو دنبال کردم نه از سن و سال همه بازیکنا خبر دارم. اما من از قدیم طرفدار 2 تا تیم بودم. یکی هلند یکی ایتالیا.
فقط و فقط هم واسه بازیکناش بوده و نوع بازیشون.
مثلا اون زمانی که ون نیستلروی تو تیم هلند بود من عاشق این بازیکن بودم. اونم بخاطر نوع بازیش بود. اما فکر نکنم قیافه این بازیکن انقدر خاص باشه که بگیم همه عاشقش میشن!
یا مثلا روبرتو باجیو . خیلی قیافه خاصی نداشت اما همه میدونن چه بازیکنی بود.
همین مالدینی. درسته که میگن بخاطر قیافه اش خیلی ها ازش خوششون میاد. اما مالدینی قوی ترین مدافع اون زمان بود. یه جوری تو ضد حمله ها خودش رو میرسوند به 18 قدم که هیچکس باورش نمیشد اینقدر توان در این آدم باشه!
خیلی بازیکناهی دیگه. مثلا همین پیرلو! به نظرم بهترین بازیکن که ارسالهای قوی و دقیقی داره.
و در مورد بوفون.
نمیدونم کی زندگی نامه اش رو خونده.
اون زمانی که خودش رو به آب و آتیش میزد که جای تولدو رو بگیره.
+
به طور کلی علاقه من شاید مربوط به تیم الان ایتالیا نباشه اما من به این تیم امید دارم که بتونه به همون ساختار گذشته اش در جام جهانی حضور پیدا کنه
![]()
در این مورد حرف بردیا درسته و کلا از لحاظ روانشناسی بعضی ادمها از روی قیافه به بعضیها سمپات میشن و علاقه پیدا می کنن
اما اون پست من هم بی دلیل نبود و همینجوری نپریدم وسط این حرفو بزنم
قبلش تو تاپیک حرف از تیپ بازیکنان ایتالیا بود و یکی از طرفداراشون گفت مالدینی و دل پیه رو خیلی خوشتیپ بودن و بعدشم به شواین اشتایگر تیکه انداخت و این منو ناراحت کرد و اون پست رو ارسال کردم
همونطور که گفتم به صورت مستقیم و غیرمستقیم صحبت تحریک امیز یا توهین امیزی نکنید که ما هم جواب بدیم و بعد بیاید بگید اینجا تاپیک ماست اینجا چیکار می کنید!
مثلا در صفحه قبل هم یه نفر عکس بوفون رو در حال خوندن سرود ملی ایتالیا در بازی با آلمان گذاشته و میگه سرود ملی رو اینجوری باید خوند نه اینکه با بغل دستیت شوخی دستی کنی که معلوم بود منظورش آلمان هست البته مستقیما اسمی نیاورد که کسی چیزی نگه ولی اینجوری گفت که ما رو بچزونه! یعنی بابت سرود ملی خوندن بوفون هم ما دوساله داریم سرکوفت می شنویم از شما!
بازیکنان آلمان اون دورگه هاش اگر سرود ملی رو نمی خونن به خاطر اینه که احترام سرزمین اجدادی و ملیت پدر یا مادرشون رو نگه دارن نه اینکه تعصب نداشته باشن. تعصب رو باید داخل زمین نشون داد که اونا هم همشون با تعصب و با تمام توان بازی می کنن
خیلی از بازیکنان دنیا سرود ملی رو نمی خونن مثلا گرد مولر هم سرود ملی آلمان رو نمیخوند ولی نمیشه گفت تعصب نداشته دیگه از گرد مولر که گلری بزرگتر نداریم در تاریخ آلمان
Last edited by farshidmm; 30-05-2014 at 14:22.
آلمان که معمولا به فینال نمیتونه برسونه خودشو ؛ ولی آخ که چه حال میده فینال بین ایتالیا و آلمان باشه ... یعنی میشه....
به دو دلیل :
1 اینکه ما خیالمون از قهرمانی راحت میشه چون بردن آلمان روال کارمونه
2 آلمان دوباره و دهباره توسط ایتالیا خون جیگر میشه![]()
نه ولی بحثشو یکی از دوستای شما قبلش شروع کرده بود و گفته بود ایتالیایی ها کلا از اون دسته ای اند که بخاطر تیپشون مورد توجه دخترا قرار میگیرند !!قبلش تو تاپیک حرف از تیپ بازیکنان ایتالیا بود و یکی از طرفداراشون گفت مالدینی و دل پیه رو خیلی خوشتیپ بودن و بعدشم به شواین اشتایگر تیکه انداخت و این منو ناراحت کرد
Last edited by banii; 30-05-2014 at 14:41.
آواتار و امضای مشترک رو فراموش کنید دوستان... هرکی آزاده هر چیزی که مربوط به هوادارای ایتالیا بود بزاره برای خودش
ما آدمهای آزادیم اینجور کارا بوی کمونیسم میده
================================================== ====================
بردیا جان تقصیر مالدینی بوده که خوشتیپ دراومده؟طرف بهترین مدافع تاریخ بوده.داشتن چهارتا هوادار جای تعجبه؟
اینکه چرا آلمانها جذابیت ایتالیایی ها رو ندارن فارغ از بحث های ژنتیکی() برمیگرده به عواطف و احساسات و لطایف اون بازیکنها در زمین یا خارج از زمین که باعث میشه طرفداران مجذوبش بشن
شما بهتره یقه اون فردی رو بگیری که توی مدارس فوتبال آلمان هفت تیر میزارن بالای کله بچه میگن این کار رو بکن و اون کار رو بکن...خب طرف وقتی بزرگ میشه عین یک کامپیوتر خشک و از پیش برنامه ریزی شده و کاملا مقرراتی عمل مکینه.خودمون هم از این جور ادمها(!) فراری هستیم
================================================== ====================
ایتالیا چقدر غریبه که توی تاپیک خودش مورد هجوم المان ها قرار گرفته!
بزودی پاسخی مناسب در مکانی مناسب از شخص بنده بابت این حمله دریافت خواهید کرد
دوستان علی الحساب این تاپیک رو به استالینگرادی دیگر برای این باقی مانده های نازیسم تبدیل کنید...
Last edited by H A M A S; 30-05-2014 at 18:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)