علي جان دستت درد نكنه.
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
با سه تا سيم كارت امتحان كردم اين گوشيها قاچاقي مياد ميگويند بايد رجيستر بشه كسي رجيستر اين 750 را بلده
نوشته شده توسط peyman_joojoo
سلام Mehdi_MaX عزيز ممنون از لطفتون و شرمنده بخاطر بي دقتي بنده ...
مهدي جان من 2 تا سوال دارم :
1- مستر ريست W550I چگونه انجام ميشه ؟
2- فريم ور جديد اين گوشي را از كجا ميتونم پيدا كنم ؟
متشكر ميشم اگه كمك كنيد در مورد 2 سوال بالا ...
قربان شما ...
علي جان واسه رجيستر بايد رفت مخابرات و يه كد دستي نيست كه بشه همينطوري تو گوشي وارد كرد
برو مخابرات ضرر كه نداره
نترس به عنوان قاچاق چي دستگيرت نميكنن
دوست من همونطوريكه علي جان هم گفتند فقط فوكوس اتوماتيك نداره كه در صورت نداشتن هم عكسهاي خوبي ميندازهنوشته شده توسط boob
![]()
خيلي وسواس داري![]()
1- دبليو 700 2- كا 750 و نوكيا رو هم به هيچ عنوان پيشنهاد نميكنم چون قابل مقايسه با سوني اريكسون نيست
خواهش ميكنم موفق باشي![]()
نه دوست من چون گوشي شما فقط 2 مگابايت بيشتر حافظه ندارهنوشته شده توسط motaham
![]()
ميگ ميگ جان سوالاتت رو اينجا مطرح كننوشته شده توسط MIG MIG
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- برو تو منو بعد ستينگ بعد تو قسمت جنرال تقريبا اون آخراي جنرال يه گزينه هست بنام ريست كه وقتي ميري داخلش دو قسمت داره يكي ريست ستينگ دوم مستر ريست (فارس نوشتم كه متوجه بشي)نوشته شده توسط peyman_joojoo
![]()
2- دوست من معمولا تو خود سايت سوني اريكسون فريم وير جديد هر گوشي رو ميزاره و يا اينكه يه سرچ تو گوگل بكني ميتوني پيدا كني![]()
من فقط مي تونم برنامه هاي sis روی گوشیم نصب کنم!
حتی تم هم نصب نمیشه. مستر ریست و فلش هم کردم!!!
گوشیم p910i
راهنما یی کنید لطفا
lمهدی عزیز ممنون از لطفت . من تو سایتش رفتم یه چیزی دانلود کردم ... حالا 2 روش را امتحان میکنم که اگه نشود بازم مزاحمت میشم .نوشته شده توسط Mehdi_MaX
مهرنوش جان اگه مستر ريست و فلش كردي و بازم درست نشد حتما گوشي رو به يه تعميركار نشون بده ببينه مشكل از كجاست شايد مشكل سخت افزاري داشته باشهنوشته شده توسط mehrn00sh1986
![]()
اگه جواب گرفتي و گوشيت درست شد راه حل رو حتما اينجا بزار![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)