احتمالا شما بازیهای سیمبین سری 60 رو ریختی که اینجوری میشه. گوشی شما بازیهای سیمبین 9.1 رو میشناسه
احتمالا شما بازیهای سیمبین سری 60 رو ریختی که اینجوری میشه. گوشی شما بازیهای سیمبین 9.1 رو میشناسه
كمال جون اين بازي تومب ريدر كه گذاشتي، براي من نصب نمي شه! ميگه: security error unable to install. گوشيم 6630 هست.
![]()
![]()
![]()
والا چی بگم! آخه من خودمم 6630 دارم. هیچ مشکلی باهاش ندارم! نمیدونم عیب کار کجاس!
ببینم... آنتی ویروس روی گوشیت نصبه؟ (نمیدونم چرا همینجوری الکی حدس زدم!)
کمال جون بگو من چکار کنم؟ امروز هرچی با این تامب رایدر ور رفتم رو گوشیم نصب نشد.یعنی می خواد نصبش کنه و شکله نصب هم که می خواد پر بشه می یاد اما یکهو Error می ده و یک متن نسبتا طولانی می نویسه که آخرش هم نوشته ممکنه تاریخ موبایلتون تنظیم نباشه!!
من چکار کنم؟؟!!
نمیدونم apoosh جان
اگه ماله خودمم هم مشکل داشت شاید میتونستم بفهمم مشکل کجاس. اما پیغامی که میده خیلی عجیبه! به نیریپش میاد که حل شدنی باشه. اگه تا فردا درست نشد میرم ببینم کسه دیگه هم این مشکلو داشته یا نه! الان نمیتونم. شرمنده
نه كمال جون، من كلا از انتي ويروس بدم مياد(چه براي موبايل چه كامپيوتر)، چون همش ارورهاي بيخودي ميده و از اين جور حرفا...
راستش اين مشكل براي خودمم هم عجيبه. بيزحمت اگه حدسه ديگه اي زدي بگو
مرسي.![]()
واسه منهم اگه تونستی یه کاری بکن. خیلی دوست دارم این تامب رایدر را بازی کنم
دوستان چطوري ميتونم يه بازي كه نصب شده رو پاكش كنم گوشيم 7610
اخه 1بار بيشتر بازي نكردم ازم كود ميخواد راهنمايي نمي كنيد بازيش تخته نرده متشكرم
blackhero و apoosh عزیز
امروز یه نگاهی انداختم. تقریبا 20 درصد افراد با این بازی مشکل داشتن و بازی روی گوشیشون نصب نمیشه. اما کسی راه حلی براشون پیشنهاد نداده. فعلا همین نسخه ها از این بازی موجوده. اگه فیکسی براش پیدا شد حتما خبرتون میکنم
menu / tools / manager
اسم بازی رو انتخاب کن. C رو بزن و ok کن. بازی آنیستال میشه
اگه در این لیست اشم بازی نبود. باید بری به پوشه e:\system\apps در اونجا پوشه ای هست که فایل های بازی درونش کپی شده. باید پوشه رو پیدا کنی و پاکش کنی. بعضی از بازیها پوشه ای با اسم بازی ایجاد میکنن بعضی ها هم با یه اسم دیگه. اگه اسم خود بازی رو پیدا نکردی توی پوشه های بالای لیست باید بگردی تا پیدا کنی(از روی آیکون میشه تشخیص داد)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)