اين پيغام رو زماني مي ده كه برنامه توسط گوشي خوانده نمي شه يعني ورژن برنامه پايين تر از قدرت گوشي ميباشدنوشته شده توسط admiral_cavandish
بنابراين شما بايد آن برنامه را با ورژن مخصوص N70 تهيه بفرماييد
اين پيغام رو زماني مي ده كه برنامه توسط گوشي خوانده نمي شه يعني ورژن برنامه پايين تر از قدرت گوشي ميباشدنوشته شده توسط admiral_cavandish
بنابراين شما بايد آن برنامه را با ورژن مخصوص N70 تهيه بفرماييد
من اين سوالو قبلا پرسيده بودم ولي كسي تحويل نگرفت، اگر زحمتي نيست يك نگاهي بهش بكنيد:
من برنامه auto pilot را روی گوشیم که n71 ریختم ولی یک مشکل داره، اونم اینکه وقتی کسی زنگ میزنه صدای پیغامی که ما روی گوشی برای زمان answering ضبط کردیم، با مدیا پلیر گوشی در زمان زنگ خوردن با صدای بلند پخش میشه و به این ترتیب همه میفهمند که چه پیغامی داره ضبط میشه!
چیکار باید کرد؟
در ضمن من برنامه f-secure که آنتی ویروسه ریختم ولی برای فعال شدنش میخواد به internet وصل شه، چطور باید کرکش کرد؟
توي cd كه برنامه رو گذاشته بود كرك داره يا نهنوشته شده توسط miassus
نه من فايلو ازهمينجا گرفتم، كرك نداشت
شما يا بايد سريال نامبر رو به دست بياري يا كرك يا از خير برنامه بگذري (به نظر من از خير آنتي ويروس بگذر براي اينكه موبايلت ويروس نگيره 3كار بكننوشته شده توسط miassus
1- با بلوتوث نرم افزارنصب نكن
2- بلوتوثت رو وقتي كار نداري روشن نكن
3- هميشه اول ببين كه بلوتوث از طرف كيه
اگر هم گوشيت ويروسي شد دواي دردش فقط يك چيزه (فلش كردن گوشي)
با سلام
از كجا بدونيم گوشيمون كدام پسوندو ساپورت مي كنه؟
با سلام
گوشي زيمنس cx65 كدام پسوندو ساپورت مي كنه؟
نوشته شده توسط delvafa
گوشی شما پسوند jar رو ساپورت میکنه. البته نه همه جار ها رو
توی تاپیک زیر میتونی 30 تا بازی برای گوشیت پیدا کنی(البته اگه به بازی علاقه داری)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان عزيز:
من گوشي نوكيا n70 دارم.حدود 30 مگابايت mp3 روش ريختم ولي العان كه مي خواهم برم تو قسمت Trackes تا مياد بازش كنه به صورت خودكار برميگرده تو صفحه اصلي گوشي و باز نميشه لوطفاَ براي رفعش راهنماييم كنيد.
سلام
من نرم افزار Psiloc ArabicFarsiUrdu را نصب كردم كه بعد از چند روز از من كد مي خواست و مي گفت
كه برنامه دمو هست حالا من نسخه كرك شده آن را از چند جا دانلود كردم و وقتي نصب مي كنم وارد برنامه
ميشه صفحه اول مياد و ميره و هيچ اتفاقي نمي افته و گزينه هاش توي مسيج فعال نميشه؟!
دوستان راهنمايي كنند كه چي كار كنم؟؟؟
ممنون
باي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)