تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام یک از دو تیم از این گروه صعود خواهند کرد؟

راي دهنده
90. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • اروگوئه

46 51.11%
  • کاستاریکا

10 11.11%
  • انگلیس

47 52.22%
  • ایتالیا

72 80.00%
Multiple Choice Poll.
صفحه 12 از 19 اولاول ... 28910111213141516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 181

نام تاپيک: گروه D | بحث و تبادل نظر | اروگوئه - کاستاریکا - انگلیس - ایتالیا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

همین داوری در بازی قبل ایتالیا مقابل کاستاریکا یک پنالتی واضح رو برای کاستاریکا نگرفت،
    در اون بازی کمتر از یک دقیقه بعد از اون خطا کاستاریکا گل زد
    اگه اون پنالتی گرفته میشد امکان نداشت یک دقیقه بعدش هم گل بزنن اصلا شاید بوفان پنالتی رو هم میگرفت!

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب؟
    اینایی که گفتی فقط اسمشون بزرگ بود توی این جام. اما عملا برعکس اسمشون کاملا کوچک و ضعیف ظاهر شدن.
    این سه تا تیم روی هم(ایتالیا-انگلیس-اسپانیا):
    گل زده:8
    گل خورده:14

اما یه تیم مثلکاستاریکا:
    گل زده:4
    گل خورده:1

پیدا کنید تیم خوب رو!؟
    خب نداره دیگه دوست عزیز !

فقط اسمشون بزرگ نیست. یادتون نرفته 4 سال پیش اسپانیا قهرمان شد ! 4 سال قبلش ایتالیا ! انگلیس هم اگر اشتباه نکنم سال 66 بود قهرمان شد !

الان این صحبت های شما با حرف من کاملا فرق داشت ! من میگم 1 شما می گی 10*300/20

من اصلا در مورد کاستاریکا حرف زدم ؟ خب من فقط قضیه رو از لحاظ تیم های با سابقه قهرمانی نگاه کردم ولی شما فقط تیم ها رو در این جام بررسی کردید.

موفق باشید

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

خب نداره دیگه دوست عزیز !

فقط اسمشون بزرگ نیست. یادتون نرفته 4 سال پیش اسپانیا قهرمان شد ! 4 سال قبلش ایتالیا ! انگلیس هم اگر اشتباه نکنم سال 66 بود قهرمان شد !

الان این صحبت های شما با حرف من کاملا فرق داشت ! من میگم 1 شما می گی 10*300/20

من اصلا در مورد کاستاریکا حرف زدم ؟ خب من فقط قضیه رو از لحاظ تیم های با سابقه قهرمانی نگاه کردم ولی شما فقط تیم ها رو در این جام بررسی کردید.

موفق باشید
    شما از خوب بودن اونها حرف زدین و این یعنی عملکردشون خوب بوده ولی حذف شدن! درست متوجه شدم؟
    قهرمانی و تاریخ کافی نیست رفیق! حال حاضر تیم ها و آمادگیشون در اولویت هستش.
    کاستاریکا رو مثال زدم که فرق بین خوب بودن تیم ها(آمادگی) مشخص بشه ،تا شاید دوستان خوشتیپ پرست کمی فوتبالی به مسائل نگاه کنن!!

پ ن:شاید منظورتون از خوب بودن اینه که اونها بازیکنان گرون قیمت دارن و یا با سابقه هستن و از این حرف های رسانه ای!!
    هرچند اگه این منظورت باشه باز هم برای همچین تیم هایی با این همه ادعا اینجور حذف شدن ="تحقیر شدن"

4. 3 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

2002 هم همینطور بود تیمهایی مثل ایتالیا اسپانیا و انگلیس با کمک داور حذف شدند تا راه برای قهرمانی برزیل باز بشه! شاید امسال هم قراره فیفا برزیل رو قهرمان کنه

6. این کاربر از united بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما از خوب بودن اونها حرف زدین و این یعنی عملکردشون خوب بوده ولی حذف شدن! درست متوجه شدم؟
    قهرمانی و تاریخ کافی نیست رفیق! حال حاضر تیم ها و آمادگیشون در اولویت هستش.
    کاستاریکا رو مثال زدم که فرق بین خوب بودن تیم ها(آمادگی) مشخص بشه ،تا شاید دوستان خوشتیپ پرست کمی فوتبالی به مسائل نگاه کنن!!

پ ن:شاید منظورتون از خوب بودن اینه که اونها بازیکنان گرون قیمت دارن و یا با سابقه هستن و از این حرف های رسانه ای!!
    هرچند اگه این منظورت باشه باز هم برای همچین تیم هایی با این همه ادعا اینجور حذف شدن ="تحقیر شدن"
    دوست عزیز شما چرا قضیه رو پیچیده می کنید ؟ من فقط گفتم تیم هایی که 4 سال و 8 سال پیش قهرمان شدند امسال توقعات ازشون زیاده ولی انقدر بد بازی کردن همین. من هم همین رو میگم که واقعا تحقیر شدند.

به شخصه انتظار نداشتم اسپانیا انقدر بد بازی کنه ! ببینید وقتی تیم هایی که صاحب نام نیستند میان خوب بازی می کنند و اسمش رو می زارن شگفتی تیم هایی هم که سابقه درخشانی دارند انقدر بد بازی می کنند اسمش رو من می زارم شگفتی.

انگلیس خیلی کم پیش بینی می شد بدون برد حذف بشه ! اسپانیا کمتر کسی پیش بینی می کرد 5 تا از هلند 2 تا از شیلی بخوره ! من کارشناس فوتبال نیستم که بخوام فوتبالی نگاه کنم فقط چیزی رو می بینم که تیم ها دارند ارائه می دن نه مسائل پشت صحنه تیم ها رو و بس !

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

جام جهانی 2002 که انگلیس به خود برزیل باخت اسپانیا هم که قبل از یورو 2008 اصلن مدعی به حساب نمیومد

حالا شما عادت دارین هر دوره در مرحله گروهی حذف بشین مشکل ما چیه؟

دوره قبل که در آسون ترین گروه جام جهانی حذف شدین این دوره حداقل 2تا مدعی در این گروهتون بودن

کاستاریکا هم که داور بهتون حال داد پنالتی مسلم براشون نگرفت اصلن مسئله ای نبود ساده ازش بگذرینپنالتی نبود که حالا اگه هم بود بوفون شاید میگرفت

حوادث سال 2006 و استرالیا هم که قبلن یاداوری شده فقط شما قرار نیست به روی خودتون بیارین که چه اتفاقی در اون بازی رخ داده با بهانه های واهی ازش میگذرین

منفور بودن برزیل هم رجوع شود به فینال های بین برزیل- ایتالیا و نتایج حاصلش

9. 8 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

درود

یوسف جان خودت رو با بحث کردن با کسایی که یه تیم رو فقط با تاریخ قهرمانی ها و اسمشون میشناسن خسته نکن .
    کسایی که فک میکنن اسپانیا چون دوره قبل و یورو قهرمان شده امسال هم حتما باید قهرمان میشده ! یا حتی ایتالیا و انگلیس !

من موندم فیفا اینقد کم هوشه که بجای آلمان که مدعی اصلی قهرمانی هست ...
    بیاد انگلیس و ایتالیا رو بر فرض تبانی از دور رقابت ها خارج کنه ؟!!
    بعد مثلا کاستاریکا و ایران رو بیاره بالـا ؟!!

بیخیال بابا . ایتالیایی ها شب تلخی رو داشتین . اینم مثل دوره های پیش میگذره !

و من الله توفیق /

11. 6 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

فيفا قطعا سوارز رو محروم خواهد مگر اين كه بلاتر بترسه در حالي كه كشنده نيست!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

جام جهانی 2002 که انگلیس به خود برزیل باخت اسپانیا هم که قبل از یورو 2008 اصلن مدعی به حساب نمیومد

حالا شما عادت دارین هر دوره در مرحله گروهی حذف بشین مشکل ما چیه؟

دوره قبل که در آسون ترین گروه جام جهانی حذف شدین این دوره حداقل 2تا مدعی در این گروهتون بودن

کاستاریکا هم که داور بهتون حال داد پنالتی مسلم براشون نگرفت اصلن مسئله ای نبود ساده ازش بگذرینپنالتی نبود که حالا اگه هم بود بوفون شاید میگرفت

حوادث سال 2006 و استرالیا هم که قبلن یاداوری شده فقط شما قرار نیست به روی خودتون بیارین که چه اتفاقی در اون بازی رخ داده با بهانه های واهی ازش میگذرین

منفور بودن برزیل هم رجوع شود به فینال های بین برزیل- ایتالیا و نتایج حاصلش
    البته من مطمئن نیستم امسال برزیل قهرمان بشه یه خورده که پیش بریم نقشه فیفا بیشتر روشن میشه
    اما در مورد نظراتون نمیدونم شاید سنتون نمیرسه ولی اسپانیا نه تنها در 2002 بلکه در 98 هم مدعی جدی قهرمانی بود
    اون به اصطلاح پنالتی کاستاریکا یک دقیقه قبل از گلشون بود ای کاش اون پنالتی گرفته میشد چه بسا روند بازی کلا تغییر میکرد
    اما به فرض درست بودن همه گفته هات شما یک مورد رو به یاد من بیارید که برزیل بر اثر ناداوری از جام جهانی حذف شده باشه
    این دوره که هیچ اون اخراج و اون گاز گرفتن رو اصلا بی خیال، ولی مطمئنا قبول دارید 2002 و 2010 ایتالیا با ناداوری حذف شد

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

البته من مطمئن نیستم امسال برزیل قهرمان بشه یه خورده که پیش بریم نقشه فیفا بیشتر روشن میشه
    اما در مورد نظراتون نمیدونم شاید سنتون نمیرسه ولی اسپانیا نه تنها در 2002 بلکه در 98 هم مدعی جدی قهرمانی بود
    اون به اصطلاح پنالتی کاستاریکا یک دقیقه قبل از گلشون بود ای کاش اون پنالتی گرفته میشد چه بسا روند بازی کلا تغییر میکرد
    اما به فرض درست بودن همه گفته هات شما یک مورد رو به یاد من بیارید که برزیل بر اثر ناداوری از جام جهانی حذف شده باشه
    این دوره که هیچ اون اخراج و اون گاز گرفتن رو اصلا بی خیال، ولی مطمئنا قبول دارید 2002 و 2010 ایتالیا با ناداوری حذف شد
    این وسط برزیل چه گناهی داره؟
    2002 اسپانیا و ایتالیا به نا حق حذف شدند این بخاطر تبانی میزبان یعنی کره جنوبی بود چه ربطی داره به برزیل؟ برزیل 2002 شایسته تمام و کمال قهرمانی بود با اون بازیهای زیبایی که ارائه میداد.
    همه قهرمانا بد وقتی ایتالیا قهرمان شد خوب؟ راجع به بازی با استرالیا 2006 که دوستمون اشاره کردند هم که به روی خودتون نیاوردید.
    والا فقط بازی کاستاریکا نبود همین بازیم روی کاوانی خطای پنالت شد که حتی داور میتونست بازیکن ایتالیا رو اخراج کنه! (نگید آفساید بود چون نبود.)
    کاپیتان تیم بوفون میاد میگه حذف ما ریشه دار تر ازین حرفاست نه به خاطر داوری....شما میای میگی داوری؟

15. 2 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •