در اون بازی کمتر از یک دقیقه بعد از اون خطا کاستاریکا گل زدهمین داوری در بازی قبل ایتالیا مقابل کاستاریکا یک پنالتی واضح رو برای کاستاریکا نگرفت،
اگه اون پنالتی گرفته میشد امکان نداشت یک دقیقه بعدش هم گل بزنن اصلا شاید بوفان پنالتی رو هم میگرفت!
در اون بازی کمتر از یک دقیقه بعد از اون خطا کاستاریکا گل زدهمین داوری در بازی قبل ایتالیا مقابل کاستاریکا یک پنالتی واضح رو برای کاستاریکا نگرفت،
اگه اون پنالتی گرفته میشد امکان نداشت یک دقیقه بعدش هم گل بزنن اصلا شاید بوفان پنالتی رو هم میگرفت!
خب نداره دیگه دوست عزیز !
فقط اسمشون بزرگ نیست. یادتون نرفته 4 سال پیش اسپانیا قهرمان شد ! 4 سال قبلش ایتالیا ! انگلیس هم اگر اشتباه نکنم سال 66 بود قهرمان شد !
الان این صحبت های شما با حرف من کاملا فرق داشت ! من میگم 1 شما می گی 10*300/20![]()
من اصلا در مورد کاستاریکا حرف زدم ؟ خب من فقط قضیه رو از لحاظ تیم های با سابقه قهرمانی نگاه کردم ولی شما فقط تیم ها رو در این جام بررسی کردید.
موفق باشید
شما از خوب بودن اونها حرف زدین و این یعنی عملکردشون خوب بوده ولی حذف شدن! درست متوجه شدم؟خب نداره دیگه دوست عزیز !
فقط اسمشون بزرگ نیست. یادتون نرفته 4 سال پیش اسپانیا قهرمان شد ! 4 سال قبلش ایتالیا ! انگلیس هم اگر اشتباه نکنم سال 66 بود قهرمان شد !
الان این صحبت های شما با حرف من کاملا فرق داشت ! من میگم 1 شما می گی 10*300/20
من اصلا در مورد کاستاریکا حرف زدم ؟ خب من فقط قضیه رو از لحاظ تیم های با سابقه قهرمانی نگاه کردم ولی شما فقط تیم ها رو در این جام بررسی کردید.
موفق باشید
قهرمانی و تاریخ کافی نیست رفیق! حال حاضر تیم ها و آمادگیشون در اولویت هستش.
کاستاریکا رو مثال زدم که فرق بین خوب بودن تیم ها(آمادگی) مشخص بشه ،تا شاید دوستان خوشتیپ پرست کمی فوتبالی به مسائل نگاه کنن!!
پ ن:شاید منظورتون از خوب بودن اینه که اونها بازیکنان گرون قیمت دارن و یا با سابقه هستن و از این حرف های رسانه ای!!
هرچند اگه این منظورت باشه باز هم برای همچین تیم هایی با این همه ادعا اینجور حذف شدن ="تحقیر شدن"
2002 هم همینطور بود تیمهایی مثل ایتالیا اسپانیا و انگلیس با کمک داور حذف شدند تا راه برای قهرمانی برزیل باز بشه! شاید امسال هم قراره فیفا برزیل رو قهرمان کنه
دوست عزیز شما چرا قضیه رو پیچیده می کنید ؟ من فقط گفتم تیم هایی که 4 سال و 8 سال پیش قهرمان شدند امسال توقعات ازشون زیاده ولی انقدر بد بازی کردن همین. من هم همین رو میگم که واقعا تحقیر شدند.
به شخصه انتظار نداشتم اسپانیا انقدر بد بازی کنه ! ببینید وقتی تیم هایی که صاحب نام نیستند میان خوب بازی می کنند و اسمش رو می زارن شگفتی تیم هایی هم که سابقه درخشانی دارند انقدر بد بازی می کنند اسمش رو من می زارم شگفتی.
انگلیس خیلی کم پیش بینی می شد بدون برد حذف بشه ! اسپانیا کمتر کسی پیش بینی می کرد 5 تا از هلند 2 تا از شیلی بخوره ! من کارشناس فوتبال نیستم که بخوام فوتبالی نگاه کنم فقط چیزی رو می بینم که تیم ها دارند ارائه می دن نه مسائل پشت صحنه تیم ها رو و بس !
جام جهانی 2002 که انگلیس به خود برزیل باخت اسپانیا هم که قبل از یورو 2008 اصلن مدعی به حساب نمیومد
حالا شما عادت دارین هر دوره در مرحله گروهی حذف بشین مشکل ما چیه؟
دوره قبل که در آسون ترین گروه جام جهانی حذف شدین این دوره حداقل 2تا مدعی در این گروهتون بودن
کاستاریکا هم که داور بهتون حال داد پنالتی مسلم براشون نگرفت اصلن مسئله ای نبود ساده ازش بگذرینپنالتی نبود که حالا اگه هم بود بوفون شاید میگرفت
حوادث سال 2006 و استرالیا هم که قبلن یاداوری شده فقط شما قرار نیست به روی خودتون بیارین که چه اتفاقی در اون بازی رخ داده با بهانه های واهی ازش میگذرین
منفور بودن برزیل هم رجوع شود به فینال های بین برزیل- ایتالیا و نتایج حاصلش
درود
یوسف جان خودت رو با بحث کردن با کسایی که یه تیم رو فقط با تاریخ قهرمانی ها و اسمشون میشناسن خسته نکن .
کسایی که فک میکنن اسپانیا چون دوره قبل و یورو قهرمان شده امسال هم حتما باید قهرمان میشده ! یا حتی ایتالیا و انگلیس !
من موندم فیفا اینقد کم هوشه که بجای آلمان که مدعی اصلی قهرمانی هست ...
بیاد انگلیس و ایتالیا رو بر فرض تبانی از دور رقابت ها خارج کنه ؟!!
بعد مثلا کاستاریکا و ایران رو بیاره بالـا ؟!!
بیخیال بابا . ایتالیایی ها شب تلخی رو داشتین . اینم مثل دوره های پیش میگذره !
و من الله توفیق /
فيفا قطعا سوارز رو محروم خواهد مگر اين كه بلاتر بترسه در حالي كه كشنده نيست!![]()
البته من مطمئن نیستم امسال برزیل قهرمان بشه یه خورده که پیش بریم نقشه فیفا بیشتر روشن میشهجام جهانی 2002 که انگلیس به خود برزیل باخت اسپانیا هم که قبل از یورو 2008 اصلن مدعی به حساب نمیومد
حالا شما عادت دارین هر دوره در مرحله گروهی حذف بشین مشکل ما چیه؟
دوره قبل که در آسون ترین گروه جام جهانی حذف شدین این دوره حداقل 2تا مدعی در این گروهتون بودن
کاستاریکا هم که داور بهتون حال داد پنالتی مسلم براشون نگرفت اصلن مسئله ای نبود ساده ازش بگذرینپنالتی نبود که حالا اگه هم بود بوفون شاید میگرفت
حوادث سال 2006 و استرالیا هم که قبلن یاداوری شده فقط شما قرار نیست به روی خودتون بیارین که چه اتفاقی در اون بازی رخ داده با بهانه های واهی ازش میگذرین
منفور بودن برزیل هم رجوع شود به فینال های بین برزیل- ایتالیا و نتایج حاصلش
اما در مورد نظراتون نمیدونم شاید سنتون نمیرسه ولی اسپانیا نه تنها در 2002 بلکه در 98 هم مدعی جدی قهرمانی بود
اون به اصطلاح پنالتی کاستاریکا یک دقیقه قبل از گلشون بود ای کاش اون پنالتی گرفته میشد چه بسا روند بازی کلا تغییر میکرد
اما به فرض درست بودن همه گفته هات شما یک مورد رو به یاد من بیارید که برزیل بر اثر ناداوری از جام جهانی حذف شده باشه
این دوره که هیچ اون اخراج و اون گاز گرفتن رو اصلا بی خیال، ولی مطمئنا قبول دارید 2002 و 2010 ایتالیا با ناداوری حذف شد
این وسط برزیل چه گناهی داره؟البته من مطمئن نیستم امسال برزیل قهرمان بشه یه خورده که پیش بریم نقشه فیفا بیشتر روشن میشه
اما در مورد نظراتون نمیدونم شاید سنتون نمیرسه ولی اسپانیا نه تنها در 2002 بلکه در 98 هم مدعی جدی قهرمانی بود
اون به اصطلاح پنالتی کاستاریکا یک دقیقه قبل از گلشون بود ای کاش اون پنالتی گرفته میشد چه بسا روند بازی کلا تغییر میکرد
اما به فرض درست بودن همه گفته هات شما یک مورد رو به یاد من بیارید که برزیل بر اثر ناداوری از جام جهانی حذف شده باشه
این دوره که هیچ اون اخراج و اون گاز گرفتن رو اصلا بی خیال، ولی مطمئنا قبول دارید 2002 و 2010 ایتالیا با ناداوری حذف شد
2002 اسپانیا و ایتالیا به نا حق حذف شدند این بخاطر تبانی میزبان یعنی کره جنوبی بود چه ربطی داره به برزیل؟ برزیل 2002 شایسته تمام و کمال قهرمانی بود با اون بازیهای زیبایی که ارائه میداد.
همه قهرمانا بد وقتی ایتالیا قهرمان شد خوب؟ راجع به بازی با استرالیا 2006 که دوستمون اشاره کردند هم که به روی خودتون نیاوردید.
والا فقط بازی کاستاریکا نبود همین بازیم روی کاوانی خطای پنالت شد که حتی داور میتونست بازیکن ایتالیا رو اخراج کنه! (نگید آفساید بود چون نبود.)
کاپیتان تیم بوفون میاد میگه حذف ما ریشه دار تر ازین حرفاست نه به خاطر داوری....شما میای میگی داوری؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)