تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بازی فینال بین کدام تیمها خواهد بود ؟

راي دهنده
90. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • اتلتیکو مادرید - بایرن مونیخ

26 28.89%
  • اتلتیکو مادرید - رئال مادرید

12 13.33%
  • بایرن مونیخ - چلسی

17 18.89%
  • چلسی - رئال مادرید

35 38.89%
صفحه 12 از 22 اولاول ... 28910111213141516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 220

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2013-2014 | مرحله نیمه نهایی

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

رئال کارلتو ، ادای دین جانانه ای کرد به رئال مورینیو در فاز انتقال !

چیزی که میمونه خسته نباشید به استاد دیماریا هست !

راستش من قبول ندارم که "بسته و کاملا دفاعی" بازی کردیم ، بازی بسته و کاملا دفاعی به نظرم نمونه هاش رو میشه توی چلسی هیدینک برابر بارسا ،
    نگو اینجوری ... اون بازی موقعیت چلسی 7 8 موقعیت صد در صد بود ... جز ضربه اینیستا بارسا هیچ ضربه توو چارچوب نداشت ...

قیصر هم مثه خیلی های دیگه از این سبک حفط مالکیت که هیچ سودی برای تیم نداره خوشش نمیاد.
    وقتی تیمی 100 درصد بازی هم توپ دستش باشه ولی آخرش ببازه، هدف از این کار چیه؟!

تنوع تاکتیکی بایرن واقعا کم شده. بازیکنایی مثه مارتینز آمادگی فصل قبل رو ندارن. از اونور مجبوره لام رو بزاره وسط و سمت راست عملا با وجود رافینیا به فنا میره.

بایرنی ها هم دارن مثه بازیکنای بارسا، تک بعدی میشن.

واقعا دوس داشتم حس هاینکس رو بعد از دیدن بازی دیشب بدونم.

برد حق رئال بود و بهتر بودن. در این شکی ندارم و کاملا با قیصر موافقم که نتیجه می تونست بدتر از این ها باشه.
    اما اینکه پپ بعد از این همه مدت هنوز انسجام دفاعی رو بلد نشده و هنوز هم تیم های تحت اختیارش با یک شیوه مغلوب میشن و گل می خورن که خیلی ناجوره.

البته اگه بایرنی ها دقت می کردن، می تونستن یک گل بزنن. مخصوصا گوتزه می تونست با گلش عملا همه چیز رو 180 درجه برگردونه. اما خب بازی رفت تموم شد و هنوز 90 دقیقه دیگه مونده و هنوز هم امید دارم برای صعود. تو مونیخ باید بایرن گل اول رو بزنه و اونوقته که تازه بازی شروع میشه.
    خوشحالم که یه بایرنی منطقی توو عمرم دیدم .. البته فقط توو این پست ... توو این مدت هم توو تاپیک هم بیرون متاسفانه میبینم طرفدارای بایران اکثر تیم ها رو متهم به دفاع اتوبوس و دفاعع لایه ای و ... متهم میکنن ... متاسفانه بایرنی های عزیز فراموش کردن همین بایرن 2 3 سال پیش تیمی بود که با وجود دفاع مطلق هم باز 4 5 تا از بارسا و دورتمند میخورد ... مخصوصا اون باز که توو نیوکمپ 4 تا از بارسا خوردن و فینال جام حذفی که فکر کنم 5 تا از دوزتمند خوردن ... بایرن مونیخ تیم واقعا بزرگیه و توو این مدت زیاد سیستم های مختلفی داشته ... اما بهترین بایرن واقعا تیم هاینکس بود ... تیمی که سریع و پاس های رو به جلو ... اما این بایرن که جلو منچستر و آرسنال و رئال دیدم خیلی کند و پاس های توو عرض زیاد ...
    Last edited by arashsard; 24-04-2014 at 13:51.

2. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

دفاع اتوبوسی چلسی در ویسنته کالدرون!!! (( دفاع اتوبوسی یعنی این!!! ))

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درود

نبریک به دوستان رئالی بابت پیروزی و تبریک به دوستان بایرنی بابت بازی خوب تیمشون . البته رئال هم خیلی خوب و منطقی بازی کرد و ضد حملاتش عالی بود . خیلی سریع و با چند حرکت ترکیبی به محوطه بایرن میرسیدن .
    اگه خودخواهی ها دی ماریا نبود و دقت بیشتری توی ضربات اون وجود داشت شاید الان کار رئال راحت تر بود .

در مورد دفاع اتوبوسی و این جور اصطلاحات من که هیچ جوره نمیتونم با اون کنار بیام . مگه فوتبال فقط در حمله تعریف شده ؟!
    دفاع همیشه جزئی از فوتبال بوده و خوب دفاع کردن کار هر تیم و هر مدافعی نیست . هر چقدر که دیشب بایرن توی کنترل توپ و انتقال جریان بازی زیر پرس و فشار بازیکنان رئال خوب بوده از اون طرف هم رئال توی کارهای دفاعی خوب بود .

مثلا اگه دقت کنین برنامه بایرن در ضربات کرنر این بود که توپ رو معمولا به تیر دوم میفرستاد جایی که مانژوکیچ معمولا دیده میشد ولی رئال از این مسئله بخوبی آگاهی داشت و همیشه میدیدیم که په په در اون منطقه حضور داره و ضربات سر رو میزنه .
    با این حال کار رئال در بازی برگشت خیلی سخته و یک گل اصلا قابل اطمینان نیست اون هم برای بازی در مونیخ . البته احتمال هر چیری هست و شاید رئال اصلا گلی دریافت نکنه و صعود کنه .

ولی در کل کار خیلی سختی داره .

بایرن هم که نیازی به تعریف نداشت و بازی خیلی خوبی رو به نمایش گذاشت و شاید اگه تیم دیگری به غیر از رئال مقابلشون قرار داشت الان نتیجه چیز دیگه ای بود .
    با این حال من بایرن یوپ هینکس رو ترجیح میدم . اون بایرن به نظرم یک تیم خاص بود و تنوع خیلی بیشتری در بازی اون و حرکات بازیکنانش دیده میشد .

با همه این صحبت ها بازی به شدت زیبایی بود و برای یک بیننده بی طرف کاملا راضی کننده و هیجان انگیز بود .
    باز هم تبریک به هر دو تیم بابت بازی خوبی که ارائه دادن .

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

بازی های رفت نیمه نهایی تموم شد و میتونم بگم که در این مرحله شاهد یک سناریو با دو اجرای مختلف بودیم
    در هر دو بازی،یک تیم با مالکیت توپ بیشتر و تیم دیگر با مالکیت فضای بیشتر داشتیم
    در بازی اول،میزبان نقش مالکیت توپ رو داشت (اتلتیکو) و در بازی دوم میهمان این نقش رو اجرا کرد (بایرن)

در بازی چلسی و اتلتیکو،نمیشه گفت پیروز اصلی میدان کدوم تیم بود.
    چلسی از این لحاظ میتونه خوشحال باشه که در مقابل حملات پیاپی حریف،تونست دروازه اش رو بسته نگه داره
    در حالیکه اتلتیکو هم میتونه از این نظر خوشحال باشه که در زمین خودش گل نخورده و حالا در بازی برگشت هر تساوی همراه با گل،حکم پیروی رو برای این تیم داره

من فکر میکنم،آمار زیر در بازی برگشت کمی متعادل تر بشه اما به هیچ وجه انتظار تغییر 1800 درجه ای آمار نیست چرا که چلسی مطمئنا محتاطانه بازی خواهد کرد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در بازی برگشت شانس دو تیم 50-50 خواهد بود
    چلسی حمایت هواداران و امتیاز بازی در خانه رو داره و اتلتیکو امتیاز صعود با تساوی

در بازی بایرن-رئال با اینکه کمی انتظار بیشتری از بایرن میرفت اما نکته قابل تامل دفاع هوشمندانه رئال و بازی عالی خط دفاعی این تیم + شب خوب کاسیاس بود
    بایرن به دنبال گل زودهنگام بود تا همون ابتدا ضربه مهلک رو وارد کنه اما رئال گاردی عالی داشت که ازش انتظار نمیرفت

با اینکه بایرن مالکیت توپ رو در اختیار داشت اما نشون داد که در مقابل رئال در گلزنی نا توان هست به دو دلیل:
    1.اول اینکه تک گل رئال در دقیقه 19 زده شد و بایرن 71 دقیقه زمان داشت ،پس به اندازه کافی زمان در اختیار داشته
    2.دوم توجه به تعداد ضربات دو تیم و از اون مهمتر،هدف گیری دو تیم هست:

در عکس کاملا مشخصه که رئال بخوبی به همه زوایای دروازه بایرن دسترسی داشته و گل هم در یکی از زوایا زده شده
    اما در مقابل،بایرن فقط یک نقطه از دروازه رئال رو تونسته نشون بگیره و اون هم دقیقا وسط دروازه هست
    این یکی از فواید اجرای صحیح دفاع تاکتیکی یا به قول دوستان اتوبوسی هست که به تیم حریف،اجازه هدف گیری مناسب داده نشه
    این یعنی شطرنج مربیان که من عاششم

رئال مطابق بازی های قبلی دوتیم،در سانتیاگو برنابئو در هر دو نیمه (نیمه اول و مجموع) بایرن رو شکست داد اما بایرن هم در مونیخ همیشه رئال رو شکست داده
    در بازی برگشت،با اینکه بایرن میتونه بسیار خطرناک تر از بازی رفت باشه اما برگ برنده در اختیار رئال هست
    چراکه رئال هم مثل همشهری خودش،با تساوی فینالیست خواهد شد

نتایج 0-0 و 1-0 باعث شده تا احتمال هر اتفاقی ممکن باشه،در بازیهای برگشت احتیاط شرط اول خواهد بود و ممکنه روی جذابیت بازیها تاثیر بذاره اما زدن یک گل زودهنگام،جذابیتهارو دوچندان خواهد کرد

این هم یازده بازیکن برتر بازی های رفت:

6. 16 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

دفاع اتوبوسی چلسی در ویسنته کالدرون!!! (( دفاع اتوبوسی یعنی این!!! ))
    اینکه چرا شما به عنوان طرفدار بارسا از دفاع اتوبوسی چلسی ناراحتی رو من درک نمیکنم اگه هوادار اتلتیکو بودی یه چیزی

حتمآ دوس داشتی چلسی مثه بارسا یه اتوبان چهاربانده در اختیار هافبک ها و مهاجمین اتلتیکو میذاشت تا چند تا گل و تیردروازه و پنالتی ببینیم و شما لذت ببری از دیدن یک بازی زیبا

8. 13 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

سلام

برسیم به ال کلاسیکوی اروپایی زودهنگامی که برای من در هر حالتی یک سر برد و یک سر باخت هست. باز جای شکرش باقی هست که دو سر باخت نیست

مشکلی که در فاصله یک روز مونده به بازی برای بیل به وجود اومد، باعث شد سیستمی که در ال کلاسیکو به کار گرفته شده بود و جواب داده بوده یعنی عملا 3-3-4 در
    حمله و 2-4-4 در دفاع، تقریبا تکرار بشه، تنها تغییر نسبت به اون بازی حضور رونالدو {که مشخص بود بعد از سه هفته غیبت هنوز آمادگی کامل رو نداره} به جای بیل بود.

در طرف مقابل بایرن با سیستم معمول خودش در این فصل {باز هم با حضور لام در وسط زمین و البته استفاده از مانژوکیچ} کار رو دنبال کرد، البته تغییرات جزئی وجود داشت
    به خصوص در مورد شرح وظایف شواین اشتایگر که در ادامه راجع بهش توضیح میدم.

رئال خیلی منظم دفاع کرد، مدافعین وسط در اکثر توپ های هوایی و کرنرها موفق بودند {دو مورد استثنا به ذهن میاد که مانژو تونست با سر زنی موقعیت هایی رو برای
    هم تیمی هاش خلق کنه، یکبار برای کروس که با بلاک شدن توپ تبدیل به گل اول رئال شد و یکبار در دقایق آخر بازی و صحنه ای که نهایتا مولر درخواست پنالتی کرد، که
    البته برخوردی در کار نبود} و مدافعین کناری با کمک دو هافبک کناری {ایسکو و دی ماریا} فضاهای کمی رو به ریبری و روبن دادند.

پپ دو تصمیم مهم برای این بازی اتخاذ کرد که هیچ کدوم موفقیت آمیز نبودند:

1. استفاده از لام در هافبک و قرار دادن رافینیا در دفاع راست، با اینکه در طول فصل بارها مورد آزمایش قرار گرفته و تقریبا برنامه اصلی بایرن به حساب میاد، با وجود رونالدو
    و کوئنترائو در جناح راست بایرن، توجیه کافی رو نداشت و فضاهای خالی پشت سر رافینیا چندین بار مورد هدف قرار گرفت و به پاشنه آشیل بایرن تبدیل شد، مضافا به اینکه
    لام که در جای یک هافبک دفاعی وظیفه اصلی رو متوقف کردن ضد حملات داشت، روی تک گلی که به ثمر رسید نتونست در یک نبرد تقریبا برابر مانع رسیدن توپ به بنزما
    و شروع ضد حمله بشه، بنزمایی که بعد از شروع ضد حمله با پاس خودش، در چند ثانیه بعد توپ رو وارد دروازه کرد. در ادامه با ورود مارتینز به زمین و بازگشت لام به سمت
    راست و ترکیبی مشابه ترکیب بایرن هاینکس دو تغییر عمده به وجود اومد، از نظر تدافعی بایرن منسجم تر از قبل شد اما از نظر میزان مالکیت توپ و میدان شرایط بازی
    شکل برابرتری به خودش گرفت. مارتینز به وضوح توانایی که پپ {به اشتباه یا به درست} به دنبالش هست رو از لحاظ گردش راحت تر توپ و مالکیت افراطی نداره.

2. استفاده از شواین اشتایگر در جلوی لام و کروس و در جای یک شماره 10، جایی که در سال قبل پست اصلی کروس { و در دوره مصدومیت کروس پست اصلی مولر}
    به شمار می اومد. احتمالا پپ تصمیم داشت که از قدرت فیزیکی و دوندگی بالای شواینی برای پرس بیشتر آلونسو و مودریچ به عنوان شروع کننده حرکات تهاجمی رئال،
    استفاده کنه اما این آزمایش موفقیت آمیز نبود. چون به طور موازی با این مسئله، توانایی پایین تر شواینی نسبت به کروس در کنترل توپ یا سرعت پایین تر شواینی دادن
    پاس های حساس در نقاط جلوی زمین باعث شده بود روند پاسکاری بایرن در پشت محوطه رئال شکل آرام تری به خودش بگیره و به خاطر همین سرعت پایین فرصت کافی
    برای جایگیری هافبک های رئال با حرکات عرضی مداومی که داشتند وجود داشته باشه، شواینی در عین توانایی های بالایی که به عنوان یک هافبک باکس تو باکس داره،
    گزینه ایده آلی برای پست شماره 10 نیست. افت ریبری در ماه های اخیر هم این مسئله کاهش سرعت بازی سازی بایرن در یک سوم رئال رو تشدید کرد. البته در 20 دقیقه
    پایانی با ورود مولر و قرار گرفتنش در پشت سر مانژوکیچ، بایرن تا حدودی خطرناک تر نشون داد.

در حاشیه این تصمیم ها:
    توی این سال ها هیچ پپ رو اینقدر عصبی در کنار زمین ندیده بودم، از پرتاب بطری آب گرفته تا فریادها و ... به نظر می اومد که پپ انتظار بازی بازتری رو داشته اما به درهای
    بسته خورد و توی خلق موقعیت موفق نبود و با دریافت گل اول بر خلاف جریان عمومی بازی اونهم درست بعد از یک موقعیت برای کروس و دفع توپ توسط پپه شرایط به کلی
    به هم خورد و غافلگیری و اشتباهات بعدی رو در حرکات بعدی بازیکنان بایرن میشد دید. چند دقیقه ای که رئال فرصت های بعدی رو خلق کرد، از مصاحبه های بازیکنان بعد
    از بازی هم بر می اومد که این مسئله اونها رو غافلگیر کرده.

+

اگه بخوام در هر خط از خطوط سه گانه به یک بازیکن اشاره کنم، از خوب های بایرن میشه به روبن {کم فروغ تر از معمول اما پرتلاش تا انتها}، کروس و تا حدودی آلابا اشاره کرد.
    و در رئال به کوئنترائو، مودریچ و بنزما و در این بین بهترین بازیکن زمین شاید در نگاه اول کوئنترائو باشه که هم عملکرد دفاعی خوبی داشت و هم توی کارهای تهاجمی و روی
    گل خوب کار کرد اما به اعتقاد من بهترین بازیکن میدان مودریچ بود.

در بازی پرفشار بایرن و با تاکید ویژه روی ماکلیت توپ و پرس اغلب شدید، شرایط بازیکنان رئال، به خصوص هافبک ها برای دادن پاس های سالم بسیار سخت بود. اما
    توی همین شرایط سخت اگه از اتفاق پایانی بازی {موقعیت گوتزه} که یک اشتباه تیمی بود صرف نظر کنیم، مودریچ با آمار خارق العاده 97% پاس صحیح بدون اشتباه
    عمل کرد و حتی در کمترین فضاها و شرایط حساس همیشه راه خروج یا گزینه مناسبی رو برای دادن پیدا می کرد. این درصد از پاس های صحیح حتی در تیم هایی
    مثل بارسا و بایرن پپ که تاکید ویژه روی پاس های پرتعداد دارند آمار بالایی هست اما برای بازیکنی در تیمی که مالکیت فقط 20-25 درصدی رو داره این آمار خارق العاده
    هست. یکی از حرکات بارز مودریچ کنترل توپ در یک فضای کم، جا گذاشتن شواینی {که طبق نقشه پپ و برنامه ویژه ای که اعمال کرده بود مسئول ویژه مختل کردن
    حرکات مودریچ و آلونسو بود}، حرکت رو به جلوی هوشمندانه و رفتن به فضای خالی و دادن پاس به بنزما بود که منجر به موقعیت مسلم گلزنی برای رونالدو شد.

مودریچ در حال حاضر بدون شک جزو برترین هافبک وسط های دنیاست.

فارغ از نتیجه بازی برگشت، آنچلوتی در این بازی و بازی ال کلاسیکو نشون داد که می تونه از نبود ستاره تیم یا کمتر بودن آمادگی اونها، حداکثر استفاده رو ببره. اگه
    بازی های ابتدایی فصل و مشکلات آداپته شدن تیم با کارلو و کارلو با تیم رو ندید بگیریم {بازی های ابتدایی فصل با اتلتیکو و بارسا در لیگ}، کارلو که در بازی های
    بزرگ مورد انتقاد بود، در مجموع عملکرد بسیار خوبی داشته، به خصوص در رقابت های حذفی {جام حذفی و لیگ قهرمانان} که بسیار منسجم نشون داده و تنها در
    یک بازی {مقابل دورتموند} متحمل شکست شده، که شاید به اعتقاد من نتیجه 0-3 بازی رفت مقابل دورتموند و دسته کم گرفتن حریف عامل اصلی عملکرد کمتر
    از حد انتظار بود و یادآوری بازی بایرن هاینکس با آرسنال در سال قبل.

حالا باید ببینیم در بازی آینده دو تیم و آمادگی بیشتر رونالدو و بیل، آیا کارلو باز هم از سیستم "فعلا موفق" دو بازی مهم اخیرش یعنی استفاده از ایسکو به جای یکی
    از این دو ستاره استفاده می کنه یا این بالانس خوب رو فدای سرعت بالا و خطر بالقوه حضور این دو ستاره می کنه؟ به اعتقاد من تصمیم بسیار سختی رو پیش رو داره.

در مجموع نتیجه 0-1 همونقدر که با توجه به اون "0" و اینکه بایرن گلی رو در مادرید به ثمر نرسونده نتیجه خوبی برای رئال هست، با توجه به اون "1" نتیجه شکننده ای
    هست، بایرن تا زمانی که گلی رو دریافت نکنه برای فرار از حذف، فقط به یک گل نیازه داره، اما آیا پپ می تونه شرایط تیمش و ضعف روی ضد حملات رو رفع کنه و گلی
    رو دریافت نکنه؟ کار سختی هست. به ثمر رسوندن یک گل از یک ربع اول و با جوی که در مونیخ وجود خواهد داشت می تونه شرایط رو به نفع بایرن برگردونه.

+

انشالله مثل بازی های مرحله قبل، در چند روز آینده با نزدیک شدن به بازی برگشت مناظره ای رو خواهیم داشت بین دو نفر از هواداران دو تیم که بعد از انجام در تاپیک اطلاع رسانی خواهد شد.

10. 15 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

توو این مدت هم توو تاپیک هم بیرون متاسفانه میبینم طرفدارای بایران اکثر تیم ها رو متهم به دفاع اتوبوس و دفاعع لایه ای و ... متهم میکنن
    مثلا دیشب رئال با دفاعی چند لایه بازی نمی کرد؟!

متاسفانه بایرنی های عزیز فراموش کردن همین بایرن 2 3 سال پیش تیمی بود که با وجود دفاع مطلق هم باز 4 5 تا از بارسا و دورتمند میخورد ... مخصوصا اون باز که توو نیوکمپ 4 تا از بارسا خوردن و فینال جام حذفی که فکر کنم 5 تا از دوزتمند خوردن
    نمی دونم طرفدار کدوم تیم هستی ولی اگه رئالی هستی شما هم نباید یادت بره که چطور همین پپ با بارسا، رئال رو با چه نتیجه هایی می برد. اگه طرفدار تیم دیگه ای هم هستی مطمئنا از این مثال ها هست براش.

در مورد اون بازی که بایرن 4 تا خورد جلو بارسا هم باید بگم که همون بازی بایرن دوتا از بازیکن های کلیدیش به اسم لام و لوسیو رو نداشت و با دمیکلیس و برنو و ماسیمو ادو در خط دفاع به سراغ بارسا رفت. به اسامی بازیکنای بایرن تو اون دیدار نگاه کن. بایرن همونقدر بضاعتش بود اون زمان اما با همون حال بازی برگشت تو مونیخ ، بایرن یه بازی خوب ارائه داد و مساوی گرفت. همون فصل رئال جلو بارسا 6 تایی شد.

اصلا امکان نداره تیمی باشه که همیشه برده باشه و این حرف های شما که مثلا بایرن چند فصل پیش چطور تیمی بوده اصلا خیلی خیلی بی ربط هست به موضوع. هیچی تیمی پیدا نمیشه که مثلا یه نتیجه عجیب و غریب نداشته باشه و هیچ طرفداری نمی تونه بگه که تیم من همیشه برده.

اما این بایرن که جلو منچستر و آرسنال و رئال دیدم خیلی کند و پاس های توو عرض زیاد ...
    وقتی مربی عوض میشه خیلی چیزا هم ممکنه عوض بشه و پپ هم کسی هست که دوس داره راه خودش رو بره هرچند اون راه در برخی قسمت ها اشتباهاتی هم داشته باشه.

حرف زیاد هست در مورد بایرن این فصل که موکولش می کنم به بعد بازی برگشت

12. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

اینکه چرا شما به عنوان طرفدار بارسا از دفاع اتوبوسی چلسی ناراحتی رو من درک نمیکنم اگه هوادار اتلتیکو بودی یه چیزی

حتمآ دوس داشتی چلسی مثه بارسا یه اتوبان چهاربانده در اختیار هافبک ها و مهاجمین اتلتیکو میذاشت تا چند تا گل و تیردروازه و پنالتی ببینیم و شما لذت ببری از دیدن یک بازی زیبا
    طرفدار بارسا؟؟؟ من ؟؟؟ شما از کجا مطمئنی من طرفدار بارسا ام؟؟

من همیشه میگم طرفدار بایرن مونیخ و آ ث میلان هستم.

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

توی این سال ها هیچ پپ رو اینقدر عصبی در کنار زمین ندیده بودم، از پرتاب بطری آب گرفته تا فریادها و ... به نظر می اومد که پپ انتظار بازی بازتری رو داشته
    بازی باز تر؟
    مگر رئال باز بازی کرد که پپ انتظار بازتر بودن اون رو داشته باشه؟
    دلیل عصبی بودن اون هم اینه که میدونست اگه بایرنیها یه گل میزدن همه چیز،همه چیز به نفع اونها تغییر میکرد.
    +
    سروش جان شما میگی که اتوبوسی در کار نبود و فقط با تدابیر انجلو خطوط سه گانه نزدیک به هم بازی میکردن!؟
    مسئلتون شیخ عقب کشیدن کریس و کریم اونقدر زیاد بود که من گاهی اونها رو با هافبکهای دفاعی رئال اشتباه میگرفتم.حالا حدس بزنید باقی کجا بودن؟
    پس این میشه زیپ کردن تمام خطوط(حمله،میانه،دفاع)در یک خط!درسته؟
    اگه این دفاع صرف نیست پس چیه؟زیپ کردن خطوط هستش آیا؟دی
    +
    بهزاد عزیز شما با کلمه"اتوبوس"مشکل داری،دلیل نمیشه کسی ازش استفاده نکنه.همین امشب کلی دکتر صدر طی برنامه ای در شبکه ورزش داشت در مورد همین سبک حرف میزد و مجری محترم که به اعتراف خودش کاملا ذوب در رئال بود بارها ازش استفاده کرد.البته برعلیه چلسی!
    به جون داداش کایکو اگه چلسی خوزه یک سوم نفرات رئال رو داشت یه لحظه هم به دفاع کردن فکر هم نمیکرد.
    این یه نوع تاکتیک در فوتبال هستش.چه زیبا چه بد بهرحال نوعی از فوتباله و باید قبولش کرد.
    مثل داستان اون عزیزی که میگفت چیزی به اسم"جنگ روانی"توی فوتبال وجود نداره!!
    Last edited by yuseph; 25-04-2014 at 01:09.

15. 3 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ای بابا
    پپ بازی رو به کارلتو باختش
    تاکتیک تیم فقط شده بود پاسای در عرض کاملا بی هدف،کسی تونست حرکات ترکیبی بازیکنای بایرن یا پاسکاری تک ضرب و انتقال سریع توپ از دفاع به حمله رو که پارسال بایرن استادش بود رو ببینه؟
    نه،فقط و فقط پاس.سانتر هم که میکردن ماشالله شیرعلی قصاب باید میومد تا هد بزنه نه اون مانژوکیچ بدبخت.
    خاوی مارتینز رو میزاره رو نیمکت تا لام بیاد هافبک دفاعی بازی کنه و رافینیا بشه دفاع راست،اونوقت سمت راست تیم کامل شده بود اتوبان.جالبیش اینجاست که تا اواخر بازی هم حاضر به اصلاح این اشتباهش نشده بود
    پپ تیمش توی5تا نیمه نهایی بازی کرده،هر5بار هم مقابل تیمایی که با همین سبک بازی میکردن،هر 5بار هم تیمش به مشکلات زیادی برخورده.اینتر و چلسی که حذفش کردن.جلوی چلسی 2009 که با اشتباهات عجیب داوری تونست صعود بکنه،جلوی رئال 2011 هم تا زمانی که پپه اخراج نشده بود عملا هیچ کاری از پس پپ بر نیومده بود.چهارشنبه هم که تو کل نود دقیقه تیم سرجمع 2تا موقعیت گل بیشتر نداشت.
    این همه ساله داره مربیگری میکنه ولی هنوز نتونسته راه غلبه بر همچین تیمایی رو پیدا کنه.همیشه به یه روش تیماش بازی میکنن بلکه دری به تخته ای بخوره و یکی پیدا بشه با خلاقیت فردی از پس دفاع حریف بربیاد وگرنه برنامه تاکتیکی برای غلبه بر همچین دفاعایی نداره.

17. 12 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •