تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا انسان بر خلاف سایر موجودات دارای فطرت است؟

راي دهنده
45. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آری، انسان برخلاف همه موجودات چیزی به نام فطرت دارد.

24 53.33%
  • خیر، انسان همانند سایر موجودات چیزی به نام فطرت ندارد.

21 46.67%
صفحه 12 از 26 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 253

نام تاپيک: آیا انسان بر خلاف سایر موجودات دارای فطرت است؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

در مورد وظیفه اثبات درسته که در اکثر موارد این بر دوش کسی که ادعای مثبت (وجودی) میکنه، اما همیشه اینطور نیست و گاه برعکس میشه، مثلا من به شما بگم الان روز نیست (منفی) شما بگید هست (مثبت، البته من نمیدونم شما ایران هستید یا نه، فرض بر اینه که شما ایران هستید)، در این مورد وظیفه اثبات بر عهده چه کسی هست؟ شما (مثبت) یا من (منفی)؟ یا در مورد 2+2 من بگم 4 نمیشه شما بگید میشه ...
    "ادعای مثبت" یعنی ادعا درباره صحت گزاره که مرتبط با واقعیات هست (وجود صحت یک ادعا)، ربطی به مثبت یا منفی بودن فعل درون یک جمله نداره (هر ادعایی رو میشه هم با فعل مثبت نوشت و هم با فعل منفی، مثبت و منفی بودن فعل یک جمله دلیل نمیشه وظیفه اثبات تغییر کنه / "ماست سفید است" و "ماست سفید نیست" هر دو ادعای مثبت هستند). وقتی میگید "الان روز نیست" خودش یک ادعای مثبت هست، وقتی بگید "من متقاعد نشدم که الان روز هست" یک ادعای مثبت نیست.

وظیفه اثبات بدون هیچ استثنایی همیشه با فردی است که ادعای مثبت می کنه.

یک مثال دیگه شاید بحث رو روشنتر کنه، اعدادی که ریاضی در اختیار ما قرار میده محدود هستن (0-9) ایا اعتقاد دارید که با اینها میشه تا بینهایت شمرد؟ و هر کمیتی رو توسط اونها بیان کرد؟ اگر بله برای من اثبات کنید
    ریاضی اعدادی رو در اختیار ما قرار نمیده، ما اعداد رو درست کردیم و اسمش رو ریاضی گذاشتیم. اعداد خارج از ذهن ما مفهومی ندارند. این سیستم اعدادی که ما ساختیم می تونه بطور نامحدود جلو بره و اسم این رو بی نهایت گذاشتیم (سیستم های اعداد هستند که محدودیت دارند). من مدعی نیستم ریاضیات و اعداد می تونند هر کمیتی رو بیان کنند / نمی دانم... اصلا کمیت بنا به تعریف بیان ریاضی یک پدیده است.

2. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

قبل از مطلب در پست قبل یه بخشی رو جا انداختم ( خوشحالم که ازش سواستفاده نکردی ) با قرمز اضافه کردم :

در مورد 2+2 کسی که مدعی 4 میشه باید اثبات کنه. ( که کرده )
    و حالا اگه کسی مدعی هست که جواب 4 نمیشه ، باید اثبات کنه. کلا هر کس ادعایی میکنه باید بتونه اثبات کنه بعد اون موضوع رو مبنای ادعاهای آیندش قرار بده
    اما شرایطی پیش میاد که دقیقا ادعایی مطرح نشده . مثلا شما میگین : احتمالا اژدهایی توی چاه هست ، بعد من میگم احتمالا اژدها نیست.
    اینجا شما بعنوان اولین نفر ادعایی مطرح کردین مبنی بر احتمال وجود اژدها . و من در پاسخ شما میگم احتمالا اینطور نیست چون به من ثابت نشده.
    با اینکه احتمال همیشه وجود داره ولی شما بعنوان اولین مدعی باید دلیلی برای این حرف داشته باشین ، تا زمانی که شما اثبات نکردین ، اثباتی هم متوجه من نیست .

خوب بجای بینهایت، تا هزار تریلیون رو میتونه بشماره؟
    میتونن هر کمیتی رو بیان کنن؟
    جواب این سوالات رو خودت میدونی برو سر اصل مطلب
    میشه تا هزار تریلیون رو شمرد ولی بخاطر اتلاف زمان زیاد ، شکل ساده ترش رو مینویسیم مثلا :
    1x10^15
    یا 1000000000000000

خودت میدونی که همه این نمادها ساخته خودمون هستن و ساختار منظم و کاملا قابل تعریفی دارن . اما مثالِ کشف یک عدد ساخته خودمون قابل قیاس با کشف یک راز ناشناخته در جهان نیست.
    اگه من جسمی رو در اتاقی پنهان کنم ، اگه نابینا هم بشم بالاخره پیداش میکنم چون مطمئنم هست. اما رازی که نمیدونم چی هست یا اصلا هست یا نه و توسط من قابل کشفه یا نه ، نمیتونم بگم حتما من بهش پی میبرم.

در مورد هوش
    مورد اول اینکه چیزی که بعنوان هوش گفتی و میگی مطمئنا همه چیز رو کشف میکنه هوش یک نفر نیست ، و این مقدار متوسط IQ هم نیست (100) بلکه معمولا هوش بالاتر از 130 - 140 هست که دانشمندان مختلف در زمینه های تخصصی خاص خودشون دارند و جامع نیست.
    ( اینرو فقط برای اطلاع مینویسم : حداقل در بعضی از آمار نمره IQ در ایران 84 هست که از متوسط (100) پایین تره - از نظر یک آمار religion هم مسلمانان نسبتا پایین بودند - البته نمیشه به کل تعمیم داد )

مورد بعد اینه که این هوش رو شما بالاخره با فرگشت قبول کردید که رشد کرده ، درست ؟ در اینصورت تا یک نسلی که انسانها هوش پایینی داشتن معاف از این فطرت و کلا شناخت هستی بودند ( مثل حیوانات ). بعد یک نسل مثلا فرزند وظیفه کشف دنیا رو داره ولی والدینش این وظیفه رو ندارن. این منطقیه ؟ اینطوری وظیفه نسلهای قبل چی بوده ؟ فقط بقا ؟

مورد سوم فرض کنیم تا یک میلیون سال دیگه ما دنیا رو کشف کنیم ، شما مطمئن هستین که هیچ موجود و حیوان دیگری اصلا دنیا رو کشف نخواهد کرد ؟ ( با توجه به اینکه انسان رو برتر مطلق دونستین ).
    این تطابق پذیری بالای بعضی حیوانات در محیطهای شهری خودش ناشی از مقداری کشف دنیاست هر چند نسبت به علم الان خیلی کمه. یک مدل خرچنگی هست که تونسته با تکاملش نوعی اسلحه بسازه و باهاش به حریف شلیک کنه ! این شبیه کشف قوانین فیزیک نیست ؟ یا انداختن نارگیل از بالای درخت ؟ شاید حیوانات هم فرصت کنند در سالهای بعد کم کم متمدن بشن و زبان اختراع کنن و دنیا رو به کمک هم کشف کنن.

4. 2 کاربر از New Ray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

"ادعای مثبت" یعنی ادعا درباره صحت گزاره که مرتبط با واقعیات هست (وجود صحت یک ادعا)، ربطی به مثبت یا منفی بودن فعل درون یک جمله نداره (هر ادعایی رو میشه هم با فعل مثبت نوشت و هم با فعل منفی، مثبت و منفی بودن فعل یک جمله دلیل نمیشه وظیفه اثبات تغییر کنه / "ماست سفید است" و "ماست سفید نیست" هر دو ادعای مثبت هستند). وقتی میگید "الان روز نیست" خودش یک ادعای مثبت هست، وقتی بگید "من متقاعد نشدم که الان روز هست" یک ادعای مثبت نیست.

وظیفه اثبات بدون هیچ استثنایی همیشه با فردی است که ادعای مثبت می کنه.

ریاضی اعدادی رو در اختیار ما قرار نمیده، ما اعداد رو درست کردیم و اسمش رو ریاضی گذاشتیم. اعداد خارج از ذهن ما مفهومی ندارند. این سیستم اعدادی که ما ساختیم می تونه بطور نامحدود جلو بره و اسم این رو بی نهایت گذاشتیم (سیستم های اعداد هستند که محدودیت دارند). من مدعی نیستم ریاضیات و اعداد می تونند هر کمیتی رو بیان کنند / نمی دانم... اصلا کمیت بنا به تعریف بیان ریاضی یک پدیده است.
    اگر من بشما بگم من هنوز متقاعد نشدم که منشا انواع فرگشت هست،
    اگر من بشما بگم من هنوز متقاعد نشدم جاذبه وجود داره
    اگر من بشما من هنوز متقاعد نشدم 2+2 میشه 4
    و ...
    شما به من چه جوابی میدید؟ و چرا؟
    شما هر جوابی بدین من با دلایل خودتون جواب شما رو میدم
    ریاضی اعدادی رو در اختیار ما قرار نمیده، ما اعداد رو درست کردیم و اسمش رو ریاضی گذاشتیم. اعداد خارج از ذهن ما مفهومی ندارند.
    منظورتون از این جمله چیه؟ یعنی اگه کسی بشما بگه علم به ما کمک کرده زندگی بهتری داشته باشیم شما میگید "علم کمکی رو در اختیار ما قرار نمیده، ما علم رو درست کردیم و اسمش رو علم گذاشتیم. علم خارج از ذهن ما مفهومی ندارند". این رو که همه میدونن

دلایلی که شما برای رد ادعای من اوردید اینان:
    تا وقتی شما کل "جهان" رو نشناختید نمی تونید بدونید چه چیزهایی برای شناخت کل جهان لازمه
    مدعی باشید این ابزار (هوش) دقیقا و مطلقا برای این منظور طراحی شدند
    این ابزار (هوش) بطور بی نقص تمام جهان رو همین حالا شناخته اند.
    اینها ادعاهایی (مثبت) هستن که شما دارید، خوب اینا رو برای من اثبات کنید، اگر شما اینا رو برای من اثبات کردید من هم دست از نظرم برمیدارم، اما من فعلا متقاعد نشدم که هوش ناقص هست، حالا وظیفه اثبات بر عهده شماست.

ببینید، شما هم ادعاهایی دارید که بدون اثبات پیش فرض گرفتین، و بر همین اساس من رو به چالش میکشید، در صورتی که به چالش کشیدن اسانترین کاره، هر کس نظری داد، میگیم قانع نشدم، پس حرف تو رو قبول ندارم، خوب حالا من از همین تکنیک استفاده میکنم و به شما میگم من قانع نشدم هوش ناقص هست، بنابراین نظر شما رو قبول ندارم تا زمانی که برای من اثبات کنین حرف شما مطلقا درسته
    Last edited by N I G H T P E A C E; 06-09-2014 at 00:55.

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

و ...

منظورتون از این جمله چیه؟ یعنی اگه کسی بشما بگه علم به ما کمک کرده زندگی بهتری داشته باشیم شما میگید "علم کمکی رو در اختیار ما قرار نمیده، ما علم رو درست کردیم و اسمش رو علم گذاشتیم. علم خارج از ذهن ما مفهومی ندارند". این رو که همه میدونن

اینها ادعاهایی (مثبت) هستن که شما دارید، خوب اینا رو برای من اثبات کنید، اگر شما اینا رو برای من اثبات کردید من هم دست از نظرم برمیدارم، اما من فعلا متقاعد نشدم که هوش ناقص هست، حالا وظیفه اثبات بر عهده شماست.

ببینید، شما هم ادعاهایی دارید که بدون اثبات پیش فرض گرفتین، و بر همین اساس من رو به چالش میکشید، در صورتی که به چالش کشیدن اسانترین کاره، هر کس نظری داد، میگیم قانع نشدم، پس حرف تو رو قبول ندارم، خوب حالا من از همین تکنیک استفاده میکنم و به شما میگم من قانع نشدم هوش ناقص هست، بنابراین نظر شما رو قبول ندارم تا زمانی که برای من اثبات کنین حرف شما مطلقا درسته
    دوست عزیز و گرامی من

احتمالا شما دوباره میخواین به روش قدیمیتون صحبت کنین : یک ادعایی میکنم ، بعد میگم به من ثابت کنین اینطور نیست ، بعدش میگم قانع نشدم !
    --------
    برای قانع شدن که منطق لازمه اما ؛
    اصلا قرار نیست شما قانع بشینکه هوش ناقص هست ، قراره قانع نشینکه هوش کامل هست !

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوست عزیز و گرامی من

احتمالا شما دوباره میخواین به روش قدیمیتون صحبت کنین : یک ادعایی میکنم ، بعد میگم به من ثابت کنین اینطور نیست ، بعدش میگم قانع نشدم !
    --------
    برای قانع شدن که منطق لازمه اما ؛
    اصلا قرار نیست شما قانع بشینکه هوش ناقص هست ، قراره قانع نشینکه هوش کامل هست !
    نیو منو گیج کردی! اخر بشیم یا نشیم
    اینطور هم نیست که من ادعایی بکنم، بعد بشما بگم ثابت کنین اینطور نیست، چند صفحه هست که من دارم دلیل نیارم برای ادعام، اما چون دوستان میگن بر اساس یه دلایلی قانع نمیشن، حالا من میخوام دوستان برام ثابت کنن که اون دلایلی که بر اساسش ادعای من رو رد میکنن، دلایل ثابت شده و مطلق و غیر قابل رد هستن، منطقا اگر دلایلشون این معیارها رو نداشته باشه نمیشه بر اساس اونا نظر داد

راستی من کجا بدون دلیل ادعایی کردم بعد بشما گفتم شما ثابت کنین اینطور نیست؟ و بعد قانع نشدم چرا تهمت میزنی مرد حسابی!

جدی، یک پست از من اینجا مثال بزن که من قبلا چنین روشی داشتم، حتما اینکار رو بکن، چون با این حرفت روش من رو زیر سوال بردی. حتما یکی از اینجور پستام رو اینجا نقل کن ببینم چرا شما چنین برداشتی کردین
    Last edited by N I G H T P E A C E; 06-09-2014 at 01:39.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

و ...
    من هم میگم اوکی... قانع نشید نکته اینجاست که درباره فرگشت (که یک تئوری است) شواهد زیادی هست که می تونید بهشون مراجعه کنید و این تئوری فعلا به عنوان بهترین تئوری بین همه متخصصان این زمینه پذیرفته شده و برای همین قانع شدن و نشدن من و شما خیلی فرقی نمی کنه. درباره جاذبه که یک جمله بی معنی است چون جاذبه اسمی است که ما روی مشاهداتمون گذاشتیم (می تونید مشاهدات رو زیر سوال ببرید ولی این مشاهدات رو وقتی با آزمایش میشه نشون داد باز هم قانع نشدن شما به خودتون برمی گرده). و ...

نکات مهم اینجاست که همه افرادی که اون ادعاها رو مدعی شدن، وظیفه اثباتشون رو انجام دادند. شما با تغییر دادن "هوش انسان بی نقص است" به "هوش انسان نقصی ندارد" وظیفه اثبات رو به طرف مقابلتون واگذار نمی کنید. امیدوارم این رو قبول داشته باشید.

تفاوت این ها با ادعای شما اینه که شما حاضر نیستید (و طوری که در هر پست از زیر پاسخ دادن در میرید، قادر نیستید) وظیفه اثبات ادعاتون رو بر عهده بگیرید. شما هیچ دلیلی ارائه نکردید که چرا ما باید ادعاتون رو قبول کنیم.

من هیچ وقت نگفتم "علم کمکی در اختیار ما قرار نمیده" ، لطفا حرف اشتباه از من بیان نکنید. شواهد زیاد هستند که علم کمک کرده به زندگی ما و دلیلی نداره چیزی خارج از ذهن ما مفهومی داشته باشه تا کمک کنه به زندگی بهتر برای ما.

من ادعای شما رو رد نمی کنم. من دارم توضیح میدم شما باید چکار کنید تا وظیفه اثباتتون رو انجام بدید.

ابتدا گزینشی پاسخ می دادید، حالا گزینشی حرف من رو نقل قول می کنید، وسط جمله ها رو می برید تا حرفی که من زدم رو طوری نشون بدید که با حرفی که زدم مطابقت نداره. این روالی که پیش گرفتید اساس یک بحث صادقانه نیست.

مشکل همینجاست. من نمیگم هوش انسان ناقص است. من فقط میگم متقاعد نشدم هوش انسان کامل است. شمایید که پرچم "بی نقص بودن" هوش انسان رو بالا بردید و از این موضع حرف می زنید. هر وقت من گفتم "هوش انسان ناقص است" شما از من مدرک بخواید (و اگه در طی این بحث جایی گفته باشم هوش انسان به نظر ناقص میاد براتون شواهد و مدارک آوردم / شواهد یا مدارکی که شما می تونید بپذیرید یا نپذیرید و من هم اصراری به صحیح بودنشون ندارم چون موضع "مطلقا ناقص بودن هوش انسان" موضعی نیست که من مدعی اون هستم).

+

این تاپیک یک بحث تئوری درباره هوش انسان نیست. شما در این دارید از فرضیه هوش بی نقص انسان استفاده می کنید برای اینکه بگید این هوش بی نقص برای انسان برتری میاره، و صحبت کردن از موضع "فعلا متقاعد نشدم که هوش ناقص است" کمکی به پیشبرد موضع شما در تاپیک نمی کنه. واضحه شما مدعی مطلقا "بی نقص" بودن هوش انسان هستید چون در غیر این صورت اصلا ربطش با تاپیک بی معنی میشه، کسی وسط تاپیک نیومده بگه هوش انسان ناقص است و ازش نتیجه بگیره که شما بهش گیر بدید و بگید من متقاعد نشدم، کل این بحث "بی نقص بودن هوش انسان" رو شما پیش کشدید تا ازش استفاده کنید در دفاع از ادعاتون درباره برتری مطلق انسان نسبت به سایر موجودات.

من هیچ ادعایی ندارم در این تاپیک / تنها دارم ادعاهای شما رو نقد می کنم. حرفتون درسته که به چالش کشیدن کار ساده ایه، برای همینه که شخصی که چیزی رو مدعی میشه و وظیفه اثباتش رو به خوبی اجرا می کنه میشه نیوتن و داروین، افرادی که در طول تاریخ فقط مدعی ها رو به چالش کشیدن شما چیزی ازشون نمی شنوید.

شما قانع نشدید هوش ناقص است، قبول، من هم مدعی چنین چیزی نیستم. حالا شما لطفا ادعای قبلیتون رو پس بگیرید (که می گفتید "هوش مطلقا بی نقص است") و با موضع جدیدتون که "بی نقص بودن هوش انسان" رو مدعی نمیشید، درباره برتری "مطلق" انسان نسبت به حیوانات صحبت کنید.
    ممنون

9. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

من هم میگم اوکی... قانع نشید نکته اینجاست که درباره فرگشت (که یک تئوری است) شواهد زیادی هست که می تونید بهشون مراجعه کنید و این تئوری فعلا به عنوان بهترین تئوری بین همه متخصصان این زمینه پذیرفته شده و برای همین قانع شدن و نشدن من و شما خیلی فرقی نمی کنه. درباره جاذبه که یک جمله بی معنی است چون جاذبه اسمی است که ما روی مشاهداتمون گذاشتیم (می تونید مشاهدات رو زیر سوال ببرید ولی این مشاهدات رو وقتی با آزمایش میشه نشون داد باز هم قانع نشدن شما به خودتون برمی گرده). و ...

نکات مهم اینجاست که همه افرادی که اون ادعاها رو مدعی شدن، وظیفه اثباتشون رو انجام دادند. شما با تغییر دادن "هوش انسان بی نقص است" به "هوش انسان نقصی ندارد" وظیفه اثبات رو به طرف مقابلتون واگذار نمی کنید. امیدوارم این رو قبول داشته باشید.

تفاوت این ها با ادعای شما اینه که شما حاضر نیستید (و طوری که در هر پست از زیر پاسخ دادن در میرید، قادر نیستید) وظیفه اثبات ادعاتون رو بر عهده بگیرید. شما هیچ دلیلی ارائه نکردید که چرا ما باید ادعاتون رو قبول کنیم.

من هیچ وقت نگفتم "علم کمکی در اختیار ما قرار نمیده" ، لطفا حرف اشتباه از من بیان نکنید. شواهد زیاد هستند که علم کمک کرده به زندگی ما و دلیلی نداره چیزی خارج از ذهن ما مفهومی داشته باشه تا کمک کنه به زندگی بهتر برای ما.

من ادعای شما رو رد نمی کنم. من دارم توضیح میدم شما باید چکار کنید تا وظیفه اثباتتون رو انجام بدید.

ابتدا گزینشی پاسخ می دادید، حالا گزینشی حرف من رو نقل قول می کنید، وسط جمله ها رو می برید تا حرفی که من زدم رو طوری نشون بدید که با حرفی که زدم مطابقت نداره. این روالی که پیش گرفتید اساس یک بحث صادقانه نیست.

مشکل همینجاست. من نمیگم هوش انسان ناقص است. من فقط میگم متقاعد نشدم هوش انسان کامل است. شمایید که پرچم "بی نقص بودن" هوش انسان رو بالا بردید و از این موضع حرف می زنید. هر وقت من گفتم "هوش انسان ناقص است" شما از من مدرک بخواید (و اگه در طی این بحث جایی گفته باشم هوش انسان به نظر ناقص میاد براتون شواهد و مدارک آوردم / شواهد یا مدارکی که شما می تونید بپذیرید یا نپذیرید و من هم اصراری به صحیح بودنشون ندارم چون موضع "مطلقا ناقص بودن هوش انسان" موضعی نیست که من مدعی اون هستم).

+

این تاپیک یک بحث تئوری درباره هوش انسان نیست. شما در این دارید از فرضیه هوش بی نقص انسان استفاده می کنید برای اینکه بگید این هوش بی نقص برای انسان برتری میاره، و صحبت کردن از موضع "فعلا متقاعد نشدم که هوش ناقص است" کمکی به پیشبرد موضع شما در تاپیک نمی کنه. واضحه شما مدعی مطلقا "بی نقص" بودن هوش انسان هستید چون در غیر این صورت اصلا ربطش با تاپیک بی معنی میشه، کسی وسط تاپیک نیومده بگه هوش انسان ناقص است و ازش نتیجه بگیره که شما بهش گیر بدید و بگید من متقاعد نشدم، کل این بحث "بی نقص بودن هوش انسان" رو شما پیش کشدید تا ازش استفاده کنید در دفاع از ادعاتون درباره برتری مطلق انسان نسبت به سایر موجودات.

من هیچ ادعایی ندارم در این تاپیک / تنها دارم ادعاهای شما رو نقد می کنم. حرفتون درسته که به چالش کشیدن کار ساده ایه، برای همینه که شخصی که چیزی رو مدعی میشه و وظیفه اثباتش رو به خوبی اجرا می کنه میشه نیوتن و داروین، افرادی که در طول تاریخ فقط مدعی ها رو به چالش کشیدن شما چیزی ازشون نمی شنوید.

شما قانع نشدید هوش ناقص است، قبول، من هم مدعی چنین چیزی نیستم. حالا شما لطفا ادعای قبلیتون رو پس بگیرید (که می گفتید "هوش مطلقا بی نقص است") و با موضع جدیدتون که "بی نقص بودن هوش انسان" رو مدعی نمیشید، درباره برتری "مطلق" انسان نسبت به حیوانات صحبت کنید.
    ممنون
    بله بحث دار اف میشه، اما اجازه بدید به پستتون جواب بدم

من چند بار تکرار کردم که در حال حاضر چنین نظری دارم، یعنی اگر کسی دلیل قانع کننده برای من بیاره من از نظرم بر خواهم گشت، اما شما حتی نتونستید یک دلیل برای من بیارد که نشان دهنده نقص هوش باشه، چند بار از شما خواستم اما دریغ از یک دلیل قانع کننده، فقط دلایل من رو با چند دلیل کلی رد میکردید و میگفتین به این دلایل قانع نشدین، من در پست آخر دست از دلیل اوردن برداشتم و از شما خواستم که برام اون دلایلی که بر اساس اونها دلایل من رو رد میکنید، اثبات کنید و نشون بدید که مطلق و غیر قابل رد هستن، من نخواستم شما همه دلایلتون رو اثبات کنید و فقط سه تاش رو مطرح کردم، که شما در این پستتون هیچ تلاشی برای اثبات اونها نکردن، بلکه فقط به طور کلی نحوه تفکر و عقاید من رو مورد انتقاد قرار دادین

جناب استریم، یک سوال منطقی، اگر دلیلی مطلق و غیر قابل رد نباشه، میشه اون رو اساس استدلال و رد نظر دیگران قرار داد؟ اینا فقط سه تا از دلایلی هستن که شما از اونها برای رد دلایل من استفاده می کردین، اگر فقط همین سه تا رو برای من اثبات کنید کافیه. آیا مطمئنید مطلق و غیر قابل رد هستن، اگر بله اثبات کنید، چون شما با این دلایل از ابتدا حرف من رو رد کردین:

1.تا وقتی شما کل "جهان" رو نشناختید نمی تونید بدونید چه چیزهایی برای شناخت کل جهان لازمه
    2.تنها در دو صورت می تونین چنین ادعایی کنید: (1) مدعی باشید این ابزار دقیقا و مطلقا برای این منظور طراحی شدند، یا (2) این ابزار بطور بی نقص تمام جهان رو همین حالا شناخته اند.

اگر نتونین اثبات کنبد که این دلیل مطلق و غیر قابل رد هستن، پس چرا بر اساس اونها دلایل من رو رد می کنید،

لطفا دقیقا بفرمایید من کجا مطالب شما رو گزینشی مطرح کردم، تا حرف شما رو اشتباه ارائه بدم، که من رو به این دلیل ناصادق دز بحث میدونید، من در اون پستم کجا اشاره کردم که شما میگید هوش ناقص هست، خواهش میکنم دقیقا جملم رو بیارید چون من رو متهم به نداشتن صداقت کردین

شما ادعای من رو رد نمی کنید؟! یعنی قبول دارید هوش بی نقصه؟!

اگه در طی این بحث جایی گفته باشم هوش انسان به نظر ناقص میاد براتون شواهد و مدارک آوردم
    کدوم مدرک؟ کجا؟ من از اول بحث تا الان از شما مدرک میخام و شما چیزی ارائه نداید.

و صحبت کردن از موضع "فعلا متقاعد نشدم که هوش ناقص است" کمکی به پیشبرد موضع شما در تاپیک نمی کنه. واضحه شما مدعی مطلقا "بی نقص" بودن هوش انسان هستید
    بله من فعلا چنین نظری دارم، اینکه که گفتم "فعلا متقاعد نشدم که هوش ناقص است" برای این بود که ببینید همه میتونن از این تکنیک "قانع نشدم" استفاده کنن، که به هیچ وجه به معنی بر حق بودن استفاده کننده نیست

نکات مهم اینجاست که همه افرادی که اون ادعاها رو مدعی شدن، وظیفه اثباتشون رو انجام دادند.
    یعنی چی؟ وظیفه اثباتشون رو انجام دادن غیر از اینه که دلایلی اوردن و چون کسی نتونس اون دلایل رو نقض کنه، ادعاشون پذیرفته شد، و تا زمانی که نقض نشن پذیرفتن؟ آیا از ابتدای بحث روش من غیر از بوده؟ من برای کمال همش دلایلی اوردم، از طرف دیگه شما نتونسین حداقل یک مثال نقض برای بی نقصی هوش بیارید! پس چرا میفرمایید من وظیفه اثباتم رو انجام ندادم؟ آیا ادعایی بی دلیلی کردم؟ همینطوری عشقی، و روی هوا؟

برای همینه که شخصی که چیزی رو مدعی میشه و وظیفه اثباتش رو به خوبی اجرا می کنه میشه نیوتن و داروین، افرادی که در طول تاریخ فقط مدعی ها رو به چالش کشیدن شما چیزی ازشون نمی شنوید.
    بله دقیقا، اساسی موافقم، نیوتن کسی بود که بر اساس مشاهداتش ادعایی کرد، و چون کسی نقضی بر ادعاشون پیدا نکرد ادعاش تا امروز مورد قبول همه هست، اما فرض کنید نیوتن می نشست و همه ش میگفت من قانع نشدم که این نیرو در همه جای زمین و جهان وجود داره و تا زمانی که کاملا قانع نشم نظر نمیدم، و بهتر چیزی نگم!
    ایرادهایی که شما میگیرید دقیقا بر ادعاهای اونها هم وارده، ما که کل جهان رو نشناختیم پس کی میگه جاذبه وجود داره؟! بله تا امروز هست اما معلوم نیست تا فردا هم باشه، یا در فلان جا هم باشه؟ بنظرتون نیوتن هم نباید بخاطر دلایل شما دست از نظریه اش می کشید؟!

شما می گید جاذبه و فرگشت رو شواهد و آزمایشات ما تایید کرده، متخصصان قبول دارن، نقض نشدن، اما باز اشکالات شما پا بر جاست؟ نیست؟

1.آیا ذهن ما دقیقا و مطلقا برای درک فرگشت و جاذبه طراحی شده؟
    2. آیا ما تمام جهان رو الان شناختم که اینا رو قبول کردیم؟

ایرادات شما به این نظریات وارد هست یا خیر؟ اگر بله، پس چرا اینها رو قبول دارین اما ادعایی من رو نه؟ چرا اینها رو استثنا می کنید؟
    اگر نه، چرا؟ چه دلایلی باعث شدن این نظریات رو مستثنا کنید؟

جناب استریم این حرف شما در مورد من درست نیست بلکه شما عمدا/سهوا نسبتی رو بمن میدین که فقط برداشت خودتون هست و این مصادق نداشتن صداقت در بحث هست:
    حالا گزینشی حرف من رو نقل قول می کنید، وسط جمله ها رو می برید تا حرفی که من زدم رو طوری نشون بدید که با حرفی که زدم مطابقت نداره. این روالی که پیش گرفتید اساس یک بحث صادقانه نیست.

Last edited by N I G H T P E A C E; 06-09-2014 at 02:57.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

بله بحث دار اف میشه، اما اجازه بدید به پستتون جواب بدم

من چند بار تکرار کردم که در حال حاضر چنین نظری دارم، یعنی اگر کسی دلیل قانع کننده برای من بیاره من از نظرم بر خواهم گشت، اما شما حتی نتونستید یک دلیل برای من بیارد که نشان دهنده نقص هوش باشه، چند بار از شما خواستم اما دریغ از یک دلیل قانع کننده، فقط دلایل من رو با چند دلیل کلی رد میکردید و میگفتین به این دلایل قانع نشدین، من در پست آخر دست از دلیل اوردن برداشتم و از شما خواستم که برام اون دلایلی که بر اساس اونها دلایل من رو رد میکنید، اثبات کنید و نشون بدید که مطلق و غیر قابل رد هستن، من نخواستم شما همه دلایلتون رو اثبات کنید و فقط سه تاش رو مطرح کردم، که شما در این پستتون هیچ تلاشی برای اثبات اونها نکردن، بلکه فقط به طور کلی نحوه تفکر و عقاید من رو مورد انتقاد قرار دادین

جناب استریم، یک سوال منطقی، اگر دلیلی مطلق و غیر قابل رد نباشه، میشه اون رو اساس استدلال و رد نظر دیگران قرار داد؟ اینا فقط سه تا از دلایلی هستن که شما از اونها برای رد دلایل من استفاده می کردین، اگر فقط همین سه تا رو برای من اثبات کنید کافیه. آیا مطمئنید مطلق و غیر قابل رد هستن، اگر بله اثبات کنید، چون شما با این دلایل از ابتدا حرف من رو رد کردین:

1.تا وقتی شما کل "جهان" رو نشناختید نمی تونید بدونید چه چیزهایی برای شناخت کل جهان لازمه
    2.تنها در دو صورت می تونین چنین ادعایی کنید: (1) مدعی باشید این ابزار دقیقا و مطلقا برای این منظور طراحی شدند، یا (2) این ابزار بطور بی نقص تمام جهان رو همین حالا شناخته اند.

اگر نتونین اثبات کنبد که این دلیل مطلق و غیر قابل رد هستن، پس چرا بر اساس اونها دلایل من رو رد می کنید،

لطفا دقیقا بفرمایید من کجا مطالب شما رو گزینشی مطرح کردم، تا حرف شما رو اشتباه ارائه بدم، که من رو به این دلیل ناصادق دز بحث میدونید، من در اون پستم کجا اشاره کردم که شما میگید هوش ناقص هست، خواهش میکنم دقیقا جملم رو بیارید چون من رو متهم به نداشتن صداقت کردین

شما ادعای من رو رد نمی کنید؟! یعنی قبول دارید هوش بی نقصه؟!

کدوم مدرک؟ کجا؟ من از اول بحث تا الان از شما مدرک میخام و شما چیزی ارائه نداید.

بله من فعلا چنین نظری دارم، اینکه که گفتم "فعلا متقاعد نشدم که هوش ناقص است" برای این بود که ببینید همه میتونن از این تکنیک "قانع نشدم" استفاده کنن، که به هیچ وجه به معنی بر حق بودن استفاده کننده نیست

یعنی چی؟ وظیفه اثباتشون رو انجام دادن غیر از اینه که دلایلی اوردن و چون کسی نتونس اون دلایل رو نقض کنه، ادعاشون پذیرفته شد، و تا زمانی که نقض نشن پذیرفتن؟ آیا از ابتدای بحث روش من غیر از بوده؟ من برای کمال همش دلایلی اوردم، از طرف دیگه شما نتونسین حداقل یک مثال نقض برای بی نقصی هوش بیارید! پس چرا میفرمایید من وظیفه اثباتم رو انجام ندادم؟ آیا ادعایی بی دلیلی کردم؟ همینطوری عشقی، و روی هوا؟

بله دقیقا، اساسی موافقم، نیوتن کسی بود که بر اساس مشاهداتش ادعایی کرد، و چون کسی نقضی بر ادعاشون پیدا نکرد ادعاش تا امروز مورد قبول همه هست، اما فرض کنید نیوتن می نشست و همه ش میگفت من قانع نشدم که این نیرو در همه جای زمین و جهان وجود داره و تا زمانی که کاملا قانع نشم نظر نمیدم، و بهتر چیزی نگم!
    ایرادهایی که شما میگیرید دقیقا بر ادعاهای اونها هم وارده، ما که کل جهان رو نشناختیم پس کی میگه جاذبه وجود داره؟! بله تا امروز هست اما معلوم نیست تا فردا هم باشه، یا در فلان جا هم باشه؟ بنظرتون نیوتن هم نباید بخاطر دلایل شما دست از نظریه اش می کشید؟!

شما می گید جاذبه و فرگشت رو شواهد و آزمایشات ما تایید کرده، متخصصان قبول دارن، نقض نشدن، اما باز اشکالات شما پا بر جاست؟ نیست؟

1.آیا ذهن ما دقیقا و مطلقا برای درک فرگشت و جاذبه طراحی شده؟
    2. آیا ما تمام جهان رو الان شناختم که اینا رو قبول کردیم؟

ایرادات شما به این نظریات وارد هست یا خیر؟ اگر بله، پس چرا اینها رو قبول دارین اما ادعایی من رو نه؟ چرا اینها رو استثنا می کنید؟
    اگر نه، چرا؟ چه دلایلی باعث شدن این نظریات رو مستثنا کنید؟

جناب استریم این حرف شما در مورد من درست نیست بلکه شما عمدا/سهوا نسبتی رو بمن میدین که فقط برداشت خودتون هست و این مصادق نداشتن صداقت در بحث هست:

مطرح کردن گزینشی یعنی همین، ابتدا یک نصف جمله از وسط یک پاراگراف در میارید و بعد یک نصف جمله از وسط پاراگرافی دیگه، حتی ترتیب رو هم رعایت نمی کنید. من یک جا گفتم: تنها در دو صورت می تونین چنین ادعایی کنید: (1) مدعی باشید این ابزار دقیقا و مطلقا برای این منظور طراحی شدند، یا (2) این ابزار بطور بی نقص تمام جهان رو همین حالا شناخته اند. مورد اول مردود است و مورد دوم هنوز اتفاق نیفتاده.

شما نقل قول کردید: این ابزار بطور بی نقص تمام جهان رو همین حالا شناخته اند.

و گفتید این ادعای مثبت است و لازمه من براش دلیل بیارم! مثل اینکه من بگم "شما دلیلی نیاوردید چرا بارسلونا قهرمان میشه" و شما مدعی بشید که من گفتم "بارسلونا قهرمان میشه" و از من بخواید که اثباتش کنم!
    این نوع رفتار شماست که به من این علامت رو میده که هدف شما از این پست ها، اصلا بحث نیست و صداقت در رفتار شما وجود نداره. بوی ترولینگ میاد. من چیزی رو به شما نسبت نمیدم، رفتار شما (خواسته یا ناخواسته) اینچنین است.

--------

شما از من می پرسید ادعای من رو رد نمی کنید، پس قبول دارید هوش بی نقصه؟؟؟؟؟ نه خیر قبول ندارم / حرف شما حالت مدرسه ای مغلطه تغییر جهت وظیفه اثبات است: ملانصرالدین گفت وسط زمین اینجاست، قبول نداری پس متر کن! اگه نمیتونی متر کنی پس قبول داشته باش. لازم نیست من ادعای شما رو رد کنم تا ادعاتون رو قبول نداشته باشم. همین که ادعای شما وظیفه اثباتش رو انجام نداده باشه دلیل کافی است برای عدم پذیرش. دیگه این ها الفبا و 101 فلسفه است.

--------

اگه من بگم "به نظر من یک هیولای نامرئی در خانه من است که توسط هیچ هیج سنسور و ابزاری قابل تشخیص نیست" و بگم ردش کنید وگرنه من قبولش دارم قابل قبوله؟ خیر. شمایید که ادعای مثبت دارید درباره "عدم وجود نقص در هوش انسان" و من میگم "نمی دانم ناقص است یا نیست" / شما باید اثبات ارائه کنید و نه من.

-------

شما یک سری "امکان" لیست کردید که گفتید برای شناخت جهان این امکانات در هوش ما هست و برای همین هوش ما بی نقص است و این بی نقصی یک برتری مطلق به ما نسبت به سایر موجودات میده، من ازتون پرسیدم که توضیح بدید از کجا فهمیدید برای شناخت جهان این امکانات لازمه، فقط و فقط همین امکانات لازمه، و چطور متوجه شدید این امکانات بدون نقص در ذهن ما انسان ها هست. شما پاسخی ارائه نکردید.

-------

استفاده از تکنیک "فعلا متقاعد نشدم" فقط در صورتی کاربرد داره که یک نفر از یک صحت یک ادعا برای استدلالش استفاده کنه و شخص دیگه اون ادعا رو نپذیره، فعلا شمایید که دارید مدعی میشید هوش به انسان یک نوع برتری مطلق میده نسبت به سایر حیوانات، بقیه چیزی مدعی نشدن. من نیومدم یک ادعا کنم و ازش استفاده کنم در یک استدلال که شما بگید "من متقاعد نشدم پس استدلالتون جای سوال داره" ، شما این کار رو کردید. کسی از فرضیه "هوش ما ناقص است" استفاده نکرد برای بیان یک استدلال، شما این بحث رو پیش کشیدید و مدعیش شما هستید و بار اثباتش هم بر گردن شماست.

-------

نیوتن هم مدعی نبود فردا جاذبه هست چون نیوتن تئوری جاذبه ارائه نکرد، بلکه صرفا اسم جاذبه رو گذاشتیم روی مشاهداتش و فعلا مشاهداش صحیح بوده. "من متقاعد نشدم این مشاهدات تا ابد صحیح خواهند بود" نقضی بر صحت مشاهدات پیشین نیست. شما مشاهده ای ارائه نکردید، تفاوت اینجاست.

--------

وظیفه اثبات بیشتر از آوردن دلایلیه که سایرین قادر به نقضش نیستند (همون هیولای نامرئی هم کسی قادر به رد و نقضش نیست). اگه ادعای شما درباره "بی نقص بودن هوش" صحیحه، پس یک هیولا هم در اتاق بغل من نشسته و منتظر خوردن شیر شتر است. امیدوارم این بازی رو تموم کنید چون واقعا شکل بازی گرفته.

--------

ببخشید رک میگم، ولی من کم کم دارم به این نتیجه میرسم ما با یک مثال از ترولینگ مواجه هستیم در این تاپیک. صادقانه نظر شخصی من هست / صحبت ها و پست های شما تک تک مثال های مدرسه ای مغاطات هستند، ما قبلا این نوع سابقه ترولینگ رو در فروم داشتیم (شخصی بیاد و دقیقا صحبت هاش رو در قالب تابلو ترین مغالطات بنا کنه تا یک نوع طرز تفکر رو اشتباه و مسخره جلوه بده). از پست های شما میشه کلاس "آموزش مغالطات" تشکیل داد و واقعا تصورش سخته یک شخص واقعا در ذهنش اینقدر تک تک استدلال هاش مغلطه باشه اون هم به تابلو ترین شکل ممکن!

12. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

مطرح کردن گزینشی یعنی همین، ابتدا یک نصف جمله از وسط یک پاراگراف در میارید و بعد یک نصف جمله از وسط پاراگرافی دیگه، حتی ترتیب رو هم رعایت نمی کنید. من یک جا گفتم: تنها در دو صورت می تونین چنین ادعایی کنید: (1) مدعی باشید این ابزار دقیقا و مطلقا برای این منظور طراحی شدند، یا (2) این ابزار بطور بی نقص تمام جهان رو همین حالا شناخته اند. مورد اول مردود است و مورد دوم هنوز اتفاق نیفتاده.

شما نقل قول کردید: این ابزار بطور بی نقص تمام جهان رو همین حالا شناخته اند.

و گفتید این ادعای مثبت است و لازمه من براش دلیل بیارم! مثل اینکه من بگم "شما دلیلی نیاوردید چرا بارسلونا قهرمان میشه" و شما مدعی بشید که من گفتم "بارسلونا قهرمان میشه" و از من بخواید که اثباتش کنم!
    این نوع رفتار شماست که به من این علامت رو میده که هدف شما از این پست ها، اصلا بحث نیست و صداقت در رفتار شما وجود نداره. بوی ترولینگ میاد. من چیزی رو به شما نسبت نمیدم، رفتار شما (خواسته یا ناخواسته) اینچنین است.

--------

شما از من می پرسید ادعای من رو رد نمی کنید، پس قبول دارید هوش بی نقصه؟؟؟؟؟ نه خیر قبول ندارم / حرف شما حالت مدرسه ای مغلطه تغییر جهت وظیفه اثبات است: ملانصرالدین گفت وسط زمین اینجاست، قبول نداری پس متر کن! اگه نمیتونی متر کنی پس قبول داشته باش. لازم نیست من ادعای شما رو رد کنم تا ادعاتون رو قبول نداشته باشم. همین که ادعای شما وظیفه اثباتش رو انجام نداده باشه دلیل کافی است برای عدم پذیرش. دیگه این ها الفبا و 101 فلسفه است.

--------

اگه من بگم "به نظر من یک هیولای نامرئی در خانه من است که توسط هیچ هیج سنسور و ابزاری قابل تشخیص نیست" و بگم ردش کنید وگرنه من قبولش دارم قابل قبوله؟ خیر. شمایید که ادعای مثبت دارید درباره "عدم وجود نقص در هوش انسان" و من میگم "نمی دانم ناقص است یا نیست" / شما باید اثبات ارائه کنید و نه من.

-------

شما یک سری "امکان" لیست کردید که گفتید برای شناخت جهان این امکانات در هوش ما هست و برای همین هوش ما بی نقص است و این بی نقصی یک برتری مطلق به ما نسبت به سایر موجودات میده، من ازتون پرسیدم که توضیح بدید از کجا فهمیدید برای شناخت جهان این امکانات لازمه، فقط و فقط همین امکانات لازمه، و چطور متوجه شدید این امکانات بدون نقص در ذهن ما انسان ها هست. شما پاسخی ارائه نکردید.

-------

استفاده از تکنیک "فعلا متقاعد نشدم" فقط در صورتی کاربرد داره که یک نفر از یک صحت یک ادعا برای استدلالش استفاده کنه و شخص دیگه اون ادعا رو نپذیره، فعلا شمایید که دارید مدعی میشید هوش به انسان یک نوع برتری مطلق میده نسبت به سایر حیوانات، بقیه چیزی مدعی نشدن. من نیومدم یک ادعا کنم و ازش استفاده کنم در یک استدلال که شما بگید "من متقاعد نشدم پس استدلالتون جای سوال داره" ، شما این کار رو کردید. کسی از فرضیه "هوش ما ناقص است" استفاده نکرد برای بیان یک استدلال، شما این بحث رو پیش کشیدید و مدعیش شما هستید و بار اثباتش هم بر گردن شماست.

-------

نیوتن هم مدعی نبود فردا جاذبه هست چون نیوتن تئوری جاذبه ارائه نکرد، بلکه صرفا اسم جاذبه رو گذاشتیم روی مشاهداتش و فعلا مشاهداش صحیح بوده. "من متقاعد نشدم این مشاهدات تا ابد صحیح خواهند بود" نقضی بر صحت مشاهدات پیشین نیست. شما مشاهده ای ارائه نکردید، تفاوت اینجاست.

--------

وظیفه اثبات بیشتر از آوردن دلایلیه که سایرین قادر به نقضش نیستند (همون هیولای نامرئی هم کسی قادر به رد و نقضش نیست). اگه ادعای شما درباره "بی نقص بودن هوش" صحیحه، پس یک هیولا هم در اتاق بغل من نشسته و منتظر خوردن شیر شتر است. امیدوارم این بازی رو تموم کنید چون واقعا شکل بازی گرفته.

--------

ببخشید رک میگم، ولی من کم کم دارم به این نتیجه میرسم ما با یک مثال از ترولینگ مواجه هستیم در این تاپیک. صادقانه نظر شخصی من هست / صحبت ها و پست های شما تک تک مثال های مدرسه ای مغاطات هستند، ما قبلا این نوع سابقه ترولینگ رو در فروم داشتیم (شخصی بیاد و دقیقا صحبت هاش رو در قالب تابلو ترین مغالطات بنا کنه تا یک نوع طرز تفکر رو اشتباه و مسخره جلوه بده). از پست های شما میشه کلاس "آموزش مغالطات" تشکیل داد و واقعا تصورش سخته یک شخص واقعا در ذهنش اینقدر تک تک استدلال هاش مغلطه باشه اون هم به تابلو ترین شکل ممکن!
    راحت باشید! بله من ترول هستم، میخام انجمنتون رو بخورم
    جناب استریم واقعا بی انصافی می کنید، با مقایسه ادعای من با ملانصرالدین و هیولا سعی در تضعیف استدلال من دارید، تقریبا هر جا ما تو این انجمن بحث کردیم دوستان اخرش همین اتهامات شما رو بما زدن، فقط نگفتن ترول هستی که حالا شما گفتید!
    درباره روح دلیل اوردم گفتید هیولا و غوری و ...! و به همین سادگی وجود روح رو رد کردید! در حالی بیش از صد ساله مراکز تحقیقاتی تاسیس شدن که تمام تحقیقات و مطالعاتشون درباره روح و پدیده های روحانی هست، اونوقت شما با یه مثال قوری و هیولا اون رو رد میکنی!
    حالا هم دارید از همین مغلطه برای رد ادعای من استفاده میکنید!

اما در مورد قسمت آبی، که من رو متهم به گزینشی عمل کردن میکنید:
    این ابزار بطور بی نقص تمام جهان رو همین حالا شناخته اند، یعنی چی؟ مگر این دلیلی نیست که شما در رد ادعای من میارید، مگر معنیش این نیست که چون هنوز این ابزار بطور بی نقص تمام جهان رو نشناخته ما نمی تونیم ادعایی بی نقصیش رو بکنیم؟ بله یا خیر؟ اگر بله بنظر شما خودش یک ادعا نیست؟! شما دارید ادعا میکنید تنها زمانی میتونیم بگیم ذهن بی نقص هست که تمام جهان رو به صورت بی نقص شناخته باشیم. مگه این ادعای مثبت نیست؟ من از شما خواستم این ادعاتون رو اثبات کنید، حالا شما اگر نمیتونید اثبات کنید یک بحث دیگس اما چرا ما رو متهم به نداشتن صداقت میکنید؟!
    حالا وجدانا این مثل اینکه:
    من بگم "شما دلیلی نیاوردید چرا بارسلونا قهرمان میشه" و شما مدعی بشید که من گفتم "بارسلونا قهرمان میشه" و از من بخواید که اثباتش کنم!"
    انگار من معنی حرفاتون رو بهتر از خودتون میفهمم! ببینید چطور دارید می پیچونید!

جناب استریم از شما بعیده! دارید مغلطه میکنید، من چند صفحه هست دارم دلیل میارم، ادعای من مثه ادعای ملانصرالدین هست؟! خوب ببینیم اگر بخوایم با روش شما جلو بریم نتیجش چیه؟ جناب انیشتن خودشون رو میکشن و نظریه نسبیت رو میدن، دلایل خودشون رو هم میارن، بعد ایشون به دانشمند دیگه میگه اگر نتونی ادعای من رو رد کنی پس قبول کن، حالا جواب اون دانشمند بر طبق روش شما:
    شما از من می پرسید ادعای من رو رد نمی کنید، پس قبول دارید نظریه نسبیت درسته؟؟؟؟؟ نه خیر قبول ندارم / حرف شما حالت مدرسه ای مغلطه تغییر جهت وظیفه اثبات است: ملانصرالدین گفت وسط زمین اینجاست، قبول نداری پس متر کن! اگه نمیتونی متر کنی پس قبول داشته باش. لازم نیست من ادعای شما رو رد کنم تا ادعاتون رو قبول نداشته باشم. همین که ادعای شما وظیفه اثباتش رو انجام نداده باشه دلیل کافی است برای عدم پذیرش. دیگه این ها الفبا و 101 فلسفه است.
    میبیند این روش شما به کجا میرسه! بله اگر من دلیل نیاورده بودم یک چیز! من هم میتونیم یه سری دلیل کلی بیارم به انیشتن بگم "همین که ادعای شما وظیفه اثباتش رو انجام نداده باشه دلیل کافی است برای عدم پذیرش." بنظرتون نمیشه اینطور تمام نظریات علمی رو مثل آب خوردن رد کرد؟!
    جناب استریم انگار این شما هستید که این الفبا رو نمیدونید! یاداوری میکنم، یک نظریه که دلایلی برای خودش داشته باشه تا زمانی که نتونیم اون دلایل رو رد کنیم، قبولش میکنیم (البته اگر منطقی باشیم). من از اول بحث تا الان از شما میخوام یک دلیل بیارید که نشون بده هوش ناقص هست، شما نتونستید! در مقابلش من چند دلیل برای ادعام آوردم، که شما چون نمیخواید قبول کنید، با جمله قانع نشدم و چند دلیل کلی (که حتی نتونستین اثباتشون کنید) خودتون رو راحت میکنید! بله، با دلایل کلی (اونم اثبات نشده!) و گفتن قانع نشدم میشه تمام نظریات علمی رو رد کردم. من هم به انیشتن میگم چون هنوز معلوم نیست هوش ما بی نقص هست یا نه (یک دلیل کلی) من نظرت رو قبول نمیکنم! چون شاید ناقص باشه و نظریاتت تو یه مشت خیالبافی باشه مثه هیولا! به همین راحتی، به همین خوشمزگی!

باز همون تکنیک، من هم از روش شما برای رد نسبیت استفاده میکنم:
    "شما یک سری "فرمول و آزمایشات" لیست کردید که گفتید برای اثبات نسبیت این فرمول ها و آزمایشات انجام شده و برای همین نسبیت صحیح است (...)، من ازتون پرسیدم که توضیح بدید از کجا فهمیدید برای اثبات نسبیت این فرمولها و آزمایشات لازمه، فقط و فقط همین فرمولها و آزمایشات لازمه، و چطور متوجه شدید این فرمولها و آزمایشات بدون نقص هست. شما پاسخی ارائه نکردید".
    هر اشکالی که شما به ایراد من بگیرید، من با همون اشکال جواب شما رو خواهم داد تا نگید ترول هستم و اعتقاد به هیولا و .... دارم
    فعلا شمایید که دارید مدعی میشید هوش به انسان یک نوع برتری مطلق میده نسبت به سایر حیوانات، بقیه چیزی مدعی نشدن. من نیومدم یک ادعا کنم و ازش استفاده کنم در یک استدلال که شما بگید "من متقاعد نشدم پس استدلالتون جای سوال داره" ، شما این کار رو کردید.
    خواهش میکنم! چقدر پیچوندن!
    اینها بنظر شما ادعا نیست:
    1. تا وقتی شما کل "جهان" رو نشناختید نمی تونید بدونید چه چیزهایی برای شناخت کل جهان لازمه! که بعد نتیجه بگیرید هوش ما این ابزار رو بصورت خطاناپذیر در اختیار داره.
    2. مشکل دقیقا همینجاست. بله ما باید منتظر بمونیم و ببینیم آیا می تونیم کل جهان رو بشناسیم یا خیر و بعد مدعی بشیم توانایی شناخت کل جهان رو داریم یا خیر.
    3. این امکانات از دید من تصورات شما هستند.
    4. دلیلش هم اینه که در قدیم موقع تکامل هوش انسان در جنگل اگه شما هر بار پشت سرتون صدایی می شنیدید و تصور می کردید یک موجود هوشمند پشت سرتونه و فرار می کردید شانس اینکه شکار بشید توسط شکارچی ها کمتر میشد (بقای بیشتر)، و برای همین انسان ها کلا این قابلیت رو پیدا کردن که چیزی رو که نمی فهمن بهش Agency و هدف و ..
    5.این همه دلیل و مدرک داریم که می تونیم اون درکی که هوش ما از جهان اطراف داره بدون هیچ شک و تردیدی پر از اشکال است
    6. تنها در دو صورت می تونین چنین ادعایی کنید: (1) مدعی باشید این ابزار دقیقا و مطلقا برای این منظور طراحی شدند، یا (2) این ابزار بطور بی نقص تمام جهان رو همین حالا شناخته اند. مورد اول مردود است و مورد دوم هنوز اتفاق نیفتاده.
    7. گونه ای از هوش می تونه به همون سرعت که شما روابط علیت هل دادن انسان رو کشف می کنید، جاذبه رو کشف کنه.
    ...
    شما اینها رو ادعا نمیدونید؟! پس ادعا چیه؟ مگر شما از همین دلایل برای رد نظر من استفاده نکردین؟ کدوم یک رو اثبات کردید، که بر اساس او نظر میدید! شما در قبال این ادعاهاتون وظیفه اثبات ندارید؟! و فقط من باید ادعام رو اثبات کنم؟!
    معیار؟ اینطور که نمیشه! هر دلیلی که من میارم میتونید بگید از نوع هیولاست! معیار دلیل قانع کننده چیست؟
    ...
    جناب استیرم شما مدیر انجمن هستید، زدن برچسب به یک عضو، اونهم ترول کار درستی نیست! فرمودید شما ادعایی نکردین که بخواید اثبات کنید، این برچسب ها ادعا نیستن؟! میتونید اثباتشون کنید! یا در این مورد هم وظیفه اثبات بر عهده منه؟!

در ضمن:
    1. شما دلایل کلی تون رو اثبا نکردین، هیچ دلیل و ادعاییتون رو اثبات نکردین! فقط دارید تکرار مکررات میکنید
    2. حتی نتونستید یک مثال بیارید که نشون بده هوش ناقص هست

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

راحت باشید! بله من ترول هستم، میخام انجمنتون رو بخورم
    جناب استریم واقعا بی انصافی می کنید، با مقایسه ادعای من با ملانصرالدین و هیولا سعی در تضعیف استدلال من دارید، تقریبا هر جا ما تو این انجمن بحث کردیم دوستان اخرش همین اتهامات شما رو بما زدن، فقط نگفتن ترول هستی که حالا شما گفتید!
    درباره روح دلیل اوردم گفتید هیولا و غوری و ...! و به همین سادگی وجود روح رو رد کردید! در حالی بیش از صد ساله مراکز تحقیقاتی تاسیس شدن که تمام تحقیقات و مطالعاتشون درباره روح و پدیده های روحانی هست، اونوقت شما با یه مثال قوری و هیولا اون رو رد میکنی!
    حالا هم دارید از همین مغلطه برای رد ادعای من استفاده میکنید!
    بخشی که بولد کردم عمومیه، گرامی مثالهای قوری و هیولا و ملانصرالدین اینها بخشی اشون توسط فلاسفه و بزرگان غربی چون راسل بکار رفته ، بخشیشون توسط فلاسفه و حکمای شرقی مسلمان برای تبیین موضوعات ....به هیچ وجه نه توهینه نه سخیف کردن بحث نه توسط هیچ یک از اعضای این انجمن ابداع و مطرح شده، در هر دانشنامه ای هم نگاه کنید هست. مثالهایی هستند بشدت مشهور، شناخته شده، مدرسه ای...

شما به وجه استدلالی مثالها باید نگاه کنید، نه به خود مثال! نباید انگشتی که به ماه اشاره رفته رو که سرانگشتانش رو بررسی کرد...
    مثالهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک رو ببینید. یکجا شرابه یکجا اتم یکجا غول یکجا پیراهن و...همه هم در کتب مرجع موجودند.

15. 3 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •