دوست گرامی ... اگر شما دنیا رو پوچ و باطل میبینید ... دلیل بر مشکل شماست و نه حقیقت این امر!...
من هم نمیدونم چی میشه اخرش! هر کس با مردنش زندگی براش تموم میشه قانونا ... حالا آخرش چی میشه ... شاید آخر زندگی یه نفر با خوشی تموم شه ... یکی با صحنه ای دلخراش و ...
شیخ اجل در دیباچه دلنشین کتاب گلستان میگه که : غرض نقشی است کز ما باز ماند ** اگر نه هستی را نمیبینم بقایی ==== اینجا به معنای هستی توجه داشته باشید ... شیخ از رند ترین افرادی بودی که تا به امروز پا به عرصه گیتی گذاشتند . هستی یعنی وجود داشتن یعنی ماندن .. بودن ... یعنی حتی شیخ هم اعتقادی به زندگی جاودانه نداشته ! ... ادمه میده : مگر صاحب دلی روزی به رحمت کند بر حال درویشان دعایی ...
من نمیخوام با یه بیت این شخص عظیم الشان رو نقد کنم ... اما بنده با سعدی زندگی کردم ... قراین زیادی از سعدی در تمامی زمینه ها دارم ... نظرات مخالف و در عین حال دلنشین و... شاید از تنها کسانی باشه که نشه به راحتی شخصیتش رو نقد روانشناسی کرد .
شما باید ببنی از فرصت زندگی به چه نحوی میتونی بهره ببری که نفس خودت راضی باشه ...
در زمینه روانشناسی رشد مطالعاتی داشته باشید ... این گونه تفکرات مربوط به افرادی هست که تازه به مرحله تفکر صوری رسیدن! ... یعنی 18 تا 20 سال دارن! البته ممکنه شخصی با سن بیشتر هم این تفکرات رو داشته باشه... اما این نشون میده که در مرحله ای گذرا ایست کرده ... و نمیخواد بیاد بیرون.
موفق باشید .