تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 12 اولاول ... 289101112
نمايش نتايج 111 به 112 از 112

نام تاپيک: چرا زندگی کنیم؟

پروفشنال badboys_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

دوست گرامی ... اگر شما دنیا رو پوچ و باطل میبینید ... دلیل بر مشکل شماست و نه حقیقت این امر!...
    من هم نمیدونم چی میشه اخرش! هر کس با مردنش زندگی براش تموم میشه قانونا ... حالا آخرش چی میشه ... شاید آخر زندگی یه نفر با خوشی تموم شه ... یکی با صحنه ای دلخراش و ...
    شیخ اجل در دیباچه دلنشین کتاب گلستان میگه که : غرض نقشی است کز ما باز ماند ** اگر نه هستی را نمیبینم بقایی ==== اینجا به معنای هستی توجه داشته باشید ... شیخ از رند ترین افرادی بودی که تا به امروز پا به عرصه گیتی گذاشتند . هستی یعنی وجود داشتن یعنی ماندن .. بودن ... یعنی حتی شیخ هم اعتقادی به زندگی جاودانه نداشته ! ... ادمه میده : مگر صاحب دلی روزی به رحمت کند بر حال درویشان دعایی ...
    من نمیخوام با یه بیت این شخص عظیم الشان رو نقد کنم ... اما بنده با سعدی زندگی کردم ... قراین زیادی از سعدی در تمامی زمینه ها دارم ... نظرات مخالف و در عین حال دلنشین و... شاید از تنها کسانی باشه که نشه به راحتی شخصیتش رو نقد روانشناسی کرد .
    شما باید ببنی از فرصت زندگی به چه نحوی میتونی بهره ببری که نفس خودت راضی باشه ...
    در زمینه روانشناسی رشد مطالعاتی داشته باشید ... این گونه تفکرات مربوط به افرادی هست که تازه به مرحله تفکر صوری رسیدن! ... یعنی 18 تا 20 سال دارن! البته ممکنه شخصی با سن بیشتر هم این تفکرات رو داشته باشه... اما این نشون میده که در مرحله ای گذرا ایست کرده ... و نمیخواد بیاد بیرون.
    موفق باشید .
    شما حرف منو درست نگرفتین...

من میگم چه هدف ارزشمند و شگفت انگیزی وجود داره که من باید به خاطر اون تلاش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه ارتباطی با روانشناسی رشد داره

همه چیز بعد از یه مدت واسه من عادی میشه..هر موفقیتی که تجربه کردم یه لذت زودگذر بود واسم.... زندگی کردن برای چه ارزشمنده ؟؟؟؟ به چی باید برسیم ؟؟

شما این همه کتاب خوندی و مطالعه کردین یه پاسخ قانع کننده به من بدین ؟؟؟

پروفشنال badboys_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

"زندگی میکنیم" با زنده بودن فرق داره ، زنده بودن یعنی صرف تپش قلب ، زنده یعنی alive در صورتی که زندگی کردن living ، پس مغلطه ای در کار نیست . در واقع زندگی میکنیم که زنده بمونیم ، هرموقع خودکشی کردیم یا مردیم ، دیگه زنده نیستیم.

به نکته خوبی اشاره کردین........ این به خاطره وجود غریزه بقا در انسان و موجوداته ... انسان ها فطرتا" دوست دارند زنده بمونند و زندگی کنند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •