تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 14 اولاول ... 2891011121314 آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 134

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2013-2014 | مرحله یک چهارم نهایی

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چی شد بالاخره شما بایرنی ها از یه تیم ترسیدی !!

قویتیرین تیم تاریخ و بهترین تیم و ..... از آتلتیکو بترسه ؟؟؟

همین رئال تو کوپا آتلتیکو رو حذف کرد
    تو لالیگا هم فقط بازی رفت رو باختیم !!

حذفش زیاد کار سختی نیست !!!
    کی گفته بایرن قوی ترین تیم تاریخه؟من که هیچ وقت همچین حرفی درباره بایرن نزدم و نخواهم زد چون معتقدم هر تیمی دوره خاص خودشو داره.
    قوی ترین تیم تاریخ لقبی بوده که هوادارا و روزنامه نگارای طرفدار بارسا برای خودشون گذاشته بودن.
    ولی بهترین بایرنی که من به عمرم دیدم،بایرن پارسال هاینکس بود نه بایرن امسال گواردیولا که من بارها بحثشو کردم و دیگه حوصله صحبت دربارشو ندارم و معراج هم یه پست درین باره تو تاپیک منچستر گذاشته میتونی اونجا هم بخونی.قبلا گفتم بهترین بایرن تاریخ ولی شاید اشتباه کرده باشم چون نمیدونم تیم دهه هفتاد ازشون سرتر بوده یا نه با توجه به 3 قهرمانی پیاپی ولی خب ظرف این پونزده سالی که من میبینم،بایرن پارسال حتی از بایرن 2001 هم قوی تر بود.

البته در اینصورت اگه بایرن صعود کنه توی فینال به چلسی یا اتلتیک میخوره
    من فکر میکنم تک بازی جلوی تیم های بسته خیلی مشکل تر باشه تا رفت و برگشت که فرصت جبران هست اونم توی زمین خود تیم
    ولی به نظر من توی تک بازی تیمای حریف مث رفت و برگشت نمیتونن اون چنان بسته بازی کنن چون در نهایت یه چشمشون باید به جام باشه و نمیشه به اتفاقات و شانس زیاد تکیه کرد.
    ولی توی دوتا بازی یه تیم سوپر دفاعی به هر چیزی میتونه چنگ بندازه برای صعود کردن به مرحله بالاتر ،فرق نمیکنه بازی تو زمین خودش باشه یا حریف.
    Last edited by بردیا; 10-04-2014 at 12:42.

2. 5 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تا همین جا هم که تیم ما بالا اومده خودش خیلیه ! 4 تیم برتر اروپا ! خیلی وقته به همچین چیزی نرسیده بودیم ! هر چند که به قهرمانی توی اروپا و اسپانیا امیدی نداریم ، ولی تا همین جا هم سیمئونه عالی کار کرده !

داره خودمونی میشه AshkeMahtab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

منچستر فصل بعد قهرمانان بدون منچستر

داره خودمونی میشه AshkeMahtab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

خدا کنه نیمه نهایی بایرن و رئال بیفتن و چلسی با اتلتیکو بعد هَم رئال بایرنو بـبره و

چلسی هَم اتلتیکو که فینال رئال چلسی بیفتن

6. این کاربر از AshkeMahtab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من الان متوجه شدم که نظر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نظر من نزدیک تر هستش
    باور کنید کپ نزدم ازش چون دیشب هم من اینو گفتم تو تاپیک خودمون،دارم کم کم فکر میکنم برم بغل دستش تو ZDF بشینم تحلیل بکنم بعد کلوپ بیاد فحش بده و بره بیرون از برنامه زنده

کسی میدونه تیما برای مرحله بعد آیا محرومی دارن یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

Viva Atletico Madrid

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

6 میلیون یورو؛ هزینه بازی کردن " کورتوا " مقابل چلسی
    تیبو کورتوا دروازه بان تیم اتلتیکو مادرید در واقع بازیکن تیم چلسی محسوب می شود و بصورت قرضی چند سالی است که در اتلتیکو مادرید حضور دارد.

آی اسپورت - دو تیم چلسی و اتلتیکو مادرید با پشت سر گذاشتن پی اس جی و بارسلونا ، موفق شدند به مرحله نیمه نهایی چمپیونز لیگ صعود کنند. فردا جمعه ساعت 1.30 به وقت ایران در " نیون سوئیس " قرعه کشی این مرحله انجام خواهد شد و بدون شک اتلتیکو هرگز دوست ندارد که حریف مرحله بعدش تیم چلسی باشد. اما علت این مساله چه چیز می تواند باشد ؟
    « تیبو کورتوا دروازه بان تیم اتلتیکو مادرید در واقع بازیکن تیم چلسی محسوب می شود و بصورت قرضی در حال بازی کردن برای اتلتیکو است. بر اساس آنچه در قرارداد قرضی این دروازه بان قید شده است ، چنانچه دو تیم چلسی و اتلتیکو در یک دیدار رسمی ، باهم روبرو شوند باشگاه اتلتیکو به ازای هر بازی باید مبلغ "3 میلیون یورو " به باشگاه چلسی بپردازد و از آنجا که بازی های مرحله نیمه نهایی رفت و برگشت هستند ، اتلتیکو در مجموع برای بازی دادن کورتوا در این دو دیدار مجبور به پرداخت 6 میلیون یورو به چلسی است. اگر باشگاه اتلتیکو نتواند که این پول را پرداخت کند چاره ای ندارد جز اینکه از دروازه بان دوم خود " آرانزوبیا " استفاده کند. دروازه بان سابق اتلتیک بیلبائو که در روز غیبت کورتوا در مقابل آلمریا دو گل بد دریافت کرده بود »
    « امروز " انریکه سرزو " مدیر باشگاه اتلتیکو اعلام کرده که باشگاهش قادر به پرداخت این هزینه گزاف نیست. باید تا فردا صبر کنیم و ببینیم که اتلتیکو با چلسی روبرو خواهد شد یا خیر ؟ نکته جالب اینجاست که باشگاه اتلتیکو ، بخاطر حضور در نیمه نهایی چمپیونز لیگ از طرف یوفا 4.5 میلیون یورو پاداش دریافت کرده است و چنانچه به فینال راه یابد و قهرمان بشود 10.5 میلیون و در صورت نایب قهرمانی 6.5 میلیون یورو دریافت خواهد کرد »
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پس همون بهتر چلسی - آتلتیکو بخورن به همدیگه تا آتلتیکو بدون دردسر حذف بشه !!
    البته دفاع وحشتناکی داره ولی نداشتن دروازه بان فشار زیادی میاره !!

10. 2 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliano's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فوتبال عصر پول با تیمهایی مثل اتلتیکو و دورتموند زنده مونده.زنده باد دیگو سیمئونه و یورگن کلوپ و پسرانشان

به امید قهرمانی اتلتیکو مادرید این تیم جاه طلبِ دوست داشتنی
    Last edited by aliano; 10-04-2014 at 14:38.

12. 7 کاربر از aliano بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نیمه نهایی جالبی شد
    به نظرم بر خلاف بعضی سال ها ، دیگه 4 تیم شانس قهرمانی دارن
    همین اتلتیکو میشه گفت دیگه جزو تیمای درجه یکه و توی لالیگا هم ممکنه در کمال ناباوری قهرمان بشه و کلا تیم چغریه!

به نظرم برای بایرن،بهترین حریف تو نیمه نهایی رئال هستش با توجه به سبک تیما.
    چون چه به اتلتیکو بخوریم چه به چلسی،هر دوتاشون از دفاعای فشرده چند لایه و بازی درگیرانه استفاده میکنن و تاریخ نشون داده که پپ مقابل همچین تیمایی هنگ میکنه.
    ولی رئال بخواد هم نمیتونه اینجوری بازی کنه با حضور اساتیدی مثل پپه و راموس،هافبک دفاعیشونم وضعش خوب نیست و بعد یک ساعت میبرن،جانشین باتجربه درست حسابی هم ندارن برای اون پست.
    پس مجبورن به داشته های تهاجمیشون اتکا بکنن که اینجوری دست بایرن هم باز تر هستش،البته نمیگم بایرن حتما میره بالا بخوره به رئال ولی قرعه مناسب تری هستش نسبت به تیمایی که توپ رو بهت واگذار میکنن و کل فضا رو ازت میگیرن.
    دیشب واقعا برام عجیب بود که توی حمله سیستم بایرن به چه صورته
    فکر کنم بعضی وقتا سه دفاعه میشد و لام و آلابا هم که دفاع گوشه بودن خیلی به وسط زمین میومدن
    حالا دیشب منچستر یکمی کم مهره بود و کلا زیاد توی کار ضد حمله هم نبود ولی اگه توی نیمه نهایی هم بایرن بخواد اینجوری بازی کنه سخترین حریف براش چلسیه چون با ضد حمله هایی که چلسی می زنه این مدل دفاع می تونه خیلی شکننده باشه
    دیشب حتی می دیدم کروس هم بعضی جاها می خواست مثل مارتینز به دفاع بره در صورتی که پست اون در اصل هافبک هجومیه!
    همچین سیستم هایی مطمئنا توی همه بازی ها جواب نمیده و درسته بایرن زیاد حمله می کنه و مالکیت توپ هم زیاد در اختیار داره ولی همیشه مالکیت توپ نمی تونه باعث برتری بشه
    بردیا از الان امیدوارم به بایرن بخوریم که حتی با مالکیت توپ 10 درصدی هم شما رو می بریم
    Last edited by vahidgame; 10-04-2014 at 14:47.

14. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

عزیز دل دیگه وقتی خود مربی تون گفته که خوش شانس بودید رسیدید نیمه نهایی چه حرفی برای گفتن میمونه.

رئال فعلا همین نیمه نهایی بسش هست و برای فینال یکم زوده. البته ممکنه به اتلتیکو بخوره و کاستا مصدوم بشه ( مثل لواندوفسکی که رفت نبود ) و رئال باز با خوش شانسی بیاد فینال ولی اینکه لیاقت فینال رو داشته باشه خیر.

دو تیم شایسته هم چلسی و بایرن هستند که امیدوارم بیاند فینال و انتقام اون شکست تلخ رو بگیریم ازشون.
    شما بایرنی ها جالب هستید.
    انگار نه انگار یونایتد با یه گونی مصدوم جلوتون ظاهر شد. انگار نه انگار سال پیش تو خونه ی خودتون به ارسنال باختید و شانس اوردید رفتید مرحله ی بعد !
    کارلتو گفته شانس اوردیم چون تو نیمه اول فوق العاده بد ظاهر شدیم. و درستم گفته
    اگر ها زیاد هست اگه این توپ گل میشد یا اون توپ نمیخورد به تیرک. اگه بنا به اگر ها باشه تو همون بازی رفت 7. 8 تا میزد رئال. بازی برگشت هم موقعیت داشتیم.
    والا ما نمیگیم تیم شکست نا پذیری هستیم در حال حاظر اما بایرن هم نیست. اگر در نیمه نهایی به تیمی مثه رئال یا چلسی بخورید مشخص میشه.

16. 8 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •