تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 49 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 484

نام تاپيک: Galaxy S5 | پنجمین کهکشانی سامسونگ

پروفشنال omid.pari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

امید جان من که از خودم حرف نمیزنم که!!!!
    نوردهی نوت 3 برابر هست با 400 نیت در حالی که نوردهی اس 5 برابر هست با 500 نیت...که افزایش 25 درصدی رو نشون میده!!!!!!

This changes completely in the Note 3 as it has a much more luminant display, providing around 400 nits of brightness in most conditions,

The S5 takes that to the next level with a 500-nit bright display (and that’s very bright, great for outdoor use). Colors on the Note 3 were definitely oversaturated and unrealistic, though, and at first sight the S5 is an improvement with better color accuracy
    منم تو یه سایت معتبر خوندم . نمیدونم شایدم 18 درصد بود . ولی یه 8 داشت . 8 بود یا 18 رو یادم نمیاد. به هر حال اگه واقع بین باشیم زیاد هم باشه باید نورش رو کم کنی که تو مصرف باطری صرفه جویی بشه و اینم مزیت خاصی واسه اس 5 نمیشه.
    Last edited by omid.pari; 19-04-2014 at 17:15.

2. 3 کاربر از omid.pari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

منم تو یه سایت معتبر خوندم . نمیدونم شایدم 18 درصد بود . ولی یه 8 داشت . 8 بود یا 18 رو یادم نمیاد. به هر حال اگه واقع بین باشیم زیاد هم باشه باید نورش رو کم منی که تو مصرف باطری صرفه جویی بشه و اینم مزیت خاصی واسه اس 5 نمیشه.
    سلام.

والا من نمیدونم اصلا" چرا این 2 تا رو باهم مقایسه میکنید؟!!!
    نوت 3 یه چیز دیگه با یکسری امکانات خاص برای یکسری کارها ساخته شده و اس 5 هم همینطور ، برای یکسری کارها و با یکسری امکانات خاص خودشه.والا منکه هر دو رو دارم نمیتونم این 2 تا رو باهم مقایسه کنم و نتیجه ای بگیرم.
    در کل به نظر من اول باید نیازهاتونو بسنجید و بعد اقدام به خرید کنید( فرقی نمیکنه این یا اون).یا اینکه نمیدونم اسمش رو چی بزارم کلا" دوست داشته باشید گوشی بخرید (بیماری گوشی داشته باشید مثل من )

4. 6 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان
    بچه ها من دو سه تا ویدیو تو سایت گذاشتم اگه دوست داشتین ببینین ویدیو های جالبین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظر من که گوشی جالبی اومد البته در قسمت اثر انگشت قافله رو کاملا به ایفون باخته

6. 3 کاربر از benyamin001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان
    بچه ها من دو سه تا ویدیو تو سایت گذاشتم اگه دوست داشتین ببینین ویدیو های جالبین

به نظر من که گوشی جالبی اومد البته در قسمت اثر انگشت قافله رو کاملا به ایفون باخته
    سلام.

البته اگر دقت کنید میبینید که ویدئوی اثر انگشت کاملا" دارای جهت گیری بسمت آیفون هست.موقع ثبت اثر انگشت روی هر دو گوشی از انگشت اشاره استفاده میکنه بعد موقع انلاک سامسونگ همون انگشت اشاره هست و برای انلاک کردن آیفون از شصتش استفاده میکنه.بعد توضیح داده برای انلاک سامسونگ حتما" باید از 2 دست استفاده کنید!!!!
    من سوالم اینکه وقتی اثر انگشت مال انگشت اشاره هست شما چه جوری میتونی با یه دست اثر انگشت رو برای انلاک کردن ثبت کنی؟!!! حالا همون آیفون هم که باشه.ضمن اینکه شما توی آیفون 5 تا اثر انگشت میتونی ثبت کنی اما خودش بهترین رو انتخاب میکنه و باید از اون استفاده کنید اما توی اس 5 شما سه تا اثر انگشت میتونی ثبت کنی و از هر سه میتونی استفاده کنی که این یک مزیته.

8. 4 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ببینباید قبول کنی آیفون حسگرش بهتره من با فینگر پرینت ایفون کار کردن واقعا عالیه
    اما واسه گلکسی حتما باید دستت رو مستقیم و رو به پایین بکشی تا باز بشه ولی واسه ایفون فقط دستت رو میذاری روی دکمه home
    بخاطر همین هرچی با شصتت سعی کنی نمیشه
    برای آیفون هم میتونی از هر 5 اثر انگشتت استفاده کنی من تست کردم هیچ کدومو بهت پیشنهاد نمیده

10. 4 کاربر از benyamin001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

ببینباید قبول کنی آیفون حسگرش بهتره من با فینگر پرینت ایفون کار کردن واقعا عالیه
    اما واسه گلکسی حتما باید دستت رو مستقیم و رو به پایین بکشی تا باز بشه ولی واسه ایفون فقط دستت رو میذاری روی دکمه home
    بخاطر همین هرچی با شصتت سعی کنی نمیشه
    برای آیفون هم میتونی از هر 5 اثر انگشتت استفاده کنی من تست کردم هیچ کدومو بهت پیشنهاد نمیده

سلام.
    من منظورم این نبود کدوم بهتره یا کدوم بدتر،فقط عرضم این بود که توی این ویدیو انصاف رعایت نشده.
    ضمن اینکه آيفون یکی از پنج انگشت رو تگ میکنه.

12. 3 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

باید بگم حق با شماست به نظر منم تو بعضی از ویدیو هاشون یه مقدار با آیفون مدارا میکننن
    مثل این ویدیو که خیلی نرم با ایفون برخورد میکنه
    مخصوصا وقتی با کلید و چاقو روش میکشه

14. 2 کاربر از benyamin001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

به نظر من پرچم‌دار اندروید قبلا جی2 بود ولی حالا اس5 ـه. قابلیت خاص اس5: مقاوم بودن با وجود این بدنه و ضد آب بودن - قابلیت ذخیره انرژی

محتوای مخفی: تشریح یکی از معجزات گلکسی S5 
    گلکسی S5 با قابلیت UPSM ویژه‌ی خود مقدار انرژی را به پایین‌ترین حد ممکن رسانده است...

گوشی جدید سامسونگ گلکسی S5 به تازگی وارد بازار شده و طبق پیش‌بینی‌ها با استقبال بی‌نظیری از طرف خریداران روبرو شده است. پس از آغاز فروش طبیعتا تست‌ها و مقالات زیادی در وصف و تمجید و گه‌گاه نقد کنایه‌آمیز این گوشی منتشر شده که تا مدت‌ها نیز به همین منوال ادامه خواهد داشت.
    سامسونگ علیرغم تمرکز بر نرم‌افزارهای ویژه درS4 در گوشی S5 بر روی ویژگی‌های خاص تمرکز کرده است و حتی از حجم برنامه‌های نسخه‌ی قبل کاسته است. یکی از ویژگی‌های جالب این گوشی، قابلیتی است جهت ذخیره‌ی بهینه‌ی انرژی به نام Power Saving Mode Ultra یا به اختصار UPSM که توجهات زیادی را از سوی کاربران جلب کرده است.

این ویژگی، سخت‌افزار و نرم‌افزارهای پرمصرف انرژی را از دور خارج می‌کند و به کاربران اجازه می‌دهد با 10 درصد انرژی، گوشی خود را تا 24 ساعت روشن نگه دارند. تست‌های ابتدایی ثابت می‌کند که این قابلیت از آنچه فکر می‌شد نیز عملکرد بهتری دارد. اما سوال اینجاست که UPSM چگونه این کار می‌کند؟
    ویژگی UPSM یک روش برای خودنمایی سامسونگ نیست. کاری که اغلب شرکت‌ها با از بین‌بردن اطلاعات بک‌گراند و کاهش نور صفحه‌نمایش انجام می‌دهند؛ بلکه تقریبا در این حالت تمامی مواردی که باعث از بین رفتن انرژی می‌شود از کار می‌افتد!

مهم‌ترین ویژگی این حالت پس از فعال‌سازی، سیاه و سفید شدن صفحه‌نمایش است. کاری که هر چند صفحه نمایش‌های LCD انجام می‌دهند، اما تفاوت‌های فاحشی با AMOLED دارند. یک پنل AMOLED مانند LCD نیازی به نور پس زمینه ندارد و نورهایش از طریق پیکسل‌ها نمایش داده می‌شود. پس یک پیکسل سیاه، یعنی پیکسلی خاموش و در نتیجه عدم استفاده از انرژی. با تبدیل صفحه‌نمایش گوشی به سیاه و سفید، نیاز به پیکسل‌های روشن کمتری وجود دارد؛ پس مصرف انرژی به مقدار زیادی پایین نگه داشته می‌شود. در این حالت میزان روشنایی صفحه‌نمایش از 400nit به عدد خارق‌العاده‌ی 87nit می‌رسد!
    اما آیا این اتفاق خواندن صفحه‌نمایش را سخت می‌کند؟ خیر. صفحه نمایش‌های AMOLED دارای کنتراست بسیار بالایی هستند، پس سیاه و سفید شدن صفحه‌نمایش تاثیری در میزان رؤیت نوشته‌های صفحه‌نمایش ندارد.

اما تغییرات بزرگ‌تر در داخل گوشی اتفاق می‌افتند. این اسمارت‌فون دارای یک پردازنده‌ی اسنپ‌دراگون 801 با پردازنده‌ی مرکزی 2.5 گیگاهرتزی و چهار هسته‌ای Krait 400 است. با آغاز فرآیند UPSM، دو هسته‌ی ARM قابل تنظیم به طور کامل از کار می‌افتد و دو هسته‌ی دیگر، تا 1.5 گیگاهرتز داون‌کلاک می‌شوند. سامسونگ همچنین میزان رفرش‌‌ریت مانیتور را از 60 گیگاهرتز به 30 گیگاهرتز کم می‌کند.
    سامسونگ در طراحی جدیدی که برای نرم‌افزار TouchWiz خود در نظر گرفته، در زمان فعال‌سازی حالت UPSM هیچ‌گونه رحمی از خود نشان نمی‌دهد! تمام فعالیت‌ها و سرویس‌های در حال پردازش بسته می‌شوند و هیچ چیزی اجازه‌ی اجرا ندارد، مگر در نیازهای فوری چون ارسال پیامک و تماس. شما قادر خواهید بود که تنها به چند برنامه‌ی خاص از S5 دسترسی داشته باشید که شامل برنامه‌هایی چون Stock Samsung Browser، برنامه ارسال پیامک، ساعت و ChatOn می‌شود.
    در حالت UPSM، گلکسی S5 میزان مصرف انرژی را به 16.8mW می‌رساند که امکان روشن نگه‌داشتن گوشی را با 10 درصد شارژ تا 64 ساعت در حالت استندبای دارد؛ هر چند سامسونگ پیش از این حدود 24 ساعت را اعلام کرده بود. در تستی که توسط سایت ExtremeTech انجام شد، بعد از 15 ساعت متوالی تنها 2 درصد از باتری خالی شد.
    در مجموع UPSM سامسونگ بدون شک بهترین در نوع خود است و نشان از آگاهی بسیار زیاد سامسونگ از قابلیت‌های ویژه‌ی سیستم‌عامل اندروید دارد.

منبع: بخش خبری دیجی‌کالا
    Last edited by Iloveu-ALL; 19-04-2014 at 17:37.

16. 7 کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

Ultra Power Saving Mode رو روی گوشی روشن کنید
    اون منویی که پیدا میکنه خیلی شیکه
    خیلی بامزه میشه ، گوشیت تبدیل به یک گوشی خیلی ساده میشه
    یک کیس با طرح 1100 هم دیدم براش ، کلا میشه یک حس نوستالژیک توش راه انداخت

18. 4 کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

Ultra Power Saving Mode رو روی گوشی روشن کنید
    اون منویی که پیدا میکنه خیلی شیکه
    خیلی بامزه میشه ، گوشیت تبدیل به یک گوشی خیلی ساده میشه
    یک کیس با طرح 1100 هم دیدم براش ، کلا میشه یک حس نوستالژیک توش راه انداخت
    خوب یه عکسم میزاشتی از منو بد نمیشد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •