منم تو یه سایت معتبر خوندم . نمیدونم شایدم 18 درصد بود . ولی یه 8 داشت . 8 بود یا 18 رو یادم نمیاد. به هر حال اگه واقع بین باشیم زیاد هم باشه باید نورش رو کم کنی که تو مصرف باطری صرفه جویی بشه و اینم مزیت خاصی واسه اس 5 نمیشه.
منم تو یه سایت معتبر خوندم . نمیدونم شایدم 18 درصد بود . ولی یه 8 داشت . 8 بود یا 18 رو یادم نمیاد. به هر حال اگه واقع بین باشیم زیاد هم باشه باید نورش رو کم کنی که تو مصرف باطری صرفه جویی بشه و اینم مزیت خاصی واسه اس 5 نمیشه.
Last edited by omid.pari; 19-04-2014 at 17:15.
سلام.
والا من نمیدونم اصلا" چرا این 2 تا رو باهم مقایسه میکنید؟!!!
نوت 3 یه چیز دیگه با یکسری امکانات خاص برای یکسری کارها ساخته شده و اس 5 هم همینطور ، برای یکسری کارها و با یکسری امکانات خاص خودشه.والا منکه هر دو رو دارم نمیتونم این 2 تا رو باهم مقایسه کنم و نتیجه ای بگیرم.
در کل به نظر من اول باید نیازهاتونو بسنجید و بعد اقدام به خرید کنید( فرقی نمیکنه این یا اون).یا اینکه نمیدونم اسمش رو چی بزارم کلا" دوست داشته باشید گوشی بخرید (بیماری گوشی داشته باشید مثل من)
![]()
با سلام خدمت همه دوستان
بچه ها من دو سه تا ویدیو تو سایت گذاشتم اگه دوست داشتین ببینین ویدیو های جالبین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من که گوشی جالبی اومد البته در قسمت اثر انگشت قافله رو کاملا به ایفون باخته
سلام.
البته اگر دقت کنید میبینید که ویدئوی اثر انگشت کاملا" دارای جهت گیری بسمت آیفون هست.موقع ثبت اثر انگشت روی هر دو گوشی از انگشت اشاره استفاده میکنه بعد موقع انلاک سامسونگ همون انگشت اشاره هست و برای انلاک کردن آیفون از شصتش استفاده میکنه.بعد توضیح داده برای انلاک سامسونگ حتما" باید از 2 دست استفاده کنید!!!!
من سوالم اینکه وقتی اثر انگشت مال انگشت اشاره هست شما چه جوری میتونی با یه دست اثر انگشت رو برای انلاک کردن ثبت کنی؟!!! حالا همون آیفون هم که باشه.ضمن اینکه شما توی آیفون 5 تا اثر انگشت میتونی ثبت کنی اما خودش بهترین رو انتخاب میکنه و باید از اون استفاده کنید اما توی اس 5 شما سه تا اثر انگشت میتونی ثبت کنی و از هر سه میتونی استفاده کنی که این یک مزیته.![]()
ببینباید قبول کنی آیفون حسگرش بهتره من با فینگر پرینت ایفون کار کردن واقعا عالیه
اما واسه گلکسی حتما باید دستت رو مستقیم و رو به پایین بکشی تا باز بشه ولی واسه ایفون فقط دستت رو میذاری روی دکمه home
بخاطر همین هرچی با شصتت سعی کنی نمیشه
برای آیفون هم میتونی از هر 5 اثر انگشتت استفاده کنی من تست کردم هیچ کدومو بهت پیشنهاد نمیده
سلام.
من منظورم این نبود کدوم بهتره یا کدوم بدتر،فقط عرضم این بود که توی این ویدیو انصاف رعایت نشده.
ضمن اینکه آيفون یکی از پنج انگشت رو تگ میکنه.![]()
باید بگم حق با شماست به نظر منم تو بعضی از ویدیو هاشون یه مقدار با آیفون مدارا میکننن
مثل این ویدیو که خیلی نرم با ایفون برخورد میکنه
مخصوصا وقتی با کلید و چاقو روش میکشه
به نظر من پرچمدار اندروید قبلا جی2 بود ولی حالا اس5 ـه. قابلیت خاص اس5: مقاوم بودن با وجود این بدنه و ضد آب بودن - قابلیت ذخیره انرژی
محتوای مخفی: تشریح یکی از معجزات گلکسی S5
Last edited by Iloveu-ALL; 19-04-2014 at 17:37.
Ultra Power Saving Mode رو روی گوشی روشن کنید
اون منویی که پیدا میکنه خیلی شیکه
خیلی بامزه میشه ، گوشیت تبدیل به یک گوشی خیلی ساده میشه
یک کیس با طرح 1100 هم دیدم براش ، کلا میشه یک حس نوستالژیک توش راه انداخت
خوب یه عکسم میزاشتی از منو بد نمیشد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)