تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 28 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 276

نام تاپيک: پرسش و پاسخ های سیستم مدیریت محتوای وردپرس به همراه معرفی قالب و افزونه

پروفشنال behnamy01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

تگ P چیست؟
    تگ <P> يكي از پركاربردترين تگ هاي html هست . با استفاده از اين تگ شما مي تونيد يك پاراگراف ايجاد كنيد كه اين پاراگراف با تگ <P> شروع و با <P/> تموم ميشه . حالا من در زير بهتون ياد ميدم كه چطور يك پاراگراف رو ايجاد كنيد و يا ويرايش كنيد . مثلا فاصله ي بين سطر ها رو كم يا زياد كنيد ، نحوه ي قرار گيري پاراگراف چطور باشه ( چپ چين ، راست چين يا وسط بودن) و ...

خوب كد يه پاراگراف ساده به شكل زيره كه نمايشش رو در زير ميبينيد :
    <p>متن پاراگراف</p> ======> متن پاراگراف

براي تغير نحوه ي قرار گيري پاراگراف در صفحه از ميانكد alignاستفاده ميكنيم . در زير به مقدار هايي كه بايد براي ميانكد align قرار بديد اشاره كردم و نمايش هر كدوم رو در زيرش گذاشتم :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بايد به ميانكد align مقدار right رو بديد . مثل زير :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بايد به ميانكد align مقدار left رو بديد . مثل زير :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بايد به ميانكد align مقدار center رو بديد . مثل زير :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بايد به ميانكد align مقدار justifyرو بديد . مثل زير :

براي متن هاي فارسي كه از راست به چپ نوشته ميشن از ميانكد dir استفاده كنيد و مقدار اون رو rtl بزاريد كه مخفف right to left هست يعني راست به چپ .

براي متن هاي انگليسي كه از چپ به راست نوشته ميشن بازم از ميانكد dir استفاده مي كنيد و حتما حدس ميزنيد كه مقدارش رو چي بايد گذاشت . آره ، مقدار اون رو ltr بزاريد كه مخفف left to right هست يعني چپ به راست .

حالا بريم سراغ فاصله ي بين سطر ها :
    براي تنظيم فاصله ي بين سطرها از ميان كد Style استفاده ميكنيم . اين ميانكد تقريبا در همه ي تگ ها كاربرد داره و خيلي مهمه . اين ميانكد مقدارهاي زيادي رو ميتونه در خودش جا بده كه اين مقادير با يك علامت ; (نقطه كاما) از همديگه جدا ميشن . يادم باشه يه پست رو فقط به اين ميانكد اختصاص بدم . اينجا براي تنظيم فاصله ي بين سطر هاي يك پاراگراف به ميانكد style يك مقدار به شكل زير ميديم و فاصله ي بين سطرها رو به صورت درصدي مشخص ميكنيم :
    با بيشتر كردن مقدار 100% فاصله ي بين سطرها بيشتر ميشه و با كمتر كردن اون فاصله ي بين سطر ها كمتر ميشه .

فاصله ي پاراگراف از راست و چپ :
    اگه بخوايد كه پاراگرافتون از راست و چپ فاصله داشته باشه و نچسبه به چپ و راست صفحه ، بايد دو مقدار ديگه در ميانكد style قرار بديد كه به صورت زيره :
    مقدار margin-right فاصله از راست و مقدار margin-left فاصله از چپ رو مشخص ميكنه كه بر حسب پيكسل هست . كه در كد بالا براي فاصله از چپ و راست مقدار 3 پيكسل رو گذاشتم .

نکته : اگه بخواین چیزی با زبان HTML بنویسید و بعد به خواید مثلا به جای اینکه کل نوشته تون توی یه خط باشه نصفش بره توی خط بعدی از این کد استفاده کنید. <BR>

کد بالا که گفتم متن رو به این شکل نشون میده:

مثال بدون کد <BR> : بنام خداوند جان و خرد کز این برتر اندیشه بر نگذر

مثال با کد <BR>: بنام خداوند جان و خرد <BR> کز این برتر اندیشه بر نگذرد.

تبدیل می شود کد بالا به : بنام خداوند جان و خرد
    کز این برتر اندیشه بر نگذرد

آفرین کیان جان، خود خودشه. زدی تو خال! دستت درد نکنه
    Last edited by behnamy01; 20-07-2014 at 16:28.

2. این کاربر از behnamy01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن طراحی صفحات وب kian98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    در لباس هایم

پيش فرض

آفرین کیان جان، خود خودشه. زدی تو خال! ولی حالا هدف سوال من درباره این تگ ها این بود که آیا میتونید یک افزونه ای معرفی کنید که بیاد مثلا به جای کد <BR> که کار همون اینتر زدن رو در آفیس ورد انجام میده این افزونه بیاد و اون رو تبدیل به تگ P کنه که یک پاراگراف ایجا بشه؟؟ خب این به این معنی هستش که ما در ظاهر واسه بیننده سایت یک چیز رو نشون دادیم یعنی یک خط جدید در سطر بعدی ایجا کردیم ولی واسه موتورهای جستجو تفاوت میکنه و واسه اونا سطر بعدی با پاراگراف بعدی فرق داره و اینجوری میشه گول زد گوگل رو. یعنی ما یک متن رو کامل از یک سایت دیگه کپی میکنیم و از طریق این افزونه که کل پست هامون رو ویرایش میکنه، یک تغییری ساختاری در پست ها میدیم و دیگه اون متن 100 درصد و به طور کامل کپی سایت مبدا نیست!
    سلام.

فکر کنم جواب سوالتون رو پیدا کردم.

اگه با وردپرس کار میکنید ، حتما میدونید که وقتی دارید متنی مینویسید و بین دوتا خط دوتا اینتر باشه ، وردپرس به صورت خودکار اون مت نرو پاراگراف بندی میکنه و یا اینکه برای هر اینتر یه بار خط رو مشکونه! خوب به نظر من و برای من این خوبه! اما بعضیا دوست دارن که متنشون رو اونطوری که مینویسن داشته باشن و نخوان پاراگراف بندی بشه! خوب راه حل این کار با افزونه و اینا نیست! دقیقا با دو خط کده!

برای اینکار کافیه که کدهای زیر رو به توابع پوسته یا همون فایل functions.php اضافه کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و اگر خواستید پاراگراف بندی دوباره فعال شه کدهای بالا رو بردارید
    Last edited by kian98; 07-03-2014 at 15:04.

4. 2 کاربر از kian98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام.

فکر کنم جواب سوالتون رو پیدا کردم.

اگه با وردپرس کار میکنید ، حتما میدونید که وقتی دارید متنی مینویسید و بین دوتا خط دوتا اینتر باشه ، وردپرس به صورت خودکار اون مت نرو پاراگراف بندی میکنه و یا اینکه برای هر اینتر یه بار خط رو مشکونه! خوب به نظر من و برای من این خوبه! اما بعضیا دوست دارن که متنشون رو اونطوری که مینویسن داشته باشن و نخوان پاراگراف بندی بشه! خوب راه حل این کار با افزونه و اینا نیست! دقیقا با دو خط کده!

برای اینکار کافیه که کدهای زیر رو به توابع پوسته یا همون فایل functions.php اضافه کنید:

کد:
    و اگر خواستید پاراگراف بندی دوباره فعال شه کدهای بالا رو بردارید

میگم این وردپرس عجب چییه ها!! همه نوع افزونه و کد داره ، حالا اگه جوملا یا نیوک بود یه دهم این افزونه ها یا کد هایی که معرفی کردیم رو نداشت. برا همینه که میگم وردپرس بهترینه
    ممنون. همینه دستت درد نکنه عزیز
    Last edited by behnamy01; 20-07-2014 at 16:29.

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

راستی این که میگید کد رو به توابع پیوسته Function.php اضافه کنیم دقیقا به کجاش؟ اولش؟ آخرش؟ به بین دو کد فلانش مثلا؟ از طریق function.php فایلی که توی فایل منیجر هاست هستش ادیت کنمش یا از طریق خود وردپرس؟ اون دفعه که گفتید به قالب اضافه کن منظورتون کجاشه؟ چون این دفعه دیگه میترسم دست بزنم که باز سایت بالا نیاد و خراب شه درضمن تشکر میکنم بابت پاسخگویی

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    در لباس هایم

پيش فرض

خب من میخوام این موضوع دو طرفه باشه دیگه نه یک طرفه، یعنی اونی که یک سطر بعد هستش به پاراگراف بعدی تبدیل بشه و اونی که پاراگراف هستش به سطر بعدی تبدیل بشه تا ساختار همه پست های سایت عوض بشه تا موتورهای جستجو رو بشه یه کوچولو دور زد. فکر میکنم این سوالش یه کم سخت و پیچیدس و توی منابع فارسی نتونیم جواب بگیریم. سوال بعدیم هم اینه که این کدی که دادید روی همه پست ها از اول تا آخر تغییر ایجاد میکنه یا از اینجا به بعد هر چی پست جدید بذاریم؟
    سلام.

برای سوال اولتون باید بگم که همچین کدی فکر نکنم باشه و باید بدید براتون درست کنن. راجع به سوال دومتون هم باید بگم که این کد احتمالا روی تمامی مطالب اثر میکنه.
    Last edited by kian98; 07-03-2014 at 13:48.

8. 2 کاربر از kian98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    در لباس هایم

پيش فرض

راستی این که میگید کد رو به توابع پیوسته Function.php اضافه کنیم دقیقا به کجاش؟ اولش؟ آخرش؟ به بین دو کد فلانش مثلا؟ از طریق function.php فایلی که توی فایل منیجر هاست هستش ادیت کنمش یا از طریق خود وردپرس؟ اون دفعه که گفتید به قالب اضافه کن منظورتون کجاشه؟ چون این دفعه دیگه میترسم دست بزنم که باز سایت بالا نیاد و خراب شه درضمن تشکر میکنم بابت پاسخگویی
    با سلام.
    فایل function.php چیست؟ فایل Functions.php در بیشتر پوسته‌های وردپرس وجود دارد که در آن توسعه دهندگان و طراحان پوسته می‌توانند عملکرد‌های خودشون رو اضافه کنند . این فایل مانند یک افزونه ( پلاگین ) عمل می کند و می‌توان بصورت خودکار در لود اولیه بارگذاری وردپرس ازش استفاده کرد و به وسیله‌ی آن تغییراتی قابل توجه در قالب ایجاد کرد و امکانات پوسته و وردپرس رو افزایش داد .

اگرچه به نظر می رسد بسیاری از پوسته‌ها به این فایل نیاز ندارند ولی با استفاده از این فایل ، قالب شما قدرتمند و دقیق تر عمل می کند ، همچنین شما می توانید از توابع مد نظرتون در داخل این فایل برای هر چیزی که انتخاب می‌کنید استفاده کنید.

شما باید این کد ها رو در بین

کد:
    قرار بدید. هر کجای فایل function.php هم باشه فرقی نمی کنه فقط با سایر کد ها تداخل پیدا نکنه.

10. 2 کاربر از kian98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام یک آموزش در مورد ساخت برگه تگ در وردپرس میدید؟ من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو پیدا کردم ولی اصلا نفهمیدم منظورش از این برگه تک و ابر برچسب چیه! یک مثال میزنید؟
    Last edited by behnamy01; 07-03-2014 at 19:40.

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    در لباس هایم

پيش فرض

سلام یک آموزش در مورد ساخت برگه تگ در وردپرس میدید؟ من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو پیدا کردم ولی اصلا نفهمیدم منظورش از این برگه تک و ابر برچسب چیه! یک مثال میزنید؟
    سلام.

اول بگم ابر برچسب چیه؟

ابر برچسب همون تگ ها هستند با این تفاوت که برای معرفی بهتر و کاملتر وب سایت شما به موتورهای جستجوگر به کار می رند.همچنین تاثیرشون از سایرتگ ها بیشتره.این تگ ها مخصوص خود وب سایت هستند و برای مطلب نمیشه ازشون استفاده کرد.

صفحه ی تگ چیه؟

برای برخی از سایت ها ،برچسب نقش مهمی ایفا می کنند که با قرار دادن ابر برچسب ها در نوارکنار (سایدبار ) کافی به نظر نمی رسد. برچسب ها به یک صفحه کامل و اختصاصی که به اسم Tag Colud نیاز دارند .یکی از راهکارهای بسیار مفید برای ارتقای سئوی سایت و مهربان شدن بیشتر موتورهای جستجو با سایت شما اینه که تمام کلمات کلیدی سایت را به صورت “ابر کلمات کلیدی” یا همون Tags Cloud توی یک صفحه جمع کنید.
    اینطوری موتور جستجو با بررسی اون صفحه، تمام صفحات سایت شما رو که توسط این کلمات کلیدی تگ شده اند به راحتی میتونه ایندکس کنه و سایت شما براش خیلی قابل هضم تر و قابل فهم تر خواهد شد.

اگه بدنبال نمایش تمام اون ابربرچسب ها توی یک صفحه هستید چندتا افزونه می خوام براتون معرفی کنم تا باهاشون ابر برچسب بسازید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این افزونه برچسب ها رو در یک ستون ترتیب می کند. شما می توانید به سادگی با ایجاد یک صفحه برای برچسب های خود وسپس درج کوتاه [get_tags] بپردازید. هنگامی که صفحه برچسب شما ایجاد شد همچنین یک گزینه به صورت خودکار به صفحه ابزارک های شما(Tag Cloud) اضافه می شود.

این افزونه تعداد گزینه های بیشتری پیش روی شما قرار می دهد ،از جمله ایجاد یک صفحه Tag با شورت کد(کد کوتاه) ایجاد می نماید. همچنین شامل تعدادی از تنظیماتی است که به شما اجازه کنترل روی ظاهر تگ ها و برچسب ها را می دهد.

اینم چندتا افزونه دیگه ولی اون دوتا بالایی معروف تر و بهتر هستند.

ایجاد صفحه تگ ، بدون افزونه

خوب در نهایت بدون افزونه نیز می تواند چنین صفحه ای را با یک الگوی خاص ایجاد نمود. این کار به سادگی با جایگزین کردن یک حلقه کد در صفحه قالب خود رخ می دهد(کد زیر) :

کد:

من به طور خلاصه این فرآیند رو از اینجا توضیح می دهیم .

قدم اول –یک صفحه به قالب جدید به اسمی دلخواه مثلا tag.php ایجاد نمایید.
    قدم دوم –سپس کد زیر را در ابتدای فایل tag.php قرار می دهیم .
    توجه: این فایل Tag.php که میگم برای ساختنش یک سند note pad جدید درست کنید فقط یه پسوند php. به آخرش اضافع کنید تا سند php بشه.

کد:

قدم سوم : فایل page.php قالب خودتون رو باز کرده وکل کد رو در ادامه متن فایل tag.php قرار دهید .
    نکته: می توانید از فایل page.php خود یک کپی بگیرید و اسمش را به tag .php تغییر نام دهید و سپس کد بالا رو در ابتدای صفحه قرار دهید.
    قدم چهارم : کد حلقه زیر را به جای کد جایگزین نمایید :

به جای کد

کد:
    زیر را جایگزین نمایید.

کد:

نکته : فراخوان حلقه برای قالب های مختلف ممکن است متفاوت باشد .
    به تصویر زیر توجه نمایید تا موضوع روشن تر شود.

template-for-tag-cloud

قدم پنجم :به صفحه مدیریت خود بازگردید و در یک برگه اضافه نمایید، سپس در قسمت سمت چپ در قسمت قالب صفحات برگه مشاهده می نمایید که اسمی مانند Tag Page اضافه شده است.
    ( برای هر بچسب لازم نیست به این صفحه بیایید و برچسب اضافه نمایید. این صفحه توسط برچسب هایی که در پست ها اضافه می کنیدبه صورت خودکار به صفحه اضافه می شود.)
    نکته : اول اینکه شاید قالب شما دارای کد <?php the_content(__(”)); ?> نباشد ، پس از اگر با زبان php آشنایی ندارید ، شاید برای شما مشکل باشد که کد را در کجا قرار دهید.پس اگر دوست ندارید که از افزونه استفاده نمایید ، با کمی سعی و خطا کد رو در محل خودش قرار می دهد .

مثال بیشتر :

کد:
    سپس از اضافه کردن کد به page.php و تغییر نام به tag.php :

کد:
    کار تمام شد ،کافی است برگه ایجاد شده را مشاهده نماییدو از این پس سئو خوب و ایندکس شدن برچسب ها را در گوگل مشاهده نمایید

به صفحه زیر به اصطلاح سوئیت گوگل نیز می گویند

Last edited by kian98; 08-03-2014 at 16:04.

13. این کاربر از kian98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali 2990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    کره ی زمین

پيش فرض

سلام 2 تا سوال دارم سایت های معروف مثل دانلودها که با وردپرس کار میکنن قالب هاشون رو برنامه نویسی میکنن یا با برنامه های بدون نیاز به برنامه نویسی مثل ارتیستر می سازن؟
    قالب های رایگانی که تو اینترنت برای وردپرس هستن چجوری میشه توشون تغییرات ایجاد کرد(منطورم شخصی سازی هست)البته بدون برنامه نویسی؟

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    در لباس هایم

پيش فرض

باسلام خدمت شما.

سایت هایی مثل سایت دانلودها با نرم افزارهای پیشرفته و پر قدرتی مانند فرانت پیج یا ماکرومدیا دریم ور قالب هاشون رو طراحی میکنن.بعضی هاشون هم خودشون دستی کدنویسی می کنن. قالب های رایگانی هم که توی اینترنت هست را فقط باید به صورت کدنویسی شخصی سازی کرد و بدون کدنویسی نمیشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •