تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 18 اولاول ... 28910111213141516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 172

نام تاپيک: کدام کنسول برای من بهتره؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

اکانت ژاپن باید پرایمری بشه تا بتونی از پلاسش روی اکانت اصلیت استفاده کنی
    کلا هر اکانتی پرایمری بشه میشه از بازی ها و پلاس هاش رو اکانت اصلیت استفاده کرد
    قیمت شارژ بستگی به بازی که میخری داره اگر ۶۰ دلاری میخوای یک ۵۰ با یک ۱۰ بخر
    وقتی اکانتت رو میفروشی به طرف در واقع یوز و پس ورد رو میدی ،طرف وقتی اینا رو زد توی کنسولش وارد اکانتت میشه و ایکون بازی توی لایبراری میاد روش که کلیک کنه شروع میکنه به دانلود و پس از دانلود میتونه بازی کنه
    حالا اگر طرف دوستت باشه میتونی دیتا ها رو بهش بدی که دیگه دانلود نکنه

پروفشنال omidbooter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    در میان عوام زده ها

پيش فرض

اها فهمیدم .پرایمری هست اکانتم
    اما نکته اخر همون که دیتا به دوستم میدم بازم باید با اکانت خریداری شده لاگین بشه؟پس همیشه نیاز هست برای بازی کردن بازی های دیجیتالی نت وصل شی اولش چک کنه؟
    بعد دیگه نیاز نیست نت قطع شه مشکلی نیست؟

الان میخوام شارج کنم و باهاش بازی اردر یا جی تی ا بگیرم.
    کدوم گرافیکش بهتره؟
    خب 50 دلاری قیمتش حدود 175 هست که قیمتش همون قیمت دیسک هست تازه دانلودم داره.اما اگه 2 نفری بخوایم استفاده کنیم همزمان هم میشه و پولشم تقسیم بر 2 میشه که به صرفه تره درسته؟
    خب پس بازی از فروشنده بخرم که به یکی دیگم فروخته باید نصف قیمت باشه اره؟؟

اونم فهمیدم ییوزر پس اکانتو میددم طرف باهاش لاگین شه بعد با اکانت چون بازیو خریدم میتونه دانلودش کنه که گفتی محدودیت دانلود نداره درسته؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

بله بازی دیجیتالی حداقل بک بار باید ب نت وصل شی
    اگر ظزفیت ۳ رو بدی ب دوستت باید همیشه وصل باشه ظرفبت ۲ فقط هنگام نصب بازی نیاز هست
    اردر گرافیکش بالاتر ولی گیم پلی کوتاهی داره ۶ ساعتع ولی جی تی ای خداقل ۳۰ ساعت گیم پلی داره
    ار فروشنده بخری ظرفیت ۲ ۱۱۰ تومنه ظرفیت ۳ ۶۰ تومن ظرقیت ۱ ۳۰ تومن
    محدودتی در دانلود و فروش اکانت نیست شما میتونی بی نهایت بار یک اکانت رو بفروشی
    ماشالله مگه چقدر بازی میکنی در طول روز اونای که خریدی تموم کن تا بعد
    من یک اکانت دارم اردر و فار کرای و تمام دی ال سی های داریو کلاپ توش هست فک کنم تا ۱ تیر تمومشون کنم اگه عجله نداری صبر کن من تموم کردم اونو بهت بدم قیمتش مناسبه ۱۰۰ خریدم دس دو از یک نفر

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    در میان عوام زده ها

پيش فرض

سلام.نه عجله ندارم اتفاقا از یکی مثل تو بگیرم بهتره.قیمتشم خوبه دمت گرم.ولی بشین زودتر تمومش کن دیگه
    .این سایتا که زدن فروش دیتای بازی ها چجوریه؟
    یعنی دیتا بازی دیجیتالی رو دانلود کرده و روی dvd ریخته بعد میفرسته برام؟
    بعد باید نصب کنم همین؟ بعد این ظرفیت چند میشه؟
    اکانت بازی جی تی ا , .. از کجا تهییه کنم?.ظرفیت 2 هم قیمتش خوبه و امکاناتش که بازی میاد رو اکانت خودمو بعد میشه فروخت.
    در مورد بازی هم بیشتر میخوام الان بازی گرافیک بالا بگیرم ببینم کنسول وقتی بهش فشار بیاد چطور کار میکنه
    حیف نرم افزار نصب نمیشه روش یا من شاید نمیدونم/میشه نرم افزار نصب کرد؟پسوند خاصی داره؟نرم افزاراش چیا هست؟زیاده؟
    من سیستم هم که عوض میکنم اولش تست های سنگین قطعات میگیرم فشار میارم ببینم چطوریه.
    اخه علاقم قطعات هست هر چی دستم بیاد اول دقیق تست میکنم
    کارت گرافیکمو که msi هست با اینکه کولینگ قوی توین فروز2 داره و دماش خیلی پایین هست با تست ها دماش که تو بازی های کرایسیس نهایت به 55 میرسید به 85 رسوندم دستمو میزاشتم رو کارت میسوخت کامل میچسبید بهش
    این کنسول هم باید از تستهای من عبور کنخ

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

اونا فقط دیتا هستند و باید اکانت بخزی
    یعنی بدرد کسی میخورن که نمیخواد دانلود کنه
    الان تمام سایت های بازی رو بستن نمیدونم چرا؟؟؟
    من از یکی میخرم که خیلی مورد اعتماد هست ببینم اگه پیداش کردم پ خ میدم
    هنوز زوده بازی بیاد که از ۱۰۰ درصد کنسول کار بکشه باید اخرای نسل منتطر این بازی بود حدود ۶ سال دیگه

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    در میان عوام زده ها

پيش فرض

دمت گرم اگه مورد اعتماد هست خب حتما بگو بازی بگیرم ازش.مرسی بازم
    خبر این و هم اکانت خودتو هم بده حجت جان.
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام...یه سوال داشتم .اگه دوستان زحمت بکشن راهنمایی کنن ممنون میشم-یه پسر ۸ساله دارم که میخوام براش کنسول بازی بگیرم.زیاد هم تو این مقوله وارد نیستم.حالا نمیدونم براش تبلت بگیرم یا کنسول یا چه نوع و مدلی بگیرم ....؟؟ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    در میان عوام زده ها

پيش فرض

سلام...یه سوال داشتم .اگه دوستان زحمت بکشن راهنمایی کنن ممنون میشم-یه پسر ۸ساله دارم که میخوام براش کنسول بازی بگیرم.زیاد هم تو این مقوله وارد نیستم.حالا نمیدونم براش تبلت بگیرم یا کنسول یا چه نوع و مدلی بگیرم ....؟؟ممنون
    سلام.والا تبلت یه کارایی داره و کنسول یجور کارایی
    تبلت تقریبا کامپیوتر کوچک هست که البته خیلی ضعیفتره اما واسه اینکه متوجه شین میگم که کارایی های زیادی از جمله اینترنت بازی فیلم نرم افزار و...
    اما برای بازی فقط بخواین به چند دلیل کنسول بهتره
    چون کار باهاش راحتره و بازی رو دیسکشو میزاری و بازی میکنی اما تبلت بعضی بازی ها مراحل نصب سخت دارن که اگه وارد نیستین مشکل بر میخورین
    بعضی بازیهاشم فقط با اینترنت هست
    و البته بازی تو کنسول کیفیت بیشتری داره .
    کنسول بگیرید و به نظر من اگه پسرتون زیاد از کنسولها سر در نمیاره و براش مهم نیست هزینه هم نمیخواین بکنید یک کنسول playstation2 که مخففشps2 هست بگیرید قیمت مناسب.
    اگه هم کیفیت بیشتر میخواین playstation 3 که همون ps3 هست بگیرید بازیهاش با کیفیت تره و جدیدتره نسبتا

قیمتps3 حدود 900 هست البته قیمت دقیق ندارم و البته مدلهای مختلف داره شما مدل اسلیم بگیرید که جدیدتره و مصرفش کمتره.ps3 کپی خور هم شده که شما عین کامپیوتر میتونید بازیها رو رو هاردش بریزید و دیسک هاشم قیمتش نسبت به کنسول های جدید خیلی ارزون تره و راحت تهیه میشه
    تتبلت هم یهی خوبیهایی داره مثلا همراهه و نیاز به تلویزیون برای بازی نداره و کارهای دیگه هم میمشه کرد باهاش

بستگی به کارایی شما داره بازم

هرکدوم انتخاب کردین بگید تا راهنمایی بیشتری کنیم برای خرید
    Last edited by omidbooter; 07-06-2015 at 18:01.

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من این چند صفحه رو خوندم اما نفهمیدم یه چیزایی رو

کلا برای بازی کردن و فروختن یه بازی مثه Gta-v چقدر باید هزینه کرد ؟
    بازی رو حتما باید تموم کنی که بفرشیش؟ اگه بازی رو بفروشی٬ دیگه نمیتونی بازیش کنی و باید دوباره اکانت اون بازیو بخری یا اینکه بازی تا ابد توی سیستمت میمونه و میتونی بازم بازیش کنی ؟
    من کلا گیج شدم
    من فقط یه اکانت میخام که بدون مشکل بتونم یه بازی رو بخرم و بعدا ازم بخرنش یا با یه بازی دیگه تعویض کنم

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

اگه بخواي دسيكش رو بخري الان دس دو ١٤٠ هست ميتون الان بخري دو سه هفته دگه بفروشيش نهايت ١٠تومن ضرر ميكني روش
    در مورد اكانت و ديسك شما هر موقع كه بخواي ميتوني بفروشيش ميتوني اصلا بازي نكني يا ده سال نگهش داري ولي اگه فروختي ديگه نميتوني بازي كني چه اكانت چ ديسك ! البته واقع گرايانه نگاه كنيم بعد از تموم كردن يك بازي اگه اهل انلاين بازي كردنش نباشي ديگه نيازي به نگه داري بازي نيست !
    قيمت بازي هاي شرينگي صفحات پيش گفتم اين بازي ها رو ميشه پس از خريد دو باره فروخت
    گروه هاي خريد و فروش زيادي در واتس أب وايبر و ... هست كه خيلي از اين بازي ها را خريد و فروش ميكنند
    خريد و فروش ديسك دس دو هم خوبه درد سر هاي انتقال ديتا و ....رو نداره ولي بازي ها جديد خيلي افت قيمت. ميخورن

11. 2 کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •