چطور میتونم وقتی ماشینم توی شیب خیابون میفته.Tilt آن تغییر کنید؟؟
چطور میتونم وقتی ماشینم توی شیب خیابون میفته.Tilt آن تغییر کنید؟؟
سلام لطفا کمک کنید !!!!!!!!!!!
من یک کد می خواهم که بازيكن هرگاه به در exit رسید و کلید spase را زد مرحله به پايان برسد اگر کسی بلد هست کدش را بذاره خيلي ممنون
خوب عزيز جان وقتي exe نميسازه يعني دمو هست ديگه!
حالا چرا شما 5 تومن براش پول دادين نميدونم. ميتونستيد از سايتش دانلود كنيد.
مصطفی جان
یعنی اصلش رو از سایت بگیرم؟!!! خوب رایگان که نمی شه
مثل همه نرم افزارهای دیگه شما باید نسخه دمو رو از سایت دانولد کنید و کرکش رو از سایتهای مختلف بگردید و پیدا کنید. البته در مورد این برنامه یه کمی فرق داره یعنی شما دمو رو دانلود میکنید و باید چند وقت منتظر کرک شدن اون بمونید و وقتی که کرک اون بیاد نسخه جدید توسط سایت عرضه شده که کرکش هنوز نیومده. مثلا من الان کرک 7.04 رو دارم ولی خود برنامه دمو رو پیدا نمیکنم و رو سایتش هم فقط 7,05 هست و باید همین 7,05 رو دانلود کنم و منتظر بمونم تا کرکش بیاد.
ولی در هر صورت نباید 5 هزار تومن برنامه دمو رو بیان بفروشن. اگه حتی نسخه قدیمی تر به همراه کرک بود باز خوب بود ولی این خیلی نامردیه!
بسم الله الرحمن الرحیم
کسی می دونه اگر بخوایم از استودیو مکس یک شی رو با ماتربالش وارد بر نرم افزار 3dgamestudio کنیم چی باید بکنیم؟
یا اینکه یک شی با انیمیشنش رو بخوایم وارد بر مکس کنیم چی باید کرد؟
سلام بر همگی من تازه عضو شدم و می خوام که اگر لطف کنید چند تا آموزش فارسی با فرمت pdf برام بذارید.mer30
سلام نرم افزار 3D Game Studio اون 38 مگا بایتی پسورد داره لطفا پسورد بگویید ممنون.
خوب ما که نمی دونیم شما از کجا دانلود کریدن از هرجا دان کرین پس ورد هم باید ازاونجا بگیرین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)