دوست عزيز بايد حدمتت عرض كنم كه هيچ كدوم از اين كارتها ار دايركست 9 ساپورت نميكنند.نوشته شده توسط mojtaba-p30
دوست عزيز بايد حدمتت عرض كنم كه هيچ كدوم از اين كارتها ار دايركست 9 ساپورت نميكنند.نوشته شده توسط mojtaba-p30
7800 GTX رو من تو سایت لامرد دیدم انگکاری اومده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت 653 هزار تومن آدم مگه مس کرده باشه اینقد پول بده به این بجاش میره Radeon x800 xl 512 mb رو میخره 500 تومن
سلام
هري جان ! اين حرفا رو نزن . علاقه منداني هميشه هستن كه عاشق تكنولوژي جديد بوده يا كارهايي براي اين نوع كارتهاي گرافيك دارن . فقط كه بازي نيست . اگر همايش ليدتك را ميديدي كارتهايي معرفي شد كه بالاي يك ميليون و دويست قيمت داشت و خود كارت داراي پردازنده اي معادل 2.5 اتلون روي آنها بود با 1024 مگ رم .
gilopa عزيز ميشه درباره مدلهلي aopen هم يه توضيحي
بدي راستش من يه 6600 gt با 3 سال گارانتي آواژنگ به
قيمت 197 تومان خريدم ازش راضي هم هستم اما يه
توضيح هم بدي ما خوشحال ميشيم
چجوري ميشه فهميد از كدوم كارت گرافيكي استفاده ميكنيم؟
Gilopa جان امروز نگاه كردم ديدم اين مدل كارتها البته در اين سري ورژن جديد كه ما در فروشگاه داريم directx 9.0 هم ساپورت مي كنند. مثل همين كارت Ati 9200دوست عزيز بايد حدمتت عرض كنم كه هيچ كدوم از اين كارتها ار دايركست 9 ساپورت نميكنند
عزيز شما كافي هست يه مقدار وقت بذاري و اين تاپيك رو كامل بخوني. golipa جان وقت زيادي گذاشته براي مقالات اين تاپيك. پس قبل از سوال لطفا مطالعه كنيد...نوشته شده توسط Realamd
دوست خوبم يك بيشتر توضيح ميدي.نوشته شده توسط Roozedidar
ممنون ميشم.چون تا آخرين ساختشون از dirext8 ساپورت ميكردند.:arrow:
Gilopa جان نميدونم منظور شما از توضيح بيشتر چي هست ولي من همه كارت گرافيك ها رو يه ديد زدم و ديدم اون نسخه هايي كه شما فرموده بوديد كه ساپورت نمي كنند روي باكشون نوشته دايركت ايكس 9 رو ساپورت مي كنه. به هر حال اين كارت ها رو ما جديدا آورديم شايد اين سري جديد به اين صورت هست...
آهان.اون كه هيچي .نوشته شده توسط Roozedidar
روي جعبه مينويسه ساپورت ميكنه باور نكن .آخرين ساپورت اين كارتها از 8.1 هستش .و دايركست 9 فقط كوچكترين امكاناتش ساپورت ميشه.يعني از كمترين حددايركست 9 استفاده ميشه كه اونم بدرد نميخوره و تاثير زيادي تو پردازش هاي گرافيكي نداره.
در ضمن برد كارتها رو هم اگه ميشه لطف كن.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)