تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 80 اولاول ... 289101112131415162262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 796

نام تاپيک: کلوپ Hp سری Probook مدل 450

پروفشنال New-P30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

1

لنوو Z510 با کانفیگ i5 4200M - 6DDR3 - 1GB HDD - VGA 2GB 740

با گارانتی سازگار/مادیران/سریر یا 2 سال گارانتی هماهنگ+بیمه نامه بدنه بیمه ایران بین 2 میلیون تا 2 میلیون و 50 هزار تومن!

همانند! HP 450 هم صفحه نمایش مات و البته کیبورد واقعاً عالی به همراه نور پس زمینه و..!

یعنی 200 هزار تومن بیشتر ارزش این سخت افزار رو نداره!؟؟ سرچ کنید ببینید لپتاپ هایی با این سخت افزار چه قیمتی اند!

من چند ماه پیش برای یکی از اقوام 4540s گرفتم واقعاً عالیه و مطمئناً 450 هم عالی هست

ولی این Z510 جای بحث نمی گذارد! لامصب!

ضمن تشکر!

2. 2 کاربر از New-P30world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

لنوو Z510 با کانفیگ i5 4200M - 6DDR3 - 1GB HDD - VGA 2GB 740

با گارانتی سازگار/مادیران/سریر یا 2 سال گارانتی هماهنگ+بیمه نامه بدنه بیمه ایران بین 2 میلیون تا 2 میلیون و 50 هزار تومن!

همانند! HP 450 هم صفحه نمایش مات و البته کیبورد واقعاً عالی به همراه نور پس زمینه و..!

یعنی 200 هزار تومن بیشتر ارزش این سخت افزار رو نداره!؟؟ سرچ کنید ببینید لپتاپ هایی با این سخت افزار چه قیمتی اند!

من چند ماه پیش برای یکی از اقوام 4540s گرفتم واقعاً عالیه و مطمئناً 450 هم عالی هست

ولی این Z510 جای بحث نمی گذارد! لامصب!

ضمن تشکر!
    داش دمت گرم دیگه همین 200 تومن 200 تونم روی هم جمع میشه میشه چند میلیون دیگه آخه
    همینطوری 200-200 برو بالا برس به Y510
    البته این قیمتی که شما دادی لا اقل بیش از 300 هزارتومان فرقشه با Hp Probook 450
    بظر شما 300 تومن کم پولیه ؟

4. 2 کاربر از oOomid.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011

1

داش دمت گرم دیگه همین 200 تومن 200 تونم روی هم جمع میشه میشه چند میلیون دیگه آخه همینطوری 200-200 برو بالا برس به Y510 البته این قیمتی که شما دادی لا اقل بیش از 300 هزارتومان فرقشه با Hp Probook 450 بظر شما 300 تومن کم پولیه ؟
    به نظرم الان بهترین قیمت البته رنگ نوک مدادی ( واسه کمتر لک و لوک شدن بهتره! ) با گارانتی 2ساله هماهنگ 2.030.000 هست

من خودم الان یک و نیم ، یک و شیصد بیشتر ندارم! و الباقی رو! دارم قرض میگیرم که پولم بهش برسه!!

چون واسه کار میخوامش رای منو نسبت 450 زد! چون این cpu واقعاً در دراز مدت رو قبض برق (حداقل برای من) خودشو نشون میده

حالا شاید بگید خیلی محسوسه این مصرف اندک یا بهینه مصرف کردن انرژی در cpuهای نسل چهارمی و...

مسلمانان! از 9،8 صبح تا حداقل 12،11:30 شب مشغولم و باید به برق باشه! _ کلا ً بگذریم نه!

در کل کسی تا 2میلیون میخواد هزینه کنه و کمی هم مسه من میخواد آینده نگری!! کنه Z510 انتخاب مناسبی هست

نا گفته نماند طریقه استفاده از لپتاپ هم شرطه چون ممکنه Z510 بگیرن و بترکوننش! بعد بگن کیفیتش از 450 پائینتره و...!

ضمن تشکر!

6. 2 کاربر از New-P30world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

به نظرم الان بهترین قیمت البته رنگ نوک مدادی ( واسه کمتر لک و لوک شدن بهتره! ) با گارانتی 2ساله هماهنگ 2.030.000 هست

من خودم الان یک و نیم ، یک و شیصد بیشتر ندارم! و الباقی رو! دارم قرض میگیرم که پولم بهش برسه!!

چون واسه کار میخوامش رای منو نسبت 450 زد! چون این cpu واقعاً در دراز مدت رو قبض برق (حداقل برای من) خودشو نشون میده

حالا شاید بگید خیلی محسوسه این مصرف اندک یا بهینه مصرف کردن انرژی در cpuهای نسل چهارمی و...

مسلمانان! از 9،8 صبح تا حداقل 12،11:30 شب مشغولم و باید به برق باشه! _ کلا ً بگذریم نه!

در کل کسی تا 2میلیون میخواد هزینه کنه و کمی هم مسه من میخواد آینده نگری!! کنه Z510 انتخاب مناسبی هست

نا گفته نماند طریقه استفاده از لپتاپ هم شرطه چون ممکنه Z510 بگیرن و بترکوننش! بعد بگن کیفیتش از 450 پائینتره و...!

ضمن تشکر!
    وقتی z510 کنتراست و وضوح خوبی نداره

حالا هر نوع cpu , ram ,....میخاد داشته باشه ...بنظر شما می ارزه؟

8. این کاربر از hamidcivil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011

1

وقتی z510 کنتراست و وضوح خوبی نداره حالا هر نوع cpu , ram ,....میخاد داشته باشه ...بنظر شما می ارزه؟
    نه هر نوع cpu , ram ,....که میخاد داشته باشه ...بنظر من نمی ارزد!

من قبلا Z500 رو حداقل بخاطر صفحه نمایش براقش نپسندیدم و در نهایت 4540s رو برای اقوام تهیه کردم

وقتی Z510 همانند! 4540s و 450 صفحه نمایش مات استاندارد با دقت 1366x768 گذاشت! چشمم رو گرفت و رفتم سراغ کانفیگش

که در کمال تعجب دیدم برعکس خیلی از لپتاپ ها که cpu 4200U هست تو این مدل cpu 4200M استاندارد کار شده

بعد هم داستان همیشگی: در کل بازی ها با کارت جی فورس بهتر اجرا میشن!!

من گیمر نیستم، گه گاه! افتر افکتی می زنیم! ولی خب گرافیک 740 آدمو وسوسه می کنه کمی برای گیم وقت بزاره!!

شما تاکید روی کنتراست و وضوح داشتید ، آیا 450 کنتراست و وضوح تصویر بالاتری داره ؟

امیدوارم فول اچ دی Z510 هم وارد کنن که خوشبحال متقاضیان خواهد شد..

10. این کاربر از New-P30world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kaivanika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اتاقم

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

13. این کاربر از oOomid.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه m_y_68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

امید جان الان داشتم درایورا رو دانلود میکردم، واسه وایرلس کدوم درایور رو دانلود کردی؟ mediatek یا athrous ؟
    درضمن این برچسب لینوکس که کنار برچسب core i5 هست یعنی چی؟

Sent from my LG-E455 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

امید جان الان داشتم درایورا رو دانلود میکردم، واسه وایرلس کدوم درایور رو دانلود کردی؟ mediatek یا athrous ؟
    درضمن این برچسب لینوکس که کنار برچسب core i5 هست یعنی چی؟

والا من همون اولش که گرفتمش روش لینوکس نصب بود ( این برچسب هم برای همونه ) چند تا درایو هم خودش روش ساخته بود برای لینوکس ریکاوری و اینطور چیزها ساخته بودش همشو از بیخ و بن پاکشون کردم
    بعدش روش ویندوز 8.1 نصبیدم وایرلسم کار میکرد و سالم بود اما باز گفتم کار از محکم کاری عیب نمیکنه چون نمیدونستم کدوم رو باید بگیرم مجبور شدم همشو دان کنم
    سعی کن همه درایور ها رو از همون صفحه دانلود درایورهای سایت اچ پی دانلود کنی فقط درایور گرافیک AMD رو از اونجا نگیر جون ورژنش قدیمی تره الان جدیدترش اومده

داره خودمونی میشه m_y_68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من که اصلا نزاشتم لپتاپ روشن بشه ! همون اول ۸.۱ نصبیدم،
    یعنی همه درایورای وایرلس رو نصب کنم !!!!!!
    وایرلس من ماله همسایه ها رو مبشناسه الان ولی ماله خودمو نه !
    گرافیک رو هم از سایت خود amd ورژن 13.12 رو گرفتم،
    راستی نمیشه کاری کرد کلا همیشه گرافیک amd فعال باشه ؟ اینتل غیر فعال بشه،

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •