دوستان از فون پد راضی هستن می شه یکی دوتا عکسی که با دوربینش گرفتید بدون تغییر سایز آپ کنید تا کیفیت دوربینشو ببینم آیا پیشنهاد خرید می دین؟
بچه ها من بین لومیا 920 و این موندم درسته کلا داستانشون فرق داره اما بینشون نمی دونم کدومو انتخاب کنم
دوستان از فون پد راضی هستن می شه یکی دوتا عکسی که با دوربینش گرفتید بدون تغییر سایز آپ کنید تا کیفیت دوربینشو ببینم آیا پیشنهاد خرید می دین؟
بچه ها من بین لومیا 920 و این موندم درسته کلا داستانشون فرق داره اما بینشون نمی دونم کدومو انتخاب کنم
این لینک را ببین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون امیر جان
دوستان یه مشکلی برایم پیش آمده. تبلت به طور ناگهانی قاطی کرده. دایم و بطور خود به خود قفل میشه. ریست فکتوری هم کردم باز فایده نکرد.
حتما از رام پیشفرضشه با گارانتی تماس گرفته اید؟
این رام پیشفرض چیه؟!
هنوز با گارانتی تماس نگرفتم.
فکر میکنید با فلش کردن مشکلش حل میشه؟
با فلش کردن مشکلی برای گارانتی پیش نمیاد؟
دوست عزیز اگه از من میشنوید باگارانتی تماس بگیرید
سلام دوستان
با این تبلت میشه تماس صوتی و پیامک فرستاد؟یا فقط برای اینترنته؟؟
من 8 گیگ این دستگاه رو دارم 3 تا بازی ریختم پر شد دیگه جا نداره
با اینکه رم 32 گیگ انداختم ولی بازی ها رو اون بخش Data رو حتما باید بریزیم توی حافظه داخلی تو فولدر Android
خواستم بدونم راهی نیست بشه مسیرش رو عوض کرد و انتقالش داد روی مموری کارت که حافظه داخلی خالی بشه ؟
اگر این تبلت روت بشه امکانش هست هر دیتایی را انتقال بدی به مموری کارت ولی تا بحال کسی نتونسته روتش بکنه پس فعلا باید با همین بسازی
البته کسانی که مدل 8 گیگ خریدند باید خوشحال باشند که اکثر بازیهای کرک شده دیتای obb دارند و براحتی منتقل میشن و گرنه با 4 گیگ ظرفیت خالی دو تا بازی جسابی هم به زور میشد نصب کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)