تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 14 اولاول ... 2891011121314 آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 135

نام تاپيک: بایگانی پست های مفید زیرشاخه فوتبال داخلی | آوریل 2014

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

در اینکه تو این بازی تدارکاتی و روی گل اول داوری کاملا مقصر بود شکی نیست همچنین گلهای مشابه این رو تو بازی ملی( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) یا بوندسلیگا کم نخورده!(و همونطور که قبلا گفتم تیم باشگاهیش خیلی موثره)اما بازم سطح لیگ و تمریناتش بالاتر از سایر دروازه بان های ماست این نقطه ضعف(واکنش سریع/شوت گیری) میتونه تا حدی برطرف بشه همونطور که مثلا رحمتی رو خروج هاش ضعف داره و این هیچ ارتباطی با کیروش نداره هر بازیکنی یه ضعفی داره و میتونه تو زمین اشتباه بکنه ... چیزی که خیلی واضحه اینه که مشخص بود با اولین نمایش ضعیف داوری هجمه ها و فشار برای بازگشت رحمتی از طرف رسانه و یا بعضی هواداران شروع میشه پس زیاد تعجب نکنید! باید ببینیم کیروش سر تصمیمیش هست یا نه تسلیم میشه و گل و شیرینی و کدخدا

بگذریم حالا دوستانی که از ضعف بازی ایران مقابل گینه فقط دروازه رو دیدن توجه بکنن که بزرگترین دروازه بان ها هم مقابل مسی به زانو در میان ! مسی وقتی ناکام بوده که خط دفاعی یا بهتر بگیم دفاع تیمی حریف فوق العاده عمل کرده!کسی چیزی از ضعف مدافعین و هافبکهای ما تو دفاع نمیگه اگه به مسی یا بازیکنان بزرگ دیگه چنان فرصت شوت زنی بدیم اونها ضربه هایی میزنن که هیچ دروازه بانی نمیتونه مهارش کنه!

ضمن اینکه از اونور بوم هم لازم نیست بیفتیم کیروش با تجربه و بزرگ و حرفه ای درست ولی چیزی که ما رو به جام جهانی برد و شبیه معجزه بود بیشتر خوش شانسی و اشتباهات حریفان و داوری بود!میگن عزیزان 3 بازی آخر گل نخوردیم پس کار کیروش درست بوده نمیگن چند تا توپ به تیر خورد چند تا موقعیت خطرناک بود و از روی خط جمع کردیم یا چند تا پنالتی برای حریفان گرفته نشد ...

خلاصه اینکه هر بازیکنی روز خوب و بد داره رحمتی تو مقدماتی خیلی بازی ها خوب بود و امتیاز گرفت برامون و یه بازی مقابل لبنان هم اون گل رو خورد!از طرفی تعارف هم نداریم تا اینجا داوری اون دروازه بان مطمئنی که میخواستیم نبوده باید فرصت داد با خط دفاع بیشتر هماهنگ بشه ...

عملکرد تیم ملی در سال 92؛ 7 پیروزی و صعود به جام جهانی و جام ملت‌های آسیا‎

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ تیم ملی ایران در سال جاری 10 بازی رسمی انجام داد که 7 برد و یک تساوی و 2 شکست بدست آورد. تیم ملی کار خود را از روز 6 فروردین با تساوی 1-1 مقابل کویت در مقدماتی جام ملت های آسیا آغاز کرد و سپس در یک بازی دوستانه 3-1 به عمان باخت. ملی پوشان در 3 بازی بعدی مقابل قطر (1- صفر)، لبنان (4- صفر) و کره جنوبی (1- صفر) در مقدماتی جام جهانی پیروز شده و به جام جهانی صعود کردند. تیم ملی سپس کار خود در مقدماتی جام ملت های آسیا را ادامه داد و مقابل تایلند (2-1)، تایلند (3- صفر)، لبنان (4-1) و کویت (3-2) چهار برد متوالی بدست آورد و صعود خود به جام ملت های آسیا را قطعی کرد. آخرین بازی تیم ملی در سال 92 نیز یک بازی دوستانه مقابل گینه بود که با شکست 2-1 تیم ملی به پایان رسید.
    تیم ملی در سال 92 شش بازی در خارج از خانه و 4 بازی را در خانه برگزار کرد. کویت، مسقط، دوحه، اولسان، بیروت و بانکوک میزبان تیم ملی در این سال بودند. 3 بازی خانگی در آزادی و یک بازی نیز در کرج برگزار شد. رضا قوچان نژاد با 7 گل زده بهترین گلزن تیم ملی در سال 1392 لقب گرفت.
    کپی شده از تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by pcforlife; 01-04-2014 at 13:11. دليل: اضافه کردن آدرس اصلی پست ارسالی

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نمیشه گفت مشکل تیم دانیال داوریه اما نمیشه اشتباهاتشم نادیده گرفت. مقایسه کنیم میبینیم رحمان احمدی خداییش بهتر بوده. بازی با کره، توی اون بازی حساس چه سیوایی داشت! داوری بازی با لبنانم خوب نبود. شاید گذاشتن داوری به عنوان دروازبان دوم کار درستتری باشه. هممون هم میدونیم چه حمله آرژانتین چه بوسنی چه نیجریه حتما از دفاع ما عبورخواهند کرد. پس نقش دروازبان واسه ما خیلی حساسه.
    دوست عزیز دفاع و جلوگیری از گل زدن حریف یک کار تیمیه و تو فوتبال امروز از خط حمله و با پرس, یار و جا گیری و تاکتیکهای متفاوت دفاعی و مشارکت همه بازیکنان شکل میگیره اینکه شما تا محوطه جریمه بازیکن حریف رو آزاد بذاری بعد انتظار داشته باشی یک سوپر دروازه بان همه تک به تک ها و شوتها رو بگیره (اون هم مثلا مقابل مسی و ژکو و ...!!) فانتزی کارتون فوتبالیست هاست! بی شک داوری ضعف هایی داره و بی شک تیم باشگاهی فعلیش(ضعیف و قعر نشین) تو تشدید یا عدم رفعش موثر هست

محتوای مخفی: محتوای خفن 
    دقیقا این موارد از نظر من مواردی هست که هیچ ارزشی نداره
    در مورد فوتبال عقیده من اینه که چیزی که باقی میمونه و مهمه نتیجس
    5 سال دیگه یا 10 سال دیگه خوش شانسی هاو اشتباهات داوری وجود نداره همه از تیم کی روش به عنوان تیمی که به جام جهانی رسیده یاد میکنن مثل تیم برانکو و اون موقع هم همه میگن این تیمی بود که با دو رگه ها و دفاع خوب (2 گل در 8 بازی) صعود کرد نه کسی از توپ هایی که به دیرک خورده یاد میکنه و نه اصلا اهمیتی داره که یادش باشه
    اگه بخواهیم اگر و اما ها رو وارد کنیم که اگه اون توپ به تیر نمیخورد یا اون صحنه پنالتی میشد هیچ نتیجه ای از بحث در نمیاد چون هیچکس نمیتونه حدس بزنه چه نتیجه ای در نهایت به وجود میومد
    شما نتیجه گرا هستی پس درسته؟باخت خانگی 2-1 مقابل تیم گینه رو تسلیت میگم

حافظه تاریخی ایرانی ها خیلی خیلی خیلی ضعیفه کاملا موافقم کسی یادش نمیمونه (یا کلا هوادار تیم پیروز) ولی این دلیل بر انکار واقعیت نیست!مثلا تیم ملی مقابل ژاپن چطور بازی کرد و به جام جهانی رفت مقابل کره و ازبکستان و لبنان هم چطور بازی کرد و به جام جهانی رفت نه اتفاقا ما با اقتدار! و تیم اول گروه صعود کردیم به جام جهانی این دوره پس نسبت به تیم 98 و 06 خیلی هم این تیم بهتره ! منطق قوی داره نخیر عزیز جان بحث بازی خوب یا نتیجه گرفتن نیست!بحث اینه که شما داری کیروش و تیم فعلی رو بیش از حد بزرگ میکنی ! همونطور که 98 استرالیا 10 برابر ما موقعیت گل داشت عابدزاده درخشید و شانس هم اوردیم کسی اینا رو یادش نمیمونه آمار واقعی اما و اگر نیست اشتباهات داوری هم اما و اگر نیست از بین 98 2006 و 2014 تیم 2014 ضعیفترین تیم ماست که به جام جهانی صعود کرده موافق نیستید؟

و این فقط حرف من نیست نتایج نظرسنجی همین تاپیک نمونه آماری خوبیه من نمیگم شانس مطلق شما هم نگید برنامه و کیفیت فنی مطلق!!...

داور بازی رفت ازبکستان گلشون رو میگرفت (حداقل 2 امتیاز) بازی رفت مقابل کره رحمتی و تیر دروازه نمیدرخشیدن (حداقل 2 امتیاز) بازی با قطر تک به تک اوایل بازی گل میشد یا پنالتی شجاعی گرفته میشد (حداقل 2 امتیاز) بازی برگشت با کره مدافع کره اون اشتباه رو نمیکرد یا از اون همه موقعیت گل فقط یکیش گل میشد رحمان و تیر نمیدرخشیدن (حداقل 2 امتیاز) ایران با قاطعیت عرض میکنم با از دست دادن این امتیازات که فقط و فقط روی حوادث فوتبال و اتفاقات بازی {شانس(تیرک) اشتباه داوری(پنالتی ها و گل مردود) اشتباه حریف(مدافع کره جنوبی)}به عنوان تیم اول صعود نمیکرد که هیچ حذف هم میشد (تیم چهارم ) یا بهترین حالت میرفت پلی آف ...
    دیگه نحوه بازی کردن تیم ملی کاملا مشخص شده دوست عزیز نمیدونم چه فایده ای داره خودمون رو گول بزنیم!!عادت نکنیم به عرش و فرش واقع بین باشیم!الان هم عرض میکنم این تیم با همین شرایط فعلی 0 امتیاز و گل خورده زیاد در انتظارشه در جام جهانی مگر اینکه پیشرفت کنیم و دل به همین حوادث و اتفاقات ببندیم از نظر فنی چیز قابل بحثی نمیبینم!

در پایان بحث نتیجه و نتیجه گرایی :

پس تا اینجا کیروش آماری هم خیلی تفاوتی تو نتیجه گیری نداشته!

اتفاقا تا وقتی هدف و بحث ما حضور در جام جهانی باشه به هر قیمتی و صرف هر نتیجه ای بی هیچ جا نمیرسیم و تمام بحث ها حول این موضوع فاقد ارزش هستند!بالاخره میریم این 3 نه اصلا 4 بازی اضافی رو انجام میدیم بیشتر از اینه؟...

Last edited by pcforlife; 01-04-2014 at 13:12. دليل: اضافه کردن آدرس اصلی پست ارسالی

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

کیانوش جان مشکل در خط دفاع اگه منظورت چیزی بود که تو بازی با گینه دیدیم مطمئننا با هماهنگی بیشتر میشه به اون خط دفاعی که توی مقدماتی داشتیم برسیم . اما بحث دروازه بان چیزیه که واقعا هر کاری بکنیم باز هم باید از بین همین چندتا دروازه بان که همه شون نقطه ضعف های بدی هم دارن یکی رو انتخاب کنیم .

مثلا رحمان احمدی : ضعف (جایگیری بد ، سن بالا)
    دانیال داوری : ضعف (عدم تمرکز و هماهنگی)

داوری تو بازی ها بوندس لیگا یا شور شوره یا بی نمکه بی نمک . یعنی یا توی یه بازی در حد کاسیاس کار میکنه ولی تو یه بازی حتی گل به خودی هم میزنه و معمولا عملکرد نرمال نداره . درسته دفاع تیمشون هم خیلی خوب نیست اما اگه بازیهاش رو دیده باشین همیشه یا توی بازی خوبه خوب بوده یا بده بد .
    کلا مشکل اینجاست که دروازه بان مورد اعتماد نداریم . همین و بس .
    کپی شده از تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by pcforlife; 01-04-2014 at 13:26. دليل: اضافه کردن آدرس اصلی پست ارسالی

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

کی روش واسه همین خودشو به اب و اتیش میزد که بازی تدارکاتی زیاد داشته باشیم
    چون با این تعداد بازی کی روش حتی نمیتونه بفهمه کدوم دروازه بان مطمئن تره .

تیمای دیگه بازیکنها همیشه رو فرم و تقریبا شالوده تیم ثابته و فقط موقع دعوت به تیم ملی با انجام کمی بازی تدارکاتی هماهنگی لازم رو به دست میارن .
    اما حالا تیم ملی ما چی ؟ یه بازیکن یه روز داغون یه روز خوب . معلوم نیست اصلا چه خبره . یه تیم یه فصل خوب یه فصل بد . مثلا شالوده اصلی تیم سال قبل بیشتر از استقلال بود . چون واقعا تیم خوبی بود و با مربی گری قلعه نویی قشنگ بازی میکرد .
    بازیکنها از جمله خسرو حیدری ، نکونام ، تیموریان و ... اکثرا رو فرم بودن . اما حالا اکثرا میگن مثلا نکونام تو تیم اضافیه . این تیم عوض کردنهای پیاپی و حواشی و ... ضرر زده به خود بازیکنها و طبعاتش هم به خود تیم ملی ضرر میزنه .
    الان واقعا ما یک دروازه بان نداریم که همیشه عملکرد ثابتی داشته باشه . البته من بازم میگم حداقل دروازه بان اصلی باید یا رحمتی باشه یا خود دانیال .

از طرفی دانیال داوری واقعا اصلا هماهنگ نیست با تیم . زبون هم تیمی هاش رو هنوز بلد نیست . هر چند داره کلاس زبان فارسی میره . توی بعضی نقاط هم کلا ضعف داره و فکر نمیکنم تا موقع جام جهانی هم بتونه هماهنگ بشه .
    و از طرف دیگه رحمتی هم هست که به نظرم لااقل عملکرد با ثباتی داره و میتونه به راحتی تو بازیهای باقی مونده سریع با با تیم هماهنگ بشه . چه بسا قبلا هم بیشتر از داوری تو دروازه ایستاده ولی چه فایده که احتمال حضورش تو جام جهانی خیلی پایینه
    Last edited by pcforlife; 01-04-2014 at 13:34. دليل: اضافه کردن آدرس اصلی پست ارسالی

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درود

رحمتی هم این روزها آنچنان آماده نیست که بیایم بگیم از گزینه های فعلی خیلی بهتره . اگه معیار سنجش دو سال گذشته بود میشد این حرف رو قبول کرد .
    ولی الان این رحمتی خیلی با بازیکن گذشته فاصله داره و افت محسوسی داشته که این مسئله رو میشه خیلی راحت در بازی های استقلال دید .

در اصل میشه گفت الان هر سه گزینه در یک حد هستن و تفاوت زیادی بین سه گزینه برای دروازه بانی دیده نمیشه .
    از طرف دیگه با توجه به سن کم داوری و حضور توی لیگی مثل بوندس لیگا میشه انتظار داشت که به مرور پیشرفت کنه و گزینه قابل اعتمادتری برای دروازه تیم ملی باشه .

یعنی هم از نظر کیفیت فوتبالی و هم از نظر اخلاق حرفه ای میتونه کمک حال تیم ملی در آینده باشه .

البته باید این رو هم در نظر بگیریم که این یک بازی دوستانه بوده و از بازی های دوستانه میشه برای کسب تجربه بیشتر و همچنین کشف نقاط ضعف و قوت استفاده کرد .
    به نظرم دانیال اگه روش کار بشه و بتونه به اون اعتماد به نفس لازم برسه گزینه قابل اعتمادی برای دروازه تیم ملی میشه .

و از همه مهمتر تیم ملی به بازیکنانی نیاز داره که واقعا بخوان برای حضور در اون تلاش کنن و قرار نیست جایگاه هر کس تضمین شده باشه .
    هر کسی بسته به تلاشش به چیزی که مستحقش باشه میرسه . اصل قضیه اونجاست که بازیکنان باید یاد بگیرن اخلاق حرفه ای داشته باشن و نیمکت نشینی رو هم جزئی از فوتبال بدونن .
    با خط و نشون کشیدن و قهر کردن جا برای کسی باز نمیشه که البته این مشکل از شرایط باشگاه ها و برخورد نامناسب در فوتبال ایران تاثیر گرفته .

به امید موفقیت تیم ملی در آینده.
    Last edited by pcforlife; 01-04-2014 at 13:35. دليل: اضافه کردن آدرس اصلی پست ارسالی

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

بنده و چند تا از دوستان که اسقلالی هستند رحمتی رو تایید نکردن ولی شما....

ولی اون درواربان خارجی (داوری) که من اصلا یک ایرانی قبولش ندارم . ولی شما عملکردش رو توجیه کردید!! :|
    من عملکردش رو توجیه نکردم
    پستهامم هستن
    گفتم همه دروازبانهای دنیا اشتباه میکنن بزرگ و کوچیک هم نداره
    هر چقدر هم بازیکن خوبی باشی خطای انسانی هیچ وقت رهات نمیکنه

منم از اینکه کی روش خیلی روی دعوت از بازیکنای دورگه با هر کیفیتی اصرار داشته باشه خوشم نمیاد
    اما چرا ما نباید از دروازبانی که توی بوندسلیگا بازی میکنه استفاده نکنیم

مهدوی کیا چند سال پیش توی یه مصاحبه میگفت توی آلمان پست دروازبانی خیلی بین بچه ها محبوبه
    و حتی دروبازبانهای دسته های پایینتر از بوندس لیگا هم دروازبانهای خوبی دارن

حالا ما یه دروازبان داریم که توی بالاترین سطح فوتبال آلمان بازی میکنه

چرا نباید ایرانی قبولش کنیم؟
    اگر آلمانیها هم داوری رو آلمانی قبول نداشته باشن تکلیف ایشون چی میشه؟
    یه بازیکن بی هویت و بدون ملیت؟
    داوری چه بخوایم چه نخوایم فارغ از اینکه میتونه فارسی حرف بزنه یا نه یه ایرانی هستش
    و اگر کیفیت مناسب رو داشته باشه میتونه توی دروازه ایران قرار بگیره
    ممکن هم هست توی بازیهای آینده نشون بده کیفیت لازم رو نداره اون موقع من اولین نفر هستم که ازش انتقاد میکنم

به هر حال من دیگه بحث رو ادامه نمیدم
    Last edited by pcforlife; 01-04-2014 at 13:55. دليل: اضافه کردن آدرس اصلی پست ارسالی

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دروازه بانی پست مورد علاقه منه
    بازیکنای مورد علاقم هم همشون گلر بودنو هستتند....دیوید سیمن پیتر اشمایکل وندرسار الیور کان و.......بوفونو هم که میپرستم
    من خیلی روی این پست دقت میکنم واقعا گلر خوبو حس میکنم حالا میخواد واسه هر تیمی باشه

سن من که به حجازی قد نمیده....تا جایی که سن من قد میده دنیام بودو عابدزاده....واقعا الگوی گلریه من توی ایران عابدزاده بود یعنی خدا خدا میکردم حریف موقعیت گیرش بیادو عابدزاده بگیره و حال کنیم اصلا در این حد یادش به خیر یه منمی میگفت طبقه دوم ازادی میلرزید....

توی ایران بعد از عابدزاده یه نفر اومد که میتونست کمی خاطرات عابدزادرو برام زنده کنه....وحید طالبلو....واقعا حسی که به عابدزاده داشتم دوباره با وحید زنده شد اوج گلری وحید جام جهانی 2006 بود که حقش خورده شد....وحید 23 ساله اون سال میتونست یک پدیده باشه ولی میرزاپور حقشو خورد.....میرزاپوری که به نظرم بدترین گلر تاریخ تیم ملی بود....ولی دیگه نمیدونم چی شدو طالبلو فوق العاده افت کرد و دیگه اون وحید 23 سالگی نشد...شاید اگه دستش نمیشکست دوباره خودشو پیدا میکرد چون توی شاهین داشت احیا میشد....به هرحال از طالبلوی اماده استفاده نکردیم....زمان افشین قطبی بهش فرصت داده شد ولی از همون موقع ها بود که دیگه افتش شروع شده بود.....

الان تا قبل از اینکه این قضایا برای رحمتی پیش بیاد بدون شک بهترین گلر ایران بود با وجود ضعف روی خروجاش....ولی الان هر دلیلی داره حالا یا بی انگیزگی یا هر چیز دیگه باید قبول کرد سید مهدی با سید مهدی فصل گذشته و زمانی که توی تیم ملی بود خیلی فرق کرده....به نظرم الان بعد از اون ماجراها دیگه گلر خیلی مطمئنی تو فوتبالمون نداریم....با این حال هم باز البته رحمتی از احمدیو مکانیو....بهتره اما به نظر من دیگه رحمتی مثل قبل مطمئن نیست البته این نظر شخصیه منه چون من قبلا وقتی رحمتی توی دروازه بود احساس امنیت میکردم ولی الان اصلا بهش اطمینان کامل ندارم....

من در حال حاضر هیچ گلریو توی ایران مطمئن نمیدونم .... نمیدونم میتونم منظورمو برسونم یا نه؟ ولی با این حال رحمتی از اونایه دیگه بهتره هرچند عالی نیست دیگه ولی خوبه....

در مورد داوری هم اصلا حرفی ندارم اصلا بهش اطمینان ندارم ...بعد از رحمتی بهترین گزینه رحمان احمدیه...رحمان خدایی خیلی از داوری مطمئن تره.....ولی خیلی واسم عجیبه داوری داره در سطح اول دنیا بازی میکنه و تمرین میکنه با بهترین تیمها و جلو بهترین مهاجما بازی میکنه...روی کاغذ که نگاه میکنی باید چند سرو گردن از همه گلرامون بالاتر باشه اما وقتی میبینمش وقتی به گلهای خوردش در تیم ملیو تیم باشگاهیش نگاه میکنم منو یاد ترکیبی از غلامپورو میرزاپور میندازه

به نظر من اگه قرار نیست رحمتی بخشیده بشه بهترین گزینه رحمان احمدیه

در اخر هم بگم من به اینده حسینی گلر دوم استقلال خیلی امید دارم ....به نظرم حتی همین الان از رحمتی هم کاملتره البته فقط تمریناتشو دیدم + 2 بازی که نمیشه از روی اینا قضاوت کرد اما اگه قدر خودشو بدونه شاید چیز خوبی از اب در بیاد......
    دقیقا نظر من و شما یکیه . قبلا که گفتم که هیچ دروازه بان معتمدی در حال حاضر نداریم و به نظر فعلا بهترین گزینه همین رحمتیه . و همچنین در مورد طالب لو ... واقعا حیف شد . واقعا . خیلی خوشم میومد اون زمان ازش . از استایلش و بازیش واقعا خوشم میومد اما حیف شد و بعد از اون دیگه هیچکس رو ندیدم که بشه بهش اعتماد کرد . فقط رحمتی بود که اون هم الان این اوضاع واسش پیش اومده . این حسینی رو هم هنوز ندیدم . امیدوارم وقعا به جایی برسه .

من عملکردش رو توجیه نکردم
    پستهامم هستن
    گفتم همه دروازبانهای دنیا اشتباه میکنن بزرگ و کوچیک هم نداره
    هر چقدر هم بازیکن خوبی باشی خطای انسانی هیچ وقت رهات نمیکنه

منم از اینکه کی روش خیلی روی دعوت از بازیکنای دورگه با هر کیفیتی اصرار داشته باشه خوشم نمیاد

مهدوی کیا چند سال پیش توی یه مصاحبه میگفت توی آلمان پست دروازبانی خیلی بین بچه ها محبوبه
    و حتی دروبازبانهای دسته های پایینتر از بوندس لیگا هم دروازبانهای خوبی دارن

حالا ما یه دروازبان داریم که توی بالاترین سطح فوتبال آلمان بازی میکنه

چرا نباید ایرانی قبولش کنیم؟
    اگر آلمانیها هم داوری رو آلمانی قبول نداشته باشن تکلیف ایشون چی میشه؟
    یه بازیکن بی هویت و بدون ملیت؟
    داوری چه بخوایم چه نخوایم فارغ از اینکه میتونه فارسی حرف بزنه یا نه یه ایرانی هستش
    و اگر کیفیت مناسب رو داشته باشه میتونه توی دروازه ایران قرار بگیره
    ممکن هم هست توی بازیهای آینده نشون بده کیفیت لازم رو نداره اون موقع من اولین نفر هستم که ازش انتقاد میکنم

به هر حال من دیگه بحث رو ادامه نمیدم
    فکر نمیکنم بازی کردن در بوندسلیگا معیار خوبی باشه واسه اینکه حتما باید تو تیم ملی فیکس بازی کنه .
    بازیکن باید به طور ثابت حالا با کمی هم نوسان همیشه عملکرد نسبتا خوبی داشته باشه تا بشه واقعا بهش اعتماد کرد .
    و اصلا هم بازی های باشگاهی ملاک نیست . عملکرد خوب یک بازیکن در سطح باشگاه فقط دلیلیه که بازیکن دعوت بشه به تیم ملی و اونجاست که عملکردش تو بازیهای ملی نشون میده این بازیکن باید ثابت فیکس باشه یا نه .
    شما نگاه کن دژاگه و قوچان نژاد هر دوشون بازی های باشگاهی رو تقریبا از دست میدادن و هر چند وقت یک بار هم که بازی میکردن خیلی خوب ظاهر نمیشدن اما تو بازی های ملی واقعا عالی بودن و بهترین بازیکنهای تیم ملی شدن .
    خوب اینجاست که باید حتما اینا فیکس باشن . اما اگه کسی مثل داوری تو باشگاهش عملکرد خوبی هم داشته باشه و تو سطح اول فوتبال المان بازی کنه ولی نتونه خودش رو با تیم ملی هماهنگ کنه دلیلی نداره تو بازی فیکس باشه .
    این جور چیزا رو هم مربی فقط با بازی تدارکاتی میفهمه که متاسفانه فرصت کمی واسه اینکار هست .

+

در ضمن به نظرم این ترکیب ترکیب ایده عالی باشه واسه تیم ملی . طبق بازی های اخیر

قوچان نژاد

دژاگه.....................صادقیان..... ............جهانبخش

نکونام................تیموریان

خسرو حیدری (بیت اشور).........بنگر.............حسینی. .........؟؟؟

؟؟؟

واقعا ازجناح چپ ضعیفیم و باید از راستی ها بزاریم واسه چپ .
    Last edited by pcforlife; 01-04-2014 at 13:56. دليل: اضافه کردن آدرس اصلی پست ارسالی

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

فکر نمیکنم بازی کردن در بوندسلیگا معیار خوبی باشه واسه اینکه حتما باید تو تیم ملی فیکس بازی کنه .
    اگه پستای همدیگرو با دقت بیشتری بخونیم بهتره
    من نگفتم داوری فیکس باشه
    توی اولین پستم در مورد این بحث عدد زدم و گفتم این دروازبانها از نظر من میتونن انتخاب نهایی باشن
    و انتخاب اولم هم برای دروازبانی احمدی بود چون از نظر من فعلا دروازبان کاملتری هست
    دقیقا اینجوری

1- احمدی
    2- داوری
    3- رحمتی

البته اینکه شما چرا احساس کردین نظر من فیکس بودن داوری هست تقصیر شما نیست
    تقصیر بعضی دوستانه که خودشون برداشت کردن و به برداشت خودشون جواب دادن نه به پست من

قوچان نژاد

دژاگه.....................صادقیان..... ............جهانبخش

نکونام................تیموریان

خسرو حیدری (بیت اشور).........بنگر.............حسینی. .........؟؟؟

؟؟؟
    با پشتکاری که پولادی داره و همه ازش خبر داریم فکر میکنم میتونه توی این دو سه ماه خودشو آماده کنه
    با احترام به نظرتون من جهانبخش و صادقیان رو برای فیکس بازی کردن مناسب نمیدونم هر دو میتونن تعویضهای مناسبی باشن
    خلعتبری تجربه بهتری برای بازی به جای جهانبخش داره
    به جای صادقیان هم باز تجبره بیشتر جباری رو برای شروع بازی مناسب تر میدونم

مهمترین عامل توی جام جهانی کنترل هیجان و فشار اولیه بازی هست که با بازیکنای باجربه تر بهتر بدست میاد

من از بنگر دفاع کردم چون به نظر من توی لیگ گاهی حتی بهتر از سید جلال بازی کرده
    اما بنگر تجربه زیادی در پیراهن تیم ملی نداره البته به نظر من به خاطر بد سلیقگی مربیهای قبلی تیم ملی بود که دعوتش نمیکردن در سپاهان گاهی از الانشم بهتر بود
    توی بازی با کویت استرس داشت
    به نظر من زوج منتظری و سید جلال بهتره
    اگر منتظری روی زدن ضربات سر تمرین بیشتری بکنه این زوج بهتر هم میشه

ما توی جام جهانی به خاطر تمرکز بیشترمون روی دفاع قطعا کرنرهای زیادی به حریفامون میدیم
    اون تیما هم تیمای آسیایی نیستن که از هر 10 کرنر یکیشو هم گل نکنن
    آمار اونا در استفاده از ضربات ایستگاهی یا شروع مجدد خیلی خوبه

منتظری اگر بتونه توی این دو سه ماه روی دفع توپای هوایی تمرکز کنه به نظر من همراه با سید جلال میتونن به تیم کمک بیشتری بکنن
    در کنار این مسئله مشخصا تیم آرزانتین روی زمین کار میکنه و حتی نیجریه
    و منتظری روی زمین خوب بازی میکنه و تکلهای سالمی میزنه

اما بنگر از نظر من قطعا باید توی لیست نهایی تیم باشه و حتی در صورت گرفتن نتیجه خوب بهترین گزینه برای اضافه شدن به خط دفاعی در دقایق پایانیه
    Last edited by pcforlife; 01-04-2014 at 14:04. دليل: اضافه کردن آدرس اصلی پست ارسالی

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اگه پستای همدیگرو با دقت بیشتری بخونیم بهتره
    من نگفتم داوری فیکس باشه
    توی اولین پستم در مورد این بحث عدد زدم و گفتم این دروازبانها از نظر من میتونن انتخاب نهایی باشن
    و انتخاب اولم هم برای دروازبانی احمدی بود چون از نظر من فعلا دروازبان کاملتری هست
    دقیقا اینجوری

1- احمدی
    2- داوری
    3- رحمتی

البته اینکه شما چرا احساس کردین نظر من فیکس بودن داوری هست تقصیر شما نیست
    تقصیر بعضی دوستانه که خودشون برداشت کردن و به برداشت خودشون جواب دادن نه به پست من

با پشتکاری که پولادی داره و همه ازش خبر داریم فکر میکنم میتونه توی این دو سه ماه خودشو آماده کنه
    با احترام به نظرتون من جهانبخش و صادقیان رو برای فیکس بازی کردن مناسب نمیدونم هر دو میتونن تعویضهای مناسبی باشن
    خلعتبری تجربه بهتری برای بازی به جای جهانبخش داره
    به جای صادقیان هم باز تجبره بیشتر جباری رو برای شروع بازی مناسب تر میدونم

مهمترین عامل توی جام جهانی کنترل هیجان و فشار اولیه بازی هست که با بازیکنای باجربه تر بهتر بدست میاد

من از بنگر دفاع کردم چون به نظر من توی لیگ گاهی حتی بهتر از سید جلال بازی کرده
    اما بنگر تجربه زیادی در پیراهن تیم ملی نداره البته به نظر من به خاطر بد سلیقگی مربیهای قبلی تیم ملی بود که دعوتش نمیکردن در سپاهان گاهی از الانشم بهتر بود
    توی بازی با کویت استرس داشت
    به نظر من زوج منتظری و سید جلال بهتره
    اگر منتظری روی زدن ضربات سر تمرین بیشتری بکنه این زوج بهتر هم میشه

ما توی جام جهانی به خاطر تمرکز بیشترمون روی دفاع قطعا کرنرهای زیادی به حریفامون میدیم
    اون تیما هم تیمای آسیایی نیستن که از هر 10 کرنر یکیشو هم گل نکنن
    آمار اونا در استفاده از ضربات ایستگاهی یا شروع مجدد خیلی خوبه

منتظری اگر بتونه توی این دو سه ماه روی دفع توپای هوایی تمرکز کنه به نظر من همراه با سید جلال میتونن به تیم کمک بیشتری بکنن
    در کنار این مسئله مشخصا تیم آرزانتین روی زمین کار میکنه و حتی نیجریه
    و منتظری روی زمین خوب بازی میکنه و تکلهای سالمی میزنه

اما بنگر از نظر من قطعا باید توی لیست نهایی تیم باشه و حتی در صورت گرفتن نتیجه خوب بهترین گزینه برای اضافه شدن به خط دفاعی در دقایق پایانیه
    اون قسمت در مورد داوری پاسخم به اون قسمت از پست قبلیت بود که گفتی بودی :
    منظورم این بود که performance یک بازیکن مهمه نه اینکه حتما چون توی یک لیگ خوب بازی میکنه حتما تو تیم ملی هم بازی کنه . همین پست بالایی کاملا گویای اینه که چرا داوری نباید دروازه بان اصلی باشه .
    ولی اگه منظورت اینه که همچین دروازه بانی روی نیمکت حداقل باید باشه اره . خود کی روش هم دیده که داوری رو دعوت کرده .

اما در مورد ترکیب . جهانبخش که به نظرم باید باشه حتما . حداقل باید جای شجاعی اون باشه .
    چون اگه همین چندتا بازیش توی تیم ملی رو نگاه کنین ترکیب و هماهنگی خیلی خوبی داره با دژاگه و گوچی و وقتی این سه تا با هم تو بازی بودن خیلی خط حمله مون بهتر کار کرده .
    و کلا بازیکنیه که به نظرم سریع هماهنگ میشه . شما نگاه کن هنوز چندتا بازی توی نایمخن بازی نکرده بود با تیم هماهنگ شد و فیکس بازی میکرد و خیلی هم خوب بازی میکرد .
    و اما در مورد جباری به نظرم دیگه اون جباری سابق نیست . یکی از بازیکنهای مورد علاقه ام بود اما دیگه بعد از اون مدتی که بازی نمیکرد دیگه اون جباری سابق نشد و به نظرم الان ما توی این پست به یک بازیکن سرعتی تر احتیاج داریم .
    خیلی فرقی نداره خلعت باشه یا صادقیان و در واقع من خلعت بری رو نذاشتم تو ترکیب چون به نظرم حکم تعویض طلایی ما رو داره . وگرنه یکی از بهترین بازیکنهای تیم ملیمون همین خلعت بریه . و صادقیان هم اگه به اون انگیزه و هماهنگی مورد نیاز برسه خیلی خوبه .
    در مورد دفاع پژمان هم خوب کار میکنه . اما همونطور که گفتی بیشتر روی زمین بهتر کار میکنه و مثلا توی بازی با ارژانتین بهتره تو ترکیب باشه . اما همونطور که همه میدونن تیم ما روی توپهای هوایی مشکل زیادی داره و همچنین سر زن کمی واسه کرنرها داریم و به همین دلیل بنگر هم اگه به امادگی مورد نظر برسه چون با سیدجلال هماهنگی بیشتری دارن در شرایط نرمال بیشتر به درد دفاع میخوره . اما در مورد پژمان یه نکته هم که هست اینه که گذاشتنش توی پست دفاع راست اشتباه محضه . نمیدونم چرا کی روش بعضی وقتها همچین کاری میکنه .
    Last edited by pcforlife; 01-04-2014 at 14:05. دليل: اضافه کردن آدرس اصلی پست ارسالی

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

۲ گٔل بد و یک خطای پنالتی در محوطه جریمه حاصل کار دیشب دانیال داوری ...

یکی از مهمترین بحث ها تو دروازه بانی سرعت رفلکس هستش. دروازه بان باید زودتر از اینکه مهاجم ضربه رو میزنه از روی حرکت پا و بدنش جهت ضربش رو پیش بینی کنه و در عرض چند صدم ثانیه واکنش نشون بده. تمرین های زیادی برای آموزش دروازه بان برای ریفلکس سریع وجود داره. اما اگر به گلهایی که داوری میخوره دقت کنید تقریبا در 80% مواقع هیچ واکنشی نشون نمیده و وقتی جهت ضربه رو متوجه میشه که خیلی دیر شده و مات میمونه. بخاطر همینه که سیو های فوق العاده و غیر قابل پیشبینی خیلی کمتر ازش می بینیم...

بحث ما اصلا بودن یا نبودن رحمتی نیست این صد هزار بار... بحث ما مطمئن نبودن دانیال داوریِ !!

عزیز من خبر میدی کامل بده
    اون پنالتی رو خود داوری گرفت
    در اخر هم تیمش 2.2 مساوی کرد و خودش هم یکی از بهترین بازیکنای زمین بود
    ایشالا سید هم تمرکزشو بذاره رو استقلال و بازی های اسیایی
    Last edited by pcforlife; 01-04-2014 at 14:06. دليل: اضافه کردن آدرس اصلی پست ارسالی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •