دروازه بانی پست مورد علاقه منه
بازیکنای مورد علاقم هم همشون گلر بودنو هستتند....دیوید سیمن پیتر اشمایکل وندرسار الیور کان و.......بوفونو هم که میپرستم

من خیلی روی این پست دقت میکنم واقعا گلر خوبو حس میکنم حالا میخواد واسه هر تیمی باشه
سن من که به حجازی قد نمیده....تا جایی که سن من قد میده دنیام بودو عابدزاده....واقعا الگوی گلریه من توی ایران عابدزاده بود یعنی خدا خدا میکردم حریف موقعیت گیرش بیادو عابدزاده بگیره و حال کنیم
.gif)
اصلا در این حد
.gif)
یادش به خیر یه منمی میگفت طبقه دوم ازادی میلرزید....
توی ایران بعد از عابدزاده یه نفر اومد که میتونست کمی خاطرات عابدزادرو برام زنده کنه....وحید طالبلو....واقعا حسی که به عابدزاده داشتم دوباره با وحید زنده شد اوج گلری وحید جام جهانی 2006 بود که حقش خورده شد....وحید 23 ساله اون سال میتونست یک پدیده باشه ولی میرزاپور حقشو خورد.....میرزاپوری که به نظرم بدترین گلر تاریخ تیم ملی بود....ولی دیگه نمیدونم چی شدو طالبلو فوق العاده افت کرد و دیگه اون وحید 23 سالگی نشد...شاید اگه دستش نمیشکست دوباره خودشو پیدا میکرد چون توی شاهین داشت احیا میشد....به هرحال از طالبلوی اماده استفاده نکردیم....زمان افشین قطبی بهش فرصت داده شد ولی از همون موقع ها بود که دیگه افتش شروع شده بود.....
الان تا قبل از اینکه این قضایا برای رحمتی پیش بیاد بدون شک بهترین گلر ایران بود با وجود ضعف روی خروجاش....ولی الان هر دلیلی داره حالا یا بی انگیزگی یا هر چیز دیگه باید قبول کرد سید مهدی با سید مهدی فصل گذشته و زمانی که توی تیم ملی بود خیلی فرق کرده....به نظرم الان بعد از اون ماجراها دیگه گلر خیلی مطمئنی تو فوتبالمون نداریم....با این حال هم باز البته رحمتی از احمدیو مکانیو....بهتره اما به نظر من دیگه رحمتی مثل قبل مطمئن نیست البته این نظر شخصیه منه چون من قبلا وقتی رحمتی توی دروازه بود احساس امنیت میکردم ولی الان اصلا بهش اطمینان کامل ندارم....
من در حال حاضر هیچ گلریو توی ایران مطمئن نمیدونم .... نمیدونم میتونم منظورمو برسونم یا نه؟
.gif)
ولی با این حال رحمتی از اونایه دیگه بهتره هرچند عالی نیست دیگه ولی خوبه....
در مورد داوری هم اصلا حرفی ندارم اصلا بهش اطمینان ندارم ...بعد از رحمتی بهترین گزینه رحمان احمدیه...رحمان خدایی خیلی از داوری مطمئن تره.....ولی خیلی واسم عجیبه داوری داره در سطح اول دنیا بازی میکنه و تمرین میکنه با بهترین تیمها و جلو بهترین مهاجما بازی میکنه...روی کاغذ که نگاه میکنی باید چند سرو گردن از همه گلرامون بالاتر باشه اما وقتی میبینمش وقتی به گلهای خوردش در تیم ملیو تیم باشگاهیش نگاه میکنم منو یاد ترکیبی از غلامپورو میرزاپور میندازه
به نظر من اگه قرار نیست رحمتی بخشیده بشه بهترین گزینه رحمان احمدیه
در اخر هم بگم من به اینده حسینی گلر دوم استقلال خیلی امید دارم ....به نظرم حتی همین الان از رحمتی هم کاملتره
.gif)
البته فقط تمریناتشو دیدم + 2 بازی که نمیشه از روی اینا قضاوت کرد اما اگه قدر خودشو بدونه شاید چیز خوبی از اب در بیاد......