تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 21 اولاول ... 28910111213141516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 205

نام تاپيک: Dragon Age: Inquisition

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بازی کرک شده!!!!!! هورا از شر این قفل جدید هم خلاص شدیم فقط اپدیت 1 و 2 بازی رو باید بریزین بعد کرک کپی کنین تا اجرا شه بازی

2. 3 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sheeablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Poker Table

پيش فرض

خب، همونطور که گفته بودم قفل بازی میشکنه دیدید که شکست، بعضی دوستان خیلی نا امید بودن

دوستانی که بازی رو دانلود کردن حتما کرک رو دانلود و امتحان کنن یه جواب بدن که خیالمون راحت بشه، دانلودِ من هنوز تموم نشده

موریگان، صبر کن که اومدممم!!! آه چقدر دلم برای این لعنتی تنگ شده...
    Last edited by sheeablo; 15-12-2014 at 12:50.

4. 2 کاربر از sheeablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من امتحان نکردم چون نصف بازی رو توی یه پلتفرم دیگه رفتم و با این اوصاف فعلا بازیو اصلا دانلود نمی کنم
    ولی نظرات رو که می خوندم اونایی که دانلود کردن میگن کار می کنه و بازی اجرا میشه
    پس در مورد فیفا هم میشه انتظار داشت تا چند روز آینده کرک اون بیاد

خب دیگه پس همه نقش آفرینی بازها بیان وسط
    امیدوارم تاپیک مثل دو شماره قبلی خیلی داغ بشه و مطمئنم اینجا نقش آفرینی باز و دراگون باز زیاد داریم
    از اون بازی هاست که میشه در مورد خیلی چیزای اون بحث و تبادل نظر کرد و جزئیات بالایی داره
    فقط می دونید که اگه سولی مهم در مورد داستان داشتین توی اسپویلر اونو بذارید

6. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Argada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

موریگان، صبر کن که اومدممم!!! آه چقدر دلم برای این لعنتی تنگ شده...
    انقدر قیافیه اون موریگان و کساندرا رو بد ساختند اصلا ادم میخواد گونی بکشه روشون تو بازی

8. این کاربر از Argada بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

فقط یه مطلب مربوط به تاپیک نیست! متاسفم که نمیتونیم این بازی های زیبا رو بخریم و به سازنده هاش هم احترام بزاریم و از کرک شدنش اینقدر خوشحال میشیم!در مملکتی که نمیشه یک کیلو گوجه خرید و یهو میشه 4200 نمیشه انتظار خرید بازی 140 تومانی از گیمر ها داشت. مخصوصا خیلی از گیمر ها یا دانشجو هستند و یا نوجوان و در امد شخصی ندارند پس نمیتونن هزینه هایی به این گزافی بکنند. افراد کمی هم بعد از ازدواج کردن و تشکیل زندگی گیمر حرفه ای باقی میمونند.

10. 6 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Poker Table

پيش فرض

انقدر قیافیه اون موریگان و کساندرا رو بد ساختند اصلا ادم میخواد گونی بکشه روشون تو بازی
    دایی اصلا به قیافش اهمیت نمیدم، شخصیتش خیلی جذاب و مرموزه، امیدوارم فقط تو این بازی معلوم بشه نَقشَش چی بوده
    راستی جزو پارتی هاست یا توی حاشیست؟

12. این کاربر از sheeablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اتفاقا من خودم دارم میرم و قیافه اونا رو بد نساختن و کاملا شبیه شماره های قبلین و فقط گرافیک بازی بهتر شده مسلما جزئیات صورت هم بیشتر میشه
    حتی لیلیانا رو هم اگه توی مثلا عکسا دیدین فک می کنید قیافش نسبت به شماره اول خیلی تغییر کرده ولی به ظاهر اینجوریه چون لباسش یکمی تغییر کرده و بازیو جلوتر برید می فهمید انگار همون لیلیانای شماره های قبله فقط باز بحث همون گرافیکه که یکمی به نظر میاد قشنگتر شده

راستی جزو پارتی هاست یا توی حاشیست؟
      محتوای مخفی: ........... 
    این حالا خیلی اسپویل نداشت ولی گفتم شاید کسی نخواد بدونه
    نه جزو پارتی ها نیست ولی به نظر می رسه توی داستان بازی تاثیر داره

14. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Poker Table

پيش فرض

دوستان بازی سیو نسخه قبلی رو هم میگیره یا نه؟ من نمیدونم چی کارشون کردم... هر کدوم رو هم چندین بار رفتم :|
    اصلا اثر قابل توجهی از هاوک و واردن هستن تو این قسمت؟

پ.ن: لینکایی که ازش دانلود میکردم پاک شدن نشد تا ته برم ) حالا باید از اول بگیرم، ایندفعه تورنت میگیرم :|
    نمیدونم هم کدوم رو بگیرم، یه نسخه 30گیگ داریم یه 24گیگ و یه بلک باکس 18گیگی

16. این کاربر از sheeablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان بازی سیو نسخه قبلی رو هم میگیره یا نه؟ من نمیدونم چی کارشون کردم... هر کدوم رو هم چندین بار رفتم :|
    اصلا اثر قابل توجهی از هاوک و واردن هستن تو این قسمت؟
    من چون توی ایکس باکس رفتم و سیو دو شماره قبلیم هم روی پی سی بودش دیگه بدون انتقال سیو و با حالت پیش فرض رفتم
    تاثیر که داره ولی خیلی نمی تونم توضیح بدم چون اسپویل داره و از طرفی هم من هنوز بازیو تموم نکردم نمی تونم دقیق بگم چه قدر تاثیر داره
    بعدشم نمی تونم مثلا برم توی ویکی بازی اینو بخونم و می ترسم اسپویل شدید داشته باشم و بعد از تموم کردنش میرم می بینم این انتقال سیو چه تاثیرات مختلفی داره

فک کنم بقیه کسانی که با کرک شدن نسخه پی سی خوشحال شدن هم الان اکثرا منتظرن این سیوها منتقل بشه بعد بازی کنن
    یه دفعه دیدین توی نسخه کپی اصلا نشه این کارو کرد و یا توی keep رفت پس سریعتر بازی کنید و اونو از دست ندین
    فک نکنم دیگه تاثیرش جوری باشه که اگه سیوهاتون رو منتقل نکنید چیز خیلی زیادی رو از دست بدین
    Last edited by vahidgame; 17-12-2014 at 11:29.

18. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Poker Table

پيش فرض

من چون توی ایکس باکس رفتم و سیو دو شماره قبلیم هم روی پی سی بودش دیگه بدون انتقال سیو و با حالت پیش فرض رفتم
    تاثیر که داره ولی خیلی نمی تونم توضیح بدم چون اسپویل داره و از طرفی هم من هنوز بازیو تموم نکردم نمی تونم دقیق بگم چه قدر تاثیر داره
    بعدشم نمی تونم مثلا برم توی ویکی بازی اینو بخونم و می ترسم اسپویل شدید داشته باشم و بعد از تموم کردنش میرم می بینم این انتقال سیو چه تاثیرات مختلفی داره

فک کنم بقیه کسانی که با کرک شدن نسخه پی سی خوشحال شدن هم الان اکثرا منتظرن این سیوها منتقل بشه بعد بازی کنن
    یه دفعه دیدین توی نسخه کپی اصلا نشه این کارو کرد و یا توی keep رفت پس سریعتر بازی کنید و اونو از دست ندین
    فک نکنم دیگه تاثیرش جوری باشه که اگه سیوهاتون رو منتقل نکنید چیز خیلی زیادی رو از دست بدین
    درسته احتمال اینکه با کرک نشه سیو رو انتقال داد هست، به هر حال سیو های منم که فعلا نیست
    از امشب دانلود نسخه ی بلک باکس رو شروع کردم ( هنوز کسی روی پی سی بازی نکرده؟ )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •