دوست عزیز طبق راهنماییت عمل کردم و فایلو داخل فلش ریختم اما هیچ اتفاقی بعد از اینکه فلشو زدم به دستگاه و به منوی آپدیت رفتم رخ نداد ____
نکته جالب اینه که وقتی با وای فای میخوام آپدیت کنم میزنه که جدیدترین نصخه برای دستگاه شما 1117 هست _![]()
دوست عزیز طبق راهنماییت عمل کردم و فایلو داخل فلش ریختم اما هیچ اتفاقی بعد از اینکه فلشو زدم به دستگاه و به منوی آپدیت رفتم رخ نداد ____
نکته جالب اینه که وقتی با وای فای میخوام آپدیت کنم میزنه که جدیدترین نصخه برای دستگاه شما 1117 هست _![]()
دوست عزیز
اگر با usb نمی توانید آبدیت کنید بصورت آنلاین انجام دهید
سلام. من میخام این مدل را بخرم . موقع خرید باید به چه چیزایی دقت کنم و چطوری تست کنم
سلام دوست عزیز شما چطوری به این نسخه آپدیت کردی؟! اگه میشه لطفا راهنمایی کن تا ما هم انجام بدیم ممنونم
اپدیت 1119 هم اومده![]()
سلام
این تفاوت ها برای من هم اولش خیلی جالب بود. احتمالا آپدیت نشدن از طریق USB هم مشکلش همین باشه! نمی دونم والله! شما آپدیت کردین بلاخره؟
من گرفتمش ولی خب چه فایده که با خود تی وی نمی شناسه میگه آخریش 1117 و از طریق USB هم آپدیت نمیشه :|
مال من اپدیت شد الان اخرین ورژن هم 1119 نوشته
راستی تلویزیو من به وایرلس وصل میشه ولی مینویسه به اینترنت وصل نمیشه modem Dlink
ولی به مال همسایه وصل میشه![]()
اینجوری که خوندم ظاهرا اگه روی وایرلس رمز ست شده باشه تی وی جواب نمیده
شما از کجا دانلود کردید فیرمویر رو؟ چون 1119 رو دانلود کردم ولی با USB نمیشناسه، شما از خود تی وی آپدیت کردین؟
من از سایت UAE امارات دانلود کردم
الان به وایرلس خودم وصل شد dns دادم دستی 8.8.8.8
راستی من دیروز از منو مخفی factory reset زدم حالا تو اسمارت هاب هیچی نصب نیست میخام یه برنامه بزنم میگه samsun app نصب نیست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)