تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 14 اولاول ... 2891011121314 آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 138

نام تاپيک: انتشار رسمی ویندوز 8.1

اگه نباشه جاش خالی می مونه rafaelmehraban's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام دوست عزیز

شما وقتی که اون خطا رو مشاهده کردین روی cancel کلیک کنین و بعد که دوباره به صفحه ی قبلش برگشتین(یعنی صفحه ی Install Now) بدون اینکه ریست کنین دوباره شروع کنین که نصب کنین!

به احتمال زیاد نصب میشه
    سلام خیلی ممنون بابت راهنمایی.

متاسفانه وقتی به صفحه قبل میره در واقع صفحه نخست نصب ویندوز میاد و شما مجبور هستید به این که از مرحله ای که زبان نصب میاد رو دوباره طی کنید.

نمی دونم چرا اینجوریه تو چندتا فروم خارجی که این ارور رو برای نصب مشاهده کرده بودن راه حل ارایه شده این بود که به جای نصب با usb از dvd استفاده کنن چون این ارور مربوط به مشکل کپی کردن فایل هاست ولی برای من مشکل حل نشد ولی خیلی ها نتیجه گرفتن.
    یه سری راه حل مثل فرمت فلش با ntfs و .... ارایه شده بود که هیچ کدوم موثر نبود.

کلا مایکروسافت بدون بیل گیتس و اپل بدون استیو آخرش همین میشه دیگه.زمان ما یه 98 se میریختی تا ابد برات کار می کرد و این مسخره بازیا نبود.

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام.لب تاب من asus n56vm هست
    ابتدا که ویندوز 8.1 میخواستم نصب کنم با مشکل نصب برخورد کردم که خطا نوع فرمت هارد که تبدیل mbrبهgpt بود که به وسیله نرم افزار پارتیشن بندی پاراگون2012 نوع هارد تبدیل ب gpt کردم.
    ویندوز8.1 را نصب و قانونی کردم.مشکلی که من دارم الان نمیتونم وارد صفحه بایاس بشم .!!
    الان میخواستم دوباره ویندوز7نصب کنم که بوت بشه دیدم که صفحه بایاس که با delet واردش میشدم باز نمیشه وهر چی تو نت دنبا راه حلی گشتم چیزی نبود. لطفا راهنمایی کنید چگونه من به صفحه بایاس وارد بشم؟!!!!!
    سلام بر شما

شما از طریق کیبورد usb میخواین وارد بایوس بشین احتمالا در همون ابتدای بوت ویندوز نتونسته کیبرد رو بشناسه ... با کیبورد خود لپ تاپ تست کنین

اگه اینجوری که گفتم نیست:
    یه بنده خدایی گفته بود شما باید Asus Express Gate ( یا express cloud OS) رو از داخل ویندوز disable کنین و بعد از ریست سیستم با کلید ESC وارد منوی بوت بشین/

یه بنده خدای دیگه هم گفته شما باید در تنظیمات مربوط یوزرتون رو از No Access به Full Access تغییر بدین بعد احتمالا مشکل حله(حالا اینکه این گزینه کجاست نمیدونم)

دلیل اینکه روش سرراست و مشخصی نتونستم بهتون بگم اینه که مطلب در این مورد زیاد تو اینترنت پیدا نکردم و اینکه لپ تاپ خودم asus نیست!

موفق باشید

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام خیلی ممنون بابت راهنمایی.

متاسفانه وقتی به صفحه قبل میره در واقع صفحه نخست نصب ویندوز میاد و شما مجبور هستید به این که از مرحله ای که زبان نصب میاد رو دوباره طی کنید.

نمی دونم چرا اینجوریه تو چندتا فروم خارجی که این ارور رو برای نصب مشاهده کرده بودن راه حل ارایه شده این بود که به جای نصب با usb از dvd استفاده کنن چون این ارور مربوط به مشکل کپی کردن فایل هاست ولی برای من مشکل حل نشد ولی خیلی ها نتیجه گرفتن.
    یه سری راه حل مثل فرمت فلش با ntfs و .... ارایه شده بود که هیچ کدوم موثر نبود.

کلا مایکروسافت بدون بیل گیتس و اپل بدون استیو آخرش همین میشه دیگه.زمان ما یه 98 se میریختی تا ابد برات کار می کرد و این مسخره بازیا نبود.
    بله منم دقیقا منظورم طی دوباره مراحله(بعد از کنسل) / آخه یه بنده خدایی نوشته بود که پس از تست کارهای مختلف بالاخره این راه حل روش جواب داد اینم متن ایشون
      محتوای مخفی: english :) 

When you see the error "0x80070570 can't access files" on install click --> OK ---> you will be returned to the "Install Now" startup screen and - WITHOUT REBOOTING - just re-start the install.

Second time round it went smooth as clockwork and installed fine.

روش های دیگه ای هم گفته شده که میتونن از این تاپیک پیگیری بکنین/ هر کسی از یه روشی تونسته مشکلی رو حل بکنه اگه تو ترجمش مشکل دارین بگین تا واستون بنویسم

نکته: اگه از صفحه ی اولش نتیجه نگرفتین حتما صفحه(page!) دومش رو هم بخونین اونجا هم چندتا راه حل تست شده ی دیگه گذاشتن
    اینم لینک تاپیک مورد نظر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشین و بی خبر نزارینمون
    Last edited by Y@var; 31-10-2013 at 11:47.

4. این کاربر از Y@var بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من نسخه 8.1 Enterprise رو نصب کردم یه کرک هم داشتم به اسم KMSPICO یه همچین چیزی . کرک کردم ولی تو مشخصات سیستم که میرم کرک نشده و میزنه Activate Windows .
    از چه کرک یا سریالی استفاده کنم ؟؟؟؟؟؟؟ ممنون میشم جواب بدید .

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

آقا من نسخه 8.1 Enterprise رو نصب کردم یه کرک هم داشتم به اسم KMSPICO یه همچین چیزی . کرک کردم ولی تو مشخصات سیستم که میرم کرک نشده و میزنه Activate Windows .
    از چه کرک یا سریالی استفاده کنم ؟؟؟؟؟؟؟ ممنون میشم جواب بدید .
    سلام
    توی تاپیک زیر مطرح کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. این کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

بله منم دقیقا منظورم طی دوباره مراحله(بعد از کنسل) / آخه یه بنده خدایی نوشته بود که پس از تست کارهای مختلف بالاخره این راه حل روش جواب داد اینم متن ایشون
      محتوای مخفی: english :) 

When you see the error "0x80070570 can't access files" on install click --> OK ---> you will be returned to the "Install Now" startup screen and - WITHOUT REBOOTING - just re-start the install.

Second time round it went smooth as clockwork and installed fine.

روش های دیگه ای هم گفته شده که میتونن از این تاپیک پیگیری بکنین/ هر کسی از یه روشی تونسته مشکلی رو حل بکنه اگه تو ترجمش مشکل دارین بگین تا واستون بنویسم

نکته: اگه از صفحه ی اولش نتیجه نگرفتین حتما صفحه(page!) دومش رو هم بخونین اونجا هم چندتا راه حل تست شده ی دیگه گذاشتن
    اینم لینک تاپیک مورد نظر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشین و بی خبر نزارینمون
    یاور جان خیلی خیلی ممنون.
    فرومی که معرفی کردی عالی بود و تمام کارهایی که در این 2 صفحه گفته شده بود رو انجام دادم حتی در آوردن رم و جابجا کردن و دیفالت کردن بایوس و achi به ide تغییر دادم و حتی برای امتحان یکی از رم ها رو کلا در آوردم و اون یکی رو جای اینی که درآوردم زدم ولی باز هم ارور بود و مشکل حل نشد.
    تا عصری نسخه pro دانلود میشه اونو هم تست می کنم میگم.واقعا ممنون

9. این کاربر از rafaelmehraban بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستای عزیز
    کسی نسخه x64 این ویندوز رو روی 2 گیگ رم نصب کرده؟
    جواب میده؟

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

یاور جان خیلی خیلی ممنون.
    فرومی که معرفی کردی عالی بود و تمام کارهایی که در این 2 صفحه گفته شده بود رو انجام دادم حتی در آوردن رم و جابجا کردن و دیفالت کردن بایوس و achi به ide تغییر دادم و حتی برای امتحان یکی از رم ها رو کلا در آوردم و اون یکی رو جای اینی که درآوردم زدم ولی باز هم ارور بود و مشکل حل نشد.
    تا عصری نسخه pro دانلود میشه اونو هم تست می کنم میگم.واقعا ممنون
    دوستان عزیز خیلی ممنون از راهنماییهاتون.مشکل حل شد.
    نسخه pro هم همون ارور رو می داد. با یکی از دوستام که تو این چیزا وارده تماس گرفتم گفت که اول باتری لپ تاپ رو در بیار و بعد رم ها رو و بعد 20 دقیقه جا بزن.و بعد آی پی خودتو به من بده(با کامپیوتر سالمم آی پیم رو پیدا کردم و بهش دادم.) و بعد بوت رو روی کارت شبکه قرار بده یه صفحه داس مانند بالا اومد که اون می تونست روش کار کنه یه سری فرمان و اینها نوشت و بعد 45 دقیقه فکر کنم یه جور لینوکس بالا اومد و بعد یه سری تنظیمات انجام داد و ریستارت کرد.
    و من فلش رو زدم و دیگه خدا رو شکر اروری نیومد و حل شد.

12. 3 کاربر از rafaelmehraban بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

بجه ها این نسخه pro اکتیو شدنی نیست .فعلا که هیچ کرکی کار نکرد و روش اسکایپ هم نشد.

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

بجه ها این نسخه pro اکتیو شدنی نیست .فعلا که هیچ کرکی کار نکرد و روش اسکایپ هم نشد.
    سلام
    فعلا از اسکایپ نمیشه ، بلاک شده
    ولی از کرک میتونید استفاده کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. 3 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •