سلام.خسته نباشید.مدل TV من es7770 هست که تمام مراحل را دقیق انجام دادم ولی در آخر فایل TS ایجاد نمیشه فقط یه فایل SRF و Key .مطالب را خوندم برای یکی از دوستان هم این مشکل پیش اومده بود.آیا راهی برای حلش هست؟
ممنون
سلام.خسته نباشید.مدل TV من es7770 هست که تمام مراحل را دقیق انجام دادم ولی در آخر فایل TS ایجاد نمیشه فقط یه فایل SRF و Key .مطالب را خوندم برای یکی از دوستان هم این مشکل پیش اومده بود.آیا راهی برای حلش هست؟
ممنون
دوست عزیز
در پست اول مطلب اضافه شده آن را دوباره مطالعه و عمل کنید.
باعرض سلام
روی مدل تلویزیون f6450 هرچه تلاش کردم نتونستم نرم افزار SamyGO رو نصب کنم
از دوستان کسی راهی نداره بشه این مشکل رو حل کرد...
دوست عزیز
برای نصب کردن نرم افزار SamyGO اول باید اسکایپ را نصب و فعال کنید. به پست اول مراجعه و بطور دقیق مطالعه و مو به مو عمل کنید.
سلام
من اف6450 دارم. برای ضبط فلش را فرمت کردم . چندتا برنامم ضبط کردم حالا که اومدم رو کامپیوتر ببینم دیدم فرمت فلش برای ویندوز قابل شناسایی نیست و مگه باید فلش فرمت بشه
چیکار باید بکنم که رو کامپیوترم بتونم استفادش بکنم و اینکه بتونم خودمم رو فلش فیلم بریزم و با تی وی ببینم و بتونم هم ضبط کنم . اخه الان فقط میشه ضبط کرد بخام از رو سیستمم فیلم بریزم رو فلش باید فرمت کنم و بریزم که بعد دیگه نمیتونم ضبط کنم
دوست عزیز
از این تایپیک استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقای متین پور من سری D دارم ریموت دست سازو ساختم ولی کار نمیکنه داخل منوی مخفی هم local set روی ایران هست ولی قفله چکار کنم؟
Sent from my LT18i
دوست عزیزتست کنترول دست ساز
اگر شما کنترول را بدرستی ساخته باشید برای تست از روش زیر استفاده کنید
دوست عزیز
برای تست کافی است که کنترول دست ساز را به موبایل و یا هر منبع پخش کننده وصل کنید و آن فایل میکس شده را اجرا کنید و بوسیله دوربین یک موبایل به دیودها نگاه کنید اگر روشن و خاموش شد یعنی کنترول سالم است وگرنه خیرو اگر سالم بود باید اول با کنترول معمولی
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
و وقتی که وارد منوی مخفی شدید آن وقت با همان کنترول دست ساز که به موبایل وصل است آن فایل میکس شده را اجرا می کنید و برای یک لحظه یک نوشته قرمز رنگ روی صفحه نمایان و سپس ناپدید می شود آنگاه دیگر منوی شما بطور کامل باز و فعال می شود
نکته: آیتمهای را که نمی شناسید دستکاری نکنید که موجب خسارت شدید خواهید شد.
و در سری d به پایین از این روش هم می شود استفاده کرد.
آموزش فعال کردن سرویس منو ال ای دی های سامسونگ با نرم افزار rusamsungTVcommunicator
قبل از شروع نرم افزار ruSamsungTVCommunicator رادانلود کرده
دریافت نرم افزار...............................
کد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. نرم افزار دانلود شده را از حالت زیپ در آورده............ اجرا نکنید
2. کامپیوترتان را با یک کابل لن به پنل متصل نمائید
3. وارد منو پنل .نتورک.نتورک ستینگ.استارت.وایر.ای پی را روی آتو گزاشته بعد از جستجو یه ای پی میده انرا یاداشت کنید- آنتی ویروس و فایروال خاموش به طور موقت! - با دوبار کلیک بر روی "ruSamsungTVCommunicator.exe
.حالا نرم افزا را داخل کامپیوتر اجرا کنید نرم افزار بالا میاد از شما ای پی پنل را میخواد ای پی یاداشت شده را وارد کنید
وقتی نرم افزا ای پی را شناخت و بالا امد ..یعنی نرم افزار پنل را شناخته وبخوبی کار میکنه
5. نرم افزا را خاموش کنید. یعنی ببندید
6. پنل را هم خاموش کنید... استاند بای
7. دکمه کنترول info-menu-mute-power وارد سرویس منو میشی ......به هیچی دست نزنید
9. حالا پنل داخل سرویس منو است نرم افزا را در کامپیوتر اجرا نمائید
10. نرم افزار بالا امد روی دکمه factory بعد 3Speed کلیک کنید.... یک بار کلیک کنید
11. حالا متوانی داخل سرویس منو پنل مانور بدی همه اپشنهای فعالند
بعد از اتمام کار داخل نرم افزا دکمه پاور را کلیک کنید تا پنل خاموش شود
سعی کنید چیزی که ازش سر در نمیاری دستکاری نکنید
کد:
برای اطلاعات و کارهایی بیشتر به سایت سازنده مراجعه کنید...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by matinpour; 10-07-2014 at 16:06.
با سلام وتشکر
من بدون استفاده از اپلیکیشن خاصی رکورد کردم رو فلش حالا اون سامی گو که گفته بودید رو هم رو کامپیوترم نصب کردم ولی فایلهام رو نشون نمیده .
حالا این فایلهام رو چجوری ببینم؟
اگه بخوام به روش شما انجام بدم که باید اینارو فرمت کنم ؟
در واقع سوال من اینه که حالا که اون برنامه رو tvنصب نشده و رکورد کردیم راه حلش چیه ؟
توی لیست سورسها هم اسم فلش که روش ظبط میکنه فقط نوشته flash usb 2 مثل عکس شما نیست طبیعتا چون من که اون سامی گو رو تو tv نصب ندارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)