فک نکنم اونقدرا هم سخت باشه آموزش ویدیویی بخواد
خودم تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کامل توضیح دادم بخون کارتو راه میندازه
یا اینکه صبر کن شاید یکی دوستان زحمتشو کشید
فک نکنم اونقدرا هم سخت باشه آموزش ویدیویی بخواد
خودم تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کامل توضیح دادم بخون کارتو راه میندازه
یا اینکه صبر کن شاید یکی دوستان زحمتشو کشید
دوست عزیز نسخه نصبیش نیومده لینک بالا پرتابل هست.
آپذیت و کرک هم که راحته محتویات پوشه آپدیت رو کپی می کنیم توی محل نصب بازی . برای کرک هم همینطور
open world هست ولی سبکش با سیمز های قبلی فرق داره . به عنوان مثال توی sims 3 یه شهر کامل وجود داشت که اصطلاحا بهش neighborhood گفته می شه . تو هر کجای شهر که دوست داشتی می تونستی بری ولی اگر می خواستی بری یه شهر دیگه یا بازی رو لود کنی خیلی زمان بر بود .
توی سیستم جدید شهرها به عنوان world معرفی شدند . هر world شامل چندین neighborhood هست و هر neighborhood شامل چندین ساختمان . در هر لحظه شما می تونین فقط یک ساختمون و فقط یک neighborhood رو لود کنین . لذا :
شما فقط به همون ساختمونی که لود شده دسترسی دارین و برای رفتن به ساختمون دیگه باید ساختمون دیگه لود بشه .
شما به زمین های موجود در neighborhood دسترسی دارین . لذا می تونین دور و بر ساختمونا بچرخین ولی برای گشتن توی یه neighborhood دیگه باید لود بشه .
به عنوان مثال این نقشه willow creek هست .
![]()
اگر دقت کنین می بینین این world به 5 قسمت تقسیم شده . هر زمان شما فقط می تونین توی اون neighborhood گردش کنین . البته هر ساختمون جداگانه باید لود بشه ولی شما می تونین توی طبیعتش بگردین
این کار باعث شده سرعت بازی بسیار بالا بره و جابجایی بین شهر ها سریعتر باشه .
اگر متوجه نشدین بگین فیلم بگیرم تا متوجه بشین
Last edited by Public Enemy; 09-09-2014 at 15:51.
کرک ورژن 4 بازی منتشر شد
توضیحات : (به نقل از سازنده کرک)
تو این نسخه کرک تمامی باگ ها و مشکلات کرش کردن و بیرون پریدن بازی حل شده
لینک دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار داده شد
همه کارا رو می کنم ولی نمی شه!
مشکلتون چیه ؟
با چه خطایی مواجه میشین موقع اجرا ؟
همین الان من می خواهم نصب کنم (از اول دوباره)
اورجین رو بات یور اکنستالر پاک کردم!
حالا چه فایل هایی رو از پوشه اینستالر باید نصب کنم؟
Last edited by vxp; 09-09-2014 at 17:30.
کرک ۴ رو هم تست کردم هنوز مشکل سیاه شدن صفحه در هنگام قرار دادن object ها در حالت buy mode حل نشده
به آدرس زیر برید
Installer\vc\vc2013\redist
اگه ویندوزت 32 بیتی هست X86 رو نصب کن
اگه 64 بیتی هست هم X86 رو باید نصب کنی هم X64
میشه بگی چطور object ها رو رو حالت buy mod قرار بدم ؟؟
میخوام تست کنم مال منم این مشکل هست یا نه
خب حالا چی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)