سلام دوست بسیار عزیز بازم ممنونم از راهنماییاتون زیر 4 میلیون رو همون f6400 که فرمودین رو قرار شد بگیرم
یه فیلم مقایسه PFL8008 و W904 هست یه نگاهی بکنی نظرت رو بگی ممنون میشم البته انقدر درخشندگی فیلیپس بالاست که نور زیادی تصویر رو خراب کرده که فکر میکنم مشکل از دوربین فیلمبرداری باشه
الآن نظرم همون 8008 هست 2 3 جا هم که داشتن گفتن تضمین میکنیم تصویرش از سونیه بهتره و پشیمون نمیشی
راستی من اصلا سه بعدی بودن برام مهم نیست یعنی اگه تی ویی باشه که سه بعدی نداشته باشه و کیفیتش از اینا بهتر باشه ترجیح میدم اونو بگیرم. همچین چیزی هست؟
کارت درسته ها این f7500 که معرفی کردین هم به نظر خیلی خوبه 4 هسته ای هم هست تصویرش فکر کنم در حد f8000 باشه تقریبا درسته؟ اگه اینطور باشه سایز 55 هم هست و واقعا ارزش خرید داره
راستی f8880 رو میگن اسمبل ایران و چینه و f8000 اصلیه یه جا هم w900 رو میگفت چینی نیست و روش زده نالزی قیمتش هم 4 رو خورده ای بود
من عذر میخوام اینقدر دارم کشش میدم ولی چون دفعه قبل تی وی رو فقط 70 ساعت استفاده کرده بودم و باکلی ضرر فروختم اینبار احتیاط میکنم که یه انتخاب خوب کنم که حداقل 5 سالم جلوی چشممه تا الان بصورت اولویت یکی از این مدلا رو حتما میگیرم
1- تی ویی که سه بعدی نداشته باشه بجاش هزینش صرف کیفت تصویر بهتر یا کیفت یکسان با سایز بزرگتر شده باشه تو همین رنج 5 ، 6 تومن البته فکر نکنم همچین چیزی باشه چون الان اکثر تی وی ها دیگه سه بعدی و هزینه تحمیلی اونو دارن
2- PFL8008 (حتما فیلم رو ببین نظرت رو بگو، هر کی داره با اطمینان میگه تصویرش عالیه ولی خوب مشکل زیر نویس فارسی و خدمات رو داره. یه نامه زدم به فیلیپس در مورد زیر نویس فارسی گفتم حالا ببینم جواب میدن یا نه)
3-ٌF7500
4-W904
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی موفق و سلامت باشی و واقعا ممنونم
لینک مشکل داشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]