تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 14 اولاول ... 2891011121314 آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 131

نام تاپيک: نظرتون راجع به LG LA 86000 چیه

پروفشنال mosicr77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Everywhere and Nowhere

پيش فرض

سلام دوست بسیار عزیز بازم ممنونم از راهنماییاتون زیر 4 میلیون رو همون f6400 که فرمودین رو قرار شد بگیرم
    یه فیلم مقایسه PFL8008 و W904 هست یه نگاهی بکنی نظرت رو بگی ممنون میشم البته انقدر درخشندگی فیلیپس بالاست که نور زیادی تصویر رو خراب کرده که فکر میکنم مشکل از دوربین فیلمبرداری باشه
    الآن نظرم همون 8008 هست 2 3 جا هم که داشتن گفتن تضمین میکنیم تصویرش از سونیه بهتره و پشیمون نمیشی

راستی من اصلا سه بعدی بودن برام مهم نیست یعنی اگه تی ویی باشه که سه بعدی نداشته باشه و کیفیتش از اینا بهتر باشه ترجیح میدم اونو بگیرم. همچین چیزی هست؟

کارت درسته ها این f7500 که معرفی کردین هم به نظر خیلی خوبه 4 هسته ای هم هست تصویرش فکر کنم در حد f8000 باشه تقریبا درسته؟ اگه اینطور باشه سایز 55 هم هست و واقعا ارزش خرید داره
    راستی f8880 رو میگن اسمبل ایران و چینه و f8000 اصلیه یه جا هم w900 رو میگفت چینی نیست و روش زده نالزی قیمتش هم 4 رو خورده ای بود

من عذر میخوام اینقدر دارم کشش میدم ولی چون دفعه قبل تی وی رو فقط 70 ساعت استفاده کرده بودم و باکلی ضرر فروختم اینبار احتیاط میکنم که یه انتخاب خوب کنم که حداقل 5 سالم جلوی چشممه تا الان بصورت اولویت یکی از این مدلا رو حتما میگیرم
    1- تی ویی که سه بعدی نداشته باشه بجاش هزینش صرف کیفت تصویر بهتر یا کیفت یکسان با سایز بزرگتر شده باشه تو همین رنج 5 ، 6 تومن البته فکر نکنم همچین چیزی باشه چون الان اکثر تی وی ها دیگه سه بعدی و هزینه تحمیلی اونو دارن
    2- PFL8008 (حتما فیلم رو ببین نظرت رو بگو، هر کی داره با اطمینان میگه تصویرش عالیه ولی خوب مشکل زیر نویس فارسی و خدمات رو داره. یه نامه زدم به فیلیپس در مورد زیر نویس فارسی گفتم حالا ببینم جواب میدن یا نه)
    3-ٌF7500
    4-W904
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خیلی موفق و سلامت باشی و واقعا ممنونم

لینک مشکل داشت
    داداش در اینکه فیلیپس 8008 تلویزیون خیلی خوبیه شکی نیست ولی حتما اینو مد نظر بگیر خدمات و گارانتی رو
    من واسه خودتون میگم وگرنه شما میخواین هزینه کنید و حالشو ببرید و اگه دلتون با فیلیپسه همون رو بخرید چون کیفیتش عالیه
    راجع به f7500 و کیفیتش بگم که عالیه ولی 8880 کیفیتش بهتره ولی 7500 هم فوق العادس
    راجع به tv بدون 3 بعدی بگم که الان اکثر tv های با کیفیت 3 بعدی هستن و led های معمولی خریدشون تو قیمت های پایین توجیه پذیره
    دیدم کیفیت فیلیپس رو تویه کلیپ ها ولی از نزدیک ببینی واقعا(با چشمای خودت ی چیز دیگس)
    خدایی نکرده اگه tv خریدی امروز و فرداش مشکلی پیدا کرد اونوقت که ی برندی مثل سامسونگ یا ال جی خیلی راحت تر میتونی خدماتشو استفاده کنی تا فیلیپس
    من خودم اگه جای شما بودم 46 اینچ f8880 رو میخریدم یا 46 lg lm96000 یا 55 سامسونگ f7500 (چون هم کیفیت خوبی دارن و هم خدمات بهتری نسبت به برندای دیگه)
    راجع به f8880 و f8000 اره ی تفاوت هایی دارن ولی زیاد نیست چون میدونم 2 تاش منتاژ مالزی و چین هستن
    و سونی w904 مطمئن هستم که مالزیه ولی w900 رو نمیدونم(تا اونجایی که من میدونم چینی هستن)
    راجع به f6400 رو هم بگم واقعا نسبت به قیمتش تلویزیون فوق العاده ایه
    Last edited by mosicr77; 01-01-2014 at 00:08.

2. این کاربر از mosicr77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام به همه دوستان بالاخره تصمیم گرفتم تی وی فیلیپس 8008 بگیرم که کیفیت تصویرش خیلی خوبه چون میدونم اگه نگیرم بد تو ذهنم میمونه ولی 2 تا مشکل یکی هزینه کافی برای تهیه سینمای خانگی ندارم یکی اینکه این تی وی گویا با زیر نویس فارسی مشکل داره. حالا خواهش میکنم راهنمایی کنید البته میدونم جاش اینجا نیست ولی جز یه جا فروم مناسبی پیدا نکردم که سوالمو بپرسم راستی یه PS3 360GB هم دارم که خیلی وقته دستشو گم کردم اینو گفتم شاید این وسط به یه دردی بخوره بلو ری 3D هم پخش میکنه ولی تا اونجا که یادمه بعضی مواقع گیر میداد که نسخه اصل نیست و پخش نمیکرد حتی بعد از اینکه هکش کردم

حالا با توجه به اینا من دنبال یه سینمای خانگی میگردم که
    1-همه فرمتها رو راحت از روی USB و هارد بخونه
    2-همه جور دی ویدی و بلو ری رو پخش کنه، همه فرمت های مختلف رو پخش کنه و مثل بعضی از این جنسای مثلا خیلی اورجینال گیر نده نسخه اصل نیست و این داستانا
    3-تو زیر نویس فارسی هیچ مشکلی نداشته باشه
    4-ورودی و خروجی و اتصال بیسیم و این چیزاشم خوب باشه
    5-کیفیت صداش هم بد نباشه (میگم بد نباشه چون احتمالا تو رنجی که من میخوام و این چیزایی که من لازم دارم احتمالا نمیتونم بر خلاف میلم چیزی تهیه کنم که صدای خیلی خوبی هم داشته باشه ولی خوب اگر چیزی بود که عالی میشد)
    6-اگر شد لا اقل دو باند عقبی وایرلس باشن که سیم سر راه نباشه و اون مشکلی که بعضی از وایر لسها دارن که صداشون تو بعضی مواقع خیلی ضعیف میشه رو نداشته باشه

خودم که به فیلیپس علاقه دارم چون کیفیتشون خیلی خوبه ولی خوب همون مشکل زیر نویس فارسی رو احتمالا دارن و بعد پایونیر که احتمالا خیلی گرون باشه حتی تو بانه و بعد سونی که اونم مثل پایونیر، چیزای دیگه هم که به بودجم نمیخوره ولی بر خلاف میلم احتمالا مجبور باشم سامسونگ یا ال جی بگیرم. جی وی سی یا جی بی ال رو هم نمیدونم چطور باشن
    از بانه میخوام بگم بفرستن چون تی وی هم از اونجا میاد، هزینه هم حدود 1 میلیون یکم کمتر یا یکم بیشتر.

خواهشا راهنمایی کنید که زودتر باید تصمیم بگیرم چون میخوام با تی وی برام بفرستن

ممنون از همه دوستان

تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Everywhere and Nowhere

پيش فرض

سلام به همه دوستان بالاخره تصمیم گرفتم تی وی فیلیپس 8008 بگیرم که کیفیت تصویرش خیلی خوبه چون میدونم اگه نگیرم بد تو ذهنم میمونه ولی 2 تا مشکل یکی هزینه کافی برای تهیه سینمای خانگی ندارم یکی اینکه این تی وی گویا با زیر نویس فارسی مشکل داره. حالا خواهش میکنم راهنمایی کنید البته میدونم جاش اینجا نیست ولی جز یه جا فروم مناسبی پیدا نکردم که سوالمو بپرسم راستی یه PS3 360GB هم دارم که خیلی وقته دستشو گم کردم اینو گفتم شاید این وسط به یه دردی بخوره بلو ری 3D هم پخش میکنه ولی تا اونجا که یادمه بعضی مواقع گیر میداد که نسخه اصل نیست و پخش نمیکرد حتی بعد از اینکه هکش کردم

حالا با توجه به اینا من دنبال یه سینمای خانگی میگردم که
    1-همه فرمتها رو راحت از روی USB و هارد بخونه
    2-همه جور دی ویدی و بلو ری رو پخش کنه، همه فرمت های مختلف رو پخش کنه و مثل بعضی از این جنسای مثلا خیلی اورجینال گیر نده نسخه اصل نیست و این داستانا
    3-تو زیر نویس فارسی هیچ مشکلی نداشته باشه
    4-ورودی و خروجی و اتصال بیسیم و این چیزاشم خوب باشه
    5-کیفیت صداش هم بد نباشه (میگم بد نباشه چون احتمالا تو رنجی که من میخوام و این چیزایی که من لازم دارم احتمالا نمیتونم بر خلاف میلم چیزی تهیه کنم که صدای خیلی خوبی هم داشته باشه ولی خوب اگر چیزی بود که عالی میشد)
    6-اگر شد لا اقل دو باند عقبی وایرلس باشن که سیم سر راه نباشه و اون مشکلی که بعضی از وایر لسها دارن که صداشون تو بعضی مواقع خیلی ضعیف میشه رو نداشته باشه

خودم که به فیلیپس علاقه دارم چون کیفیتشون خیلی خوبه ولی خوب همون مشکل زیر نویس فارسی رو احتمالا دارن و بعد پایونیر که احتمالا خیلی گرون باشه حتی تو بانه و بعد سونی که اونم مثل پایونیر، چیزای دیگه هم که به بودجم نمیخوره ولی بر خلاف میلم احتمالا مجبور باشم سامسونگ یا ال جی بگیرم. جی وی سی یا جی بی ال رو هم نمیدونم چطور باشن
    از بانه میخوام بگم بفرستن چون تی وی هم از اونجا میاد، هزینه هم حدود 1 میلیون یکم کمتر یا یکم بیشتر.

خواهشا راهنمایی کنید که زودتر باید تصمیم بگیرم چون میخوام با تی وی برام بفرستن

ممنون از همه دوستان
    انشالله که مبارک باشه واست و به خوشی استفاده کنی
    واسه سینمای خانگی من نمیدونم چی پیشنهاد بدم چون آشنایی کامل ندارم
    ولی یه سری دستگاهای پخش هست که همه جور فرمتی رو ساپورت میکنن و با زیر نویس فارسی هم مشکلی ندارن و کیفیت پخش تصویرشون فوق العادس
    البنه دیسک نمیخورن ولی از طریق پورت میتونی بهش بلوری بهش وصل کنی
    یه یر به hdmedia.ir بزن اطلاعات کاملشون هست

5. این کاربر از mosicr77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام
    من میخوام LG 47 بخرم، با گارانتی اصلی تو تهران LG LA86000 قیمتش 5760000 تومن هست، ولی تو بانه میشه همینو با 3800000 اینطورا پیدا كرد، ولی اونجا كه میری خرید كنی اسم این مدلو زده LG LA8600 ! یعنی یه 0 كمتر داره

من میخواستم بدونم اولاً جنسی كه از بانه میخری بغیر از گارانتی تفاوت دیگه ای با جنسی كه از نمایندگی میخری داره ؟!

دوماً اگر كسی در مورد اختلاف 86000 و 8600 اطلاعاتی داره منو راهنمایی كنه !

ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Everywhere and Nowhere

پيش فرض

سلام
    من میخوام LG 47 بخرم، با گارانتی اصلی تو تهران LG LA86000 قیمتش 5760000 تومن هست، ولی تو بانه میشه همینو با 3800000 اینطورا پیدا كرد، ولی اونجا كه میری خرید كنی اسم این مدلو زده LG LA8600 ! یعنی یه 0 كمتر داره

من میخواستم بدونم اولاً جنسی كه از بانه میخری بغیر از گارانتی تفاوت دیگه ای با جنسی كه از نمایندگی میخری داره ؟!

دوماً اگر كسی در مورد اختلاف 86000 و 8600 اطلاعاتی داره منو راهنمایی كنه !

ممنون میشم
    سلام داداش
    8600 و 86000 ی مدل تلویزیون هستن و 8600 منتاژ کره هست و 86000 منتاژ ایران هست
    کیفیت 8600 چون منتاژ کره هست ی مقدار بهتره و دیگه فرقی ندارن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

مرسى داداش واقعاً از اطلاعاتت،،،پس يعنى از نظر امكانات هيچ تفاوتى باهم ندارن؟

تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Everywhere and Nowhere

پيش فرض

مرسى داداش واقعاً از اطلاعاتت،،،پس يعنى از نظر امكانات هيچ تفاوتى باهم ندارن؟
    نه داداش خیالت راحت امکاناتش یکی هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام یه سوال دیگه داشتم، تفاوت LA8600 , LA9600 دقیقاً در چیه ؟
    دیدم كه هرتز 9600 بیشتر بود، تفاوت دیگه ای هم دارن ؟
    و اینكه از نظر ظاهری چه تفاوتی دارن ؟ چون 9600 رو ندیدم گلدیران آورده باشه، ولی روی ال جی سنتر رفتم گویا پنلش استیله نقره ای هست، ولی 8600 مشكی بود
    در نهایت اینكه چون میخوام از بانه بخرم، موقع خرید چه چیزاییو چك كنم كه مطمئن شم مشكلی نداره و اقلام همراهش هم كامله ؟

ممنون میشم راجع به این موضوع هم راهنماییم كنید

تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Everywhere and Nowhere

پيش فرض

سلام یه سوال دیگه داشتم، تفاوت LA8600 , LA9600 دقیقاً در چیه ؟
    دیدم كه هرتز 9600 بیشتر بود، تفاوت دیگه ای هم دارن ؟
    و اینكه از نظر ظاهری چه تفاوتی دارن ؟ چون 9600 رو ندیدم گلدیران آورده باشه، ولی روی ال جی سنتر رفتم گویا پنلش استیله نقره ای هست، ولی 8600 مشكی بود
    در نهایت اینكه چون میخوام از بانه بخرم، موقع خرید چه چیزاییو چك كنم كه مطمئن شم مشكلی نداره و اقلام همراهش هم كامله ؟

ممنون میشم راجع به این موضوع هم راهنماییم كنید
    تفاوت اصلیشون اینه که 9600 از تکنولوژی نانو led استفاده میکنه و فول led هست و کیفیت تصویرش بهتره از 8600
    از نظر ظاهری هم که مهمترینش قابشون هست که خودتون اشاره کردید و پایه هاشون هم متفاوت هست
    از نظر تست هم حتما چک کنید پیکسل سوخته نداشته باشه(ی عکس کامل سفید رنگ و ی عکس کامل مشکی رنگ بذارید توی فلش و وصل کنید و دقت کنید نقطه سفید یا رنگی تویه عکس مشکی نباشه و نقطه مشکی تویه عکس سفید نباشه..منظورم اینه که عکسارو وقتی گداشتی رویه tv روی پنلش نباشه)
    حتما هم فیلم با حجم بالا و کیفت خوب بذار روش و فلش و هارد هم وصل کن کامل از این نظر ها تست کن)
    صداشو تست کن
    حنما پشت و جلو tv رو تست کن ببین جای زدگی یا ضربه نداشته باشه
    کنترلش رو تست کن
    ی چرخی هم تویه منو ها بزن ببین هنگ نداشته باشه(البته ی هنگ خیلی کم بعضی وقت ها مشکلی نیست...منظورم مثلا هنگ کامل یا کندی شدید یا ریست شدن tv هست)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    جایی بین هیچ کجا و خداحافظ...

پيش فرض

دوست عزیز منم میخوام یه TV بگیرم یه خورده هم سرچ کردم میشه شما هم یه نظری بدید
    تو پیغام خصوصی بهتون پیام دادم
    مرسی
    Last edited by kavoshm; 09-02-2014 at 02:38.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •