تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 23 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 226

نام تاپيک: ورزش بانوان (اخبار، بحث و تبادل نظر)

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بی غیرت وطن فروش هر چی میخوان بگن!
    حرف دهن ملت نزار!مگه چکار کرده!وطن رو به کی فروخته؟غیرت یعنی چه!یه چیزی میگینا به نظر من کار اشتباهش این بوده که فرصت به دست بعضیا داده تا مسئله ای به این سادگی رو مهم جلوه بدن سالانه چند هزار ایرانی وطن گل و بلبل(مگه چی داریم!تخت جمشید و کوروش کبیر نون نمیشه البته خارجیا بیشتر از ما به اونها ارج مینهند!)رو به سوی دیار دیگه ترک میکنن اینم یکیش.

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

حرف دهن ملت نزار!مگه چکار کرده!وطن رو به کی فروخته؟غیرت یعنی چه!یه چیزی میگینا به نظر من کار اشتباهش این بوده که فرصت به دست بعضیا داده تا مسئله ای به این سادگی رو مهم جلوه بدن سالانه چند هزار ایرانی وطن گل و بلبل(مگه چی داریم!تخت جمشید و کوروش کبیر نون نمیشه البته خارجیا بیشتر از ما به اونها ارج مینهند!)رو به سوی دیار دیگه ترک میکنن اینم یکیش.
    بابا این که موافق رفتن بوده چرا میزنیش؟

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

13

5- بر سر موضوعات خبری با هم بحث و جدال بی مورد نكنيد و به نظرات و آراء همديگر احترام بگذاريد. مطمئنا نظرات افراد در هر زمینه‌ای با هم متفاوت است.
    تاپیک موقتا بسته شد.

ویرایش: باز شد.
    Last edited by nw_nk; 04-09-2009 at 12:50.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

پناهجویی ملی‌پوش قایقرانی بانوان ایران در آلمان
    گفت‌وگو با بابک فرزام‌خواه

مینا علیزاده، ملی‌پوش قایقرانی بانوان ایران

در پی حضور تیم ملی قایقرانی بانوان ایران در مسابقات جمهوری چک، مینا علیزاده تیم خود را ترک کرد و به آلمان رفت. فدراسیون قایقرانی ایران برخلاف اخبار منتشرشده تنها از ملاقات این ورزشکار با برادرش در آلمان سخن می‌گوید.

بابک فرزام‌خواه، معاون فدراسیون قایقرانی ایران، در گفت‌وگو با بخش فارسی دویچه وله، می گوید که مینا علیزاده، ملی‌پوش ایرانی، بدون هماهنگی قبلی با مسئولان تیم ملی قایقرانی بانوان ایران، به دیدار برادر خود در آلمان رفته است.

وی همچنین ضمن اشاره به تعهد و ضمانت ورزشکاران ملی‌پوش قایقرانی ایران در مورد بازگشت به ایران پس از حضور در مسابقات بین‌المللی، خاطر نشان می سازد که اقدام مینا علیزاده موجب تشدید سخت‌گیری‌های فدراسیون قایقرانی ایران در اعزام تیم‌ها به مسابقات آتی جهانی خواهد شد.

تصویری از تیم ملی قایقرانی بانوان ایران

دویچه وله: آقای بابک فرزام‌خواه، مسئله‌ی جدایی خانم مینا علیزاده از تیم ملی قایقرانی بانوان ایران در مسابقات اروپایی و پناهجویی وی به کشور آلمان و احتمال پناهنده شدن او سرخط اخبار روز را به خود اختصاص داده است. ارزیابی رسمی فدراسیون قایقرانی ایران در این مورد چیست؟

بابک فرزام‌خواه: پناهجویی نیست. ایشان مثل اینکه آنجا برادرشان در آلمان زندگی می‌کنند. آمدند آنجا، حالا رفتند پیش برادرشان. تا الان که من با شما صحبت می‌کنم، اصلاً صحبت پناهجویی و پناهندگی نیست. زیاد هم این را دامن نزنیم، شلوغش نکنیم.

شما به چه علت این قدر مطمئن هستید که خانم علیزاده فقط رفته برادرش را ملاقات کند و دنبال پناهجویی و پناهندگی در کشور آلمان نیست؟

آخر برای پناهندگی یکسری شرایطی هست دیگر. باید درخواست‌هایی بشود، مذاکراتی انجام بشود، به یکجاهایی مراجعه بشود. تا الان چنین اتفاقی نیفتاده است.

شما می‌گویید که خانم علیزاده در آلمان فقط پهلوی برادرش رفته است. آیا این اقدام با هماهنگی قبلی با کادر فنی و حراست تیم ملی قایقرانی بانوان ایران صورت گرفته است؟

ما هیچ اطلاعی نداشتیم و نداریم که ایشان با اطلاع قبلی این کار را کرده باشد.

ماجرای پناهجویی یا پناهندگی ورزشکاران رشته‌ی قایقرانی ایران برای نخستین‌بار نیست که رخ داده است. شما به‌عنوان نماینده‌ی فدراسیون قایقرانی ایران با این دردسر، یا می‌شود گفت خطر احتمال پناهجویی و پناهندگی ورزشکاران قایقرانی ایران در چارچوب مسابقات بین‌المللی، چه طور کنار می‌آیید؟ چه تدابیری را در نظر گرفته‌اید و کلاً مسئله را چه طور از دیدگاه خودتان ارزیابی می‌کنید؟

در این چهارسالی که حداقل از ریاست فعلی فدراسیون قایقرانی گذشته، ما خوشبختانه، یا هرچی که می‌شود اسمش را بگذاریم، چیزی به این شکل نداشتیم. قبلاً شاید بوده، ولی الان ما چیزی به اسم پناهجویی یا فرار و هرچی اسمش را بگذاریم نداشتیم. تدبیرهایی هم که ما داریم، بالاخره ما از این بچه‌هایی که به عضویت تیم ملی درمی‌آیند، تضمین‌هایی می‌گیریم که به نوعی ضمانت بازگشت آن ورزشکار بشود.

چه ضمانتی از خانم مینا علیزاده برای بازگشت مجددش به ایران پس از این مسابقات گرفته شده بود؟

همه مواردی که من به شما گفتم، انجام شده است. بالاخره باید این موضوع در هیأت رئیسه‌ی خود فدراسیون مطرح بشود. آنجا رؤسای فدراسیون، اعضای هیأت رئیسه‌ی فدراسیون در رابطه با این قضیه تصمیم‌گیری می‌کنند که بالاخره چه راهکارهایی را برای ورزشکارها پیدا بکنند. ما دلمان نمی‌خواهد ورزشکارانمان با تنبیهات سخت مواجه بشوند. ناراحتی ما از همین خانم علیزاده تقریباً از این است که چرا با امکاناتی که از طریق فدراسیون یا سازمان تربیت بدنی و امکانات دولتی فراهم شده، ایشان پیش برادرش رفته است. می‌توانست خودش درخواست بکند، پیش برادرش برود. این چیز خاصی نیست.

تیم‌های ملی یا باشگاهی ایران که برای حضور در اردوها و یا مسابقات بین‌المللی به خارج از کشور سفر می‌کنند، همیشه از سوی چندین نفر حراستی سازمان تربیت بدنی ایران همراهی می‌شوند. وظایف حراست این است که مواظب همه‌ی کارهای این ورزشکارها باشند و از وقوع چنین چیزهایی مانند پناهجویی و پناهندگی جلوگیری کنند. چرا مأموران حراست تیم ملی قایقرانی بانوان ایران نتوانستند از این اقدام خانم مینا علیزاده جلوگیری کنند؟

ببینید، شما خودتان الان می‌گویید. یکنفر یا دو نفر، با دو نفر خود ما سرپرست داریم، می‌شود چهارنفر. برای یک تیمی که مثلاً سی نفر است، خب چهارنفر... یعنی هر کسی نمی‌تواند یکنفر را مراقب باشد. اصلاً چنین چیزی نداریم که مراقب یکی باشد که ببیند بیست نفر کجا می‌روند. این اتفاق می‌تواند بیفتد و برای تمام رشته‌های ورزشی هم می‌تواند بیفتد.

آیا به نظر شما این کار خانم مینا علیزاده می‌تواند موجب افزایش سخت‌گیری‌های فدراسیون قایقرانی ایران در مسابقات بعدی بین‌المللی بشود که تیمی را اصلاً اعزام نکنند؟

این سوال شما را باید مسئولینی که باید برای مسابقات آینده مجوز بدهند جواب بدهند. در جایگاهی نیستم که بگویم چنین مشکلی پیش می‌آید یا نمی‌آید. ولی طبیعی است که ما خودمان، زمانی که مسابقات برونمرزی داریم، یکمقدار سخت‌گیرتر می‌شویم.

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

یه زشت دیگه رفت !!
    اینها ورزشکار نیستند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hsnti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    یه هموطن دیگه خودش رو نجات داد. خوشحالم براش. به مصداق کلام الهی هجرت کردن . امیدوارم موفق باشن

پروفشنال vandu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    کامبادن

پيش فرض جمهوری اسلامی : پوشش تیم والیبال زنان ایران از شکست آنها تلخ تر بود

جمهوری اسلامی :
    پوشش تیم والیبال زنان ایران از شکست آنها تلخ تر بود

تصاویر زننده ورزشکاران ایرانی که بر روی سایت اینترنتی قرار گرفته است ، به هیچ وجه قابل توجیه نیست و باید به مسئولین اصولگرای ورزش کشور گفت : چشمتان روشن .

عصر ایران – روزنامه جمهوری اسلامی در ستون " جهت اطلاع " روز سه شنبه خود از پوشش تیم والیبال زنان جمهوری اسلامی ایران در مسابقات آسیایی اخیر انتقاد کرد .

به گزارش عصر ایران این روزنامه در این باره نوشت : " تیم ملی والیبال زنان جمهوری اسلامی ایران روز گذشته پس از شکست در رقابت های آسیایی در ویتنام به تهران بازگشت . شکست تیم ملی والیبال بانوان در رعایت نکردن پوشش مناسب ، آنهم در ماه مبارک رمضان در این مسابقات بسیار تلخ تر از هر چیز دیگری بود . تصاویر زننده ورزشکاران ایرانی که بر روی سایت اینترنتی قرار گرفته است ، به هیچ وجه قابل توجیه نیست و باید به مسئولین اصولگرای ورزش کشور گفت : چشمتان روشن ".

تیم ملی والیبال زنان ایران در این دوره از مسابقات آسیایی به مقام هشتم رسید .

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
      محتوای مخفی: پوشش تیم والیبال زنان ایران از شکست آنها تلخ تر بود 
    Last edited by vandu; 16-09-2009 at 16:48.

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بد بختا چیکار کنن تو اون لباس ! عرق میکنن دیگه !

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض هلن سپاهی نخبه برگزیده زنان سال شد

مهر: از سوی رئیس جمهور "هلن سپاهی" ورزشکار کرمانشاهی به عنوان نخبه برگزیده زنان سال 88 انتخاب شد.

طی نامه ای از سوی دکتر محمود احمدی نژاد "هلن سپاهی" کاراته کا کرمانشاهی به عنوان فرهیخته و نخبه برگزیده زنان در سال 1388 شناخته شد.

در این نامه آمده است: فرهیخته گرامی،سرکار خانم هلن سپاهی نخبه برگزیده سال 1388 اکنون که روای علم و دانش را زینت بخش وجودتان نموده ایدو فضیلت علم عالمانه را تصویر شرافت انسانی خود گردانیده اید،کسب عنوان نخبه برگزیده زنان در سال 1388 را برازنده شما دانسته و امیدوارم که کوله بار دانش و خردورزیتان، مایه تقرب به حق، خدمت خالصانه به خلق و رشد و تعالی روز افزون سرکار عالی گردد.

هلن سپاهی دارنده مدال طلای آسیا به خاطر حجابش از نوزدهمین دوره مسابقات کاراته قهرمانی بزرگسالان جهان از مسابقات امتناع کرد.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض پیشنهاد 150 میلیونی عربها به نیلوفر اردلان

سایت گل - مسئولین فدراسیون فوتبال امارات قصد دارند که لیگ فوتبال بانوان را هم در این کشور راه اندازی کنند و تا الان 10 تیم برای حضور در این رقابتها اعلام آمادگی کرده است. این لیگ با برنامه حضور در رقابتهای المپیک 2012 لندن آغاز به کار می کند که اساس این برنامه کوتاه مدت 6 ماهه حضور بزیکنان خارجی در لیگ پیش بینی شده تا سطح فوتبال زنان اماراتی را ارتقاء دهد.
    در این میان نام نیلوفر اردلان کاپیتان تیم ملی هم به چشم می خورد. بازیهای قابل قبول او در دیدار های غرب آسیا و مسابقات آسیایی ویتنام باعث شده که مورد نظر مسئولان ابوظبی قرار بگیرد.
    خود اردلان در اینمورد می گوید:"بعد از آنکه مدیران این باشگاه اماراتی با من تماس گرفتند من از همسرم خواستم که به این کشور برود تا ازنزدیک در جزئیات کار قرار بگیرد. اتفاقا در تماسی که با من داشت گفت که مدیران ابوظبی حتی محل سکنت بازیکنان را هم در اختیار آنها قرار می دهند. اما چون من بچه دارم نوز معلوم نیست که بتوانم کار اقامت او را نیز هماهنگ کنم. البته در صورتی که این اتفاق بیفتد حضور من در امارات شکل جدی تری به خودش می گیرد."
    اما آنچه که بیشتر باعث کنجکاوی همه می شود این است که ببینیم آیا مدیران باشگاه در امارات به اندازه مردان برای خانمها هم هزینه می کند؟!اما نیلوفر در ابتدا دوست نداشت که به این سوال پاسخ دهد و تنها به گفتن این مطلب که حقوق ماهیانه ما مبلغ 5000هزار دلار است بسنده کرد."لطفا اجازه بدهید که از مبلغ پیش قرارداد تا روز انتقالم حرفی نزنم. فکر می کنم که مبلغ حقوق ماهیانه به اندازه کافی در فوتبال خانمها سرو صدا به پا کند!"
    اما اصرار ما برای دانستن مبلغ قرارداد باعث شد تا اردلان بالاخره از مبلغ وسوسه انگیز قرارادش صحبت کند"پیشنهاد ابوظبی مبلغ 150 میلیون تومان است که با حقوق ماهیانه می توان یک رکورد جدد درفوتبال بانوان باشد. اما بیشتر از این مبلغ من به پیشرفتی که این لژیونر شدن ها می تواند برای فوتبال ما داشته باشد فکر می کنم. اگر یادتان باشد تا قبل از آنکه چند فوتبالیست ما مثل آقای ایی و عزیزی و باقری به خارج ترانسفر نشده بودند، مسئولین فوتبال ما هم به فکر فراهم کردن امکانات لیگ حرفه ای نبودند. این مسئله در مورد بانوان هم صدق می کند و امیدوارم که پس از رفتن من راه برای حضور سایر ملی پوشان هم بر شود.ضمن اینکه ود من هم در این زمینه هر کاری که از دستم بر بیاید انجام می دهم ."
    اردلان در رابطه با شرایط تیمی ابوظبی ادامه می دهد."تا جای که من می دانم این تیم علاوه بر من با یک بازیکن برزیلی و 2 بازیکن اردنی هم قرارداد بسته که این مسئله نشان از اهمیت این رقابتها برای اماراتی ها و البته تیم ابوظبی دارد. البته شرایط انتقال من به عنوان یک بازیکن ایرانی برای اماراتی ها سخت تر بود چون اولین شرط من برای حضور در این تیم بازی کردن با پوشش کامل اسلامی بود که البته آنها با این شرط من کنار آمدند."
    نیلوفر که در حال حاضر در هیچ تیمی عضویت ندارد. علت این خانه شینی را به سرمربی تیم ملی نسبت می دهد و می گوید:" در فوتبال خانمها هم مرام و معرفت جای خودش ا دارد از آنجایی که شهرزاد مظفر در لیگ این فصل تیم نگرفت من هم ترجیح دادم که فعلا تمرینات شخصی ام را دنبال کنم و البته این شرایط سود هم داشت آن هم اینکه بتوانم با شرایط ساده تری به امارات ترانسفرشوم.

شقایق آسیایی

2009/10/13

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •