درمورد مشکل صدا فعلا راهکاری نیومده ، فقط یکی از بچه ها میگفت ، PEs 2013 نصب کردم صدای 14 هم اومد و بعد 2013 رو پاک کرد !
درمورد مشکل صدا فعلا راهکاری نیومده ، فقط یکی از بچه ها میگفت ، PEs 2013 نصب کردم صدای 14 هم اومد و بعد 2013 رو پاک کرد !
دوستان مشکل صدای بازی من حل شد دلیل اصلی هم اون direct x که تو پوشه خوده بازی رو نصب نکنید از directx ورژن قبلی بازی یا یه بازی جدید دیگه استفاده کنید
یه بار بازیتونو کامل پاک کنید بعد اون directx جدید رو نصب کنید سیستم رو ریست کنید بعد بازی رو نصب کنید اوکی میشه واسه من همین شکل صدا اومد
Last edited by ESTEGHLAL 67; 20-09-2013 at 13:17.
اصلا همگی direct x دانلود کنید من همون اول directx نصب کرده بودم برای همین هم فکر کنم نه مشکل صدا پیش اومد نه افت فریم
اصلا یکی از نیازمندی های pes2014 همینه اینم اخرین ورژن همگی نصب کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از Greedy و Eblis 2011 و ESTEGHLAL 67 مشکل صدا با directx جدید رفع شد.
بریم یه ال کلاسیکو صدادار بزنیم بر بدن![]()
بچه ها یکیم مشکل مارو حل کنه..... گناه داریم.....
pro evolution soccer is not installed
بذار من بازی رو نصب کنم ، قول میدم مشکلات همه ی شما رو حل کنم
کلید حل تمامی مشکلات شما در دست منه![]()
قربون دست و پنجولت سریع نصب کن.....![]()
بچه ها مشکل من حل شد..... واسه اونایی که pro evolution soccer is not installed اینو میزنه میگم....
بعد از نصب دوتا فایل pes2014 داخل پوشست.... یکیش ایکون بازیه یکی دیگش یه فایل 1 کیلو بایتیه.... اول روی فایل 1 کیلو بایتیه کلیک کنید که yes رو میزنید.... بعد روی ایکون بازی کلیک کنید راحت میره تو بازی...
بابا چرا این تاپیک pes2014 باز نمیکنن ؟!!!
هیچ مشکلی هم نداشت خوبه قبلش یکی از مدیرای دیگه اومد پستا رو پاک کرد بعدش دیگه مشکلی پیش نیومد قفل کردن بازم نمیکنن میخوایم بحث کنیم
بازی خیلی ردیف شده خیلی حال میده
حالا تاپیک باز شه یه سری حرکات و دکمه ها رو میگم چه فرقایی کرده
خب برادر من کرک بازی رو کپی نکردی میگی چرا بازی بالا نمیاداستغفرالله !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)