تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 29 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 289

نام تاپيک: سریال «شوخی کردم» ؛ سریال جدید «مهران مدیری»

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیلی نظرات دوستان جالبه.
    اولا که تا اونجایی که یادم میاد سریال های مهران مدیری قسمت های اولش همیشه همینطور بوده.
    و همچنین اینکه دوستان ایــــــــــنقدر خنده بازار رو بالاتر از این سریال میدونن واقعا عجبیه!!!

درسته شوخی کردم ضعیف بود ولی تورو خدا انصاف داشته باشید.
    خنده بازار به جز لودگی و لمپن بازی چی داشت؟
    حداقل شوخی کردم پشت مزخرفاتش یه طعنه هایی هم بود. یه حرفهایی هم بود.
    شما توی خنده بازار صرفا و صرفا مسخره بازی میدیدید و مستقیم به فرد مورد نظر توهین میکردن و شما هم به لوده بازیشون میخندیدین...

درست نیست برای نشون دادن بد بودن یک چیز انصاف رو کاملا زیر پا بگذاریم.

2. 4 کاربر از Maziar_69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohammad_reza0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

خیلی نظرات دوستان جالبه.
    اولا که تا اونجایی که یادم میاد سریال های مهران مدیری قسمت های اولش همیشه همینطور بوده.
    و همچنین اینکه دوستان ایــــــــــنقدر خنده بازار رو بالاتر از این سریال میدونن واقعا عجبیه!!!

شما توی خنده بازار صرفا و صرفا مسخره بازی میدیدید و مستقیم به فرد مورد نظر توهین میکردن و شما هم به لوده بازیشون میخندیدین...

دوست عزیز خنده بازار حداقل اگر نگاه میکردی 1 دقیقه میخندی این شوخی کردم 1 ثانیه ارزش خنده ندارد

4. این کاربر از mohammad_reza0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز خنده بازار حداقل اگر نگاه میکردی 1 دقیقه میخندی این شوخی کردم 1 ثانیه ارزش خنده ندارد
    درسته میخندی ولی خنده به چه قیمتی؟
    مثلا به چه دلیلی باید با فردی مثل باب راس چنین شوخی های بی مزه و مسخره ای کرد؟
    شما به لودگی اون فرد میخندی. چون چیز دیگه ای جز اون نیست.
    یا مثلا عمو قناد که دیگه اوج مسخره بازی و لودگی هست.

شاید با "شوخی کردم" نتونستیم بخندیم ولی سوژه هایی که انتخاب کرده بود اکثرا سوژه های درستی بود. (کاری به فیلمنامه و اجرا و باقی چیزها ندارم. منظورم این هست که چیزهایی رو انتخاب کرده بود که جا داشت باهاشون شوخی کرد ولی آخه باب راس ؟؟؟!!!)
    من خودم میتونم یه سی دی بدم بیرون یک ساعت مزخرف بگم و مسخره بازی دربیارم و ادای این و اون رو دربیارم ولی این که نشد طنز.

6. 4 کاربر از Maziar_69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خیلی ببخشیدا ولی خیلی وقتا شده تلوزیون داشته فیتیله نشون میداده من چند دقیقه اش دیدم خندیدم(خیلی های دیگه هم خندیدن)
    پس فیتیله هم خوبه چون ارزش خنده داره؟
    من برم از فردا فیتیله و عمو پورنگ به عنوان سریال دنبال کنم دیگه
    خنده بازار که خدایی آخرش شده بود فیتیله و عمو پورنگ و سی سی جون و .....
    جالبه همگی با دیدن یک مجموعه فاتحه کل مجموعه رو خوندن
    حالا بذارید ببینیم قسمت های بعد چجوری میشه بعد سرشو ببریم!
    +
    اون قدر الان بی حوصله و کوته بین شده که آیتم هاش از حداقل احترام به شعور مخاطب هم برخوردار نیست !
    راستی کوروش جان این قسمت حرفت خطابت با مدیری بود؟
    اگه منظورت مهران بوده که بی انصافیه بذار سریال یکم جلو بره بعد نقد کنیم
    شما خودت که بهتر میدونی صفحه فیس بوک توسط شخص کنترل نمیشه
    اون متنی که من گذاشتم مطمئنن حرف مهران نبوده حتی پایینش نوشته شده
    ولی به هر حال باید یادمان باشد که در نقدها و انتقادهای مثبت و منفی خود نباید دنبال طنز لودگی از مهران مدیری باشیم ...
    تنها چیزی نمیشه تا الان منکرش شد احترام مدیری به مخاطباشه
    قبلن گفتم بازم میگم هیچ نیازی نبود مدیری بعد قهوه تلخ مدیری از کسی معذرت خواهی کنه تهیه کننده کار شخص دیگری بود
    محمدحسین لطیفی خیلی راحت قلب یخی ول کرد رفت بعد ساخت ایران ساخت از کسی معذرت خواهی کرد؟
    الان فصل جدید قلب یخی به این روز افتاده کسی حرفی میزنه؟
    مدیری بخاطر یه آیتم که با طرفدارای تراکتور شوخی کرده بود معذرت خواهی کرد
    شاید بگید برای فروش مجموعه خودش اینکارارو میکنه ولی خیلی ها اینکارو نمیکنن
    مطمئن باشید معذرت خواهی هم نمیکرد باز مردم سریال دنبال میکردن
    حالا ما با دیدن یک مجموعه کل مجموعه رو میبریم زیر سوال
    حالا بماند همین مجموعه اول هم چنتا آیتم عالی داشت

8. 2 کاربر از 3D-Max بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

شاید با "شوخی کردم" نتونستیم بخندیم ولی سوژه هایی که انتخاب کرده بود اکثرا سوژه های درستی بود. (کاری به فیلمنامه و اجرا و باقی چیزها ندارم. منظورم این هست که چیزهایی رو انتخاب کرده بود که جا داشت باهاشون شوخی کرد ولی آخه باب راس ؟؟؟!!!)
    من خودم میتونم یه سی دی بدم بیرون یک ساعت مزخرف بگم و مسخره بازی دربیارم و ادای این و اون رو دربیارم ولی این که نشد طنز.
    خنده‌ بازار آیتم ضعیف داشت آیتم قوی هم داشت! ضمناً اکثر بازیگرهای خنده بازار بازیگرهای قوی نبودند! ولی این آقا اکثر بازیگرهای طنز را دور خودش جمع کرده بعد از شفیعی جم آیتم "جغد" گرفته!!!

مسئله اینه که مهران مدیری آدم گنده‌ایی تو طنزه و مردم انتظار کار ضعیف ازش ندارند!

البته خیلی ریسک کرده که کار آیتمی ساخته چون به نظر من دیگه دوره کار آیتمی تمام شده! و کسی نمیاد هر هفته کار آیتمی بخره!

10. 4 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بعضی قسمت هاش واقعا خوب ( و عجب طعنه های بهشون زد مثل قسمت اخبار ) ولی خب قسمت لوس هم چند تایی داشت !
    ولی جالبیش اینجاست بعضی دوستان میگن از خنده بازار هم بدتر بود !
    واقعا عجیبه همچین حرفی میزنین خنده بازار فقط اون سری اولش خوب بود و جدیداش واقعا همش لوسه
    البته شاید این دوستانی که این حرفارو میزنن متوجه طعنه های مهران مدیری به آقایون نمیشن !

12. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه e4lyas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

واقعا خنده آوره 2 قسمت پخش شده : و برخی نظرات اینجوریه : >>>> پس نتیجه بگیرید ( همه من درسته میگم و بقیه هیچ ! ) : از خنده بازار هم بدتر بود :|

صحبتی نمیزاره اینگونه نقد ها الکی :| :| | :| :|

14. این کاربر از e4lyas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه e4lyas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

خیلی نظرات دوستان جالبه.

خیلی ببخشیدا ولی خیلی وقتا شده تلوزیون داشته فیتیله نشون میداده من چند دقیقه اش دیدم خندیدم(خیلی های دیگه هم خندیدن)
    پس فیتیله هم خوبه چون ارزش خنده داره؟
    من برم از فردا فیتیله و عمو پورنگ به عنوان سریال دنبال کنم دیگه
    خنده بازار که خدایی آخرش شده بود فیتیله و عمو پورنگ و سی سی جون و .....
    جالبه همگی با دیدن یک مجموعه فاتحه کل مجموعه رو خوندن
    حالا بذارید ببینیم قسمت های بعد چجوری میشه بعد سرشو ببریم!
    +

قبلن گفتم بازم میگم هیچ نیازی نبود مدیری بعد قهوه تلخ مدیری از کسی معذرت خواهی کنه تهیه کننده کار شخص دیگری بود
    محمدحسین لطیفی خیلی راحت قلب یخی ول کرد رفت بعد ساخت ایران ساخت از کسی معذرت خواهی کرد؟

فحتوای کلام اینه و کاملا موافقم : 1 - خنده به چه قیمتی / 2 - یکم از یک مجموعه بگذره بعد به سخره بگیریمش !

با کمال احترام یک جمله عرض کنم در جواب شما شاید با خوندن این جمله 1 دقیقه نیز خندیدین

این طرز برخورد مثل این آدم هایی هست که میان سینما و صدای غرش غرش چیپش و تنقلاتشون میاد و وقتی هم میان بیرون از سینما میگن این فیلم چی بود ! اَه اَه !!!
    معلومه باید اینگونه افراد بگن اه اه ! .. چون باید برن فیلم هایی مثل افراطی ها رو نگاه کنند و بعد بگن به به ! ...

یکی از دلایل این هم این که هنوز تماشاگر بودن تخصصی نشده :| و هر کی ی نظر میده ( هر نظر مورد احترام هست ) اما وقتی از آگاهی به دور است واقعا حرفی باقی نمی گذاره :|

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

سلام

بله، خطابم با مهران بود ...

کسی در هوش مهران شک نداره، از نظری که شما میگید (یعنی احترام به مشتری) هم کاملاً شعورش رو داره و در صورت نیاز رک و راست عذرخواهی می کنه

حرف من اینه که بخشای پایانی قهوه تلخ، کل سریال ویلای من، و این اپیزود شوخی کردم، کاملاً ثابت می کنه که مهران مدیری چند وقتیه دیگه هیچ گونه احترامی برای شعور مخاطبش قائل نیست ... دیگه به این فکر نمی کنه که آیا این پلانی که دارم می گیرم اصلاً جذابیتی واسه مخاطب داره؟ یه لبخند به لبش میاره؟ حرفی که می خواد بزنه تکراری و دستمالی شده نیست؟

گفتنی ها رو دوستان در صفحات قبل گفتن به اندازه کافی ...

من هم نمیگم شوخی کردم قطعاً تا آخرش در همین حد می مونه !

اما این حرف که مردم نمی فهمن و نمی گیرن، خیلی حرف ثقیل و سنگینیه !!

والا همه تیکه های سریال به مسئولان و مقامات رو می گیریم، خیلی زود هم می گیریم!

ولی ستون های طنز شهرام شکیبا، پوریا عالمی و آیدین سیار تو روزنامه های خبر، قانون و شرق خیلی خنده دار تر و جذاب تره !! بار سیاسیش هم خیلی بیشتره ...

مهران بی حوصله و سهل انگار شده ... مثل داریوش مهرجویی

17. 6 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Black Prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شیکاگو

پيش فرض

فحتوای کلام اینه و کاملا موافقم : 1 - خنده به چه قیمتی / 2 - یکم از یک مجموعه بگذره بعد به سخره بگیریمش !

با کمال احترام یک جمله عرض کنم در جواب شما شاید با خوندن این جمله 1 دقیقه نیز خندیدین

این طرز برخورد مثل این آدم هایی هست که میان سینما و صدای غرش غرش چیپش و تنقلاتشون میاد و وقتی هم میان بیرون از سینما میگن این فیلم چی بود ! اَه اَه !!!
    معلومه باید اینگونه افراد بگن اه اه ! .. چون باید برن فیلم هایی مثل افراطی ها رو نگاه کنند و بعد بگن به به ! ...

یکی از دلایل این هم این که هنوز تماشاگر بودن تخصصی نشده :| و هر کی ی نظر میده ( هر نظر مورد احترام هست ) اما وقتی از آگاهی به دور است واقعا حرفی باقی نمی گذاره :|
    کلا این طرز صحبت عادت شده بین ایرانی ها. وقتی افرادی خلاف نظر شما صحبت بکنند، انگ های نامربوطی مانند همین صحبت های شما بهشون چسبیده میشه. نمیدونم چرا شماها اصرار دارید اینقدر مسله رو بپیچونید! یکی میاد میگه طنز سنگین بوده کسی نفهمیده، یکی مثل شما میگه تماشاگر تخصصی نیستید، یکی دیگه به هنوز ندیده میگه از همه برنامه ها بهتر بوده!

مسله خیلی سادست، مجموعه اول افتضاح و گریه دار بود. من نمیفهمم امثال شماها برنامه کمدی میبینید برای چی؟ ترازو میارید سبک سنگین کنید؟ بعد میز گرد میزارید و با استفاده از محتوای بسیار سنگین برنامه مورد نظرتون که در اینجا "شوخی کردم" هستش، به اسرار طبیعت پی میبرید و مسائل کوانتوم فیزیک رو باهاش حل میکنید؟

مردم برنامه کمدی میبینند که بخندن. حال ما ها چه گناهی کردیم که چند نفر مثل شما طرفدار متعصب یک شخص خاص هستید و طاقت ندارید خلاف نظر شماها کسی چیزی بگه؟ هر کی اومده انتقاد کرده توی این چند پست، شما و چند نفر دیگه فقط تهمت زدید و بی احترامی کردید به دیگران. بهتره یک تجدید نظری توی رفتارتون بکنید و سلایق دیگران رو با این خزعبلات و تهمت های نامربوط متهم نکنید. شما هم خیلی راحت میتونید مثل سایرین تشریف بیارید و بگید خنده دار بوده و مجموعه بسیار موفقی بوده. نه اینکه خراب کاری کارگردان دوست داشتنیتون رو بر گردن مخالفان بیندازید. در ضمن بهتره چند تا سریال استاندارد و خارجی مشاهده بکنید تا متوجه بشید که قسمت اول هر سریال چه طور باید باشه، به جای اینکه به دیگران تهمت بزنید وگرنه برای بنده و سایرین اصلا کاری نداره به شماهایی که طرفدار این برنامه های مسخره مثل شوخی کردم هستید بی احترامی کنیم
    و مانند خودتون به شماها توهین کنیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •