به نظرم MW 2012 خیلی قشنگتر بود![]()
از این به بعد دیگه تو p30 باید اسم تاپیک نسخه های بعدیه NFS رو بذاریم MW و NFS Underground !
این نید فور اسپید بغیر سری under ground 2 و نید فور اسپید 2 بقیه شون چرت بودن و ..... تو سبک ریسینگمن که با هیچ سری انداره Underground 2 حال نکردم ! یادش بخیر
به نظرم MW 2012 خیلی قشنگتر بود
من اخرین نیدفوراسپید که بازی کردم اندرگرند2 بود. دیگه بعد از اون چند وقت ماست وانتد بازی کردم و دیگه هیچ بازی ماشینی انجام ندادم. این بازی چطوره؟ این بهتره یا ماست وانتد 2012؟نید فور اسپید فقط 4 تا نسخش به من حال داد !
یکیش نسخه دومش بود ( NFS 2 ) که دو نفره هم میشد بازی کرد ! خیلی حال میداد یادش بخیر !
بعدش آندرگراند 1 و 2 و بعدش هم Mostwanted !
Last edited by Karistias; 28-11-2013 at 17:25.
بازی فوقالعاد هست
هندلینگ و گیم پلی و گرافیک بازی منو یاد mw2005 انداخت
نقطه ضغف اصلی این بازی در درجه اول اینه که سیستم بالایی میخواد
سلام
یه سوال داشتم : این بازی رو چطوری میشه دانلود کرد . اصلا بازی های با حجم زیاد رو در ایران با چی دانلود میکنند؟
دستگاه خاصی داره ؟ لطفا راهنمایی کنید
مواد لازم :اینترنت ADSL بالای دو مگ که free داشته باشه و یک نرم افزار دانلود منیجر .![]()
کاملا موافقم یه عده ای کلا نمیخان باور کنن nfs تغییر کرده
خود من به عنوان یک فن nfs که هنوز underground1 رو سیستمش نصبه اصلا نمیخام underground دیگه ای ساخته بشه
ea دنبال یک فرمول موفقه که به نظرم توی rivals تا حد زیادی به اون فرمول رسید
آره از روزی که کمپانی critrongames تو سری NFS دخالت کرد دیگه NFS مثل قبل نشد و نمیشود ...:
راستی Carbon و Undercover هم که یه جورایی ادامه Mostwanted 2005 یودن هم قشنگن ...!!
کرایتریون دنبال فرمولی بود که از بلک باکس جلو بزنه که اون رو تو hp2010 و mw2012 پیدا کرد مشکل اینجاست که مخاطباش(نه فقط ما ایرانیا)از یک استودیو میخان که شاهکار رقیب رو کپی کنه
دوستان کسی نیست جواب سوالم رو بده؟:-/
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
من با همین سیستم ولی گرافیک 630 تونستم اجرا کنم بازیو البته باید گرافیکمو اپدیت کنم. بازی لگ نداره ولی تو همون مرحله اول کرش میکنه که میگن از اپدیت کارت گرافیکه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)