تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام گزینه عامل موفقیت تیم ملی فوتبال در راه صعود به جام جهانی بود؟

راي دهنده
196. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • حمایتهای مردم و روحیه امید

55 28.06%
  • کادر فنی و بازیکنان

78 39.80%
  • فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش

22 11.22%
  • خوش اقبالی و اشتباهات داوری

105 53.57%
Multiple Choice Poll.
صفحه 12 از 218 اولاول ... 289101112131415162262112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 2174

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

لیست تیم ملی فوتبال اعلام شد / کروش یک بازیکن از لیگ آمریکا دعوت کرد

ورزش > فوتبال ملی - اسامی بازیکنان دعوت شده به اردوی تدارکاتی تیم ملی فوتبال بزرگسالان از سوی کارلوس کروش اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ طبق اعلام سایت فدراسیون فوتبال، رحمان احمدی، حامد لک، دانیال داوری، مهرداد بیت آشور، حسین ماهینی، پژمان منتظری، سید جلال حسینی، امیر حسین صادقی، شجاع خلیل زاده، احسان حاج صفی، هاشم بیگ زاده،محمدرضا خانزاده، مهرداد پولادی،جواد نکونام، امید ابراهیمی، آندرانیک تیموریان،محمد نوری، مجتبی جباری، اشکان دژاگه، رضا قوچان نژاد،سردار آزمون، کریم انصاری فرد، مسعود شجاعی، محمدرضا خلعتبری، علیرضا جهانبخش، یعقوب کریمی و خسرو حیدری بازیکنانی هستند که باید روز یکشنبه راس ساعت 12:00 ظهر در هتل آزادی خود را به کادر فنی تیم ملی معرفی کنند.
    اردوی تدارکاتی فوق به منظور حضور ملی پوشان برای دیدار مقابل تایلند برگزار می شود. دیدار دو تیم ملی ایران وتایلند روز بیست و سوم مهرماه برگزار می شود.
    در این لیست نام مهرداد بیت آشور دیده می‌شود. این بازیکن در تیم سن خوزه آمریکا بازی می‌کند. کروش پس از تجربه موفق استفاده از اشکان دژاگه و رضا قوچان‌نژاد، می‌خواهد یک بازیکن دو ملیتی دیگر را هم در تیمش آزمایش کند.

باید یک فراخوان بدیم به کل فوتبالیستهای دنیا بشتابید بشتابید
    کفاشیان هم اعلام کرده بازی رفت و برگشت مقابل امریکا جدی شده یا تورنمنت 4 جانبه با حضور ایران امریکا چین روسیه نه 2 کشور امریکای لاتین!فعلا در حد حرفه ببینیم چی میشه در هر صورت قبل از بازی مقابل امریکا باید حسابی "نرمش قهرمانانه" بکنن بچه ها که یه وقت عضلاتشون نگیره مصدوم بشن!
    +
    بالاخره یک اسپانسر خوب هم گیر آوردیم
    ولی خودمونیم بدجور داریم آماده سازی میکنیم برای جام جهانی!میترسم یه وقت قهرمان بشیم همه دارن با تیمهای بزرگ بازی میکنن اردوهای متعدد و برنامه دقیق ما نشستیم با هزار مکافات طلب کیروش رو بدیم بیاد یه اردو 3 روزه داشته باشیم و بازی مقابل ابر قدرت منطقه تایلند!!

2. 9 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

آشنايي با بيت آشور، تازه وارد تيم ملي

در حاليکه يخ روابط بين ايران و آمريکا در حال آب شدن است عجيب نيست که در فهرست تيم ملي فوتبال ايران ، يک ايراني - آمريکايي نسبتا مشهور داشته باشيم .
    استيون بيت‌آشور زاده 30 ژانويه 1987 در سان‌خوزه، بازيکن حرفه‌اي ايراني آمريکايي فوتبال که در تيم باشگاهي سن‌خوزه ارت‌کويکز در ليگ برتر فوتبال آمريکا توپ مي‌زند. خانواده استيون بيت‌آشور ايراني مي‌باشد.

وي از طرف پدري يک مسيحي ايراني آشوري‌تبار و از طرف مادري يک مسلمان ايراني است.وي در مصاحبه‌اي به سال 2011 ميلادي اظهار داشت: « پدر من مسيحي و مادر من مسلمان است، پس من از هردو هستم و به تمامي سنت‌هاي والدينم احترام مي‌گذارم؛ طوري که آنان مرا به زور به دين خود فرانخوانده‌اند، ما تمام آداب و رسوم مسلمانان به مانند ماه مبارک رمضان که الان در اين ماه هستيم و سنت‌هاي ايرانيان نظير عيدنوروز را ادا مي‌کنيم »

بيت آشور که مدتهاست بحث حضورش در تيم ملي ايران مطرح شده، در گفتگو با رسانه هاي امريکايي اعلام کرده که آرزويش بازي در جام جهاني 2014 است.

اگر چه اولويت استيوي، پوشيدن پيراهن تيم ملي امريکاست اما يورگن کلينزمن عليرغم دعوت از بيت آشور به اردوي تيم ملي امريکا هنوز از او در ترکيب تيمش استفاده نکرده تا مدافع باشگاه سن خوزه هنوز شانس پوشيدن پيراهن تيم ملي کشور پدري اش را داشته باشد.

جالب اينکه او با قد 178 سانتي نتر در آمريکا به بازيکتي شهرت دارد که مي تواند جانشين چروندلو بازيکن تيم ملي آمريکا باشد . حتي سرمربي سن هوزه ارث کويک گفته بود نبايد کلينزمن بگذارد کارلوس کي روش ف بيت اشور را ببرد .

او مي تواند مشکلات تيم ملي در جناح راست را حل کند . باحضور بيت اشور تعداد دو مليتي هاي تيم ملي ايران به 4 رسيد : دانيل داوري ، اشکان دژآگه و رضا قوچان نژاد که البته اين دوتا آخر از پدر و مادر ايراني به دنيا آمده اند .

کي روش و دستيارانش که سال ها سابقه فعاليت در ليگ آمريکا را داشتند به خوبي با بازي اين بازيکن آشنايي دارند و حتي معتقدند اين بازيکن توان بازي در پست هاي ديگري از زمين را دارد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

رحمان احمدی، حامد لک، دانیال داوری، مهرداد بیت آشور، حسین ماهینی، پژمان منتظری، سید جلال حسینی، امیر حسین صادقی، شجاع خلیل زاده، احسان حاج صفی، هاشم بیگ زاده،محمدرضا خانزاده، مهرداد پولادی،جواد نکونام، امید ابراهیمی، آندرانیک تیموریان،محمد نوری، مجتبی جباری، اشکان دژاگه، رضا قوچان نژاد،سردار آزمون، کریم انصاری فرد، مسعود شجاعی، محمدرضا خلعتبری، علیرضا جهانبخش، یعقوب کریمی و خسرو حیدری

واقعا کیروش لیگو دنبال میکنه؟
    من که بعید میدونم!
    گمونم 1 لیست داره که همیشه همونو میگه هر سری یه تعداد دورگه اضافه میشن فقط!
    صداقی که امسال داغون بوده هست بنگر که عالی کار کرده نیست!
    نوری هست، جباری که امسال فقط تو رستورانش بوده هست اونوقت صادقیان نیست!
    حالا میگیم اصن به این دو سه تا علاقه داشته باهاشون حال میکنه دعوتشون کرده، دعوت پولادی مصدومو که 1ساله پاش به توپ نخورده هنوزم کامل خوب نشده با چه منطقی قبول کنم؟!
    یا واقعا تیم صدر نشین فولاد نباید حتی 1 سهمیه بازیکن داشته باشه؟!

میترسم لیست جام جهانی اعلام شه توش غلام و نوروزی هم باشن
    Last edited by lazy; 05-10-2013 at 13:57.

6. 4 کاربر از lazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فرکي: ليست تيم‌ملي توهين بزرگي به ليگ بود

فهرست تيم ملي مثل هميشه واکنش برانگيز است . به خصوص که اين بار پاي صدر نشين ليگ هم در ميان است و تيمي بدون حتي يک ملي پوش!

حسين فرکي سرمربي موفق فولاد خوزستان گفت:« خوشحال نيستم از اين اتفاق و فکر مي‌کنم توهين بزرگي به ليگ بود، من مانده‌ام با چه هدفي اين کار را دنبال مي‌کنند. ضمن اينکه من هيمشه جزو کساني بودم که از کادرفني و نظارتشان دفاع کردم آن چيزي که من متوجه شدم اين است که در جام جهاني هم همين نفرات بازي خواهند کرد و تغييري ايجاد نمي‌شود. ما هيچ انگيزه‌اي در ليگ با اين اتفاق نداريم و براي بازيکنان هم انگيزه‌اي به وجود نمي‌آيد چون ديده نمي‌شود.»

به گزارش سايت گل ، فرکي در ادامه گفت: براي يک بازي دوستانه کساني را در ليست مي‌بينيم که از ابتداي ليگ امساال نبودند يا بازي نکردند يا مصدوم بوده‌اند، تعدادي هم که بايد هميشه باشد از پرسپوليس و استقلال و بعضا سپاهان و تعداد ديگر هم دو مليتي هستند و از ما هم براي صادق بودن و بي‌زبان بودنمان سوءاستفاده مي‌‌کنند يعني بازيکني نبود که از تيم ما لياقت نشستن روي نيمکت تيم‌ملي را داشته باشد، وقتي ديده نمي‌شوند انگيزه‌اي هم ديگر وجود ندارند و حالا ما بايد چطور به آنها انگيزه بدهيم و آنها را به ليگ برگردانيم.

فرکي در پايان گفت: آيا کساني که جاي بازيکنان شايسته در تيم ملي هستند لياقت و شايستگي دارند؟ يا آيا کسي مي‌بيند و به کي‌روش مي‌گويد يا مي‌بيند و به کي‌روش نمي‌گويد يا اگر کي‌روش اينجا باشد اشتباهات کمتري رخ مي‌دهد. زماني که ما در تيم ملي بوديم از تيم نهم و دهم بازيکن شايسته را به تيم ملي دعوت مي‌کرديم و کاري نداشتيم که تيم او در کجاي جدول است، اما حالا ما در بالاي جدول هستيم اما حتي يک بازيکن هم آن هم براي يک بازي دوستانه با تايلند نبايد يک بازيکن در روي نيمکت تيم مي داشته باشيم.

رحماني: ديگر انگيزه‌اي براي اين فوتبال ندارم

بدون شک اگر تمامي مربيان ليگ سرمربي تيم ملي شوند در اين 11 هفته يکي از انتخاب‌هاي آنها بختيار رحماني بود کاپيتان فولاد که واقعا شايستگي‌هايش را با زدن چندين گل و چندين پاس گل نشان داد.

بازيکني که تيمش را به صدرجدول هدايت کرد و با بهره او فولاد بهترين بازي‌هارا به نمايش گدازد. اما چطور ممکن است که او را در ليست تيم ملي نمي‌بينيم. در همين رابطه بختياررحماني که خيلي عصباني بود به خبرنگار سايت گل گفت: از اين فوتبال خسته‌ام مي‌خواهم به مسافرت بروم و آرام شوم حتي بعيد مي‌دانم به اردوي تيم ملي اميد بروم. آيا من در ليگ شايسته نبودم مي‌خواهم مردم قضاوت کنند. مي‌خواهم براي دعوت نشدن يک نظرسنجي بگذاريد و اين موضوع را واشکافي کنيد، چطور ممکن است از انجام بازي‌هايي که از خودم به نمايش گذاشتم در تيم ملي حضور نداشته باشم. آقاي کي‌روش خدا وکيلي حواست کجاست؟ من خيلي از اين فوتبال لعنتي خسته‌ام مي‌دانيد چقدر تلاش کرده‌ام يک مسافرت با زن و بچه‌ام نرفته‌ام که بتوانم بدرخشم و خودم را به تيم ملي تحميل کنم.

بختيار رحماني با خشمي توام با بغض گفت:« من چکار بايد مي‌کردم که نکردم. من انتظار دارم از ارباب رسانه بيايند از من دفاع کنند. من مي‌خواهم عادل فردوسي‌پور که هميشه در برنامه‌اش عدالت‌محور بوده است، بيايد و اين‌بار ليست تيم ملي را آناليز کند. من سوالم اين است شايستگي اين را نداشتم که روي نيمکت تيم ملي باشم آن هم در مقابل بازي با تايلند.»

کاپيتان فولاد در پايان گفت:« مي‌خواهم استراحت کنم از اين اتفاق غمگينم و دلسرد نسبت به جنگيدن و تلاش کردن. اميدوارم که در ليست تيم ملي شايسته‌ها حضور داشته باشند، اميدوارم که من شايسته حضور در تيم ملي نبوده باشم چرا که خداوند در اعمال ما ناظر است و او بزرگترين قاضي است.»

سيدصالحي: شايد لياقت پيراهن تيم‌ملي را ندارم

سيدصالحي باز هم يک گل ارزشمند براي پرسپوليس زد تا اين تيم را نجات دهد. مهاجم پرسپوليس نشان داد که توانايي‌هاي زيادي دارد و حالا به بازيکن محبوب علي دايي تبيدل شده است .

سيدمهدي سيدصالحي در مورد بازي با صبا و ليست جديد تيم ملي به سايت گل گفت:« بازي با صبا که بازي خوبي بود و ما با صحبت‌هاي آقاي دايي مي‌دانستيم که کار سختي داريم چرا که آنها تيم جوان و جنگده و پرتلاشي هستند. البته اگر توپ‌هاي ما گل ميشد نتيجه بهتري رقم مي‌خورد ولي آنها توانستند روي يک ضربه ايستگاهي و شروع مجدد به گل برسند. اما بعد از آن ما بوديم که تلاشمان را زياد کرديم و توانستيم در دقايق پاياني به گل برسيم. البته آنها مدام در دفاع بودند و اين فرصت را به ما ندادند که بتوانيم تعداد گل‌هاي خومان را بيشتر کنيم اما در مجموع فکر کنم اين نيتجه مساوي هم خواست خدا بود و ما هم راضي به رضاي او هستيم.»

سيدصالحي در مورد گلي که به ثمر رساند گفت:« اين خواست خدا بود و من عددي نيستم، تمرين و تلاش مي‌کنم و خدا هم کمک مي‌کند زحمت تمام بچه ها بود وگرنه اتفاقي نيفتاده.»

سيدصالحي در پايان در مورد ليست تيم ملي گفت: من با خدا معامله کرده‌ام و اوست که پاداش تلاش مرا مي‌دهد, به نظر کي‌روش احترام مي‌گذارم شايد از ديدگاه او من هنوز لياقت پوشيدن پيراهن تيم ملي را ندارم اما اين آرزوي من است و تلاش مي‌کنم تا به اين هدف برسم.

8. 7 کاربر از lazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

خیلی جالبه قاضی که این روزا آماده نشون داده نیست ولی یعقوب کریمی نیمکت نشین دعوت شده ...

ولی باز خوبه حداقل بازیکن های دورگه رو دعوت میکنه از این بازیکنای داخلی که توقعی نمیره .

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

رحمان احمدي، حامد لک، دانيال داوري، مهرداد بيت آشور، حسين ماهيني، پژمان منتظري، سيد جلال حسيني، امير حسين صادقي، شجاع خليل زاده، احسان حاج صفي، هاشم بيگ زاده،محمدرضا خانزاده، مهرداد پولادي،جواد نکونام، اميد ابراهيمي، آندرانيک تيموريان،محمد نوري، مجتبي جباري، اشکان دژاگه، رضا قوچان نژاد،سردار آزمون، کريم انصاري فرد، مسعود شجاعي، محمدرضا خلعتبري، عليرضا جهانبخش، يعقوب کريمي و خسرو حيدري
    نصف این دعوتیها بالاخص چه استقلالی چه پرسپولیسی حقشون نبوده دعوت بشن !! یامصدوم بودن و تازه از بند مصدومیت خارج شدن این چند وقت یا در حد بازیکنای آماتوره کیفیتشون !!

همه بویلدیها به کنار : جباری ؟!؟!؟! مگه تمرین هم کرده این چند وقت که به رستورانش میرسید ؟ نوری ؟ ممد نوری؟؟؟؟؟ وقتی شنیده حتما فک کرده که انگاری تیتاب داده باشن بهش!! دژاگه ؟ مگه دوباره مصدومیتش زیاد نشده بود ؟

سرمربی معلوم نیست خوابه یا بیدار !! امیدوارم توی نود همونطور که سرمربیهای قبلی رو به سیخ میکشید به این وضع مسخره بازیکن دعوت کردن رو هم بپردازه !

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

حق بختیار رحمانی خیلی بیشتر از اینهاست.واقعا این لیست تیم ملی عجیبه!!!

12. 5 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

واقعا لیست عجیبی هست ممد نوری و تیم ملی؟!؟!؟! پس بختیار رحمانی . پیام صاقیان که این فصل خوب بودن چی میشن.
    درباره پولادی کلا نظری ندارم اما این مسعود شچاعی رو نمیدونم چرا ول نمیکنه . تو این چندتا بازی اخر هیچ کار مفیدی انجام نداده جز رفتن روی مخ مردم مثل سرطان میمونه /
    چباری هم احتمالا برای اشپزی تیم ملی دعوت شده/
    واقعا تو لیست به خیلی ها ظلم شد /
    حداقل یه دفاع دیگه دعوت میکرد امیرجسین صادقی رو مهار کنه
    Last edited by steps; 05-10-2013 at 20:14.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

حق بختیار رحمانی خیلی بیشتر از اینهاست.واقعا این لیست تیم ملی عجیبه!!!
    نسبت به فوتبال ما کاملا نرماله! هرچی بازیکن خوب و آماده و تاثیرگذار در تیمهای خودشون نشستن بیرون و دعوت نشدن مصدوم ها و ناآماده ها و اونایی که بازی بهشون نمیرسه یا چند ماهه اصلا پاشون به توپ نخورده دعوت میشن!از نظر من که کاملا میخونه با شرایط فوتبال ایران تو یکی از برنامه های 90 بود مشخص شد دعوت به تیم ملی نرخش چقدره تو ترکیب ثابت چقدره و شما مطمئن باشید الان که صعود کردیم به جام جهانی خیلی ها با روابط و پول میخوان به ترکیب تیم ملی برسن و خیلی از بازیکنان خوب شهرستانی چون این روابط رو ندارن بیرون میمونن!یعنی انقدر این لیست پرته صدای همه دراومده بحث سلیقه و احترام به نظر سرمربی دیگه نیست هیچ جای دنیا بازیکنی که ماه هاست مصدومه یا تیم نداره دنبال تیمه یا بهش بازی نمیره و موثر نیست رو دعوت نمیکنن به تیم ملی!باید دید چقدر نهاییه و آیا با این نفرات میخوایم بریم جام جهانی؟...

طعنه کیروش به لیگ برتر

از لحظه اعلام لیست تیم ملی برای بازی با تایلند، انگشتان کاربران سایت های خبری روی صفحه کلید رایانه ها و تلفن های همراه جا به جا می شود تا نظرات اعتراض آمیز خود را تایپ و ارسال کنند.
    این یکی از ویژه گی های کارلوس کی روش است. لیست های مرد پرتغالی همیشه پر سر و صداتر از لیست های اعلام شده توسط مربیانی بوده که قبل از وی سکان هدایت تیم ملی را بر عهده داشته اند.
    کی روش، درست در وقفه های لیگ و کم خبری رسانه ها، با اعلام لیست هایی که علامت های سئوال پرشماری را باقی می گذارند، بازار فوتبال ایران را داغ می کند.
    بخش عمده ای از مطالب رسانه ها به تحلیل فهرست نفرات دعوت شده کی روش اختصاص می یابد و بازیکنانی که معتقدند حق آن ها ضایع شده، آماده مصاحبه و انتقاد از سرمربی تیم ملی می شوند.
    و این خبر خوبی برای فدراسیون فوتبال است تا به لطف کمیته انضباطی، جریمه های سنگین برای بازیکنان معترض در نظر بگیرد و بخشی از هزینه های تیم ملی را از این راه تأمین کند.
    صدرنشین لیگ نماینده ای در تیم ملی ندارد. درخشان ترین بازیکنان لیگ به جمع 27 بازیکن دعوت شده راه پیدا نمی کنند و ناآماده ها، مصدومان و نیمکت نشین های باشگاهی، حداقل یک سوم فهرست دعوت شده ها را تشکیل می دهند.
    کی روش که بارها از نحوه تمرین ملی پوشان در تیم های باشگاهی ایراد گرفته و اختلافش با سازمان لیگ را علنی کرده بود، شاید با این لیست می خواسته به نوعی لیگ ایران را به سخره بگیرد. نوعی پوزخند، نوعی بی اعتنایی، از جانب مردی که همیشه نگاهی بالا به پایین نسبت به فوتبال ایران داشته است.

اعلام سیدبندی جام جهانی 2014

سایت گل- سیدهای تیم های حاضر در رقابت های جام جهانی 2014 در روز 17 اکتبر مشخص خواهد شد . این خبری است که مدیر اجرایی کمیته فیفا روز جمعه آن را اعلام کرد.
    قرار براین است که این سیدبندی با بهره گیری از رنکینگ فیفا در ماه اکتبر اعلام شود.
    در پات یک ، قطعا نام برزیل به عنوان میزبان این رقابتها قرار خواهد گرفت و هفت تیم تراز اول دیگر دراین پات، برزیل را همراهی می کنند.
    در دو پات از 4 پات دیگر موقعیت های جغرافیایی درنظر گرفته می شود.در رنکینگ فیفا در ماه سپتامبر تیم های اسپانیا، آرژانتین، آلمان، ایتالیا، کلمبیا، بلژیک و اروگوئه در صدر رنکینگ جهانی هستند.

مدیر اجرایی کمیته فیفا به علاوه از بهره گیری از امکانات پیشرفته ای از جمله دستگاه های خنک کننده برای مراقبت از سلامت و امنیت بازیکنان در جام جهانی 2014 برزیل خبر داد. این دستگاه ها بعد ازدقیقه 30 نیمه اول و نیمه دوم تک تک بازیها و در صورتی که دمای هوا به بالاتر از 32 درجه سلسیوس برسد، به کار خواهند افتاد.
    قرار براین است که قرعه کشی رقابت های جام جهانی 2014 درماه دسامبر برگزار شود.

15. 4 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

فکر کنم کی روش دیگه ناامید شده از فوتبال ایران و همینی هم که مونده به خاطر پولیه که گرفته و باز هم داره میگیره . اگه همینجور پیش بره و کسی ازش انتقاد نکنه شاهد ضعیفترین حضورمون توی جام جهانی خواهیم بود. واقعا چه خبره توی فوتبال ما ؟ من که گیج شدم . یعنی واقعا کسی نیست که صادقانه دلش برای تیم ملی بسوزه . یکی مثل خود ما طرفدارا .
    واقعا الان یکی دوساله داریم به فوتبالمون امیدوارتر میشیم . لیگمون که خداییش پیشرفت خوبی داشته توی این یکی دو ساله . تیم هایی مثل فولاد و گسترش و تراکتورسازی و .. وقتی بازیشون رو که میبینیم ، بازیکنهایی توشون دیده میشه که واقعا شایسته حضور توی تیم ملی رو دارن و به تیم ملیت امیدوار میشی ولی وقتی لیستی به این صورت میاد بیرون توی طرفدار هم ناامید میشی چه برسه به بازیکنی که تمام سعیش رو کرده که لااقل توی تیم ملی یه جایی داشته باشه .

البته شاید هم کی روش میخواد بعد از چند ماهی که از اخرین بازی تیم ملی میگذره و لیگ تازه شروع شده و شرایط عوش شده ترکیب قبلی رو یه تست بزنه برای بازی با تایلند که نسبتا بازی تشریفاتی حساب میشه و شاید بعد از اون شاهد تغییر در ترکیب تیم ملی باشیم .
    Last edited by Gregar; 06-10-2013 at 00:16.

17. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •