از تمام دوستان پرسپولیسی دعوت میکنم تو این تاپیک جدید مشارکت داشته باشند، من خودم ایشالله از این به بعد همیشه در خدمتم.
حیفه تاپیک پرسپولیس بزرگ انقدر سوت و کور باشه ، اونم با این همه طرفدارهای بی شمار! انصافا دلیل اصلی اینکه خیلیا پست نمیدن اوضاع اشفته اخیره که دیگه صبر همه رو لبریز کرده.
تا کی باید حاشیه و چیز های متفرقه انقدر زیاد باشه اطراف تیم ...... این چند ساله اخیر واسه کسی رمق نذاشته

چهارشنبه اولین بازی پرسولیس و بازی اغازین لیگه ، اونم با چه تیمی! تراکتور!شاید واسه خیلیا تقابل انصاری فرد و کریمی و کاظمیان با پرسپولیس جنس یه هفته تیتر هاشونو جور کنه ، و خیلی ها هم براشون جذاب باشه ، اما واسه من یکی زیاد موضوع جالبی نیست، من از علی کریمی بیشتر از اینها انتظار دارم ، ولی داش علی همیشه کج خلقی میکنه و زود قضاوت میکنه ، میدونم ناراحتی هایی داشت با سردار ولی قابل حل بود .
اون خداحافظی احساسی ، اون قضاوت عجولانه و پیامک های عجولانه به هوادارا کار رو به بد جایی کشوند ، احتمالش زیاد بود که اگه این اتفاق های اخیر نمی افتاد و اینجوری ماجرا پیش نمیرفت داش علی الان تو پرسپولیس بود! رویانیان که اگه کسی رو بخواد همه جوره پاشه ، و مطمئنآ کریمی رو نگه میداشت ، اختلافات کریمی و دایی هم که دیگه کم رنگ شده بود و با هم خوب شده بودن ، واقعا میشد که الان تو پرسپولیس باشه
کریم رو هم بر خلاف خیلیا که زود یادشون رفت که چند سال اخیر جز بهترین گلزنان لیگ بود و جز بهترین استعداد های ایران بود ولی من یادمه که چقدر خواهان داشت و با چه اوضاعی بلاخره پرسپولیسی شد ، اما فصل خوبی رو سپری نکرد و این شد که شد بزرگترین کلاه چند سال اخیر که سر پرسپولیس رفته!!!!!
اما به نظرم دایی بهترین تصمیم رو گرفت در موردش و کاملا ازش حمایت میکنم ، اقتداری که نشون دادا باعث شد تیم منسجم و یه دست بمونه و کسی خودشو بالاتر از بقیه نبینه! یه جورایی کریم انصاریفرد حقشه! پرسپولیس بزرگتر از این حرفاست که وایسه اقا استراحتش رو کنه ، خوش گذرونیاشم کنه بعد بگه حالا وقت هست اخر کار یکی از پیشنهاد هامو قبول میکنم!
خیلی راحت میتونست سر اون بند جدایی اول با تیم به توافق برسه ، و معلوم شه که پرسپولیسه بعد یه هفته اجازه مرخصی بگیره و بیاد، نه اینکه واسه پرسپولیس ناز کنه!