به نظرم گواردیولا نمیخواست رکورد تعداد جام های خودشو تو بارسا بشکونه
چون اینجوری که دوستان میگن با تیم 2 یا حتی سوم اومده تو زمین بایرن
به نظرم گواردیولا نمیخواست رکورد تعداد جام های خودشو تو بارسا بشکونه
چون اینجوری که دوستان میگن با تیم 2 یا حتی سوم اومده تو زمین بایرن
گواردیولا فشار زیادی روش هست با توجه به نتایج هاینکس و این جام میتونست خیلی بهش کمک کنه ولی حیف![]()
باخت بدی بود ولی تلنگر خوبی بود
دلائل مختلفی دست به دست هم داد که نتیجه این شد، شاید بزرگترین دلیلش اشتباهات فردی بود، روی گل اول اشتباه بچگانه اشتارک(غیبت نوئر)، گل دوم دسته گل بویتن(نبود دانته از ابتدا)، گل چهارم اشتباه تیاگو(نبود مارتینز) در یک منطقه خطرناک که البته در ادامه هم کمک داور آفساید رویس رو نتونست تشخیص بده... یعنی سه گل از چهار گل(به خصوص دو گل اول) اصلا قابل هضم نبود!
غیبت نفرات اصلی مثل: نوئر(و ریبری) به خاطر مصدومیت، دانته و مارتینز شاید به خاطر حضور در جام کنفدراسیون ها و آمادگی جسمانی کمتر، البته در مورد مارتینز فکر می کنم تصمیم گواردیولا هم دخیل بود، شواینی هم آمادگی خوبی نداشت و حتی بعد از حضورش مشخص بود اون شواینی همیشگی نبود.
دلیل دیگه تغییراتی هست که گواردیولا توی بازی های اخیر اعمال کرده که می تونه با ترکیبی از عدم آمادگی/نبود نفرات اصلی و البته تصمیم های تاکتیکی پپ باشه، نبود کمربند شواینی/مارتینز کاملا احساس میشد و تیاگو و کروس به هیچ وجه نتونستن اون خلا بزرگ رو پر کنن، ساختار تیمی مشخصی نداشتیم، بیش از حد شناور بودیم و روی حفظ توپ و دادن پاس توی شرایط خطرناک اصرار داشتیم، نمونه بارز این مورد پاس اشتباه تیاگو بود که منجر به گل چهارم شد. (البته از حق نگذریم که تیاگو به جز این اشتباه حرکت های خوب و مفیدی هم داشت، از جمله پاس زیبایی که برای مولر فراهم کرد و توپ به دیرک دروازه خورد...)
در کل فکر می کنم زیاد بد نشد که این تلنگر اینقدر زود و توی کم اهمیت ترین جام این فصل بهمون وارد شد، باید صبر کنیم و ببینیم با رفع مصدومیت های و آمادگی کامل نفرات پپ چه تغییراتی ایجاد می کنه، فکر می کنم این بازی به پپ عینا نشون داد که حضور شواینی/مارتینز در مرکز حداقل در بازی های بزرگ کاملا لازمه و تیاگو با وجود تکنیک و هوش بالایی که داره اون "نظم" و "قدرت بدنی" لازم برای بازی در هافبک دفاعی رو نداره به علاوه خلاقیت تیاگو به خصوص توی پاس های بلند بیشتر مناسب نقاط جلوتر زمین مثل پست هافبک تهاجمی هست.
به زنبورها هم تبریک میگم، بالاخره بعد از سال ها ناکامی یه سوپرکاپ قسمتتون شد![]()
این بازی نه خیلی پر اهمیت بود و نه خیلی کم اهمیت...بازی اول هم بود نمیشه نتیجه گیری واسه کل فصل کرد و اینکار یکم غیر منطقیه..
ولی امیدوارم فقط پپ اصرار بی مورد مبنی بر اینکه حتما بایرن دلخواه خودش باشه نداشته باشه، جمله ام رو نمیخوام بد برداشت کنین منظورم اینه که چیزی که خوبه اگه عوضش هم نکنی مشکلی پیش نمیاد همه منتظر تغییرات بنیادین از طرف پپ نیستن! اصلا اینکار غلطه که همه داشته ها رو نابود کنیم تا از نو بسازیم!
پپ خیلی بهتر از اینا میتونست ترکیبش رو انتخاب کنه حتی با وجود نداشتن چند تا از بازیکنا!
![]()
چه جلب !!!!!! جای فکر داره![]()
بهتره مسئولین بایرن مونیخ یوپ هاینکس کنار خودشون نگه دارن تا اواسط فصل اگه بهش نیاز پیدا کردن زیاد دنبال جانشین واسه پپ نگردن![]()
صحنه سیلی زدن پپ به تیاگو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by REZAHOSEYNGANI; 28-07-2013 at 15:29.
بعد از گذشت 12 ساعت از بازی و کشیدن چندین نفص عمیقمتوجه شدم که کمی تند رفتم
ولی باختن حتی تو بی ارزش ترین بازیها، برای من یکی غیر قابل قبوله، چه برای بایرن و چه خودم تو دنیای واقعی
امیدوارم مثه باخت به آرسنال اینم یه زنگ خطری باشه تا بازیکنا خیلی خودشون رو بالا نگرین
شما طرفداراي بايرن آخرت منطقين هاناراحت نشین ها ولی اصلا معلوم نیست بر چه اساس دارین به تیمتون نگاه میکنین کاملا مشخصه که به پپ هنوز به عنوان یه بارسایی نگاه میکنین نه سرمربی انتخاب شده بایرن توسط سران این تیم... چقدر پپ رو از بالا نگاه میکنید و چقدر براش تعیین تکلیف میکنید.... کاملا واضحه که طرفدارای ایرانی بایرن بعد از انتخاب پپ از سایر طرفدارای بایرن در دنیا عقب موندن..... یعنی واقعا فکر میکنید اگر هینکس هم بود امسال هم خیلی راحت همه جامها رو میبرد.... همه تیما روی بایرن فصل پیش کار میکنن و این تیم نیاز به تغییرات داره بی جهت نیست که کمتر تیمی تونسته از عنوان قهرمانیش دفاع کنه چون تیمهای دیگه از تاکتیکهای تیم قهرمان شناخت پیدا میکنن.... در ضمن چی باعث شده فکر کنین بایرن هاینکس خیلی مقتدرانه قهرمان شد به غیر از بردن بارسای نصفه نیمه که مسی رو هم نداشت چیکار کرد؟؟؟ آرسنال رو به زور و با کمک اشتباهات داوری برد فینال رو هم از جوانان دورتموند با یک گل دیرهنگام و با خوش اقبالی برد... هاینکس سه سال تلاش کرد تا از سایه دورتموند خارج بشه حالا شما جوری ازش یاد میکنید انگار عصای جادویی داشته...چاکریم
![]()
هی نمیخواستم جواب بدم معراج جان اما این تحلیل شما کارد رو به استخونم رسوند
آخه این توجیه ها برای لیگ ایران قانع کننده و البته مفید هستن اما ما در حال صحبت از بوندس لیگا هستیم.
شما جوری حرف میزنی که انگار بازی یه بازی تدارکاتی و بی اهمیته و پپ تازه داره ستارهاش رو شناسایی میکنه!!؟
1-تیم به بزرگی بایرن با غیبت 2تا ستاره اش نباید با این شدت بلرزه و اینجوری بازی رو وا بده،پس چی شد اون نیمکت جادویی؟
2-بایرن و ستاره هاش برای تمام فوتبال دوستان آشنا هستن پس الان چطور میشه مربی با سطح بالایی مثل پپ تازه بخواد اونها رو کشف کنه و راز ترکیب اصلی رو بفهمه؟
3-خب با تحلیل شما بازیکنان تیم دورتموند و مربیشون توی بازی نقش "هویج" رو بازی میکردن و برد هدیه ای سخاوتمندانه از پایرن(پ)به زنبورها بود!
+
این باخت برای پپ غیر قابل دفاع هستش.
اون از ترکیب
اون از تاکتیک تیم
اون هم از وظایف فردی که به بازیکن ها داده بود.
بخواد اینجوری تو لیگ بازی کنه سهمیه clهم گیرتون نمیاد.
پ ن:از قهرمانی تیم زیاد خوشحال نشدم.خراب کردن تیمی مثل بایرن2012 کار هرکسی نیست جز اولی خان!
Last edited by yuseph; 28-07-2013 at 16:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)