تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 269 اولاول ... 289101112131415162262112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

خلاصه دیدار استقلال - دینامو را از لینک زیر دریافت کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مجيدي بهترين بازيکن زمين شد

فرهاد مجيدي بهترين بازيکن بازي دوستانه استقلال با دينامو کيف شد.

سايت باشگاه دينامو کيف در گزارشي که از بازي اين تيم مقابل استقلال نوشته، فرهاد مجيدي را به عنوان بهترين بازيکن ميدان انتخاب کرده است.

به نوشته اين سايت فرهاد، برگ برنده سرمربي استقلال در اين بازي بوده که تنها 13 دقيقه بعد از ورودش به ميدان توانست با زدن گل نامش را روي اسکوربورود استاديوم دينامو حک کند.

اين سايت در ادامه گزارش خود به اين نکته اشاره کرده که هواداران استقلال در طول بازي تيم خودشان را تشويق مي کردند و بعد از پايان بازي از مسئولان دينامو به خاطر ميزباني خوبي که از تيمشان داشته اند، تشکر کردند.

صادقي: نيکبخت پيشکسوت من است

مدافع تيم استقلال گفت:گسترش فولاد هم تيم خوبي است اما ما هم استقلال هستيم و به عنوان مدافع عنوان قهرماني ليگ را شروع مي‌کنيم.

امير حسين صادقي پس از پيروزي استقلال مقابل ديناموکيف عنوان کرد:بازي خيلي خوبي بود.اگرچه دينامو چند بازيکن اصلي اش را نداشت اما تجربه جديدي براي ما بود.به نظرم بازيکنان محک جدي خوردند.در کل بازي تدارکاتي بسيار مفيدي براي ما بود.

وي درباره اينکه قبل از بازي بازوبند کاپيتاني را به نيکبخت واحدي داد گفت:اتفاق خاصي نبود.نيکبخت پيشکسوت من است و کاپيتاني حقش بود.سابقه اش از من بيشتر است.اميدوارم در کل فوتبال ايران بزرگتر و کوچکتري رعايت شود.اين مسائل مهم است.

صادقي درباره قرعه استقلال در ليگ برتر و تقابل با گسترش فولاد در تبريز اظهار داشت:به نظر من تبريز شايسته داشتن حداقل دو تيم در ليگ برتر است.در ايران هم تيم دوم من تراکتورسازي است و دوست دارم موفقيت هاي اين تيم ادامه پيدا کند.خوشحالم نبردمان را در ليگ از تبريز شروع مي کنيم.گسترش فولاد هم تيم خوبي است اما ما هم استقلال هستيم و به عنوان مدافع عنوان قهرماني ليگ را شروع مي کنيم.

بيگ زاده: بازيکنان ما با همه وجود بازي کردند

مدافع تيم استقلال گفت:از حالا بايد تمرکزمان را روي ليگ قهرمانان آسيا بگذاريم.

هاشم بيگ زاده پس از پيروزي استقلال مقابل ديناموکيف در گفت و گو با خبرنگار اوج عنوان کرد:بازي بسيار خوبي بود.خدا را شکر وظايفمان را خيلي خوب انجام داديم.اين مسابقه به هماهنگي ما بسيار کمک کرد.اولين بازي تدارکاتي جدي بود و قديمي ها در کنار بازيکنان جديد قرار گرفتند.خدا را شکر که توانستيم پيروز شويم.اميدوارم بازي هاي تدارکاتي بهتر و بيشتري انجام دهيم تا آماده شروع ليگ برتر و ادامه ليگ قهرمانان آسيا شويم.

وي درباره تيم ديناموکيف گفت:دينامو تيم خوبي بود اما بازيکنان ما با همه وجود بازي کردند.آنها فرصت هاي زيادي داشتند و مي توانستند به ما گلهاي بيشتري هم بزنند اما خوشحالم آبروي ايران را در بازي با يک تيم اروپايي حفظ کرديم.

مدافع استقلال همچنين گفت:تيم ما هدف اوليه اش قهرماني در آسيا است و پس از آن قهرماني در ليگ برتر.ما مدافع عنوان قهرماني ليگ برتر هستيم و مطمئن باشيد در اين فصل بهترين عملکرد را خواهيم داشت.

وي درباره قرعه استقلال در ليگ برتر و رويارويي با گسترش فولاد در هفته اول اظهار داشت:قرعه خوبي است اما همانطوري که گفتم از حالا بايد تمرکزمان را روي ليگ قهرمانان آسيا بگذاريم.

بيگ زاده افزود:مي خواهم مطلبي را بيان کنم.از سيد حسين حسيني تشکر مي کنم که مقابل دينامو خيلي خوب کار کرد و توپ هاي زيادي را گرفت.اين دروازه بان جاي خالي رحمتي را به خوبي پر کرد.

نظري: مصدوميتم مساله خاصي نيست

بازيکن تيم استقلال گفت: از بازي در کنار فرهاد مجيدي و ساير بزرگان استقلال حس خوبي دارم.

محمد مهدي نظري پس از بازي استقلال مقابل ديناموکيف عنوان کرد:مسابقه خوبي بود.تيم ما دوندگي زيادي داشت و خدا را شکر که توانستيم برتري را از آن خود کنيم.

وي درباره مصدوميتش در جريان بازي اظهار داشت:در صحنه اي ضربه خوردم و کشاله رانم آسيب ديد.البته اين آسيب ديدگي زياد جدي نيست و با يخ درماني حل مي شود.

بازيکن استقلال همچنين گفت: بسيار خوشحالم که مقابل يک تيم بزرگ اروپايي بازي کردم.از طرفي بازي کردن کنار بزرگان فوتبال ايران افتخاري است.استقلال مهاجمان بزرگي دارد و از اينکه کنار آنها هستم لذت مي برم.

نظري درباره تعويض خود با فرهاد مجيدي اظهار داشت: آقا فرهاد بزرگ استقلال است.از اينکه کنار او و ساير بزرگان استقلال بازي مي کنم حس خوبي دارم.

ماجدي: استقلال آبروداري کرد

سرپرست تيم استقلال گفت: خوشحالم در برابر يک تيم اروپايي آبروداري کرديم.

ميرشاد ماجدي پس از پيروزي استقلال مقابل ديناموکيف عنوان کرد: با وجود اينکه در دوران بدنسازي بوديم بچه ها مردانه جنگيدند.خواست خدا بود که پيروز شويم.در تيم دينامو چند بازيکن اصلي اين تيم حضور داشتند و شخصا بر اين باورم کار مهمي انجام شد. ايراني هاي مقيم اکراين در اين بازي ما را تنها نگذاشتند و حمايت خوبي انجام دادند.

وي درباره صحنه اخراج سياوش اکبرپور اظهار داشت:لحظات پاياني بازي بود که سياوش روي زمين افتاد و داور گمان کرد او مي خواهد وقت تلف کند.اعتراض کرد و کارت زرد دوم را گرفت و اخراج شد.

سرپرست استقلال درباره کاپيتاني نيکبخت در اين مسابقه گفت:امير حسين صادقي مردانگي کرد و بازوبند را به نيکبخت داد.اين کار او جاي تشکر دارد.

ماجدي درباره بازي نکردن مهدي رحمتي اظهار داشت:رحمتي چند روز در تمرينات غايب بود و قلعه نوعي صلاح دانست در اين مسابقه از حسيني استفاده کند.

وي افزود:خوشحالم که استقلال در برابر يک تيم اروپايي آبروداري کرد و اين را مقدمه تداوم حضور موفق در ليگ قهرمانان آسيا مي دانم.

اوج نیوز

2. 8 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

انتقاد تند و تازه جباری از فتح‌الله‌زاده

کاپیتان سابق استقلال به تندی پاسخ حرف‌های علی فتح‌الله‌زاده را داد.
    جباری ادامه‌ داد: در حرف‌های فتح‌الله‌زاده چند نکته وجود دارد که باید به آن توجه کرد.او به صراحت گفته پول دادیم و شوالیه خریدیم. من می‌گویم چرا پول باشگاه باید صرف کارهای بیهوده شود؟ در حالی که بازیکنان جوان باشگاه شبهای زمستانی با کاپشن و دستکش در چهاردیواری در کمپ از سرما به خودشان می‌لرزیدند و نمی‌توانستد بخوابند و در وضعیت بدی قرارداشتند، چرا پول باشگاه باید خرج این عنوان شود؟ در حالی که جوان‌ها که در حد تیم اصلی بودند شام برای خوردن نداشتند برای چه باید این عنوان خریداری شود؟ بازیکنان جوانی در کنار ما تمرین می‌کردند که با شیر و کیک به تمرین می‌آمدند. یکی از آنها یک روز به من می‌گفت من امروز تنها یک تخم مرغ خوردم. عنوان شوالیه مهم است یا خواب و خوراک و لباس بازیکنان جوان؟
    وی افزود: ما دروازه‌بانی در تیم داشتیم که دروازه‌بان دوم تیم بود که اگر رحمتی مصدوم می‌شد او باید جای رحمتی بازی می‌کرد. او جزو با استعدادها بود اما با این وضعیت اسف‌بار در کمپ می‌خوابید. تابستان پشه کبابش می‌کرد و زمستان هم سرما زندگی را برای او سخت می‌کرد. باشگاهی که رختکن تیمش یک چهاردیواری است با دو کمد، محصول مدیریت فعلی است. البته از مدیریتی از نوع مدیریت فتح‌الله‌زاده بیشتر از این انتظار نمی‌رود! من این حرفها را می‌زنم تا مردم بیشتر ایشان را بشناسند. آنها باید بدانند مدیریت باشگاهی که 30 میلیون هوادار دارد به چه صورت است. حرف دیگری نمی‌زنم اما اگر صحبتی مطرح کند، دوباره حرف‌هایی دارم که با مطرح کردنش شاید بعضی‌ها نتوانند از شرم سرشان را بالا کنند.
    Isna
    شما اگه خیلی دلتون برای جوان های باشگاه می سوزه چرا اون بازیکن بازیساز هم پست خودتونو راهی راه آهن کردید ؟

این دیگه داره شورشو در میاره فتح الله زاده دو خط راجع به این مصاحبه می کنه تازه آن چنان بد هم نبوده مصاحبه هاش ولی این سه پاراگراف مصاحبه می کنه .

شمایی که به فرهاد پاس نمی دادی برو ببین بدون شما فرهاد تک به تک گل زده . هنوز اون مصاحبت رو یادم نرفته که بعد از بازی در مورد تشویق های تماشاچیان از

فرهاد مجیدی گفتی افراد دیگری هستن که بیشتر زحمت کشیدند . بله کشیدند ولی مطمئن باش شما نبودی .

برو اقا شما همون سپاهان به دردت می خوره برو که عاقبتت از همین حالا معلومه .

-------------------------------------------------------------

خلاصه بازی دیروز رو که دیدم امیرخان از بیک زاده سمت راست استفاده کردد و خوب هم بازی کرده . یه پاس گل به برهانی داده و یه تک به تک هم برای منتظری

ساخت ! اون گل فرهاد هم امکانش هست بیکزاده داده باشتش چون از راست حرکت کرد . عجیبه بیک زاده سمت راست موفق بود . اگر یه دفاع چپ خوب داشتیم

می تونستیم توی مسابقات هم از بیک زاده راست استفاده کنیم . زوج خسرو و بیک زاده چپ فقط صادقی و نیکبخت و نوری رو داریم که هیچ کدوم تخصصی

نیستن .
    Last edited by king of the kings; 10-07-2013 at 08:32.

4. 7 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

شما اگه خیلی دلتون برای جوان های باشگاه می سوزه چرا اون بازیکن بازیساز هم پست خودتونو راهی راه آهن کردید ؟

این دیگه داره شورشو در میاره فتح الله زاده دو خط راجع به این مصاحبه می کنه تازه آن چنان بد هم نبوده مصاحبه هاش ولی این سه پاراگراف مصاحبه می کنه .

من نمیدونم این بازیکن چطور مرد اخلاق ایران شده بود واقعا تو بی اخلاقی نفر اول

امیدوارم دیگه حاجی جواب این بازیکن اخراجی را نده چون اینطور که مشخصه هدفش به حاشیه بردن استقلاله

نکونام: منتظر فتح الله زاده هستم/ با احترام به تراکتورسازی و پرسپولیس، استقلالی ام

جواد نکونام کاپیتان تیم ملی می گوید برای روشن شدن تکلیفش، منتظر استقلال و علی فتح ا... زاده است. شماره 6 آبی ها که مدتی سکوت کرده بود در این گفت و گو سعی کرد تا به نگرانی هواداران پاسخ دهد و از وضعیت خود بگوید. او یکبار دیگر تاکید می کند دوست دارد در استقلال بماند و تا روز شنبه نیز منتظر خواهد ماند.
    وضعیت تو با استقلال تهران چه شد؟ خیلی از هواداران نگران وضعیت تو هستند و می خواهند بدانند تکلیفت چه می شود؟
    من یک استقلالی هستم. اگر اوساسونا را ترک کردم و به ایران آمدم به خاطر همین هواداران بود. طبیعی است که دوست نداشته باشم که به راحتی استقلال را از دست بدهم. قبلا گفته ام، دوباره تاکید می کنم که همچنان دوست دارم در خدمت استقلال و هواداران باشم و فصل آینده نیز برای این تیم بازی کنم.
    این روزها شایعاتی وجود دارد که تراکتورسازی و پرسپولیس هم به تو پیشنهاد داده اند.
    بله، من از سوی پرسپولیس و تراکتورسازی پیشنهاددارم اما ضمن احترامی که برای این دو تیم ریشه دار کشور قایلم، باید بگویم که یک استقلالی هستم. به خاطر این تیم از حضور در یکی از معتبرترین لیگ دنیا گذشتم. درباره شایعه جدایی ام هم باید بگویم، این شایعات شیطنت افرادی است که دوست ندارند جواد نکونام در استقلال بماند.
    این افراد را معرفی نمی کنید ؟
    در اینجا هشدار می دهم اگر همچنان به شیطنت هایشان ادامه دهند بزودی آنها را به هواداران معرفی کرده و نقشه هایشان را افشا می کنم .
    با حرف هایی که زدی، وضعیت تو با استقلال به کجا رسیده است؟ آیا مذاکراتی کرده اید یا خواهید داشت؟
    با توجه به اینکه من این روزها مشغول رسیدگی به امور تولد فرزندم هستم، یکی از دوستان نزدیکم را مامور کردم که با فتح ا... زاده صحبت کند و در حقیقت کارهایم را انجام بدهد. این کاری است که خیلی ها انجام می دهند و من برای اولین بار انجام دادم. به هر حال همچنان منتظر هستم تا آقای فتح ا.. زاده با رفیقم جلسه ای برگزار کند. من روی قول هایی که مدیرعامل استقلال داده حساب کرده ام و تا شنبه منتظر می مانم.
    تا شنبه زمان زیادی نمانده است... واقعا چه خواهید کرد؟
    اگر زمان زیادی نمانده است، پس صبر کنید. خیلی زود همه چیز مشخص خواهد شد.

خبر آنلاین
    Last edited by 30vil; 10-07-2013 at 08:20.

6. 10 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لباس جدید تیم ...

اینم استارت کاپیتان و اولین تونل فصلش

8. 11 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سرمربی استقلال در گفتگو با سایت دینامو کیف: مطمئنم تیم شما یکی از قدرتهای فوتبال اروپا می شود

سرمربی استقلال از امکانات باشگاه دینامو کیف ابراز رضایت کرد.
    به نقل از سایت باشگاه دینامو کیف، امیر قلعه نویی درباره حضورش در اوکراین گفت: اولین بار هنگام فینال یورو 2012 به اوکراین آمدم و تحت تاثیر امکانات باشگاه دینامو قرار گرفتم. به همین دلیل تصمم گرفتن دوباره به این کشور بیایم و تمرینات پیش فصل تیمم را در اوکراین برگزار کنم.
    امیر قلعه نویی درباره استقلال گفته: تیم من در حال حاضر در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا حضور دارد و فصل قبل قهرمان ایران شده است. در تاریخ 68 ساله باشگاه استقلال، قهرمانی های متعددی دیده می شود.
    سرمربی استقلال در پاسخ به این سئوال که از چه زمانی تمرینات تیمش برای فصل جدید شروع شده، تصریح کرد: ما از حدود سه هفته قبل استارت زدیم. استقلال مثل دینامو بازیکنان زیادی در تیم ملی کشورش دارد. همانطور که می دانید تیم ملی ایران به جام جهانی صعود کرده و ما به بازیکنان ملی پوش تیممان استراحت داده بودیم.
    امیر قلعه نویی درباره شناختش از تیم دینامو کیف گفته: دینامو یکی از معروفترین باشگاههای اروپاست و گاهی اوقات بازیهای این تیم را دیده ام. از زمانی که به عنوان بازیکن وارد فوتبال شدم اولگ بلخوین – بازیکن دینامو در دهه 70 میلادی- را می شناختم. او در زمان بازیگری اش، بازیکن بسیار بزرگی بود و حالا یکی از بهترین مربیانی است که من می شناسم. بازی قبلی تیم شما را دیدم و مطمئنم که تماشاگران دینامو هم از بازی تیمشان لذت بردند. با اینکه دینامو هنوز به طور کامل آماده نشده اما قدرت این تیم کاملا محسوس بود و مطئنم که دینامو، سال آینده تبدیل به یکی از قویترین تیمهای اروپا می شود.

10. 7 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

با دیدن خلاصه بازی با دینامو یه چند تا نکته بود که لیست وار ارائه میدم:

1) تیم تو این بازی تمرکزش رو دفاع و ضد حمله بود. 3 تا ضد حمله داشتیم که دو تاش گل شد و یکی هم منتظری تک به تک شد نتونست بزنه.

2) دفاع تیم به جرئت میتونم بگم از فصل پیش خیلی مستحکم‌تره. هر چی مزدن به در بسته میخورد. حنیف عالی بود. قیافه مهاجمای دینامو: حنیف:

3) گل اولمون از پاس بیگ‌زاده اگه اشتباه نکنم بثمر رسید. ولی چیزی که مهمه اینه که بیک‌زاده پاس رو از جناح راست فرستاد. امکان داره با رفتن حمودی با بیک‌زاده این خلا پر بشه.

4) نیکبخت خیلی با انگیزه بازی میکرد، با بودن نیکبخت تو سمت چپ ، فرضیه 3 تقریبا اثبات میشه.

5) دروازبان دوم تیم عالی بود، میشه روش حساب باز کرد.

مطمئنا هدف تیم فقط تمرین دفاع و ضد حمله بود که با مشاهده بازی بخوبی میشه فهمید تیم چه استراتژی رو میخواد اولویت قرار بده و البته با نتیجه بازی امکان موفقیت خیلی زیاده

12. 13 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

بازيکن اوکرايني از استقلال رد شد

سرمربي تيم فوتبال استقلال هنوز نظر نهايي خود را در مورد گوران لاوره نداده است.

گوران لاوره دو روز پيش براي تست فني در تمرينات تيم استقلال شرکت کرده است.

از سوي ديگر نيکيتا بازيکن جوان اوکرايني نيز از روز گذشته به اردوي اين تيم در کيف اضافه شد اما سرپرست تيم استقلال در خصوص حضور اين بازيکن اوکرايني در بازي با تمرينات اين تيم گفت: استقلال بازيکن ستاره مي‌خواهد و مردم مي‌خواهند اگر بازيکن خارجي به اين تيم مي‌آيد توانش برابر با بازيکنان ملي‌پوش ايراني باشد. به همين خاطر شخصا فکر مي‌کنم او نمي‌تواند پيراهن استقلال را بپوشد.

ماجدي در خصوص عملکرد گوران لاوره نيز گفت: او يک بازيکن درگير و قلدر است و 48 ساعت پيش به جمع ما اضافه شد و تا اينجا خوب کار کرده است اما حضور و يا عدم انتخابش به عنوان بازيکن استقلال بر عهده امير قلعه‌نويي خواهد بود.
    Fars

14. 4 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

گروه ورزشی ؛ سفر استقلال به اوکراین جهت برگزاری دیدار دوستانه با تیم دینامو کیف با یک آبروریزی بزرگ همراه شد که البته مسئولان باشگاه تمام تلاش خود را به کار گرفتند تا رسانه‌ای نشود و مجبور نباشند تا بابت این اتفاق عجیب به رسانه ها و البته مسئولان پاسخگو باشند.

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شنیده می شود استقلالی ها به هنگام حضور در کشور اوکراین و فرود هواپیمایشان در این کشور با انگشت نگاری مواجه شدند. ظاهرا در محل اسکان آبی پوشان در اکراین دو فرودگاه وجود دارد. فرودگاهی قدیمی، بدون امکانات و محقر که میزبان مسافران کشورهایی چون افغانستان، پاکستان، بوتان و کشورهایی از این دست است که به محض ورود هواپیماهای مختلف از مسافران آن انگشت نگاری می شود.

فرودگاه دیگر نیز که مدرن تر، به روزتر و باامکانات تر است، برای مسافران سایر کشورها به ویژه اروپایی ها در نظر گرفته شده و میزبان مسافران سایر کشورهایی است که اثری از انگشت نگاری از آن وجود ندارد.

ظاهرا هواپیمای حامل کاروان استقلال در فرودگاه قدیمی فرود آمده و به همین دلیل بلافاصله پس از فرود هواپیما و ورود به خاک اوکراین، از تمامی اعضای کاروان استقلال انگشت نگاری شده و مسئولان استقلال نیز بدون مخالفت به این قضیه تن در داده اند. موضوعی که البته با تلاش باشگاه استقلال رسانه ای نشده و مسئولان این باشگاه نیز در مورد آن اظهار نظر شفافی نداشته اند.

16. 4 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

یزدانی: من جای مسئولان بودم، منتظری را انتخاب می کردم/ فتح الله زاده گفت مو به تنم سیخ شد/ مشکل پخش ندارم

خواننده کشورمان گفت: با فتح الله زاده صحبت کردیم و او به من گفت قطعه خلیج را که شنیدم مو به تنم سیخ شد.

رضا یزدانی که در مراسم انتخاب برترین های لیگ دوازدهم فوتبال قطعه خلیج فارس را به صورت زنده اجرا کرد در گفت و گو درباره این مراسم اظهار داشت: مراسم بسیار خوبی بود اما جوایزی که اهدا شد کمی با نظر من متفاوت بود. به هر حال نظرات مختلف است. البته همه اتفاقات خوب بود و نظم بسیار خوبی حاکم بود البته اگر من می خواستم بازیکن برتر لیگ دوازدهم را انتخاب کنم پژمان منتظری را انتخاب می کردم.
    وی درباره اینکه گفته می شود مشکل پخش داشته و با وساطت مهدی تاج توانسته قطعه خلیج فارس را اجرا کند، عنوان کرد: چنین چیزی صحت ندارد. من روز چهارشنبه هفته گذشته در تلویزیون برنامه پخش زنده بودم. چطور آن موقع مشکل پخش نداشتم؟
    این خواننده فوتبالی همچنین درباره اینکه گفته می شود برای اجرا در مراسم سه شنبه شب 13 میلیون تومان دریافت کرده است، تاکید کرد: این مساله شخصی است اما خبری از این اعداد و ارقام نیست.
    یزدانی درباره دیدارش با علی فتح الله زاده در حاشیه مراسم خاطرنشان کرد: با حاجی صحبت کردیم و او به من گفت قطعه خلیج را که شنیدم مو به تنم سیخ شد. او درخواست کرد به تمرینات و بازی های استقلال در این فصل بروم و من نیز به عنوان یک استقلالی گفتم حتما این کار را می کنم.
    وی درباره شرایط استقلال گفت: امسال دوباره مدعی قهرمانی هستیم. تیم شرایط بسیار خوبی دارد اما در آسیا کارمان دشوار است. قرعه ای که با تیم تایلندی به ما افتاد بسیار خوب است اما بعد از آن باید ببینیم چه اتفاقاتی می افتد.
    یزدانی درباره جدایی مجتبی جباری از استقلال افزود: من روز دوشنبه با مجتبی صحبت کردم. او به من گفت در استقلال اذیتش کرده اند و مجبور به جدایی شده است. جباری بازیکن تاثیر گذار و خوبی است و همه ما استقلالی ها دوستش داریم. امیدوارم هرجا هست موفق باشد.

اوج نیوز

18. 9 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

با قرمزها رقيب هستيم اما خوبه از رفتارهاي مثبت اونا هم تشكر كنيم.

كريم انصاري فرد وقتي نتونست به تيمهاي اروپايي بره و جواب رد شنيد، تصميم گرفت كه برگرده به تيم فصل قبلش.
    درحاليكه تمرينات بدنسازي و تاكتيكي تيم رو به اتمام هست.
    دايي با يه برخورد حرفه اي اين بازيكن رو نخواست

بعنوان يه استقلالي واقعا از اين حركت ضد بازيكن سالاري دايي خوشم اومد.
    بازيكني كه اول دنبال منافع خودش باشه ووقتي تيمي نخواستش بخواد با منت و ناز بياد به پرسپوليس يا استقلال، به درد هوادارها نمي خوره.
    ما تاوان اين منت گذاشتن ها رو چند روز پيش داديم.
    ديديم كه بازيكني كه خودمون بزرگش كرديم و بهش لقب زيدان داديم تحقيرمون ميكنه.

20. 9 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •