خلاصه دیدار استقلال - دینامو را از لینک زیر دریافت کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مجيدي بهترين بازيکن زمين شد
فرهاد مجيدي بهترين بازيکن بازي دوستانه استقلال با دينامو کيف شد.
سايت باشگاه دينامو کيف در گزارشي که از بازي اين تيم مقابل استقلال نوشته، فرهاد مجيدي را به عنوان بهترين بازيکن ميدان انتخاب کرده است.
به نوشته اين سايت فرهاد، برگ برنده سرمربي استقلال در اين بازي بوده که تنها 13 دقيقه بعد از ورودش به ميدان توانست با زدن گل نامش را روي اسکوربورود استاديوم دينامو حک کند.
اين سايت در ادامه گزارش خود به اين نکته اشاره کرده که هواداران استقلال در طول بازي تيم خودشان را تشويق مي کردند و بعد از پايان بازي از مسئولان دينامو به خاطر ميزباني خوبي که از تيمشان داشته اند، تشکر کردند.
صادقي: نيکبخت پيشکسوت من است
مدافع تيم استقلال گفت:گسترش فولاد هم تيم خوبي است اما ما هم استقلال هستيم و به عنوان مدافع عنوان قهرماني ليگ را شروع ميکنيم.
امير حسين صادقي پس از پيروزي استقلال مقابل ديناموکيف عنوان کرد:بازي خيلي خوبي بود.اگرچه دينامو چند بازيکن اصلي اش را نداشت اما تجربه جديدي براي ما بود.به نظرم بازيکنان محک جدي خوردند.در کل بازي تدارکاتي بسيار مفيدي براي ما بود.
وي درباره اينکه قبل از بازي بازوبند کاپيتاني را به نيکبخت واحدي داد گفت:اتفاق خاصي نبود.نيکبخت پيشکسوت من است و کاپيتاني حقش بود.سابقه اش از من بيشتر است.اميدوارم در کل فوتبال ايران بزرگتر و کوچکتري رعايت شود.اين مسائل مهم است.
صادقي درباره قرعه استقلال در ليگ برتر و تقابل با گسترش فولاد در تبريز اظهار داشت:به نظر من تبريز شايسته داشتن حداقل دو تيم در ليگ برتر است.در ايران هم تيم دوم من تراکتورسازي است و دوست دارم موفقيت هاي اين تيم ادامه پيدا کند.خوشحالم نبردمان را در ليگ از تبريز شروع مي کنيم.گسترش فولاد هم تيم خوبي است اما ما هم استقلال هستيم و به عنوان مدافع عنوان قهرماني ليگ را شروع مي کنيم.
بيگ زاده: بازيکنان ما با همه وجود بازي کردند
مدافع تيم استقلال گفت:از حالا بايد تمرکزمان را روي ليگ قهرمانان آسيا بگذاريم.
هاشم بيگ زاده پس از پيروزي استقلال مقابل ديناموکيف در گفت و گو با خبرنگار اوج عنوان کرد:بازي بسيار خوبي بود.خدا را شکر وظايفمان را خيلي خوب انجام داديم.اين مسابقه به هماهنگي ما بسيار کمک کرد.اولين بازي تدارکاتي جدي بود و قديمي ها در کنار بازيکنان جديد قرار گرفتند.خدا را شکر که توانستيم پيروز شويم.اميدوارم بازي هاي تدارکاتي بهتر و بيشتري انجام دهيم تا آماده شروع ليگ برتر و ادامه ليگ قهرمانان آسيا شويم.
وي درباره تيم ديناموکيف گفت:دينامو تيم خوبي بود اما بازيکنان ما با همه وجود بازي کردند.آنها فرصت هاي زيادي داشتند و مي توانستند به ما گلهاي بيشتري هم بزنند اما خوشحالم آبروي ايران را در بازي با يک تيم اروپايي حفظ کرديم.
مدافع استقلال همچنين گفت:تيم ما هدف اوليه اش قهرماني در آسيا است و پس از آن قهرماني در ليگ برتر.ما مدافع عنوان قهرماني ليگ برتر هستيم و مطمئن باشيد در اين فصل بهترين عملکرد را خواهيم داشت.
وي درباره قرعه استقلال در ليگ برتر و رويارويي با گسترش فولاد در هفته اول اظهار داشت:قرعه خوبي است اما همانطوري که گفتم از حالا بايد تمرکزمان را روي ليگ قهرمانان آسيا بگذاريم.
بيگ زاده افزود:مي خواهم مطلبي را بيان کنم.از سيد حسين حسيني تشکر مي کنم که مقابل دينامو خيلي خوب کار کرد و توپ هاي زيادي را گرفت.اين دروازه بان جاي خالي رحمتي را به خوبي پر کرد.
نظري: مصدوميتم مساله خاصي نيست
بازيکن تيم استقلال گفت: از بازي در کنار فرهاد مجيدي و ساير بزرگان استقلال حس خوبي دارم. اوج نیوز
محمد مهدي نظري پس از بازي استقلال مقابل ديناموکيف عنوان کرد:مسابقه خوبي بود.تيم ما دوندگي زيادي داشت و خدا را شکر که توانستيم برتري را از آن خود کنيم.
وي درباره مصدوميتش در جريان بازي اظهار داشت:در صحنه اي ضربه خوردم و کشاله رانم آسيب ديد.البته اين آسيب ديدگي زياد جدي نيست و با يخ درماني حل مي شود.
بازيکن استقلال همچنين گفت: بسيار خوشحالم که مقابل يک تيم بزرگ اروپايي بازي کردم.از طرفي بازي کردن کنار بزرگان فوتبال ايران افتخاري است.استقلال مهاجمان بزرگي دارد و از اينکه کنار آنها هستم لذت مي برم.
نظري درباره تعويض خود با فرهاد مجيدي اظهار داشت: آقا فرهاد بزرگ استقلال است.از اينکه کنار او و ساير بزرگان استقلال بازي مي کنم حس خوبي دارم.
ماجدي: استقلال آبروداري کرد
سرپرست تيم استقلال گفت: خوشحالم در برابر يک تيم اروپايي آبروداري کرديم.
ميرشاد ماجدي پس از پيروزي استقلال مقابل ديناموکيف عنوان کرد: با وجود اينکه در دوران بدنسازي بوديم بچه ها مردانه جنگيدند.خواست خدا بود که پيروز شويم.در تيم دينامو چند بازيکن اصلي اين تيم حضور داشتند و شخصا بر اين باورم کار مهمي انجام شد. ايراني هاي مقيم اکراين در اين بازي ما را تنها نگذاشتند و حمايت خوبي انجام دادند.
وي درباره صحنه اخراج سياوش اکبرپور اظهار داشت:لحظات پاياني بازي بود که سياوش روي زمين افتاد و داور گمان کرد او مي خواهد وقت تلف کند.اعتراض کرد و کارت زرد دوم را گرفت و اخراج شد.
سرپرست استقلال درباره کاپيتاني نيکبخت در اين مسابقه گفت:امير حسين صادقي مردانگي کرد و بازوبند را به نيکبخت داد.اين کار او جاي تشکر دارد.
ماجدي درباره بازي نکردن مهدي رحمتي اظهار داشت:رحمتي چند روز در تمرينات غايب بود و قلعه نوعي صلاح دانست در اين مسابقه از حسيني استفاده کند.
وي افزود:خوشحالم که استقلال در برابر يک تيم اروپايي آبروداري کرد و اين را مقدمه تداوم حضور موفق در ليگ قهرمانان آسيا مي دانم.