بازی رو از شبکه zdf گرفتم.اول بازی داشتن با
کلوپ مصاحبه میکردن!لامصب لباس رسمی یعنی کت و شلوار مشکی پوشیده بود!
همون جا فهمیدم که ما بازنده بازی امشب هستیم.آخه هروقت
کلوپ لباس رسمی پوشیده ما باخته بودیم.
بگذریم....
بازی که شروع شد
هوملس هم شروع کرد گند زدن به نظم دفاعی تیم،کار دفاعی خودش و بالاخره اینقدر پیش رفت که فرت گل اول رو تقدیم ناپولی کرد.
اون با این سطح فوتبال نمیتونست تشخیص بده که
اشملزر کوتاه قد از پس
هیگواین بلند قد بخصوص زمان سر زدن بر نمیاد!!
ادامه بازی و ادامه لرزیدن خط دفاعی ما!با این وضعیت کسی از خط میانه و حمله حتی نمیتونست به بازی سازی فکر کنه و همه به دنبال گل نخوردن بیشتر تیم بودن!
تا اون صحنه مضحک پیش اومد.یکی نیست به
فلر بگه که اومدن بیرون و اخراج شدنت چه نفعی برای تیم داشت؟نهایتن گل دوم رو میخوردیم ولی حداقل 10نفره نمیشدیم.
لانگراک که اومد با خودم گفتم این بشر هروقت اومده تو بازی ما بازی رو بردیم.خدا کنه امروز حداقل مساوی کنیم.
اما در نهایت تعجب گل دوم رو خوردیم که البته باید میخوردیم.
ناپولی خیلی خوب و عالی بازی کرد و جاداشت بیشتر گل بزنه.
نکته جالب دیگه تعویض
هاملس بود!اون روفت و به جای اون
بندر ایستاد دفاع وسط!!
ارزیابی:
فلر:روز خوبش نبود و نباید اخراج میشد.ضعیف!
هاملس:در یه کلام فاجعه!من جای کلوپ بودم تا نیم فصل میفرستادمش تیم 3وم دورتموند بازی کنه.
سوبوتیچ : دیشب چندتا دریبل بد خورد! بند خدا تلاشش رو کرد اما این کافی نبود.متوسط.
اشملزر:دونده اما بی تجربه .متوسط.
گروس:اون هم تلاش زیاد کرد اما تا دلتون بخواد از سمتش توپ ریختون رو دروازه!ضعیف.
بندر:این پسر همیشه موثر بازی میکنه.حتی زمانی که کلوپ گذاشتش دفاع میانی!خوب.
نوری شاهین:توی در گیریها شرکت میکرد و سعی میکرد که بازی حریف رو خراب کنه اما موفق نبود.نوری دوندگی زیادی داشت اما تنها بود!خوب.
کوبا:اگه من نمیشناختمش فکر میکردم یه تماشاگره که دنبال صندلیش میگرده!!!فاجعه.
رویس:دقیقا این بازیکن رو بنیتس کشتش.بچه های ناپولی نزاشتن رویس نفس بکشه.فاجعه.
میختاریان:ایشون هم مثل رویس.فاجعه.
لوا:بی انگیزه و کم تحرک.یه توپ هم که بهش میرسید با بی مسئولیتی تمام شوت میکرد.فاجعه.
+
میانگ:دونده و موثر بود.خوب.
لانگراک:خوب.
هافمن:وقتی این پسر اومد تو زمین دورتموند یه تکونی بخودش داد و یه نیمچه فشاری اورد رو دروازه ناپولی که نتیجه اش یه گل به خودی بود.اگر زودتر دورتموند،ناپولی رو تحت فشار میزاشت الان نتیجه چیز دیگه ای بود.
+
کلوپ:گند زد رفت پی کارش.جالب اینجاست که
کلوپ بخاطر فریادش اخراج شد و دقیقا5دقیقه بعد
هیگواین نتنها داد و بیداد کرد بلکه به نشانه اعتراض با پا لگد زد به تبلیغات پشت دروازه!داور هم در عین بی طرفی ازش دلجویی کرد
امیدوارم
کلوپ یه فکری به حال دفاع تیم و جناب
هوملس بکنه!
با این اوصاف حذف از clبهترین گزینه برای ماست.اینجوری با فراق خاطر به بازی های بوندس لیگا میچسبیم.