تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 39 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 382

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Borussia Dortmund | زنبور ها | فصل 2013-2014

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

بازی رو از شبکه zdf گرفتم.اول بازی داشتن با کلوپ مصاحبه میکردن!لامصب لباس رسمی یعنی کت و شلوار مشکی پوشیده بود!
    همون جا فهمیدم که ما بازنده بازی امشب هستیم.آخه هروقت کلوپ لباس رسمی پوشیده ما باخته بودیم.
    بگذریم....
    بازی که شروع شد هوملس هم شروع کرد گند زدن به نظم دفاعی تیم،کار دفاعی خودش و بالاخره اینقدر پیش رفت که فرت گل اول رو تقدیم ناپولی کرد.
    اون با این سطح فوتبال نمیتونست تشخیص بده که اشملزر کوتاه قد از پس هیگواین بلند قد بخصوص زمان سر زدن بر نمیاد!!
    ادامه بازی و ادامه لرزیدن خط دفاعی ما!با این وضعیت کسی از خط میانه و حمله حتی نمیتونست به بازی سازی فکر کنه و همه به دنبال گل نخوردن بیشتر تیم بودن!
    تا اون صحنه مضحک پیش اومد.یکی نیست به فلر بگه که اومدن بیرون و اخراج شدنت چه نفعی برای تیم داشت؟نهایتن گل دوم رو میخوردیم ولی حداقل 10نفره نمیشدیم.
    لانگراک که اومد با خودم گفتم این بشر هروقت اومده تو بازی ما بازی رو بردیم.خدا کنه امروز حداقل مساوی کنیم.
    اما در نهایت تعجب گل دوم رو خوردیم که البته باید میخوردیم.
    ناپولی خیلی خوب و عالی بازی کرد و جاداشت بیشتر گل بزنه.
    نکته جالب دیگه تعویض هاملس بود!اون روفت و به جای اون بندر ایستاد دفاع وسط!!
    ارزیابی:
    فلر:روز خوبش نبود و نباید اخراج میشد.ضعیف!
    هاملس:در یه کلام فاجعه!من جای کلوپ بودم تا نیم فصل میفرستادمش تیم 3وم دورتموند بازی کنه.
    سوبوتیچ : دیشب چندتا دریبل بد خورد! بند خدا تلاشش رو کرد اما این کافی نبود.متوسط.
    اشملزر:دونده اما بی تجربه .متوسط.
    گروس:اون هم تلاش زیاد کرد اما تا دلتون بخواد از سمتش توپ ریختون رو دروازه!ضعیف.
    بندر:این پسر همیشه موثر بازی میکنه.حتی زمانی که کلوپ گذاشتش دفاع میانی!خوب.
    نوری شاهین:توی در گیریها شرکت میکرد و سعی میکرد که بازی حریف رو خراب کنه اما موفق نبود.نوری دوندگی زیادی داشت اما تنها بود!خوب.
    کوبا:اگه من نمیشناختمش فکر میکردم یه تماشاگره که دنبال صندلیش میگرده!!!فاجعه.
    رویس:دقیقا این بازیکن رو بنیتس کشتش.بچه های ناپولی نزاشتن رویس نفس بکشه.فاجعه.
    میختاریان:ایشون هم مثل رویس.فاجعه.
    لوا:بی انگیزه و کم تحرک.یه توپ هم که بهش میرسید با بی مسئولیتی تمام شوت میکرد.فاجعه.
    +
    میانگ:دونده و موثر بود.خوب.
    لانگراک:خوب.
    هافمن:وقتی این پسر اومد تو زمین دورتموند یه تکونی بخودش داد و یه نیمچه فشاری اورد رو دروازه ناپولی که نتیجه اش یه گل به خودی بود.اگر زودتر دورتموند،ناپولی رو تحت فشار میزاشت الان نتیجه چیز دیگه ای بود.
    +
    کلوپ:گند زد رفت پی کارش.جالب اینجاست که کلوپ بخاطر فریادش اخراج شد و دقیقا5دقیقه بعد هیگواین نتنها داد و بیداد کرد بلکه به نشانه اعتراض با پا لگد زد به تبلیغات پشت دروازه!داور هم در عین بی طرفی ازش دلجویی کرد

امیدوارم کلوپ یه فکری به حال دفاع تیم و جناب هوملس بکنه!
    با این اوصاف حذف از clبهترین گزینه برای ماست.اینجوری با فراق خاطر به بازی های بوندس لیگا میچسبیم.

2. 6 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازیِ خیلی زیبایی دیدیم دیشب.
    اگر اون گل به خودی ناپلی ها رو فاکتور بگیریم میشه گفت هر چی اتفاق بد و بدشانسی بود بصورت دسته جمعی برای دورتموندی ها اتفاق افتاد. از اخراج مربی، مصدومیت هوملس، تعویضِ هجومی و بعد ۱۰ نفره شدن روی اشتباهِ عجیب وایدن‌فلر، تیرک دروازه و البته یه ناپولی خیلی آماده که با اون شرایط استحقاق برد رو هم داشت بنظر من.

لانگراگ هم نمایش خوبی داشت بعد از ورودش. سر گلِ دوم و اون شوتِ غیر قابلِ مهارِ اینسینیه چه برخوردی هم کرد با تیرک دروازه .
    من فکر میکردم خیلی سن داشته باشه ۲۳ سالش باشه، ولی ۲۷ ساله بود!.

روندِ آخرای بازی هم داشت امیدوارمون میکرد به یکی دیگه از اون بازگشت هایی که فصل پیش هم از دورتموند جلو مالاگا دیدیم. اما خب، این اتفاق نیفتاد.

فعلا بازی اول بود و جا برای جبران هست. فقط امیدوارم با توجه به این گروهِ سخت، آخرش این امتیاز از دست دادنه سنگین تموم نشه برامون.

چهار بازی نمایندگانِ آلمان; دو بردِ خوب و دو باخت .

4. 7 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

آخه این چه بازی ای بود؟ :|

دفاع با حضور بندر خیلی شکننده بود، سبوتیچ هم اصلا در حد و اندازه های فصل قبلش نبود
    هوملز هم والا من موندم چی بگم .. هیچی نگم بهتره
    کلا با توجه به این بازی درخشان همینکه دو بر یک باختین به نظرم نتیجه خوبیه البته اگه خوش شانس تر می بودین، می شد مساوی کرد

6. 5 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

کلوپ:گند زد رفت پی کارش.جالب اینجاست که کلوپ بخاطر فریادش اخراج شد و دقیقا5دقیقه بعد هیگواین نتنها داد و بیداد کرد بلکه به نشانه اعتراض با پا لگد زد به تبلیغات پشت دروازه!داور هم در عین بی طرفی ازش دلجویی کرد
    این صحنه واکنش کلوپ هست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    داور چهارم از ترس چند متر عقب نشینی می کنه
    خود کلوپ هم بعد از بازی به سبک و ادبیات خاص خودش به خاطر این واکنش عذرخواهی کرد...
    بسته به صحبت های احتمالی که کرده، لب خوانی که انجام میشه و البته گزارش داور بازی که خیلی تعیین کننده هست ممکنه محرومیت چند جلسه ای داشته باشه.
    مدتی پیش ونگر برای واکنش به مراتب کمتر از این سه جلسه محروم شد.
    واکنش هیگواین مستحق دریافت کارت زرد بود اما به مراتب کمتر از این بود.
    +
    هیگواین تسویه حساب کرد اما این گلُ باید پارسال میزد!

در کل بازی خیلی مهیجی بود، ناپولی استحقاق برد رو داشت، می تونست پر گل تر از این باشه.
    اما دورتموند توی روز بدش باز هم شخصیت تیمیش رو خصوصا اون اواخر بازی نشون داد، بعد از اون شرایطی که به وجود اومد 2-1 نتیجه بدی نبود.

8. 6 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بازی رو از شبکه zdf گرفتم.اول بازی داشتن با کلوپ مصاحبه میکردن!لامصب لباس رسمی یعنی کت و شلوار مشکی پوشیده بود!
    همون جا فهمیدم که ما بازنده بازی امشب هستیم.آخه هروقت کلوپ لباس رسمی پوشیده ما باخته بودیم.
    بگذریم....
    بازی که شروع شد هوملس هم شروع کرد گند زدن به نظم دفاعی تیم،کار دفاعی خودش و بالاخره اینقدر پیش رفت که فرت گل اول رو تقدیم ناپولی کرد.
    اون با این سطح فوتبال نمیتونست تشخیص بده که اشملزر کوتاه قد از پس هیگواین بلند قد بخصوص زمان سر زدن بر نمیاد!!
    ادامه بازی و ادامه لرزیدن خط دفاعی ما!با این وضعیت کسی از خط میانه و حمله حتی نمیتونست به بازی سازی فکر کنه و همه به دنبال گل نخوردن بیشتر تیم بودن!
    تا اون صحنه مضحک پیش اومد.یکی نیست به فلر بگه که اومدن بیرون و اخراج شدنت چه نفعی برای تیم داشت؟نهایتن گل دوم رو میخوردیم ولی حداقل 10نفره نمیشدیم.
    لانگراک که اومد با خودم گفتم این بشر هروقت اومده تو بازی ما بازی رو بردیم.خدا کنه امروز حداقل مساوی کنیم.
    اما در نهایت تعجب گل دوم رو خوردیم که البته باید میخوردیم.
    ناپولی خیلی خوب و عالی بازی کرد و جاداشت بیشتر گل بزنه.
    نکته جالب دیگه تعویض هاملس بود!اون روفت و به جای اون بندر ایستاد دفاع وسط!!
    ارزیابی:
    فلر:روز خوبش نبود و نباید اخراج میشد.ضعیف!
    هاملس:در یه کلام فاجعه!من جای کلوپ بودم تا نیم فصل میفرستادمش تیم 3وم دورتموند بازی کنه.
    سوبوتیچ : دیشب چندتا دریبل بد خورد! بند خدا تلاشش رو کرد اما این کافی نبود.متوسط.
    اشملزر:دونده اما بی تجربه .متوسط.
    گروس:اون هم تلاش زیاد کرد اما تا دلتون بخواد از سمتش توپ ریختون رو دروازه!ضعیف.
    بندر:این پسر همیشه موثر بازی میکنه.حتی زمانی که کلوپ گذاشتش دفاع میانی!خوب.
    نوری شاهین:توی در گیریها شرکت میکرد و سعی میکرد که بازی حریف رو خراب کنه اما موفق نبود.نوری دوندگی زیادی داشت اما تنها بود!خوب.
    کوبا:اگه من نمیشناختمش فکر میکردم یه تماشاگره که دنبال صندلیش میگرده!!!فاجعه.
    رویس:دقیقا این بازیکن رو بنیتس کشتش.بچه های ناپولی نزاشتن رویس نفس بکشه.فاجعه.
    میختاریان:ایشون هم مثل رویس.فاجعه.
    لوا:بی انگیزه و کم تحرک.یه توپ هم که بهش میرسید با بی مسئولیتی تمام شوت میکرد.فاجعه.
    +
    میانگ:دونده و موثر بود.خوب.
    لانگراک:خوب.
    هافمن:وقتی این پسر اومد تو زمین دورتموند یه تکونی بخودش داد و یه نیمچه فشاری اورد رو دروازه ناپولی که نتیجه اش یه گل به خودی بود.اگر زودتر دورتموند،ناپولی رو تحت فشار میزاشت الان نتیجه چیز دیگه ای بود.
    +

امیدوارم کلوپ یه فکری به حال دفاع تیم و جناب هوملس بکنه!
    با این اوصاف حذف از clبهترین گزینه برای ماست.اینجوری با فراق خاطر به بازی های بوندس لیگا میچسبیم.
    برادر چرا اینقدر ناامید حالا ؟

این تازه شب اول بازیها بود ؛ به نظر من که دورتموند هنوز مدعی اول صعود از این گروهه .

مسئله بعدی اینکه نباید ناپولی رو تیم ضعیفی بدونیم ، این تیم در 2-3 فصل اخیر شگفتی ساز و پدیده ی سری آ بوده ، این فصل هم که تقریبا یک " مینی رئال مادرید " شده با هیگواین و کایخون و آلبیول و به نسبت سالهای قبلش خیلی قوی تر شده و در هر رقابتی که باشه مطمئنا جزو مدعیاست .

من فکر میکنم علاوه بر بازی خوب ناپولی ، اشتباه کلوپ و بیش از حد احساساتی شدنش کار دست دورتموند داد ، چون بودنش در کنار زمین مطمئنا میتونست از لحاظ روحی خیلی به کمک دورتموند بیاد .

بالاخره پا در راه آقای خاص 2 شدن گذاشتن این دردسر ها رو هم داره دیگه

10. 5 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

اما دورتموند توی روز بدش باز هم شخصیت تیمیش رو خصوصا اون اواخر بازی نشون داد، بعد از اون شرایطی که به وجود اومد 2-1 نتیجه بدی نبود.
    آخه حرف من همینه!تیمی که بتونه در عرض 5دقیقه چنان فشار بیاره که حریف گل به خودی بزنه،به راحتی میتونست بهتر نتیجه بگیره.
    در ثانی توپ میانگ که به تیرک خورد گل میشد بازی داستانش فرق میکرد و نهایتا ما با یه بازی فاجعه بار مساوی میکردیم با ناپولی!

آخه این چه بازی ای بود؟ :|
    توجه کردی همه دورتموندها عصبانی و ناراحت بودن!!
    نمیدونم شاید من اینجوری فکر میکردم اما کاملا مشخص بود اونها از نظر روحی مشکل دارن انگار باباشون مــرده!

برادر چرا اینقدر ناامید حالا ؟

این تازه شب اول بازیها بود ؛ به نظر من که دورتموند هنوز مدعی اول صعود از این گروهه .

مسئله بعدی اینکه نباید ناپولی رو تیم ضعیفی بدونیم ، این تیم در 2-3 فصل اخیر شگفتی ساز و پدیده ی سری آ بوده ، این فصل هم که تقریبا یک " مینی رئال مادرید " شده با هیگواین و کایخون و آلبیول و به نسبت سالهای قبلش خیلی قوی تر شده و در هر رقابتی که باشه مطمئنا جزو مدعیاست .

من فکر میکنم علاوه بر بازی خوب ناپولی ، اشتباه کلوپ و بیش از حد احساساتی شدنش کار دست دورتموند داد ، چون بودنش در کنار زمین مطمئنا میتونست از لحاظ روحی خیلی به کمک دورتموند بیاد .

بالاخره پا در راه آقای خاص 2 شدن گذاشتن این دردسر ها رو هم داره دیگه
    واقعیت رو باید دید گلم
    آخه مطمئنم سروش بازیهای بوندس لیگا رو کامل ندیدی(دورتموند)مقایسه اون تیم با این تیم مغز آدم رو منفجر میکنه.
    داستان سال2011-12 داره تکرار میشه!!توی آلمان فرت فرت بایرن و شالکه و....میکوبیم ولی تو اروپا رفت و برگشت زرت زرت از امثال مارسی امتیاز از دست میدیم!
    ناپولی تیم خوبیه قبول اما حریفی نبود که بخواد از ما امتیاز بگیره دیدی که توی10دقیقه آخر چطور تحت فشار قرار گرفت و نزدیک بود بازی 2-0برده رو مساوی کنه!هرچند قبول دارم که تیم استخون دار و محکمیه...
    یه نکته دیگه که خیلی اعصابم رو خراب میکرد مدل موی بازیکنای ناپولی بود!!
    بازیکنای دورتموند زیبا،مرتب و... اما اون ور همه شبیه یانکی های آمریکایی شده بودن(سرخپوست)آخه این چه مدل مویی که اینا میزنن

12. 3 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

لانگراک بنده خدا چندین بار با تیرک برخورد داشت.
    کلوپ هم حداقل تا بازی های دور رفت محروم خواهد بود حتی امکان داره 4بازی محروم بشه، انصافا من خودم تو خونه ترسیدم از این واکنش چه برسه به داوره

بد شانسی های ما یه طرف خوب بازی کردن ناپولی هم یه طرف. چون دفاع سیستماتیک دورتموند به دفاع نقر به نفرش چربش داره امیدوارم هر چه زودتر پیشژک و گوندغان برگردن .

خوب بودن ناپولی هم برای من یکی اصلا شگفت انگیز نبود ، توی دو فصل اخیر زیبا ترین فوتبال رو در ایتالیا ارائه میدادن که همه اینها رو مدیون شخص ماتزاری هستن ، من خودم سه فصل پیش فکر میکردم با جدا شدن اون مثلث اتشین لاوتزی-کاوانی-همسیک دوباره ناپولی رو به افول بره اما این نظم تیمی و تطبیق شرایطی که ماتزاری در تیم به وجود اورد به روح ناپولی سنجاق شد.

اگر میبینیم انقدر خوب هیگواین در ناپولی جا افتاد ، دلیلش اینه که فضل قبل هم مهاجم بی نظیری مثه کاوانی در اون پست حضور داشته که تارگت اصلی حملات بود، این پاس های توی عمقی که اینسینه و زونیگا مینداختن کاملا من احساس میکردم دارن واسه کاوانی میندازن، چون واقعا یکی از اصل هایی که تاکتیک چند سال اخیر ناپولی حولش شکل گرفته یه مهاجم هدف کشنده ست ، که هیگوائین هم عالی جواب داده.
    به نظرم عامل اصلی موفقیت ناپولی بازیکنانی بودن که واقعا از نظر فوتبالی عالی با هم جفت و جور شدن، خیلی از هم تاثیر گرفتن و بر روی سبک بازی هم دیگه تاثیر گذاشتن ...بازی فیزیکی تر نسبت به قبل ، حرکات انفجاری بیشتر و کار های ترکیبی خوب. یه جورایی واقعا از نظر سبکی هم داره نزدیک به فلسفه رئال میشه ولی این موضوع زیاد ربطی به بازیکنای جدیدشون نداره.
    من سهم کمتری رو به بازیکنان جدید این تیم میدم هر چند اونها هم تیم رو کامل تر کردن.

راستی کایه خون هنوز اون ضعف استوپ توپ کردن هاشو داره

14. 6 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

باخت بدی بود !
    با توجه به بازی های اخیر تیم در بوندسلیگا و فرم خوبی که بازیکنان داشتن انتظار این نتیجه نمیرفت ..
    البته تا قبل از خوردن گل به نظرم بازی پایاپای بود ولی بعد از خوردن گل تا همون 10 - 15 دقیقه آخر بازی دورتموند حرفی زیادی برای گفتن نداشت
    و این خودمون بودیم که باعث باخت شدیم ..
    روی گل که دفاع کاملا مقصر بود و بد شانسی محضی هم آوردیم و نبود سوبوتیچ و گل از روی ضربه سر .
    چیزی که امسال انگار ضعف شده برامون و داریم هر بازی یه توپ از روی ارسال ها میخوریم !
    نکته بعد رفتار اشتباه کلوپ بود .. که خب خودش هم امروز بهش اعتراف کرد ( کلوپ : رفتار من شبیه به میمون بود ) که فکر نمیکنم از محرومیتش چیزی کم کنه ...!
    بعد هم تعویض اشتباه و اومدن اوبامیانگ به جای هوملس !
    تیمی مثل ناپولی با وجود هیگواین و همسیک و کایخون و اینسینه و کلی بازیکن سرعتی دیگه ، تیمیه که جلوش بندر رو بزاریم قلب دفاع ؟
    و همون نیمه اول باید سوکراتیس میومد جای هوملس ..
    البته بازی کوبا از اول به نظرم اشتباه بود .. بازیکنی که تازه از مصدومیت رها شده تو چنین بازی از اول در ترکیب باشه و اوبامیانگ با این آمار خوب رو نیمکت ؟
    و بعد هم روی همون تعویض اشتباه و بی تجربگی بندر فلر مجبور شد هند کنه و تیم کلا بهم ریخت .. ( دست به اخراج فلر هم بد نیست ها .. امسال تا همین الان دو دفعه اخراج شده .. سه چهار بازی اول فصل هم به خاطر اخراج پارسال محروم بود ! )
    اومدن بندر به جای هوملس هم باعث شد نظم خط دفاعی به هم بریزه و هم بازیکنان در مرکز میدان دچار سردرگمی بشن ..
    شاهین هافبک درگیر و بازی خراب کنی نیست و وقتی بندر یه خط رفت عقب نتونست خوب توپ ها رو پخش کنه و میدیدم که با یه پرس ساده ناپولی که با دو هافبک دفاعی جنگنده بازی میکرد توپ رو راحت میگرفت و تا قبل از گل دومشون توپ رو هر جور میخواست میریختن رو دروازه .. !
    ولی خب آخر بازی دوباره تیم به خودش اومد و میتونستیم نتیجه بگیریم که نشد !

من امیدوارم برعکس سال پیش که همه دورتموند رو دست کم گرفته بودند و صدرنشین شد توی گروه مرگ ، امسال دورتموند حریفان رو دست کم نگیره !
    ولی مطمئنم کلوپ میتونه تیم رو جمع و جور کنه .. و از این گروه صعود میکنیم

+

تبریک میگم به هوینس !
    خیلی قشنگ لوا رو نابود کرد ...!
    این بشر انگار یه نفر دیگه شده امسال .. غیر از بازی با هامبورگ که خیلی خوب بازی کرد بقیه بازی ها اصلا خوب بازی نکرده .. اصلا تو بازی محو شده ..
    این لوا که توپ تک به تک رو دو متر جلو میبره و بعد میکوبونه به پای رینا همون لوا نیست که 4 تا به رئال زد !!!

البته هوملس هم مشکوکه .. نمیدونم تماسی از سران بایرن داشته یا نه

16. 5 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    میچ لانگرک گلر استرالیایی دورتموند که پس از اخراج وایدنفلر در دیدار با ناپولی وارد زمین شد با شکستگی دو دندان جلویی مواجه شد.

به گزارش کانون هواداران دورتموند در ایران؛

در شکست 2-1 دورتموند برابر ناپولی ایتالیا، پس از اخراج رومن وایدنفلر در نیمه نخست، میچ لانگرک گلر استرالیایی طلایی پوشان جای او را در زمین گرفت.
    اما روی گل دوم ناپلی ها، پس از ضربه ایستگاهای اینسینیه لانگرک جوان با صورت به تیر دروازه برخورد کرد و پس از این برخورد با شکستگی دو دندان جلویی مواجه شد.اما نکته جالب و قابل تامل این اتفاق اینجا بود که لانگرک این موضوع را تا پایان بازی به پزشک باشگاه دورتموند اطلاع نداد!
    وقتی در پایان بازی دلیل این موضوع را از وی پرسیدند، او در اینباره گفت: زمانی که صورت و به ویژه دهانم به تیر خورد احساس درد کردم و متوجه شدم که دو دندان جلوییم دچار شکستگی شده، ولی به قدری از دریافت گل و شکست تیمم ناراحت بودم که نخواستم با ورود تیم پزشکی به خاطر من زمان بازی گرفته شود، شاید همان تایم به تیمم برای جبران نتیجه کمک میکرد، درد شکست تیم برایم بیشتر از درد شکست دندان بود.
    این عمل لانگرک و از خودگذشتگی مثال زدنی وی بازتاب جالبی در رسانه های اروپایی داشته است.
    گفتنی است؛ در غیاب وایدنفلر، وی باید درون دروازه دورتموند در دیدار هفته دوم مرحله گروهی لیگ قهرمانان برابر مارسی به میدان برود.

پ ن: به این میگن غیرت!چیزی که خیلی ها ازش بی بهره هستن.

18. 5 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

20. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •