تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با ارسال نامه به رئیس جمهور موافقید یا خیر؟

راي دهنده
187. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تهیه این نامه موافقمو همکاری لازم را انجام میدهم

169 90.37%
  • با تهیه این نامه مخالفم،

18 9.63%
صفحه 12 از 15 اولاول ... 289101112131415 آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 144

نام تاپيک: بسیار مهم!! نظر سنجی از اعضای سایت برای تهیه یک نامه برای رئیس جمهور.!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

میدونم که این کار شاید نتیجه نده .ولی حقمه اعتراض کنم و میکنم.عزیزانی ک سرتونو کردین زیر برف نمیخواین در بیارین.از اون طرف دارن انگولکتون میکنن نمیخوای جلوشونو بگیری سرتو از تو برفا در بیار حداقل بدونن متوجه کارشون هستی .خودتو نزن به نفهمی نزار ازت سواستفاده کنن.حضورتو بهشون اعلام کن بگو هستیم میدونیم دارین چ کار میکنیین. خودتو نزن به خریت .به هیچ کدومتونم بر نخوره با خودم بودم هرچی گفتم

2. 5 کاربر از alyy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

6

اینو که موافقم به هرحال خوشم نمیاد مارو هالو فرض کنن و از این لحاظ از ارسال این نامه ها استقبال میکنم هرچند همون اول اشتباهی و باعجله نظر منفمو ارسال کردم!
    پ.ن: من خوشم نمیاد انگولی بشم البته انگولی دادنو خیلی دوس میدارم !

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این تاپیک هر چند وقت یه بار باید بیاد بالا تا یه چیزهایی معلوم بشه....

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

امیدوارم این نامه نتیجه بده
    خطاب به دوستانی که هی موج منفی میدن و میگن نمیشه فلانه بهمانه کارساز نیست, باید عرض کنم که ما تلاش خودمونو میکنیم انشا الله که نتیجه میده اگر هم نداد اونوقت دیگه ما به وظیفه خودمون عمل کردیم و همین جوری ننشستیم حد اقلش اینه که یه گامی در بهبود وضغیت برداشتیم.
    من هم این نامه رو منتشر میکنم

کاربر فعال انجمن موبایل adrenalin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

با این وزیری که قرار انتخاب بشه که احتمال زیاد هم تعیین میشه امید نداشته باشید کسی واسه ماها قدمی برداره یارو از سال 58 تا 65 فقط رئیس مخابرات بوده 9 تا کتاب هم نوشته در مورد مسائل سیا----سی و... بعد شماها بگید این یارو چیزی سرش میشه از نت و... امروز ما؟

7. این کاربر از adrenalin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نظرتون اتفاقی میوفته

به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ، حسن روحانی، رئیس جمهور در فهرست پیشنهادی خود برای کابینه، محمود واعظی را برای تصدی پست وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به مجلس معرفی کرده است.

وزیر پیشنهادی روحانی برای وزارتخانه ارتباطات و فناوری اطلاعات متولد سال 1331 است و تا امروز معاون پژوهش‌‌های سیاست خارجی مرکز تحقیقات استراتژیک بوده است.
    برنامه‌ پیشنهادی واعظی برای تصدی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به این شرح است:
    *برنامه های اجرایی بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات

با توجه به چشم انداز، سیاست‌های کلی نظام، قانون برنامه پنجم توسعه، و بسته اجرایی بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات، برنامه های ذیل جهت اجرا تقدیم می‌شود.

1. توسعه شبکه و زیرساخت از طریق

• افزایش پهنای باند اینترنت بین‌الملل

• افزایش پهنای باند شبکه IP داخلی

• افزایش ظرفیت شبکه انتقال زیرساخت ارتباطات و فناوری اطلاعات

• بروز رسانی مستمر کد پستی
    • توسعه و تکمیل مراکز داده استانی، ملی، منطقه ای و بین‌المللی
    • استقرار سامانه های ایمنی زیرساخت ارتباطی و اطلاعاتی
    • ایجاد ظرفیت به منظور افزایش تعداد کاربران اینترنت

• افزایش ظرفیت ترانزیت ارتباطات بین‌الملل به منظور کسب سهم مناسب از بازار منطقه
    • تهیه طرح جامع استفاده مطلوب از منابع ملی از جمله طیف فرکانس،‌ مدارهای ماهواره ای و شماره¬گذاری((Numbering، دامنه ها،‌IpAdresses، کدپستی و ...
    • کسب توانمندی طراحی، ساخت، تست، پرتاب، بهره برداری، هدایت و کنترل ماهواره های مورد نیاز

2. بهبود کیفیت زندگی شهروندان و توسعه خدمات از طریق

• کاهش زمان سیر مرسولات پستی بین مراکز استان‌ها
    • استقرار دولت الکترونیک در بخش
    • امکان دسترسی پرسرعت دستگاه‌های اجرایی، کسب و کارها و خانوارها به شبکه ملی اطلاعات

• ایجاد ظرفیت به منظور افزایش تعداد کاربران تلفن همراه و ارائه خدمات ارزش افزوده
    • ایجاد ظرفیت به منظور بروزرسانی واگذاری تلفن ثابت و ارائه خدمات ارزش افزوده

• افزایش خدمات الکترونیکی ( دولت الکترونیکی ، کسب و کار الکترونیکی ، سلامت الکترونیکی و فراگیری الکترونیکی و ... )
    • افزایش سرانه مرسولات و خدمات نوین پستی
    • تکمیل و توسعۀ منطقه ویژه اقتصادی پیام و ایجاد شهرک‌های ICT (ارتباطات و فناوری اطلاعات) در این منطقه و برخی از دیگر مناطق
    • تدوین و تنظیم روابط متقابل بین ارائه دهندگان خدمات حوزه ICT
    • ایجاد بستر مناسب برای ارزیابی کیفیت خدمات پستی در استان‌های مختلف کشور
    • توسعه خدمات پست بانک در روستاهای کشور و افزایش تعداد خدمات با رویکرد توسعه بانکداری
    • اصل 44 قانون اساسی با توجه به اهداف و راهبردها در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات
    • ارتقای پروانه های صادرشده با توجه به توسعه فناوری های نو

3. توسعه ارتباطات روستایی و مناطق محروم از طریق:‌

• فراهم سازی دسترسی کلیه روستاهای کشور به شبکه های ارتباطی (USO)

4. ارتقای تحقیق و توسعه فناوری های بومی از طریق:

• حمایت از توسعه نرم افزارهای بومی
    • تدوین بسته‌های استاندارد و ضوابط و مقررات در بخش
    • تدوین سندهای مدیریتی، فنی و پژوهشی در بخش
    • تعریف و ساخت ماهواره های مشترک با سایر کشورها
    • تعریف و اجرای پروژه های پژوهشی و تحقیقاتی فضایی با مشارکت دانشگاه‌های داخلی و خارجی
    • ایجاد آزمایشگاه ملی فضایی

5. تقویت و گسترش ارتباطات و حضور موثر در مجامع بین‌المللی از طریق:

• حضور فعال و موثر در مجامع منطقه‌ای و بین‌المللی به منظور پیشبرد اهداف و دفاع از منافع ملی
    • کسب جایگاه مناسب در اتحادیه ها و مجامع منطقه ای و بین‌المللی
    • ثبت بین‌المللی ایستگاه‌های رادیویی و موقعیت های مداری
    • ارتقای جایگاه و موقعیت پست ایران در کشور و جهان و تقویت ارتباطات پستی بین‌المللی و ایجاد هاب پستی
    بدیهی است پیاده سازی سیاست‌ها و راهبردهای پیشنهادی و نیز تحقق اهداف برنامه پنجم توسعه در بخش ICT در برنامه اجرایی این وزارت است.

9. 2 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سالی که نکوست از بهارش پیداست.

11. 2 کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سرعت من 3 مگ بود تو یه سال گذشته و البته بالا و پایین داشت مثل همه ولی راضی بودم و شبانه رایگان که سرعت میرفت روی یک مگ ولی دقیقا از بعد از انتخابات سرعت ما هم اومد پایین خصوصا روی دانلود شبانه که کاری کردن روی سرورهای خارجی موقعی که دانلود میکنی سرعت خیلی پایینتره و یه گوگل دیگه با این ان ترررنت باز نمیشه و با این نامه ها فهمیدن باید اوضاع رو بدترش کنن تا بتونن کیسه های نامحدودشون رو همچنان پرتر کنن و به حال روز ما که نشوندن ما رو پای نت مزحکشون هم میخندن.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

مال ما که بهتر نشد هیچ بدتر هم شد. و بدتر هم خواهد شد چون طرز فکر ما پیشرفت هست اما .........

14. این کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ehsanbh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داستان نیامدن دبیر شورای عالی فضای مجازی به مراسم معارفه وزیر ارتباطات

وبلاگ > خراسانی، علیرضا - عدم حضور دبیر شورای عالی فضای مجازی در مراسم معارفه وزیر ارتباطات شاید پر حاشیه ترین خبری بود که در سالن اجتماعات شهید قندی مخابرات امروز دوشنبه 28 مرداد 1392 رخ داد.

این عدم حضور، در کنار جمله صریح محمد نامی وزیر سابق ارتباطات در حالی که پست وزارت را تحویل واعظی داده و گفت: "وزیر ارتباطات خود دبیر شورای عالی فضای مجازی شود" (همراه با صلوات بلند حضار در سالن)؛ معنای خاصی می داد.ایسنا نیز نوشت: این در حالی بود که در این مراسم نمایندگان مجلس، وزیر سابق ارتباطات و حتی معاون اول رییس جمهوری بر لزوم ایجاد تغییر در نحوه مدیریت این شورا تاکید داشتند.{ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] }ظاهرا آنچه باعث این نوع نگرش در مورد دبیر شورای عالی فضای مجازی شده، توسعه اختلافات در سطح کلان در این وزارتخانه بعد از ورود این شورا از سال قبل بدین سو شده است.چند دستگی در تصمیمات در حوزه اینترنت و فناوری اطلاعات(داستان چند آشپزه شدن وزارتخانه) و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و برخورد فیزیکی (بعدا تکذیب شد)در اردیبهشت ماه 1392 { [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] } درباره پس گیری ساختمان پژوهشگاه از شورای عالی فضای مجازی نه تنها اختلافات را کم نکرد، بلکه باعث دامن زدن به اختلافات شد تا جایی که مهندس خسروی در شرکت زیرساخت پروژه وی پی ان بومی را (که شورای عالی فضای مجازی به شدت دنبال آن بود و آن را تعریف کرده بود) شکست خورده اعلام کرد.{ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] }شورای عالی فضای مجازی نیز زیرساخت را مسوول گران بودن اینترنت و مشکلات حاشیه ای آن عنوان کرد و اختلافها دوباره بالا گرفت.حال با ورود دکتر واعظی به وزارتخانه، امید است تا این اختلافات درست آسیب شناسی شده و با گرفتن تصمیمات مقتضی آنچه در نتیجه امر حاصل شود، باعث رضایت کاربر نهایی (دارای اینترنت دست و پا شکسته) که از این اختلافات بیشتر از بقیه ضربه خورده است، گردد.

16. 2 کاربر از ehsanbh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •