ممنون
پس با اين حساب ريسكش زياده
بهتره بين علوم كامپيوتر بهشتي(كه دوس دارم)و رياضي شريف(علاقه كمتر به اميد تغيير رشته)كدومو اول بزنم؟؟
ممنون
پس با اين حساب ريسكش زياده
بهتره بين علوم كامپيوتر بهشتي(كه دوس دارم)و رياضي شريف(علاقه كمتر به اميد تغيير رشته)كدومو اول بزنم؟؟
سلام دوستانچه خبر ؟
من 2 سوال دارم اونم این که ، از کدوم دانشگاه های ایران میشه به دانشگاه تبریز انتقال دائم گرفت؟
رتبه ی من 10147 هست نمی دونم میتونم از دانشگاه تبریز قبول شم یا نه ولی اولویتم عمران-عمران و معماری هست
سوال 2
دانشگاه هنر اسلامی تبریز رشته ی معماریش فقط پسرونه هست ؟ یعنی تفکیک شده؟
راستی ، این دانشگاه تبریز ها که نوشته محل تحصیل میانه ، اینا رو میشه زد بعد انتقالی گرفت اومد تبریز؟
Last edited by A.M.D.D.E.V.I.L; 04-08-2013 at 17:40.
نامردا
می خواستم برم پلیمر امیر کبیر
ولی جالبه
سال پیش ظرفیت ۴۰ نفر بود حالا شده ۳۰ نفر
نگاه که می کنم اکثرشون کمتر شدن
هوا فضا شریف هم از ۸۰ نفر شده ۶۵ نفر
کسى نبود جواب منو بده؟ خوااااااااااهش مىکنم
جالبه!
عمران و صنایع امیرکبیر قبلا ۶۰-۶۰ بود!حالا ۵۰-۵۵ شده
جون من یکی بیاد بگه اشتباه می کنی
اینا چرا پی.دی.اف منتشر نکردن. عجب.
هر دو این رشته ها علوم پایه هستن و تغییر رشته بینشون نسبتا راحت تره ، اما بازم ریسک این کار بالاست . مخصوصا به خاطر اینکه هر کسی نمیتونه با رشته ریاضی کنار بیاد
من نمیدونم که علوم کامپیوتر از لحاظ سطح علمی توی این 2 تا دانشگاه چقدر اختلاف داره ، ولی میدونم که اگر واقعا به این رشته علاقه دارید و میتونید جدی این رشته رو دنبال کنید دانشگاه شهید بهشتی هم میتونه به اندازه دانشگاه شریف خوب باشه .
در ضمن تنها رتبه دانشگاه ملاک نیست ، شرایط محیطی هم مهمه که از نظر من بهشتی از این لحاظ عالیه.
البته پیشنهاد میکنم قبل از انتخاب رشته درباره علوم کامپیوتر هم کامل تحقیق کنید ، مخصوصا از دانشجو های این رشته . چون منابع اینترنتی راجع به این رشته داخل ایران خیلی درست توضیح ندادن و اکثرا مقاله های ترجمه شده هستن.
سلام دوستان ، شما هم نمیتونید کارنامه هاتونو ببینید ، من فقط یک پرینت از کارنامه ام داشتم که اونم دادم قلمچی ، الان سنجش میزنم اطلاعاتمو ولی ارور میده
بد بخت شدم؟
با سلام
با رتبه 4000 کشوری تجربی میشه رشته های پزشکی و داروسازی رو تو یکی از شهرای تهران یا رشت یا اهواز، قبول شد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)