تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 51 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 502

نام تاپيک: Call of Duty: Ghosts

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

بحث تخریب پذیری رو برات مثال زدم دیگه وقتی نمیخوای قبول کنی دیگه باهات کاری ندارم!

ها داری بحثو میبازی میپیجی تو جاده خاکی ، جناب بحث ما دررابطه با سبک FPS هست ! مخصئصا از نوع Military Shooter ! حرف تو برای بازی های Indie و داستان محور درکل خارج از FPS صدق میکنه ، آره مثلا Gone Home اومد نه MP داشت نه چیزی خیلی هم عالی ترکوند خب البرز خان شما سبکشو مقایسه کن ! طرف 60دلار میده برا FPS برا 6ساعت Single نیست که ...
    حمید واقعا خودتو زدی به اون راه!

چرا حرف الکی میزنی؟؟

همون شیش ساعت سینگل فروش نجومی سری COD رو داره تضمین میکنه،آخه دیگه این بحث کردن میخواد یا نیاز به اثبات داره دیگه!
    انگار اصلا توی فضای مجازی نیستی از آمار و ارقام کلا خبر نداری!

همین جوری هم خوب من میتونم هزارتا حرف در مورد بازیا بزنم،حرفت چند نمونه نقض داره و به راحتی میشه ردش کرد!

COD: BO2 هنوزم تو چارت انگلیسه و داره میفروشه و همین ب راحتی حرفتو نقض میکنه!
    خب چرا هنوزم بعد از یکی دوسال هنوز بین ده یازده تای اول فروش هست؟(هرچند درسطح بازیهای IW نیستن نسخه های TA)

چرا همه دارن پول شیش ساعت بازی کردنو میدن؟

همینو بگو من همینجا جلوی همه اعلام میکنم حق باتوئه!

ببین نظرات شخصیتو بسط میدی به کلیت،مثلا میگی کسی 60 دلار پول نمیده واسه سینگل،خب این خنده داره

Black Ops II went on to gross $1 billion in the first 15 days of availability, beating Modern Warfare 3's record of the first 16 days

به نظرت شیش ساعت سینگل پلیر تو همون دوهفته اول دو نسخه آخرش میتونن اینجوری بازارو قُرُق کنن؟؟
    Last edited by Turok-71; 30-09-2013 at 18:06.

2. این کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

عجب بحث باحالی شده ولی در کل میگم, هر کدوم شما دو نفر ( حمید و البرز ) بازیش epic fail بشه من خودم خدمتش میرسم : دی

ولی یه چیزی میگم حقیقته.... وقتی بازی بیاد مثل bf3 و mw3 متا نزدیک بهم میشه بعد میخوام ببینم برتری این دو تا رو چطوری به هم ثابت میکنید : دی

از بازیتون لذت ببرید, چون اون چیزی که بیشتر خوشمون میاد رو بازی میکنیم! و مهم نیست کدوم بهتر باشه یا بدتر... من که خودم هر دو رو تجربه میکنم ولی مولتی پلیر bf از نظر من لذت بخش تره, ولی دوست دارم بخش چند نفره خیلی خفن تری از COD G ببینم که امیدوارم اینطوری باشه.

+
    نقشه های بخش چند نفره و جزیاتش رو نمیدونم کسی قرار داده یا نه, برای همین بهشون یه اشاره ای میکنم...

با توجه به اطلاعات منتشر شده از Ghost برای بخش چند نفره در نسخه نهایی 14 نقشه وجود دارد و همینطور یک سری نقشه به عنوان جایزه برای کسانی که بازی رو پیش خرید کنند همینطور 4 دی ال سی مپ دیگه هم در 2014 منتشر میشه, که اول برای Xbox 360 / One انحصاری 30 روزه منتشر میشه بعد برای بقیه پلتفرم ها , مثل بقیه Call of Duty DLCs هایی که به همین حالت منتشر شد.

معرفی نقشه ها :

Chasm
    یک نقشه بزرگ با ایستگاه زیرزمینی

.................................................. .......................................

Octane
    این نقشه در Las Vegas هست و میزارن بزرگی نقشه متوسط هست. در این نقشه یک ایستگاه گاز وجود دارد که میشود آن را نابود کرد.

.................................................. .......................................

Stonehaven
    یک نقشه بزرگ با قلعه و بخش خارجی

Strikezone
    نقشه ای با اندازه متوسط, محل آن داخل یک استادیوم است و ویژگی ترکیبی مبارزه در محیط داخلی و خارجی را دارد.

Whiteout
    منطقه ای با هوای زمستانی

Free Fall (Pre-Order Bonus DLC)
    این نقشه برای کسانی هست که بازی رو بصورت پیش خرید دریافت کنند و این مپ به عنوان جایزه برای آن ها در دسترس هست.
    منطقه این نقشه در یک آسمانخراش صورت میگیرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Killzone2; 30-09-2013 at 18:27.

4. 7 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

اینا حرفایی هست که فقط در صورت شناخت کم از صنعت گیم میشه زد،راه دورم نمیریم،همین چند هفته پیش یه شرکت فقط با یه سینگل پلیر دنیارو قبضه کرد
    داش البرز با این حرفت خیلی حال کردم واقعا راس میگی ! ! من که خودم با BF3 اصلا حال نکردم ولی به 4 امیدوارم ! در مورد G همه صد در صد عالی هست !

6. این کاربر از Mool Tee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

چرا حرف الکی میزنی؟؟

همون شیش ساعت سینگل فروش نجومی سری COD رو داره تضمین میکنه،آخه دیگه این بحث کردن میخواد یا نیاز به اثبات داره دیگه!
    انگار اصلا توی فضای مجازی نیستی از آمار و ارقام کلا خبر نداری!

همین جوری هم خوب من میتونم هزارتا حرف در مورد بازیا بزنم،حرفت چند نمونه نقض داره و به راحتی میشه ردش کرد!

COD: BO2 هنوزم تو چارت انگلیسه و داره میفروشه و همین ب راحتی حرفتو نقض میکنه!
    خب چرا هنوزم بعد از یکی دوسال هنوز بین ده یازده تای اول فروش هست؟(هرچند درسطح بازیهای IW نیستن نسخه های TA)

چرا همه دارن پول شیش ساعت بازی کردنو میدن؟

همینو بگو من همینجا جلوی همه اعلام میکنم حق باتوئه!

ببین نظرات شخصیتو بسط میدی به کلیت،مثلا میگی کسی 60 دلار پول نمیده واسه سینگل،خب این خنده داره

You really don't get what i'm sayin so let's try this language !

You need 2 vast ur mind n radius of ur gaming knowledge , not all places are like our shitty country , those milions of ppl,actually kids, ,who are sorta fan of this franchise are crazy about its multiplayer rather than 6-hour Single player,u 'r absoultely missing the point here ,FPSs like this are all about multiplayer , jus check BO2s servers n u'll get my point
    Btw , quality is not measured by sales n if u have sth 2 say about the game itself ,which i'm sure as hell u don't ,Bring It Up

I believe anybody who gives a shit to "sales" simply makes him ....a dumb-ass

داش البرز با این حرفت خیلی حال کردم واقعا راس میگی ! ! من که خودم با BF3 اصلا حال نکردم ولی به 4 امیدوارم ! در مورد G همه صد در صد عالی هست !
    بله یعنی من هیچی ازین صنعت حالی نمیشم ....مرسی واقعا ! اگه بحثی دارین بیایید بحث کنید اگه نه لطفا احترام خودتون نگه دارید .

به نظرت شیش ساعت سینگل پلیر تو همون دوهفته اول دو نسخه آخرش میتونن اینجوری بازارو قُرُق کنن؟؟
    جوابتو بالا دادم ، فروش اصلا ربطی به کیفیت نداره ! الانم تو دیگه هیچ چیزی از بازی نداری بگی میری سراغ فروش و این حرفا ....این بازی نون نسخه های شاهکار قبلی رو میخوره .....از همین الانم میگم تا چند سال دیگه مطمئن باشید فروشش هم کم میشه ....همونطور که امسال نسبت به سال قبل کم شده ......مشکل تو اینه که دست کم میگیری پشتوانه ی یک Franchise رو ، با خودت میگی آره دیگه BO2 اول هست پس بله بهترین FPS ! مسخرس این حرف !
    انتقاد نمیکنین همین میشه ، هر گیمی از این سری میاد میشینی تعریف میکنی بعد اونام تغییری ایجاد نمیکنن ..

یک نقشه بزرگ
    Last edited by mjorh; 30-09-2013 at 20:08.

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

رو مخ شما هم کار میکنم ایشالا میایی به تیم
    مخ منو بزنی؟شماره که نمیخوای؟

battlefield دوست دارم و قشنگه ولی COD پرچم بااااااااالااااااااست.من از بچگی باهاش بزرگ شدم خیلی دوست دارمش.سلیقه ایه دیگه.یکی اونو دوست داره یکی اینو.زیاد بحث نکنید حالا میان تایپیک رو قفل میکننا یا بن میشید از ما گفتن بود

9. این کاربر از hp722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

ولی COD پرچم بااااااااالااااااااست.من از بچگی باهاش بزرگ شدم خیلی دوست دارمش
    بفرما البرز خان ، اینم جوابت ! وقتی میگم نون قبلیارو میخوره قبول کن !

بحث نکنید حالا میان تایپیک رو قفل میکننا یا بن میشید از ما گفتن بود
    حق ندارن بن کنن ، تاپیک جای بحث هست ما هم مثل دو تا Adult داریم بحث میکنیم ، البته البرز داره Side Effect نشون میده ...پست تاپیکمو لایک نمیکنه
    Last edited by mjorh; 30-09-2013 at 19:55.

11. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

COD بازی نخواهم کرد اگر Ghost آنجا نباشد!
    انشالا که حضور دوباره برادر شهیدمون در این قسمت خون تازه ای باشد در این سری که دیگه داره کم کم شورشو در میاره
    حداقل یه موتور ارتقا نمیده دلمون خوش باشه
    Last edited by Bobby Sands; 30-09-2013 at 20:03.

13. این کاربر از Bobby Sands بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

بفرما البرز خان ، اینم جوابت ! وقتی میگم نون قبلیارو میخوره قبول کن !

حق ندارن بن کنن ، تاپیک جای بحث هست ما هم مثل دو تا Adult داریم بحث میکنیم ، البته البرز داره Side Effect نشون میده ...پست تاپیکمو لایک نمیکنه
    نون قبلی چیه بابا.COD هر روز بهتر از دیروزخدایی هرچی نسخه ی جدیدتر ازش اومد قشنگ تر از قبلیا بوده البته جز WORLD AT WAR.ببین میتونی منم بیاری تو بحث

side effect?فیلمش زیاد جالب نبود

15. 2 کاربر از hp722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

نون قبلی چیه بابا.COD هر روز بهتر از دیروزخدایی هرچی نسخه ی جدیدتر ازش اومد قشنگ تر از قبلیا بوده البته جز WORLD AT WAR.ببین میتونی منم بیاری تو بحث

side effect?فیلمش زیاد جالب نبود

اتفاقا World at War جزو بهترین بازیایی هست که تا بحال تجربه کردم ، واقعا خیلی خوب اون جو جنگ جهانی رو نشون میداد ، از هر نظر عالی و متفاوت بود .....نسخه هایی این چنینی رو باید گفت COD !

COD بازی نخواهم کرد اگر Ghost آنجا نباشد!
    این کرکتر Ghost رو مثل این فیلم هندیا بیارن تو این بازی من خود کشی میکنم ، کرکتر فوق العاده ایی بود !
    Last edited by mjorh; 30-09-2013 at 20:17.

17. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

اتفاقا World at War جزو بهترین بازیایی هست که تا بحال تجربه کردم ، واقعا خیلی خوب اون جو جنگ جهانی رو نشون میداد ، از هر نظر عالی و متفاوت بود .....نسخه هایی این چنینی رو باید گفت COD !
    اینجوریه؟روی 20 من 21 میکشی؟؟!!! از همین الان دیگه لینک های شما مستقیم نمیشههرکی یه نظری داره دیگه که با بقیه متفاوته.بازی رو که بزور نمیکنیم تو حلق همدیگههرکی هرچی دوست داره بازی کنه دوشواری نداره که

19. این کاربر از hp722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •